2055
Need for Speed: The Run
-
janihunk #491 Bullitt: Amit most belinkeltem képet nem lenne jó fórumhátérképnek? Szerintem egy próbát megérne nem? -
janihunk #490 -
janihunk #489 Tényleg xd.
Bullitt: Akkor sorry az illető tegnap rakta fel és még ezt nem láttam. De remélem hogy 1 hét múlva a GC-c jön új videó. És PC-s legyen!!! -
Bullitt #488 Nem tegnapi, inkább júliusi. Még a New York-ban tartott EA-s bemutatón készült. -
#487 Szép a graf. -
ntex #486 Hirtelen azt hittem Stiffler az amerikai pitéből XD -
janihunk #485
Tegnapi videó. -
#484 A fake csicsát levéve hangulatos lesz ez a környezet. :) -
#483 remélem is, mert agyfaszt kapnék hamar :D -
janihunk #482 Nem véletlenül ilyenek ezek a képek. Nyugi játékban nm lesznek ilyen szépek. -
#481 az összes verda csillog mint a tücsök picsája vazze :D 10 kiló polírpasztát elhasználtak az tuti :D -
janihunk #480 Hát az első kép nagyon vad. -
Bullitt #479 Rönó. Később hozok HD képeket.
-
ntex #478 Nincs ezzel gond, haladjunk a korral :D -
Bullitt #477 R34-es Skyline illegális az USA-ban, így nem nagyon lehet egy ilyen valódi helyszínen játszódó NFS-be betenni. A többi különbség meg licensz miatt van, nyilván nem akarták a régi autókét megvenni, ennyi. -
#476 A Most Wanted-ben sem E92, és az Underground 2-ben sem 370Z. :D
-
#475 De jó! -
#474 Haha, micsoda oldschool fíling. Mondjuk a régi Skyline matricát egy R35-re raktam volna, nem régebbire, ha már a többit újabbra tették. :) -
ntex #473 Undergroundban nem is volt ilyen Skyline -
janihunk #472 Ez nem is az E46 os bömbi:S -
Bullitt #471 Underground és Most Wanted életérzés a Run-ban:
-
janihunk #470 Ez azért már jobb. -
Bullitt #469 -
janihunk #468 Csak találtam és hasonlít az útvonalra egy kicsit. -
Bullitt #467 Jó, hogy mutatod az útvonalat, sikeresen elfelejtettem belinkelni a mi tippünk. Amit te linkeltél most, az eléggé hibás. Utah-t épp, hogy csak érinti a Run. -
janihunk #466 Ez ign grratula. -
janihunk #465
Nemsemmi. -
Bullitt #464 A beígért összefoglaló cikk. -
#463 LA-ben élnék én is valszeg' elmennék rá. PS3-at nem próbáltam soha, az első és utolsó konzolom PS1 volt, de réges régen. Én is a h.lyeazértnemvagyok'ban próbáltam box360-at, halo 2-vel valamikor...de rémesen irányíthatatlan volt a terepjáró vele. :) -
janihunk #462 Igaz bár 1-2 óra alatt hozzá lehet szokni az autósokhoz. FPS az már 1 hét is lehet. -
ntex #461 PS controllerrel valszeg én is így játszanék lévén eddig csak klavival toltam, egyszer még media marktban próbáltam egy autós játékot XBOX360-on... Na ott én is hasonlóan nyomtam :D -
janihunk #460 Ezt látnotok kell:
Mit össze nem bénázik, hmm és ilyenek kijutnak az E3 ra. -
ntex #459 The Nissan 200SX went by different names depending on the sales market. In Japan the car was called the Nissan Silvia. The 1994 - 2001 model was based on the S14 platform which was wider, lower and slightly shorter than the previous S13 platform. Wheelbase and track were both increased, which made for improved handling.
In 1996 the 200SX underwent a major styling update which gave the car aggressive projector style headlights and tinted taillights. The turbocharger was also fitted with a more efficient ball bearing center section. -
ntex #458 Aham. Csak japánban hívják Nissan Silvia S14-nek :) -
janihunk #457
Lehet már volt. -
ntex #456 Hmm oké csak megkavart hogy egy weboldalon ez az autó Nissan 200X-nek volt feltűntetve :D
-
janihunk #455 nissan silvia s14 -
#454 silvia s14 -
ntex #453 Ez egy Nissan 200X? Bár lényegtelen, akkor is -
janihunk #452 Tudni valamitt a csajról aki segít Jack nek? Kép esetleg?