2055
Need for Speed: The Run
  • csizihungary
    Azért ők már jóval előtte megkapták a kocsi adatait.
  • broman191
    Nem lusták ezek az EA-s modellező srácok, alig lett még hivatalosan bejelentve a szekér. :)
  • janihunk
    Csak lenne már a kezemben a DVD-je.
  • MauroN
    én nem szarozom ezt le, mert nem tudom hogy ebból mi sülhet ki. látok rá esélyt hogy jó lesz.
  • Büdös Bohóc
    én az utóbbi x darab nfs-et leszaroztam és ez is arcade lesz, de szerintem ez nekem is tetszeni fog, így ezt nem szarozom le. A hp3 pl fos volt tényleg. A shift még tetszett, de gyorsan meguntam , 2t már ki se próbáltam.
  • Bullitt
    Mielőtt szaroztok azért nem ártana tájékozódni, informálódni, miről is szól a játék. Azt már meg sem említem, hogy saját kipróbálásig ne formáljatok véleményt róla, mert erre mindenki magasról tesz. :)
  • tutika14
    hányszor akarják még eljátszani? már a tavalyi is nagyon gáz volt.... ezek leszarják hogy a játékosok mit akarnak? burnoutot????
  • MauroN
    Gondolom nem lehet majd a kocsinkat babusgatni sajnos. Olyasmi lesz ez szerintem, mint a hot pursuit. Minden versenyen más kocsi. :(
  • tutika14
    Akkor most ez is ilyen zárt pályás szar lesz megint mint a hot pursuit? csak nem merik neki ezt a nevet adni?
  • StrikeOfTheFox
    Az is jó, csak ne legyen kevés autó
  • Bullitt
    R8-as lesz, A4 (inkább S4 mondjuk) meg traffic autó.
  • StrikeOfTheFox
    Csak legyen benne egy jó audi, mondjuk a4
  • Bullitt
    Limited Edition only verda:

• ntex
    Talán még az UG2-t is lehet mondani bár ott még tényleg sok volt az egyforma motorhang. De tuti hogy MW óta van minden autónak egyedi motorhangja (1-2 egyformát leszámítva)
  • ntex
    Autóhangokkal eddig sosem volt gond NFS játékokban MW óta.
  • StrikeOfTheFox
    Akkor még több idejük marad a kocsihangra :D
  • palinho96
    sajnos igaza van! :D xD
    de nagyon remélem, hogy nem GTA 4 replikát kapunka a jövőben.. xD
    amúgy meg szerintem jó kis játék lesz :)..
    kifogom próbálni! :D
  • janihunk
    Hát ha fél évig csinálnák csak akkor kb pár óra játékmenetet kapnánk igen buta grafóval. Gépigény a Battlefield 3 hoz hasonló lesz a közös motor miatt. BF3 nak hamarosan Béta tesztje lesz és várhatóan a hivatalos gépigény is jön nemsokára (ami kint van a gépigény.hu-n az nem valós illetve nem megerősítette) De a BF3 Alpha nálam elment 1280x720 ba high on 35-38FPS-el. Úgy hogy nem kell félni.
  • StrikeOfTheFox
    Ja, és ariakus, ha a 40 kocsit bevonszolják egy garázsba egy bazi nagy garázsba, szerintem meg van az egész egy hét alatt (gondolom én), vagy ha nem akkor is kb 1 hónap az egész, egy játékot, meg fél évig csinálnak P
  • StrikeOfTheFox
    Valakinek esetleg van információja a gépigényről? És ha van megosztaná velem?
  • ntex
    Azért a Shift - Shift 2-ben már tényleg nagyon profi motorhangok vannak, ott biztos hogy mindegyik autó az eredeti hangján szólal meg. Megnéztem pár autónak a hangját Youtube-n és tényleg annyira egyforma hogy már már tényleg eredeti. Am ezt a mikrofonos motorhang felvételt már asszem a Most Wanted vagy a Carbon óta alkalmazzák. És azóta tényleg mocskosul élethűek a motorhangok...

De ha jól emlékszem még a Most Wantedben is lehetett azonos motorhangokat találni: Pl. a Renault Clio-nak tök ugyanaz volt a hangja mint az Audi TT-nek... Carbonban már nemigen volt ilyen.

A lényeg hogy hangeffektek terén mindig is NFS volt a TOP. Egyik autós játékban sincsenek ilyen jól megcsinálva a motorhangok. A TDU 1-ben még úgy ahogy de a TDU 2 már borzalom lett (egy két autótípust kivéve)...
  • Ariakus
    Az EA mindig is profi volt az ilyen parasztvakító videókkal meg egyéb marketing cucokkal. Elég csak megnézni a Shift 2 előzetes videóit mikor amerikai versenyzők beszélnek arról, hogy a játék milyen keci jó lesz meg realisztikus meg tesztelték folyamatosan meg kikérték a versenyzők véleményét.

Itt amikor a mikrofonakat elhelyezték a kocsikban elgondolkodtam vajon ez mennyire lehet igaz meg ilyesmi. Meg hát lesz kb mennyi is , 40 autó? Nem hiszem el, hogy mindegyiknél megcsinálták volna ezt a hosszadalmas procedúrát. Lehet egy-két kocsinál megcsinálták és utána meg a hangmérnökök rákeverték a többi kocsira a hangot nemtom. Mindegy, lényeg a lényeg, hogy az ilyen típusú videók eléggé megvezetik a népet. Kb. olyan az egész mintha egy új COD játéknél egy amerikai tengerészgyalogos leülne a gép elé játszani és azt mondaná: "Hú geci ez tök olyan mint a valós harctér mingyá beszarok!!!"

Most nem flamelni akartam a játékot, mert kb az Undergound óta rohadt jók a motorhangok minden NFS-ben, de sztem ezek a fajta marketing videók már nevetségesek.
  • atila4
    Ahhoz képest, hogy az elején nem jött be a játék eléggé meggyőztek a videók. Nem lesz ez olyan rossz.
  • janihunk
    Az a pár új jelenet a városban nagyon jól néz ki. Meg a csávó egy laptopon tolja igaz nem ismerem a specifikációkat de a laptopokban a VGA nem szokott erős lenni (annyira), úgy hogy csak nem lesz nagy gépigénye. Ja most nézem hogy Jack feje átmegy az A oszlopon mikor beszáll a rendőrautóba. Igaz nem mai jelenet de akkor is FAIL.
  • Bullitt
    Hangokról jött néhány remek fejlesztői napló, nagyon ajánlom!!

Bryan Tyler csinálja a zenét :)
  • gduck
    Meggyőző kis videó, de mondjuk az esti városos rész nem nagyon tetszett.
  • janihunk
  • gduck
  • szabii98
  • janihunk
  • janihunk
    Én azt vettem észre hogy a civilek is felborulnak. Ez szerintem egy jó lépés. Eddig mindben csak nekimentél és megálltak. Végre haladunk a korral.
  • Szabi1991
  • broman191
    7:30 körül szép volt az a borítás, jó látni hogy az ellen nem csak egy mozdíthatatlan kőtömb. :O
  • janihunk
  • Bullitt
  • janihunk
    Carbon.
  • Bullitt
    Két német oldal, az NFS Streetdogs és NFS-Inside.de is megírta a saját kis előzetesét. Utóbbi még Jason Delongnak is feltett néhány kérdést. Lássuk, mi is derült ki:

Előbb a Streetdogs preview-ja:
    még egyenlőre nem tudni, mekkora a pontos játékidő, elvégre még mindig fejlesztik a Run-t.
    A karrieren kívül lesz még néhány mód, a következő trailerben egy eddig nem ismertről fogják lerántani a leplet!
    A jelenlegi, amit videókon, képeken látunk, még nem a végleges grafika! 3D funkció nem lesz a játékban, egy erősebb PC-n pedig egyértelműen jobban néz ki, mint a két konzolon.
    Ők is elmondják, hogy nincs split-screen.
    Autolog részek: Fotó mód, "Autolog Dashboard" (azaz műszerfal), Autolog Rewards, na és persze élő egyenesben látni lehet, melyik haverunk, hol tart a karrierben.
    Az XP pontok gyűjtésével autókat és Side Eventeket oldunk fel.
    Ők is megemlítik, hogy 4 nehézségi szint van, a két véglet a "könnyű" és a "lehetetlen". Utóbbin a visszatekerős funkció ki van kapcsolva.
    Néhány esetben a vizuális testreszabás is lehetséges lesz, ám nem olyan stílusban, mint pl. az Undergroundban!!!
    Egyenlőre a DLC-ket még nem tervezték meg, előbb a játékot akarják befejezni.
    Jöjjön az NFS-inside.de interjújának lényege:
    Néhány beállítást lehet az autókon változtatni, ahhoz, hogy a játékos stílusához igazodjanak.
    Minden autónak más irányítása van, s nem lehet végigmenni csak egy modellel.
    A BlackBox-ba jónéhány új fejlesztő érkezett, akik segítették kreativitásukkal a csapatot.
    A driftelést versenyben állítólag egy korábbi NFS alapján csinálták meg (lehet tippelgetni, melyikről van szó).
  • janihunk
    Dicsak milyen szép PS3 mon.

• janihunk
    Jó lesz ez.
  • Bullitt