Need for Speed: The Run

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég igénytelennek néz ki.

Ryder62
tényleg 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

pxxl
lökhárítóból jön ki a por a múanyagon keresztül 😊

plusz olyan szögletes az autó, mintha lego lenne

All hail the double x!

FSpofon
miért nem jelentkezel simán szerkesztõnek oda? elég jól összerakott oldalaik vannak, csak a cshun kívül kevesen írnak.

Arab money

Ryder62
Hol?

Bronx South
Az atinak írd már meg hogy hol játszódik, én nem akarok regisztrálni.

pxxl
hmm bugos a kép, így már elhiszem, hgoy gameplay-bõl lett kivágva <#idiota>

am jól néz ki (eddig)

All hail the double x!

Egy új kép:

Ja, és infó, hogy mi lesz E3-on.

Hát még nem tudom, lehet vizsgaidõszak után besegítek, de az is lehet veszek egy domaint és csinálok egy saját weboldalt újra, még nem tudom 😛
De akkor errõl még dumálunk 😊
Egyelõre az NFS.hu üzemeltetõjének írtam, hogy nem e adá el a weboldalt, bár, valószínûleg amennyit kérnének érte, nem fizetnék, de azért kíváncsiságból írtam nekik, remélem minden vágyuk, hogy megváljanak tõle, és óccsóért hozzám vágják 😄

Ryder62
Nahát. Grat <#eljen> szép gyûjtemény. És van egy olyan érzésem hogy lassan még ennyi lesz mellette. 😄

Köszi!

Ja és a topikot is linkeld, hogy konkrétan hová akarod.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

A Moderátor Figyelmébe topikban kell kérni, hogy betegyék. De ne tedd be oda (is) a képet, csak a linkjét.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Valaki tudja, hogy kéne ezt betenni bannernek? 😄

Analfabéta vagyok SG-topikokhoz.

Nem, giornalista a big-boss. Anno úgy kerültem a szerkesztõk közé, hogy nekem is volt gportálas oldalam (kinek nem volt akkoriban? 😄) aztán valahogyan bekerültem a TCM-esek közé. Egyébként ha gondolod nálunk nyugodtan besegíthetsz leírások terén, egyébként is újra akarom csinálni a régi részek adatlapjait+már szedtem össze pár screenshotot, hogy mindrõl legyen valami a galériánkban (azért nálunk is van róluk infó elég)+mobil meg ilyen-olyan platform verziókról is, csak a vizsgaidõszak végét várom...

pxxl
már megint? <#idiota>

All hail the double x!

Tessék, nyálcsorgatónak, a teljes NFS széria a maga valójában 😄
(amibõl kiadtak spéci kiadást, azt vettem, amelyik spéci kiadása nem volt itthon kapható, azt külföldrõl, pl TNFS SE és II SE itthon nem volt kapható, azok az USA-ból vannak, NFS V-rally és az MotorCity Online se voltak itthon kaphatóak, azok is USA-ból vannak...aztán itthon EU-ban a High Stakes és Porsche Unleashed részek Road Challenge és Porsche 2000 néven forgalmazódott, és abból az USA és EU változatot is begyûjtöttem, illetve itthon a Most Wanted Black Edition verzióját se lehetett kapni, az is az USA-ból rendelõs volt) A többi Collector Editiont és Limited Editiont itthon is be lehetett szerezni, pl a Carbon Collectort, de a Pro Street és Undercover Collectors nem került dobozos kiadásba sem itthon se a tengerentúlon, csak patch formában. Mondjuk az NFS V-Rally részel csak PS-re, a Nitro meg csak Wii-re jött, de ma már gond nélkül emulálható PC-only user-eknek mindhárom <#idiota>

A TCM-et egyébként te alapítottad?

Nekem is volt egy NFS-es honlapom 2008-2009 közt, de megszûntették sajnos, és minden írásom kárba veszett, hiánypótlónak szántam, a magyar weboldalak közt csak NFS híroldalat voltak dögivel, én meg egy információs portált akartam létrehozni, hírek nélkül, a legelsõ, 1994-es TNFS-el kezdõdõen elkezdtem kielemezni minden részt, minden autót és pályát, minden részhez sok oldalnyi infót írtam a kocsik viselkedésérõl, a pályák trükkjeirõl, screeshoot-okkal, még azt is a mai gépeken hogy lehet életre kelteni a régebbi részeket, el akartam jutni a legújabb részekig 1-2 éven belül, de a klasszikus részeknél tovább idõ hiányában nem jutottam, meg azóta el is veszett minden, megszûnt a domain, és nem mentettem le semmit.
Talán egy domaint regisztrálok majd, és újra kezdem, mert részletes NFS információs oldal itthon tényleg nincs egy sem, csak hírportálok dögivel, addig az angol NFS Wikipedia oldalakat szerkezgettem.

Illetve készült egy fizikai kiadvány magyar nyelven, egy könyv, az NFS Guide, de a Pro Street-nél tovább az se tárgyalja a részeket, illetve a Hot Pursuit 2-tõl kezdõdik.

Az tuti, hogy nekem már minimum grafon kell játszanom vele, ha egyáltalán elindul. Sajna laptopkám már 3 éves. 😄 Köv. konzolgenerációig kihúzom vele, aztán veszek konzolt.

Van közte pár biztató infó. <#eljen>
Ezek keltették fel az érdeklõdésem:

"Jason 14 éve dolgozik a játékiparban. A Need for Speed High Stakes egyik PS1-es tesztere volt, a Porsche Unleashed-en pedig asszisztens producerként mûködött közre"

"Valódi városokon és vidékeken hajthatunk át, a környezet pedig változatosabb emiatt, mint valaha."

"A DICE segít a vezetési modell fejlesztésében, hogy megfelelõ legyen egy "Need for Speed stílusú játékhoz"." (ennek azért örülök)

Új infók az eheti NFS podcastból

Semmi konkrétum, de érdekes, hogy pl. a környezet pusztítható lesz, a teaser minden jelenete ingame volt. 😄

fery02
EGyértelmû. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ryder62
"...mivel több embernek ( köztük nekem is ) ..."

Tehát nem a játék a hibás hanem a több száz user gépe. Értem. 😊

fery02
Ott más gond lesz.

Bronx South
Ha optimalizáltalan játékról beszélünk max a GTAIV az. Idõnként full graf 35-40 fps nél elkezd laggolni a játék, úgy hallottam csak amd kártyákon csinálja ezt, pedig még csak le se esik az fps. A HP nálam tökéletesen fut max graffon.

Ryder62
Nem tudom de nekem már magával a névvel bajom van. Ha kijön egy NFS az vagy szar, vagy jó de valahogy mégse az igazi vagy pedig totál optimalizálatlan.

Hot Pursuitot vártam de hatalmas csalódás lett. Ment is az uninstall. De most gondolkodom hogy újra feltegyem e és adjak még egy esélyt neki legalább most már tudom hogy mire számítsak. De még akkor is optimalizálatlan marad az a rész is, mivel több embernek ( köztük nekem is ) olyan fps drop-ot produkál a játék hogy az egész versenyt azért szúrom el. Megyek, száguldok, fps 50-60 jön egy kanyar és bumm leesik 10-12 fps-re. Szaggatok mint állat próbálom bevenni így a kanyart ami nem mindig jön össze. Aztán pár másodpercel késõbb mintha misem történt volna szalad tovább 60 fps-el. Ez mi? Mikor ezt majdnem minden versenyen eljátszotta legalább egyszer nem kicsit voltam ideges.

Nekem konkrétan nem az NFS-rõl, csak az EA Black Box-ról van negatív élményem 😄

Amit az EA Canada csinált az elsõ öt résznél a The NFS-tõl az NFS Porsche Unleashed-ig, teljesen más korszak volt, a maguk idejében is elég jóknak számítottak, meg most is szívesen nosztalgiázik velük az ember.

Az EA Black Box a Hot Pursuit 2-tõl talán a Most Wanted-ig hozott egyfajta minõséget, aztán 2006-tól kezdett végeláthatatlan rókabõrlehúzós, minõségtelen tucatszemétté válni a széria, aminek a csúcspontja az Undercover volt a maga botrányos zár pályás motor felhasználtságával a nyitott környezetnél. Nem csoda, hogy ezek után az EA Black Box-ot a World rendszerénél tovább nem engedték, és ameddig átadták a szériát más studióknak, õ mindössze azt csiszolgathatta (teszem hozzá, ami majd 1 évvel a megjelenése után kezd úgy ahogy tartalmi játékká válni, mert amikor kiadták pénzért egy éve, tartalom nélküli, bugos, lagos, talán az Undercovernél is nagyobb szemét volt, nem csoda, hogy utána gyorsan ingyen kezdték árulni, és a mikrotranzakciókból megélni, tették ezt zseniálisan, hiszen egy rosszul sikerül játéknál is nagyobb bevételt lehet generálni ilyennel, mint magából a játék eladásokból, termelte a pénzt, és termeli még most is, gondolom nem hiába engedtél az EA Black Box-nak egy újabb rész elkészítését, bár ez csak személyes vélemény).

Persze a kitekintõ korszak megint üde volt: Shift, Hot Pursuit, Shift 2... a Slightly Mad Studios és a Criterion Games feltámasztották az NFS szériát a hamvaiból, ami a nagy kérdés: a Black Box ezek után képes lesz-e megint mélyrepülésbe taszítani az eladási mutatókat, ahogy tette ezt 2005 és 2009 közt évrõl-évre folyamatosan, vagy képes lesz végre felmutatni valami tényleg minõségi játékot (meglátjuk, az az állítólagos kb 2 éves fejlesztés mire volt nekik elég, talán tényleg összeszedték magukat, bár, én személy szerint pesszimista vagyok)

Ryder62
Számíts a legrosszabbra. Legfeljebb pozitívan csalódsz 😊 Elvégre NFS-rõl van szó amirõl mindenkinek van egy kis negatív véleménye.

[HUN]FaTaL
Pontosan 😄 De ne legyen igazam.

http://goo.gl/gd6Zi5

Akkor ezek szerint a végtermék még ennél is rosszabb lesz? <#vigyor1>

[HUN]FaTaL
"Ugye te is érzed, hogy ez mit jelent?"

Marketingmaszlagot, aminek köze nem lesz a játékhoz. 😄

pár képbõl és mondatból teljesen felesleges bármi következtetést is leszûrnöd.

K: "Mennyire jó az autók fizikája a Need for Speed: The Run-ban?"

V: "A fejlesztõ csapat keményen dolgozik azon, hogy elkészítsen egy "úthoz tapadó" fizikát"

http://www.nfshungary.hu/hirek/the_run_kerdesek_es_valaszok

Ugye te is érzed, hogy ez mit jelent?<#eljen>

Ami érdekfeszítõ lehet a szimplán B-osztályosnak kinézõ sztorin kívül: a Frostbite 2.0 motor NFS-be ültetése (nem garantált a siker, elég visszagondolni arra, milyen botrányosan optimalizálta legutóbb a BlackBox a ProStreet motorját is az Undercover-hez, pedig a két motor közt nem is volt akkora különbség, mint amire most vállalkoztak), és az Autolog átkonvertálása ehhez a részhez is.

Bronx South
Én játékom lesz ? El vagy tévedve azt hiszem. Korábban én is írtam hogy az Undercover egy rakás szar volt, ez alapján biztos nagy kedvencem lehetett. <#eljen> Továbbá az Undercover óta a Shift 1 -et, és a Worldöt néztem meg kipróbálás szinten, de egyik se jött be, így azóta egy db NFS volt amit meg is vettem és toltam, mégpedig a HP.

Mindenesetre Black Box ide vagy oda, pár képbõl és mondatból teljesen felesleges bármi következtetést is leszûrnöd.

Nyugi, ez a te játékod lesz.
Undercover-féle sínautóka, jó fajta.<#eljen>

Bronx South
"Korszerû szemkápráztató grafikával, korszerûsített fizikával"
"Szerintem nagyot ütne."

Biztos ?

"a kocsilistát az elmúlt tízen pár év új Porschei modelljeivel kiegészítve"
"Szerintem nagyot ütne."

Max neked.

Porsche Unleashed 2-õt akarok, de most már tényleg. Korszerû szemkápráztató grafikával, korszerûsített fizikával, és a kocsilistát az elmúlt tízen pár év új Porschei modelljeivel kiegészítve, mind zárt, mind nyílt pálya részekkel.
Szerintem nagyot ütne.

fery02
<#eljen>

Szerintem meg az. A render és artwork ennél fényévekkel szebb szokott lenni. Ez kb. olyan grafika, mint ami a GRiD-nek vagy DiRT-öknek van. 😊

pxxl
ez nem ingame kép a nyakamat rá

All hail the double x!

Bronx South
Nem rossz a grafika. De hogyha bele lesz dolgozva az összes nagyváros ahol végig haladunk, ez egy kicsit húzós lesz nem ? Mert ha a városok pontos másai lesznek a játékban akkor az nem lesz semmi.

Egy új kép:

pxxl
hát ja elég fos volt 😄 meg érdekes, hogy akkor váltottam monitort, és fullhd-ban jobban futott mint elötte 1280x1024-ben <#idiota>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Mondom 48xx széria. Nem 8600GT... BUG, érted?😄 Nem tudom érthetõbben leírni és az elsõ patch javította.

Bronx South
Hát akkor valószínüleg a kis felbontás produkálta nálam a 30 fps-t.

[HUN]FaTaL
Nem kéne hülyeségeket írkálni. A Shift 1 legendásan szar volt a HD4xxx-eken amíg nem jött a patch még 4870el is képes volt 15 fps-t produkálni.

Bronx South
A Shift 2 -t már nem toltam, de az egyet igen. Akkoriban még a régi gépem muzsikált (dual core, gf8600gt, 2gb ram) minden maxon 4x -es élsimítással kb. 30 fpsem volt 1024x768 -ban. Patchet nem használtam mert amire kijött már sehol nem volt a gépemen a játék. Ha az én régi gépem szintjét nem üti meg a tied akk részvétem.

Ryder62
Aha, kezdjük ott hogy a Shift 1-nél is ugyan ez volt a probléma. 15-20 fps-sel futott. És érdekes ahogy feltettem a patchet már lett 50 fps. Ezekután ne mondja senki hogy haladni kell a korral meg venni a i7-es procikat. Ha szarul írják meg vagy nem tudnak optimalizálni arról nem a gépem tehet.

Bronx South
De azé a World nick ott fityeg az aláírásodban. 😄 A felsoroltjaid közül egyik szintjét nem üti meg a World. Az tény hogy az Undercover egy szar, de a Shift 1 - 2 -rõl ez nem mondható el, csak én nem szeretem a pályaversenyt. HP -ról meg nekem nem a Burnout jut eszembe, hanem az elsõ NFS részek, a HP visszatér a gyökerekhez.

"Csak patchel játszható." - És szerinted miért adnak ki egy játékhoz patchet általában ?
Továbbá olyan játékokról amik nem indulnak el a gépemen, még csak véleményt se alkotok. Ha valaki nem halad a korral az nem a játék, vagy a fejlesztõ hibája, és mostmár mokány gépigényû játékok fognak jönni csak. Ha játszani akarsz 4 mag, 4 giga ram, és vmi erõsebb vga alap. A GTA IV -el mostanában kezdtem el játszani, mert mostanra értem el azt a szintet hogy játszható minõségben fut a gépemen. Vársz, váltasz, vagy játszol mással, 2011 -et írunk már.

Nem mindig. Hot Pursuit-ot sem Xbox 360-on demózták, hanem PS3-on, mert az volt a fejlesztési platform.

[HUN]FaTaL
Kit érdekel a steam, nem teljes statisztika.

#99: Ez meg a másik 😊