6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
tom36 #519 Pedig reméllem nem fogják kivenni belölle, mer az 1 ojan része volt ami nagyobb lehetőségeket adott és pl más célt, mer mondjuk én sose vittem vég mer a küldik szövegével mindig gondom volt igy hiába kezdtem el mindig megakadtam, és a fő célom a komplexumok öszerakása és elérni azt hogy megvehessek valami nagy hajót ami elég ritka volt, a gyenge kereskedelem miatt,
a kalózirtás meg a többi irtása meg jó meló volt csak kockázatos közbe.
meg a másik hogy ha valaki nem a történetet csinálja vég akkor máris csak 2 lehetősége maradt ami elég nagy feladatot adott, de gyárépités nélkül csak a harc marad és akkor nem fog sokban különbözni a többitől. -
TokraFan #518 Ha egyáltalán lehet majd gyárakat összerakni... -
TokraFan #517 Optimista becslés...:-) -
tom36 #516 jobb lenen 8 évvel korábban :D
csak jöjjön
mondjuk a gépem valszinüleg gyengécske lesz, de ugyis tervezem hogy ujat veszek (4 éve használom és eddig minden elment gond nélkül) de ez a sorozat nem arról híres hogy gyenge gép mellet élvezhető főképp ha nagyméretü gyárakat akarok összerakni. -
#515 Várható megjelenés: 2020.október... -
tom36 #514 huhh ez a nagy csend egyre zavaróbb
mutathatnának már valamit
vagy legalább lenne valami infó hogy tudjuk hogy mi van. :(
vagy csak az én figyelmemet kerülte el valami ? vagy tényleg nagy a csend ? -
TokraFan #513 Az a szerencséjük -és a mi balszerencsénk-, hogy szinte nincs semmi konkurencia.
Ettől függetlenül, más jétékokra is várni kell 3-4évet, kivéve, ha nem valami giga kiadó áll a fejlesztők mögött, dollármilliókkal. -
tomonor #512 Kíváncsi lennék rá, hogy te mennyi ideig programoznál egy TC méretű játékot. -
Gunslinger #511 De lassú munkához kell a legtöbb. :-) -
r4pt0r #510 Rosszhoz meg annál is több. :D -
TokraFan #509 Jó munkához idő kell! :-) -
TommyGun #508 Pedig a Reunion óta nem sok dolguk volt, gyak. a TC és AP csak egy bonus pack. Nem kelett nagyon semmihez se nyúlni, néhány script, pici graf finomítás, pár új sector, de a reunion ami már 2004-es a TC és az AB kb 95%-ban megegyezik vele. idejük lenne elvileg. -
#507 hát igen, a THQ igen nagy szarban lehet,nemrég mondott le az alelnöke is... -
tomonor #506 Nekem Swamp Plant-nek tűnik. -
Gunslinger #505 Sajnos ezer éves, gyanítom nem olyan lesz a végleges játék, csak nyomtak a pofánkba egy techdemót, legalábbis túl sok nem volt benne, összesen kétféle háttér, ami mindössze két kvázi kész szektort jelez értelmezésem szerint. Ha annyira "advanced" lenne már E3-on körbedicsekedtek volna vele. Újabban két hetente kapunk egy festményt. A hivatalos Rebirth fórumon sem mozgolódik már régóta semmi sem.
Van egy olyan érzésem, hogy nem egosofték tehetnek a kialakult helyzetről, hanem a THQ és a Deepsilver, amiért túl korán jelentették be a játékot, holott az egosoft akkor még sehol sem tartott, még talán alfa állapotban sem volt a játék, csak épp annyira volt meg, hogy egy perces teasert ki lehetett a dologból hozni. -
TommyGun #504 Elvileg amúgy van róla trailer Youtubeon...ott azzal kezdik hogy ingame minden a videóban. elég impresszív a videó és a látvány. Érdemes megnézni. -
tom36 #503 Eddig tényleg igen jó a történet de ezekből a gaz farmokból kezd elegem lenni inkább valami akcióra vágynék, 1 kis kalóz sütés vagy kha'ak szunyogvadászat -
Jóózsf István #502 Az Egosoft feltalálta a fantázia játékot. A Rebirth tulajdonképp nem készül, csak rajzolnak időnként egy-egy képet, mi meg lejátsszuk a képzeletünkben!
Eddig jó! Viszonylag olcsó és kevés benne a hiba!
Még egyszer sem lőttek szét! -
mindero #501 Na hogy ezt mi a ménkű azt ha valaki megmondja...
Lesznek vajon űrös szektorok is? Amibe nincs semmi csak a nagy fekete üresség milliárdnyi csillaggal. -
tom36 #500 csak hogy megin legyen 1 kis hozzászólás legalább. -
TokraFan #499 Mitagadás, szépek ezek a rajzok! :-) -
#498 U.S.S.Jamaica:
-
Nagydög #497 Mar nem azert, de ezen nem az latszik, hogy hozzanyultak. Ez konkretan festmenynek tunik. -
#496 Bevett szokás ez minden kiadónál.
Egyértelműen látszik a képen, hogy hozzányúltak. -
tomonor #495 Egosoftéknál sokszor nem minden úgy megy, ahogy el tervezik, ugyanis a csapat nem nagy, és lényegében reflektorfényt is alig kapnak.
Az az X Rebirth amit a videón láttál valószínűleg már nem az, amit kézhez fogunk kapni. -
TokraFan #494 Ez esetben, a lassan egy évvel ezelőtti 2011-es GamesCon-on miért infóztak?
Azóta eltelt egy év, feltételezem, haladtak valamit a játékkal. -
tomonor #493 Mert nincs értelme fölöslegesen kiadni infókat egy alfa státuszú játékról. -
TokraFan #492 Pöttyet photoshop gyanús...
Nm értem, minek adnak ki 2havonta egy képet, miközben az ég világon semmi infót nem közölnek a játékról. -
Luthero #491 Remélem lesz Tech demo ismét. A terranos is még fenn van a gépemen. -
#490 En meg csak azt lattam. -
tomonor #489 Én még egyetlen képet sem láttam az egosoft honlapján, amihez hozzányúltak volna a renderelése után. -
#488 Az a baj az ilyen kepekkel, hogy mindig agyon kozmetikazottak. -
Jóózsf István #487 Csak már látnám mósönben, egyedileg nekem dedikálva a processzorom és a videokártyám által!
Kis optimizmussal karácsonyra... -
mindero #486 Na végre! Valami ilyesmit hiányoltam már rég. -
tomonor #485 Új pikcsör! Itt valami robbant.
-
#484 Ma már a DLC=FIZETŐS TARTALOM. 99%
-
Gunslinger #483 Azt hittem a DLC a Downloadable content-et jelöli, ebben nem feltétlen van benne az, hogy fizetős vagy csak rosszul tudom.
Az viszont biztosan nem igaz, hogy csak vackokat adnak, mert pl. a Fallout 3 DLC-éi elég korrekt iparos munkák voltak, temérdek plusz dologgal, új történeti szálakkal. Igazából nem is vágom mi a különbség az expansion pack és a DLC között, lehet csak trendiesítették a kifejezést, de az nagyon nem igaz, hogy csak 1-2 új dolgot jelent egy DLC, biztos van ilyen, főleg az FPS-ek világában, de abban annyira nem vagyok jártas.
Reméljük a Rebirth is jól modolható lesz, ez a készítőkön múlik többnyire. Ha sok hardcoded feature lesz, akkor nem biztos, hogy meg lehet úszni a fizetős DLC-zést. -
tomonor #482 *letölthető. Csak sötétben írtam :D -
tomonor #481 A patch az nem DLC, ugyan letülthető, de mindenkinek alapból elérhető, és "foltozza" a hibákat.
Ezzel szemben egy DLC csak bizonyos játékelemeket ad a játékhoz amit direkt kihagytak, például mintha X3-ba nem rakták volna bele a Trade Command Software MKIII-at, hanem azt egy DLC-vel külön kellene megvenni, és csak úgy lenne elérhető.
Ám én úgy gondolom, hogy a DLC nem fog bejönni, legalábbis a mod közösség biztosan fog találni kiskapukat. -
TokraFan #480 Igen, de azt egy patch hozta. Ingyenesen.
A DLC-k ezzel szemben 1-5dollárért vackokat adnak (pl. 1-2 új fegyver, 1-2 új pálya stb.).