2055
Need for Speed: The Run
-
janihunk #451 -
janihunk #450 Ha tudják hogy ilyet kéne csinálni, akkor a játék is lehetne ilyen. Nem azért mondom mert ha tényleg a PC-s verzió az a két alul látható BMW-s kép akkor megvagyok elégedve teljesen. -
Bullitt #449 Minden screenshot és trailer ingame már. Ez is ingame, bár vannak apró korrekciók rajta Photoshoppal, pl. a kerekek az eredetin nem tükröződnek az aszfalton, az ablakon meg a tükröződéssel ki van takarva, hogy bent ül a Jack. Némi színegyensúly-korrekció van még és ennyi. -
janihunk #448 Ezek szerinted Ingame képek? Vagy renderelt? -
Bullitt #447 Hozzam a HD képet? :) -
Szabi1991 #446 -
Bullitt #445 Jövő héten lesz rá időm, de több részletben csinálom, mert nagyon nagyon nagyon sok lenne egy cikkben. Amúgy a karakter teljes neve, ha nem tudnátok még, Jack Rourke. -
ntex #444 Várjuk szeretettel :D -
Bullitt #443 -,-'
Mert nem rendőrök lőnek rád, hanem egy bűnszervezet, aki üldözi a karaktert. Úgy látom csak kell már egy összefoglaló cikk mindent ömlesztve :D -
Bullitt #442 Minősége is olyan sajnos... a TDU isten, a TDU2-t viszont nagyon elk*rták in my opinion. -
#441 Ami érdekes hogy az előző videóban a f.szi azt mondta hogy ez egy legális verseny...na de legális verseny városban forgalomban (autót lezúzós, kiszállós prezentáció)? Avagy lesznek esetleg illegális levágások vagy most miért is kezelnek közellenségként és lőnek rád rögtön helikopterrel a rendőrök ha ez egy legal versenysorozat? -
ntex #440 Arra nem tudom fogni, max az éhségre de már az is megoldódott
De nem ezen volt a hangsúly akkor sem hanem azon hogy lehetne nagyobb az "úthálózat" :) -
High end PC #439 Ezen behaltam: tippeltél :DDD
Ehhez nem kell még nagyon számolni sem, ránézésre látja mindenki, hogy a 300-ban a 200 csak 1.5-szer van csak meg. :D
Inkább fogd a fáradtságra. :D -
ntex #438 -
#437 Nem a fél USAt, de 1600km úthálózat ráfér egy dvdre (TDU), de még 2500 is (TDU2). -
#436 És szerinted a fél USA-t beletömörítik majd egy DVD-be ? Ahaoké. 300 km lesz a bejárható útszakasz hossza, de téves az a megállapítás hogy emiatt 2-3 órás játék lenne belőle. -
#435 300 km San Fransisco-tól New Yorkig? Ahaoké. -
#434 A HP -ba hány km van összesen ? Mert szerintem nincs 300 és mégse fél napos játék. Aki meg atom kocka annak úgy is mindegy mert max. 1 nap alatt fogja ki tolni. Én meg elleszek vele egy hétig. -
janihunk #433 Szerintem a kezdeti pontól a végcélig 300km de közben lesznek versenyek melyeket teljesíteni kell hogy tovább tudja haladni. Nem hiszem hogy ami a trailereken látszik útvonal egyből azon indulsz és végig is mész. Az elég ciki lenne ha közben nem lenne város vagy akármi ahol a kisebb versenyek lennének. -
ntex #432 Mindenképp több lesz szerintem a levezetendő táv mint 300km mert az erősen p*csafüst mennyiség lesz XD -
ntex #431 Jó most csak tippeltem, de a 2-3 óra is baromi kevés lesz így XD -
#430 300km 200-as átlaggal kerek 1,5 óra :D -
ntex #429 Most így belegondoltam hogy azt mondták 300km lesz kb. az össztáv amit le kell vezetni. Na most ez oké csak annyi a gond hogy ez valós életben is 200km/h -s átlagsebességgel ez nem tartana tovább max ~2-3 óránál :D
Ami ha belegondoltok azt jelenti hogy átvezetőkkel együtt kapunk egy fél nap alatt végigjátszható játékot?
Nekem csak ez az egy parám van a játékkal kapcsolatban. Ne legyen már ez is egy napos gamma... -
janihunk #428 Jó ez. -
#427 New Level Interview HD -
High end PC #426 1.5 hétig szét volt húzva még a gépem is szobafelújítás miatt, le vagyok maradva a hírekkel :D
-
#425 Te szoktál lenni a nagy NFS szakértő. :) -
janihunk #424 Hát ez E3 mas demót kiadhatnák:D De az csak PS3 ra lenne. -
Bullitt #423 Kivágta a trailerekből :D -
High end PC #422 Honnan csinálod a képeket? Van már demó konzolon? Mert ha igen, összedugom a boxom, mert csak hever széthúzva az asztal alatt. -
#421 Azt tudom, hogy nem egy grafikus motor alatt készültek, látszik is a különbözőség.
Mégis egyformán szép tud lenni szerintem mind a kettő. -
Bullitt #420 A Shift 2-nek annyi köze van a Hot Pursuithoz, hogy mindkettő NFS név alatt készült. +a Shift 2 motorja 2009-es, vagy korábbi. -
#419 Már Hot Pursuit is nyögve ment vele.
Bár érdekes, ugyanezen a procimon Shift 2 meg zökkenőmentesen megy. -
janihunk #418 Ez fura igaz hogy néha be be akadt de csak néhány szerveren. Legtöbben alig volt ilyen problémám. -
#417 nem,nálam sokkal rosszabul,3-nak már nem elég a 2 mag -
janihunk #416 Újabb információk láttak napvilágot a Limited Edition-ről, ezeknek hála pedig úgy tűnik, visszatér a Challenge Series mód. Kétféle Challenge Series-t kapnak az előrendelők, függően attól, melyik nagy webáruházban jelzik vásárlási szándékát.
Most Wanted Challenge Series: a Gamestop-tól előrendelők 2 bónusz autót (BMW M3 GTS és Razor Mustang Boss 302-je) és 3 olyan versenyt kapnak még pluszban, amelyet a Most Wanted hangulata ihletett, azaz hatalmas üldözésekre kell számítani!
Underground Challenge Series: az Amazon-on előrendelők pedig az Underground ihlette bónuszokat kapnak. A két bónusz autó a Nissan 370Z és a Nissan Skyline GT-R R34, a versenyeken pedig tuningautók ellen kell küzdeni. -
#415 Látótávolság is másabb pl rátekintve a hegyvonulatokra. -
janihunk #414 Mivel a BC2 csak szinglibe toltam így erre annyit tudok válaszolni hogy a BC2 fullHD ban 4x élsimivel minden High 35-40 De még fraps al vettem is fel videót és a felvétel közben is 30 volt végig az FPS, fenn is van a yutyubon. -
RYO21 #413 A BF3 alpha úgy futot kb mint a Bad Company 2? -
janihunk #412 Hát szerintem egy nagyon kicsit. De 1280x720 ban High beállítások mellet 35+ volt az fps-em. Persze néha lement de nem volt vészes. Úgy hogy mivel ugyan az a motor így jól fog menni szerintem az NFS is