6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • Micsu
    egyébként van olyan állat aki fizetett vistáért? bár belőled kinézem jakuza
  • Micsu
    LOL
    kérdem én hol az a lopott wines szendvedés amiről beszéltek?
    xpről és win7ről beszéltem, vistát egy hétre tettem fel tesztre, de szerintem inkább az is beta volt csak torrentről volt, úgyhogy fail
  • Jakuza1
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1035251678&no=34509

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem innentol inkabb tenyleg fogd be a pofad te hazug nyomorek.

• Borg18754
    egészen a játék megjelenéséig fogtok még itt szájkaratézni?
  • Micsu
    valami bizonyíték is lesz vagy csak a szokásos jómagyar fröcsögés amit te tolsz itt több év óta

megsúgom neked hogy 8éve még az xpm is eredeti volt, nem hogy a 7em, madárkáim
  • Jakuza1
    Na igen.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De a legszebb hogy egy windowst is warezolo maki nekem mondja, hogy en nem tamogatom a jatekgyartokat es lopok, akinek meg a cfosspeed szoftvere is legalis es MMO elofizeto is vagyok sok-sok eve, es ezaltal nem csak "offline" jatekokat vagy egyeb szoftvereket veszek.
  • Micsu
    linket vagy húzz el :)
  • UUUU
    Látom itt is kezdi a micsu féle bohóc.
    Azt hiszi ő az ász, mert elméletben vett két kickstarteres játékot, miközben lopott windowsal szenved és múltkor problémázott ezen.
    Inkább a helyében kussolnék.
  • Micsu
    a fröcsögés és a normális nem tetszés kinyilvánítása két különböző dolog
  • Micsu
    "mivel a casual jatekosreteg primitivsege pont onnan terjedt el, pont olyanoke mint te magad."

hogyne, tudod én sim cityit, sc2 hots, shogun is 1st day vettem (tudod ezek pc exclek), 2 kickstarter projectet is támogattam, te azon kívül hogy itt fröcsög és elloptál mindent mit tettél? szokásos magyar mentalitás

"Hogy idezzem mas tollabol egy konzolos topicbol."

abból ahonnan ki vagy tiltva?

azzal tényleg nincs semmi gond hogy valakinek nem tetszik a játék artja, grafja, de ez a jakuza gyerek még két év múlva is itt fogja tolni a szokásos baromságait, több éve működő topikokból már rég kitiltották, beakadt neki a lemezjátszó
  • mindero
    Már azt hittem kijött valami új video annyi komment lett hirtelen, de csak szájkarate sajnos

Hagyjuk már ezt gyerekek, tiszta gáz. Ez a topik eddig normális volt, nem kell itt személyeskedni egy ilyen baromságon mint a cell-shaded grafika. Biztos kil lehet majd küszöbölni valahogy.

Másrészt meg ezt azért hívják fórumnak, hogy mindenki elmondhassa a véleményét kultúrált formában. Sose értettem ezt a "ha nem tetszik a játék ne írogass ide" dolgot.
    Ennek ellenére nagy tisztelet neked Tomonor h évek óta gondozgatod az x-es topikokat. De ezen tényleg nem kell fennakadni.

Na és most már hagyjuk abba azt a baromságot (annyi szar van mindenhol), és dumáljunk újra a játékról.
  • Jakuza1
    Szerinted makikam.
    Pontosan a konzoloknak koszonheto, mivel a casual jatekosreteg primitivsege pont onnan terjedt el, pont olyanoke mint te magad.

"Megint itt egy IQ harcos.
    Ezeket a Micsu féléket, tenyésztik, valami állatkertben ?"

Hogy idezzem mas tollabol egy konzolos topicbol.

• Krushx0
    Szerintem is elég jól el lett találva csak kicsit fura lesz hogy a szembejövő ,menő hajók közelítenek akár beléd mennek/vagy inkább te, addig te jobb oldalra fordulva bámulod a kijelzőt bár ez így élet szerűbbnek gondolom a kezelőműk elöl kell hogy legyenek, bele se merek gondolni a valóságban egy ilyen összetett űrhajónak hány gomb kell hogy legyen ha már csak egy mai repülő belső pilóta fülkéjére pillantunk ott is kicsit elszörnyedve nézünk körül főleg aki azt se tudja mi micsoda, de szerencsére a játékban nincs annyi kezelőmű és sokkalta egyszerűbb az irányítás mint a valóságban lenne.
  • Pares
    Hát nálam már az is egy hatalmas plusz pont, hogy azt az otromba menüt lecserélik a fenébe. Nagyon tetszik, hogy az új az olyan, mintha a cockpit része lenne. Nagyon faszán néz ki szerintem.
  • tomonor
    haggyukmár
  • Micsu
    sajnos a játékok elprimitívülése a játékosoknak köszönhető nem a konzoloknak, olyat fejlesztenek amire van igény, a többire meg ott a kickstarter egyéb opciónak (kíváncsi vagyok hogy te ott hány játékot is támogattál vagy csak a sírásra van pénzed időd és energiád?)
    egyébként mindig az irányítást fikázták, most egyszerűsítik már megy a sírás
    Jakuza tőled meg minden topikban csak a rinyát látom, lehet más hobby után kéne nézned
  • Jakuza1
    Szerintem jol latod a dolgot, szerintem is a fejlesztesben ez az elso lepes a multiplatformositas fele.
    Viszont azt hiszem, ha a konzolositas megtortenik, az akkor az X vilag alacsony szintu butitasaval fog veget erni.
    Keves igazan komplex jatek maradt a piacon altalaban a multiplatformositas vagy a konzolra kerules a egysikusitas es a jatekok komplexitasara mindig negativ hatassal voltak altalaban.
    Sajnos ennek koszonhetoek manapsag a jatekok egyiranyusitasa is. Raadasul a monopol helyzetben levo nagy jatekkiadok terpeszkedese az jatekiparon se segit a minosegi munkanak, mivel mar nem a fejlesztok szava ami donto, hanem ezeke a cegeke, amelyek minden lelkiismeretfurdalas nelkul csonkitjak meg a programokat es semmi mas nem lebeg a profiton kivul a szemuk elott.
  • Borg18754
  • Pares
    Oké, gyerekek, de akkor is nekem van igazam!
  • RJoco
    A videók után én már alig várom, hogy kijöjjön a játék!
    Nagyon kíváncsi leszek rá.

Remélem új motort kapott és nem lesz gond az FPS-sel, mint a korábbi társainál történt, akármekkora gép is került alá.

A Joy-os irányításra kíváncsi leszek, jól néz ki és nem is bánnám, ha nem egy egész klaviatúrát + mégegyet kellene hozzá használni. Fő az egyszerűség.

Sajnálatos módon látom, hogy Tomonor az idő folyamán nemhogy okosodott volna, hanem épp ellenkezőleg. Szerintem ezt a fórumot sem gyakran fogom nézegetni, nem szeretem a 'növényeket' ilyen mélységekben.
    "Ne süllyedj le egy bolond szintjére, mert ott legyőz a rutinjával."
  • TokraFan
    Mellesleg, én legalább annyira tisztelem a fejlesztők munkáját, mint Te, ha nem jobban. Ugyanis 3DS max-ban dolgoztam több mint 10évig, még ha nem is játékszotver területen, hanem filmiparban. Pontosan tudom, mekkora munka ilyen komplexitásal a 3D modelezés. Emellett, a műfaj is kedvencem. Ezzel együtt, a késztermékkel kapcsolatosan van véleményem adott esetben negatív is. Ennek azonban semmi köze a fejlesztők erőfeszítéseihez (és azért ne feletsük már el azt sem, hogy ez alapvetően egy üzlet). Nekik is érdekük, hogy olyan szoftot készítsenek, ami tetszik az embereknek, mert csak akkor fognak vele pénzt keresni (persze ez így nem teljesen igaz, lévén általában a fejlesztő már csak egy igásló marad miután leszerződött, a hasznot a kiadó söpri be nagyrészt)...

Többször leírtam, hogy a grafika grandiózus, csodálatos, a modellek szépen, aprólékosan kidolgozottak, az effektek jók. A cel-shader használata ezzel együtt kapitális hiba! Ez a véleményem! Tovább megyek, szerinte Te tévedsz és ez nem a lead artist ötlete volt, hanem a kiadóé. Meglepődnél, mennyi mindenbe beleszólnak. Nem tartanám meglepőnek, ha látva a Borderlands sikerét, ráparancsoltak volna az Ego-ra, hogy ez kell nekik is. Azt sem hinném, hogy a joypad-ot az Ego erőlteti, ez is tipikus kiadói elvárás, hogy konzolosítani lehessen a játékot, és így szélesebb vásárlóréteget tudnak megcélozni...Kötve hiszem, hogy az Lead Designer akar egy 5gombos joypaddal vasrázsolni.
  • TokraFan
    Vicces lenne, hogy Te nem engedsz valamit...Ez itt egy fórum, mely a közösségre épít aminek tagjai eltérő véleményeket fogalmaznak meg, nem pedig egyszemélyes diktatórikus miniállam. Amit Te vizionálsz, az egy szekta, ahol kizárólag a vezír véleményével egyező gondolatok oszthatók meg. Nos, ez itt nem az. A fórum lényege, -ha még nem értetted volna meg-, hogy mindenki elmondhatja a véleményét. Ezt nevezzük szólásszabadságnak, egészen addig, amíg a fórum szabályzatába nem ütközik egy post. A negatív kritika, amennyiben a megfogalmazás nem sért szabályzatot, ugyan olyan fontos és jogos, mint a Te ömlengésed. Kicsit térjél már észhez, az SG nem a Te tulajdonod!
    Moderálási jogköröd addig terjed, amíg a hozzászólás nem sérti az SG fórum szabályzatát! Én itt ilyet eddig nem láttam. Tőlem biztos nem láttál...
  • Jakuza1
    Ki vet meg mit ? Te jol vagy ?
    Tehat egyszeruen megvetes, ha leirja valaki a velemenyet, hogy szerinte egy ilyen volumenu jatekhoz nem valo a cell-shaded grafika ?
    Ki kellene huznod azert neha a fejed a homokbol, hogy levegot vegyel egyszer-egyszer.
  • tomonor
    Akkor legyen úgy. Ám az új X még mindig olyan amilyen - ismeretlen, ugyanis még ki se próbálhattuk. Ha csak a grafika miatt már előre megveted, te se vagy jobb egy fanatikusnál.
  • Jakuza1
    Na akkor eloszor is. Aki itt eloszor szemelyes szintre vitted a kerdest az te magad vagy. "egyszerű beszűkült látókörű eset vagy"

En csak es kizarolag a jatekrol beszeltem addig. Tehat felesleges beallitani magad angyalkanak es mast hibasnak.

Raadasul visszaolvashatunk ugyanebben a temakorben.

Ugye emlekszel mit is mondtal a DS vonalrol korabban ?
    Idezzem ?

"Én azt hallottam, hogy lesz EGY cockpit. Remélem ez nem azt jelenti majd, hogy Darkstar One-osítják a játékot, és csak egyetlen hajóval cirkálhatunk az egész játékban."

Aztan jott a palfordulat par honapra ra.

"Ugyan egyetlen hajó az nem olyan rossz dolog. Aki játszott már a Darkstar One-al az tudja hogy miről beszélek."

Nincs azzal semmi gond ha valaki megvaltoztatja egy id utan a velemenyet, na de ez teljesen ellentetes allaspont, ami egyertelmuen magabol a jatek elfogultsagabol adodik.
    Ezzel sincs semmi baj, ha igy alakul.
    Na de masnak is lehet errol ellenkezo velemenye es az nem feltetlenul szuk latokoruseg.

En mar a legelso X-el is jatszottam es egyszeruen a mostani trend a cell-shaded megjelenites egy ilyen szintu jateknal elfogadhatatlan kategoria.
    Egy arcade urszimnel talan elmenne, de nem ennel a kategorianal.
    Ez nem egy rajzfilm, mint ahogy mar leirtam es emiatt maga a megjelenites eltorzitasa is ilyen iranyban nem igazan jo megoldas.
    Ezt foleg azoknak kellene felfogni, akiknek a kedvence.

Azt sem ertem hogy a Darkstar mivolta milyen rossz szinben tuntette fel a jatekot, vagy maga a cell-shaded graphics.
    Koze nincs semmihez, arrol is csak felrebeszelsz.

Egyszeruen a Darkstar szinvonalaban nem utotte meg a mercet, foleg a kiadas elotti hype utan es az az iranyvonal egy fail lenne, mert egyszeruen a minosege a jateknak tul alacsony szinvonalu.
    A cell-shadedrol meg mar kifejtettenm a velemenyem, nem ide valo.
  • tomonor
    Nos, végül is teljesen mindegy, főleg ha már személyes szintre viszed a vitát. Én egyszerűen tisztelem a játékokba fektetett munkát, főleg ha ezt az egyik kedvenc műfajomba fektetik, az űrszimulátorokéba. Ha ezért lenézel, hát legyen.

Ám ennek ellenére az új X-nek a grafikája már kész van, a cel shading marad. Ha ez nem bejövős, nem sok értelme van itt rossz színben feltüntetni a játékot, csak azért mert neked nem tetszik, nem goldolod?
  • hagyimiklos1
  • Jakuza1
    Firefallos kepet minek linkeljek ide ?
  • Micsu
    várjuk a cell shade mentes képeket
  • Jakuza1
    Gondolkozni ? Te, ha az X-rol van szo ?
    Ugyan mar. Jah, mert a DS egy szar, de te ezt se tudod felfogni csak szinte az egesz vilag es ezert bukott meg? Vagy azert mert rajtam kivul szinte mindenki leirta, hogy a cell-shaded trend nem valo egy ilyen szimulatorba ?
    Bocsi hogy ez a lelki vilagodat tulontul megbolygatta.
  • Pares
  • tomonor
    Nem rád gondoltam, hanem Jakuzára, ha végig olvasod a posztjait, megérted. Továbbá, ezek itt a széria fantopikjai. Negatív kritikát eddig se nagyon engedélyeztem, és az az érzésem, hogy most se fogok. Ez nem annak a helye; ha annyira nem tetszenek az új megoldások, egyszerűen nem kell ide jönni és osztani az éjct.

És az hogy nekem mi tetszik meg mi nem az az én magánügyem, de ha el is olvastátok volna amit írtam, akkor értenétek, hogy azt írtam, hogy a DS1 ALAPÖTLETE volt jó, nem az egész játék. És mivel ezt az Egosoft is belátta, amellett a döntés mellett maradt.
  • Jakuza1
    Bocsi, de aki a Dark Star-t beallitja valami szuper jo dolognak mint te, annak nem kicsit van izlesficama. :P
    Ugyanez a helyzet az X-ben kivitelezett cel-shaded grafikanak.
    Egyszeruen nem ide valo. Es ez a trend van akiknek nem tetszik, mint ahogy nekem vagy Tokrafannak vagy eppen andraas0717-nek sem.

Ez egy szimulator nem pedig egy rajzfilm keteveseknek.
  • Micsu
    linkelj már képeket a cell shade nélküli garfról
  • Jakuza1
    Beszukult ? :P Te lattad a grafikat cel-shaded nelkul is ? Mert en igen, ugy hogy szvsz a te sajat beszukultsegedet, ne akard ram kivetitetni.
    Ha megtehetned te a szart is megenned amit az X cimen eled tennenek egy tanyeron es utana meg arrol is azt mondanad, hogy milyen fincsi volt.
  • Micsu
    az legelső 2 éve megjelent videóban is ez a grafika volt, eddig hol voltatok?
  • TokraFan
    Egyetértek.
  • TokraFan
    Kicsit szelektí1v a látásmódod, hiszen számos posztomban dícséretem a látottakat. "Lehordást" nem tudom, hol láttál. ILyen alapon én pedig azt látom, hogy vannak akik meg túlrajongják a fejlesztőket, és csak azért, mert a félistennek tartott művészeti vezető dönött valahogy, akkor azt mindenképpen el kell fogadni, mindenképpen úgy jó és kész. Olyan ez, mint amikor egy zenekar rajongója a nyilvánvalóan leggyengébb dalt is gigászi műnek tekintei, pusztán azért, mert rajongásának tárgya készítette.
  • andraas0717
    Csak annyit tennék hozzá, hogy, ha én egy szimulátorral játszok, akkor szeretem, ha a környezetem valós, vagy megközelítően valós kinézetű, nem pedig rajzfilmszerű.
  • tomonor
    Véleményetek lehet, de ettől még nem kell lehordani/rossz színben feltüntetni valamit azért, mert nektek a stílusirányzata miatt nem jött be. Mert most itt ez történik.