6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
r4pt0r #599 Hát a szememet már kiszúrták a közvetlenül nem rányitható capitalokkal is, de azért reménykedik az ember.
De majd kiderül, mi lesz az egészből.
-
tomonor #598 Az a helyzet, hogy én már láttam, sőt látok ennél rosszabb dolgokat a játékok világában manapság. A megjelenés halasztása számomra nem jelent problémát, minél később jön, annál jobb (lásd: X3 Reunion esete).
Ha majd havonta megjelenő DLC-kel fogják kiszúrni a szemedet - na akkor talán itt az ideje váltani. Viszont engem egy kis váratással nem sértenek meg. -
r4pt0r #597 Beláthatod, ez az indok nem állja meg a helyét. Képeket bármikor tudnának adni, amik mondjuk, a grafikát mutatja be esetleg, nem kell spéci dolog. De még erre se képesek.
vagy az Egosoft vagy a Deepsilver nem tudja megérteni, hogy marketing nélkül nem lehet magas eladást generálni. Lásd Blizzard már 2 évvel a megjelenés előtt elkezdi a videókat, képeket tolni, mire megjeleni a játék kb semmi nem lesz benne ami az első videókban voltak. És hogy mi értelme? Csak az nem fogja ismerni a játékot aki egy barlangban lakik.
Itt meg az Egosoft menekült egy barlangba, ahonnan néha kijön egy random generált szöveg fájl.
Egy szó mint száz, most hogy már konkurencia is lesz, össze kéne magukat szedni.
De persze ezen nem veszünk össze, ez csak egy játék lesz. :D
-
tomonor #596 Szerintem a koppintásokat akarják elkerülni. -
Gunslinger #595 Ugyan már, akkor pont fordítva menne, nyomnák orrba-szájba a marketinget, hogy "a mi termékünk lesz a legjobb, nesze 40 csili-vili screenshot". -
Gunslinger #594 Jah, simán lehet, hogy épp most egyszerűsítik le a 12 éves amcsi kisgyerkőcök szintjére a játékot, hogy a kiadó többet kaszálhasson. -
tomonor #593 Szerintem az éppen kibontakozó konkurencia miatt titkolóznak most. -
TokraFan #592 Leginkább az kifogásolható, hogy ekkora csúszás mellé semmilyen érdemi infót nem tesznek több mint 1 éve. Gyakorlatilag nem tudunk semmit a játékról, sem arról, valójában hol tart a fejlesztés, vagy hogy mi az oka a lassan 2 éves csúszásnak. Ennyit minimum illene közölni, nem hiszem, hogy szupertitkos információ. Persze az valószínű, hogy itt sem a fejleszető, hanem a kiadó a ludas, mint általában... -
Gunslinger #591 Nem a megjelenésen csámcsogunk, hanem azon, hogy ennyi idő után is mindössze ilyen nulla hírre futja tőlük, szánalom a köbön. -
Jóózsf István #590 Még mindig a megjelenésen csámcsogtok? Én akkor kezdek félni, amikor kijön. Már előre zsibog az orcám az ordenáré pofontól...
Ne károgjunk! Ennyi hajcihő után, még jó is lehet. -
Gunslinger #589 Nem valószínű, mivel a fórumba már hetekkel ezelőtt beírták, hogy 2013 Q2 után várható legkorábban a játék. A végén még X-Forever néven fog megjelenni...
Remélem nem ez az a karácsony körüli infó, amit úgy beharangoztak, mert akkor pacikukit popójukba, még egy nyavalyás screenshotot sem bírtak benyomni karácsonyra? Agyam eldobom ezen a fos marketingen. -
#588 ugye ezen nem csodálkozik senki?:D -
tomonor #587 Hoppá.
http://www.egosoft.com/x/xnews/201212_1_44News.html -
tom36 #586 Jahh karácsonykor a kövi hír :
feltesznek megint 1 képet
+ ki irják hogy következő karácsonyra csúszik a megjelenési időpont bejelentése, addig is jó szórakozást az Albion uj kiegészítőjével ami remélhetőleg már ősszel elérhető lesz. :(
mondjuk részemről nem bánnám hogy ha lenne 1 kis konkurenciájuk és akkor nem az lenne hogy ücsöröghetnének rajta hanem próbálnának minél többet felmutatni ami újdonság és nem mindig ugyanaz a sablon némi kis változással
mondjuk akkor is az egosoft mellet lennék -
Micsu #585 Nálam az Elite eddig nem igazán győzőtt meg de a star citizien viszont igen, jó lenne ha a rebirthből is többet látnánk már, jövőre meg kell jelennie -
Gunslinger #584 A napokban írt be a fórumra egy fejes, hogy lázasan melóznak és majd karácsonykor lesz valami infó kiírva a hírek közé. Rohadtul remélem, hogy nem annyi lesz, hogy boldog karácsonyt... -
paj01 #583 nagyon nagy a csend. gyanus. Kickstarteren meg tucatjaval indulnak a hasonlo űrszimek. Nem lesz ennek jóvége. -
TokraFan #582 Én a Rebirth kapcsán nem látok semmi újat...
Nem ártana rákapcsolniuk, főleg, ha lesz valami az Elite 4-ből. Hiszen az egész X széria tulajdonképpen a nagy előd koppintása, azzal a nem teljesen elhanyagolható aprósággal, hogy eddig gyakorlatilag nem volt konkurencia. Nehogy úgy járjanak, mint az UFO:Extraterrestrials fejlesztői, akik addóg húzták a második részt, amíg a Firaxis ki nem hozta az Xcom-ot! -
tom36 #581 nahh végre adtak 1 kis életjelet magáról az Egosoft
sajna még mindig nem az amit látni szerettem volna de legalább már vették a fáradságot és frissítették a megjelenési dátumot + bejelentették az x3 Albion frisítését -
TokraFan #580 Engem rendkívül érdekel a game, de nem akarok itt OFF-olni, ezért bátorkodtam nyitni egy topikot.
Elite: Dangerous -
Luthero #579 Ez az "Elite: Dangerous" nagyon ütösnek igérkezik. Lehet elő kell vennem a "Frontier" nosztalgiázni egy kicsit. Jó lenne egy új topikot nyitni a "Dangerous"-nak.
Elite: Dangerous - procedural generation -
TokraFan #578 Ez nem semmi! Bár ha EVE szerű multis cucc lesz, akkor számomra felejtős... -
#577 hogy valami jó is legyen ebe a világ ba..
http://www.gamekapocs.hu/hir/31843/itt_vannak_az_uj_elite_elso_latnivaloi -
TokraFan #576 És a korai 90-es éveket idéző, mobilos vicceskedésekben! -
tomonor #575 Freemium mikrotranzakciós MMO-kban. -
Jóózsf István #574 Ha egy karakterfejlesztő játékban nincs pénz, akkor miben van? -
Micsu #573 régen se voltak jobbak az emberek csak éppen nem volt internet :P
egyébként meg az ok hogy van igény a stílusra főleg ha megnézek pár kickstarter projectet is de ugyan megéri e a beleáldozott pénzt a játék vagy nem e a kiadó hasalt el időközben, vagy pont ezt a projectet tette parkoló pályára -
#572 Akkora hiány van ebben a stílusban, hogy ha még 10x kiadnák az X3-at különböző címen, azt is megvenné mindenki aki rajong a stílusért. Én egy percig sem aggódok a Rebirth miatt. A másik, a mai játékosok elvárásai... hogy egy orosz pajtásomat idézzem: "Még a C64-es időkben bármilyen játékot kaptunk a kezünkbe, boldogok voltunk. A mai játékosok mind boldogtalanok akármit teszel eléjük". Igaza van, mutass egyetlen játékot az elmúlt ~10 évből, amit nem fikázott hatalmas trollsereg így, vagy úgy:) -
tomonor #571 Szerintem meg elég sok köze van a dolgokhoz. -
Gunslinger #570 Sztem ez tökre irreleváns. -
TokraFan #569 Ezzel inkább az a gáz, hogy ha ekkora csúszás után a játék nem azt hozza amit a játékosok elvárnak, akkor akár végleg lehúzhatják a rolót, akkorát fognak bukni. Inkább maradtak volna csendben, akkor nincs ekkora várakozás, ergo, a bukás esélye is kisebb. Annak viszont nem tudom mi értelme volt, hogy egy nyilvánvalóan pre-alpha fázisban sem létező játékkal kapcsolatban 2011-es megjelenést vizionáltak...Örülhetünk ha 2013 év végére lesz ebből valami. -
tomonor #568 Hát ööö... Válság van. -
#567 Egyre bosszantóbb ez a csend a Rebirth körül. Azt még megértem, hogy nyáron lenyugodtak a kedélyek, és elhúztak délre pancsolni, de lassan november, és egy nyamvadt új képre sem telik... Ezt jelentették be legelőször, de lehet, hogy a Squadron vagy a Barathrum előbb startol. Szégyen, amit művelnek. -
tomonor #566 De, számít. -
Micsu #565 mivel mmo is lesz valszeg freelancerhez fog inkább hasonlítani a játék -
TokraFan #564 Mivel a Rebirth sose lesz kész, talán nem számít majd szétOFFolásnak, ha ehhez hozzáfűzök valamit.
A game gondolom még nagyon beta. A modelek nagyon jók, de a textúrázás harmat gyenge. Az egész kép olyan érzetet kelt, mintha műanyagból lenne a hajó. A padló meg olyan mint egy tükör, ennyire nem csillog és tükröződik semmi. Ettől függetlenül hangulatosnak ígérkezik, de Chris Roberts-et ismerve úgy gondolom, ez egy szimpla lövölde lesz, nem hinném, hogy kereskedni is lehet majd benne (hacsak a hajó tápolhatóságát nem tekintjük annak). -
Jóózsf István #563 Egy kósza pletyka! -
mindero #562 Rebirth? Az meg micsoda? -
Micsu #561 jaja csak összejöjjön a lé, lehet én is tolok egy 30at -
r4pt0r #560 Squadron 42 Ez akár még jó játék is lehet.