6727
![hyxx0QC.png](http://i.imgur.com/hyxx0QC.png)
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
tomonor #719 Na, én meg pont nem vagyok egy nagy Steam fan :P -
TokraFan #718 1. Bár igazad lenne...és tényleg kiszedték. Mondjuk ha a game jó lesz -játékmenetre értem-, akkor túl fogom tenni magam rajta.
2. Robbanásokban nem értek egyet, de ezen sem fogunk összeveszni. Lehet látványos és grandiózus egy robbanás análkül is, hogy stroboszkópot csinál a képernyőből. Sőt, igazából így pont, hogy nem látszik semmi a full fehérségen kívül. Bántó a szemnek.
3. Belső átjárhatóság így is nagy dobás, nyilván nem várhatunk RPG szintű interakciót, vagy FPS szintű akciót. Azért ez még így is rendkívül megdobja a hangulatot. A másik, hogy a moddolás lehetősége benne van a dologban, és ez óriási előny. Különösen, ha bevezetik a Steam workshop-ba, és nem kell ilyen-olyan plugin managgerekkel szenvedni végre. -
tomonor #717 Mondjuk kezdetnek nem rossz. Arról viszont ne feledkezzünk meg, hogy a Star Citizen alapjába véve tartalmazza majd ezeket a dolgokat, és az ráadásul egy MMO is egyben. -
tomonor #716 Engem szerintem az fog nagyon zavarni, hogy berakták ezt a körberohangálós feature-t, viszont nem lesz teljesen kihasználva. Eddig annyit tudunk, hogy az állomásokon személyesen kellesz beszélni a személyzettel, és szerintem ennyivel ki is merül az egész.
Én bárokat, klubbokat, tőzsdét, aktív fegyveres megszállást, fegyveres inváziót, veszélyt, alvókapszulákat, Doom 3-as féle funkció terminálokat várnék tőle. A sanda gyanúm viszont az, hogy minderre nem volt idejük/pénzük, és legjobb esetben is csak egy kiegben/új játékban fogjuk viszont látni eme fícsűröket. -
tomonor #715 1. Ha cel shading mellett döntenek, az általában művészi irányzat, a játék fejleszőinek artista osztaga határozza meg a lépéseket a külcsínben. Viszont. Egy megvastagított körvonal nem azt jelenti, hogy az egész játék cel shader-rel van körbe vonva. http://en.wikipedia.org/wiki/Cel_shading
A másik dolog pedig az, hogy HD-ben is végig néztem a videókat, és nem, nem láttam visszafogott cel shaderre emlékeztető grafikát benne. A teaser trailerbe legalábbis még szembetűnőbb volt, ám szerintem itt most tévedsz, mert teljesen kivonhatták belőle.
2. A robbanásoknak olyannak kell lenni... Fényesnek. Erőteljesnek. -
TokraFan #714 Na, hát ettől leesett az állam egy percre. Persze a játék működését, kereskedelmi rendszert, AI intelligenciát, a TC gyengéinek javítását (pl. map, complex építés stb.) nem tudjuk még, ami a videókból igazából látható, az a grafikai megoldás. Csodásan szép a játék, persze ez nyilván szubjektív véleményem. Két dolog zavar csak. Az egyik, hogy mégis rátették a cell shadert, amitől rajzos lesz az egész, nekem nem illik a játékba, továbbra is ezt gondolom nem való egy űr-szimulátorba. A másik, néhány robbanás effekt. Nem tudom minek kell erőltetni ezt a teljes képernyő kifehéredik baromságot? komolyan mondom, epilepsziás rohamot kapok tőle. Nagyon zavaró. Kár ezért a kettőért, de ezt leszámítva tényleg csodásan néz ki. Reméljük, a játékmenet is lesz ennyire jó. -
tomonor #713 Biztos lesz majd patch vagy mod, ami lehetővé teszi majd. A helyzet az, hogy az Egosoft egyszerűen nem akarta azt hogy a játékos direkt irányíthassa a hajót, mert gyakorlatilag nem is a kapitány irányítja, hanem a kormányos. -
tom36 #712 Huhh most megnézve ezt a 2 videót, nem is tudom mit mondjak mer van jó néhány pozitívum viszont vannak dolgok amik el lettek rontva legalábbis részemről (túl nagy komplexumok, túl sok köd, elnagyolt hátterek ..)
de ami igen tetszett az az hogy ha jól néztem akkor a hajók egyes elemeit ki lehet lőni így harcképtelenné is lehet tenni, meg a másik a drón ill. rakéta irányítás.
de majd kiderül és remélem többet nem csúszik már. -
r4pt0r #711 Azért ne essünk át a másik oldalra. Még mindig hiányolom a capital hajók kézi vezetését. Sajnos ezért visszalépés ez a program a számomra, de nem csak engem zavar, a kommentek alapján. -
Pares #710
Nem tudom, hogy készült-e valaha olyan űrszimulátoros játék, ahol ilyen szinten be lehet járni az űrhajókat, űrállomásokat... Ha tényleg olyan lesz, mint ahogy az a videókban látszik (és miért ne lenne olyan, ingame mind), akkor ez még a Star Citizent is lepipálja nálam. -
tomonor #709 Kedves szkeptikusaim, mégis csak jó játék lesz ez. :D
Továbbá, ha nincs ellenetekre, itt is jelentkeznék a topik moderálására.
Referencia
-
r4pt0r #708 Gamescomon elvileg már lehet is vele játszani. Remélem majd lesznek videók. :D -
Pares #707 Azt a hínnye! Bejárható űrhajó és űrállomás! Marha jól néz ki! Kell!!! -
tomonor #706 Egész pontosan? A születésnapom :D -
Borg18754 #705 vagy akkor fognak kiírni egy új dátumot :D -
r4pt0r #704 Szerintem meg akkor fog rendesen menni a videó az oldalon. Vagy feltesznek egy másikat. -
Micsu #703 megjelenik valszeg
ha jó lesz star citizenig kihúzzuk vele :P -
2013. 11. 15.
valami lesz ekkor:D -
Borg18754 #701 egosoft féle április elsejei tréfa lehet.. csak kár nem április elseje van -
hmm -
tomonor #699 http://www.soon.tm/
:OO -
Pares #698 Egyetértek, hogy a belső terek nem élvez prioritást, ugyanakkor óriásit dobna a játék hangulatán, ha időnként "kimozdulhatnánk" az űrszekünkből. -
mindero #697 Fórumbe olvasgattam és találtam ezt:
Limit Theory
Egy fiatal srác csinálja és NAGYON ígéretesnek tűnik. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle... -
tomonor #696 Mondjuk nem is értem miért erőltetik a deep silverrel a dolgot a Steam Greenlight és Kickstarter óta. Talán valami licensz is hozzáfűzi az X szériát a deep silverhez. -
tomonor #695 Én is valami karácsony környékére asszociálok, hacsak nem a deep silver már nagyon sürgeti őket. -
tom36 #694 Úgy igazából, hogy lesz e belső tér az annyira nem izgat mer max párszor körbenézek vagy valami, de nem ot fogom tölteni az időmet, hanem inkább abban reménykedem az egész játék kapcsán hogy 1 jól irányítható rendszere lesz és sok olyan ujdonság lesz ami hasznos lesz, jah és a másik hogy legyen 1 normális belső nézet is ahol nem takarja el a műszerfal a fél képernyőt, az irányítási rendszernél meg lesz mód az x3 reunion hoz hasonlóra különben a csatákat könnyen tönkre vághatják részemről.
a megjelenését illetően meg eléggé kétesnek tartom hogy kijön idén, de talán karácsonyig kidobják, vagy legalább halad annyit az egész addig hogy tudjuk hogy már a végén vannak. -
tomonor #693 Lesz belső tér. -
TokraFan #692 Egyik kolléga írta itt korábban, hogy a belős terekhez -ha lesznek egyáltalán-, illetve a megújult, remélhetőleg már nem excel táblázathoz hasonlító GUI-hoz még hozzá sem kezdtek. Bár nem tudom, hogy az infó honnan származik -feltételezem, hogy az ego fórumból-, de ha ez igaz, akkor nem lesznek készen idén. A másik lehetőség, hogy se belső terek, se új GUI nem lesz, csak egy átalakított játékmenet, turbózott grafikával, de alapvetően azonos, un. "leszállok az állomáson és mazsolűzok az excelben-, típusú megoldás. Azt viszont továbbra sem értem, miért nincs semmi infó. Minden Kickstarteres projecnél, szinte hetente vannak új képek, jelentések, videók, interjúk, developer naplók stb...Itt meg gyakorlatilag csak néhány ködös infó morzsa, amiből kvázi fogalmunk nincs, milyen lesz a játék...Ahogy olvastam az ego fórumot, ezt a kérdést elég sokan felvetették már... -
Pares #691 Arra már most mernék fogadni, hogy nem 1.0 verzió számú lesz a megjelenéskor... -
Varhatoan megjelenik ? :P
Micsoda egy kreten bejelentes. Ez annyira konkret, hogy semennyire.
Nem is valoszinu ezekutan, hogy barmi is lesz belole iden. Vagy ugy mint X2, hogy felig kesz allapotban adtak ki. -
Pares #689 Én is abban reménykedem, hogy ha ennyi idő után ki merik jelenteni, hogy még ebben az évben megjelenik, akkor van is mögötte valami, nem csak üres szavak. -
TokraFan #688 Bízom benne, hogy nem követik el ismét azt a hibát, amit a 2011-es megjelenés kapcsán. Ha nem akarnak újabb népharagot, akkor legkésőbb ősszel megjelentetik. Egyéb esetben, jobb lett volna, ha nem tesznek semmiféle bejelentést. Én bízom benne, hogy ősszel kijön... -
Pares #687 Szóval "expected" (tehát várhatóan) idén jön ki. December 31? Lesz abból még 2014 nyár is... -
TokraFan #686 A hangzatos szöveget már láttuk párszor, de nagyon kíváncsi leszek, mit nyújt a játék valójában. DarkSar One-osították, ez kiderül az egyébként kissé butácska, Hollywood stí1usú szövegből (pl. "az Univerzum sorsa a játékos kezében van"...ehh....)...Remélem csak a PR-os emberke ilyen gyenge...szeretném, ha a játék láttán majd leesne az állam... -
TokraFan #685 EGOSOFT AND DEEP SILVER ANNOUNCE X REBIRTH
X Rebirth for PC is expected to be released in 2013.
http://www.egosoft.com/games/x_rebirth/info_en.php -
tomonor #684 Nehezen lehet mutatni valamit arról, amibe feltehetően még bele se kezdtek. -
TokraFan #683 Itt tartanak? Ha még csak most kísérletezgetnek a shaderekkel, akkor ebből reálisan 2050-re lesz game. A rajzfilmes -akár csak beütés szintjén is- grafika a játék teljes bukását jelentené! Az ilyen típusú rétegjátékoknak megvan a maga játékosi köre, ezeknek nem lehet letolni a torkán egy ilyen hülyeséget. Ez nem egy buta FPS. Ha ilyen gyerekes, rajzos, színes csicsás lesz a grafika, akkor a maradék rajongói réteg javarészének is búcsút mondhatnak. Nem is értem...
Ezen felül, jó lenne már vidt látni a belső nézetekről, mert most az érdekes, hogy van egy új állomás, de ettől a játék még ugyanaz. Főként az újítások érdekelnének, pl. hajó belső fedélzet, állomások belső fedélzete stb... -
Az a videó csupán koncepció. Jó hogy azt nem dolgozzák ki úgy, ahogy majd ki fog nézni. Semmiféle cell shaded nem lesz. -
tomonor #681 Az a cell shading dolog szerintem még nem tuti, lehet hogy csak kisérleteznek vele. Mindenesetre érdekes lenne rajzfilmszerű grafikában látni az X-et, esetleg manga szerű ember anatómiával ötvözve. -
Pares #680 Ezzel egyáltalán nem értek egyet. A Borderlandsot nem a grafika tette humorossá. Mellesleg a Rebirth grafikája messze nem kapott olyan mértékű cell shadinget, mint a Borderlands.