6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
TokraFan #639 Csatlakozom azokhoz, akik kikapcsolhatóvá tennék a cockpit-et. Szinte semmit nem lehet látni a műszerfaltól, különösen, amikor rácsatlakozott arra a teherhajóra vagy mire...A képernyő 60%-ka takarásban volt, ez így gáz. Ha mást nem, valami MOD-al biztosn ki lehet majd irtani. Ezt még a legkomolyabb szimulátorokban is így csinálják, mindig van egy cockpit nézet, és van egy normál HUD nézet. Amatőr lenne, ha kényszerítenék a játékosokat a cockpit-re. Garfika nagyon szép, bár kicsit nekem túl színes és giccses -az eltúlzott nebulákat a háttérben remélem nem veszik át a sok tucat lövöldéből, amiket 8éveseknek készítenek-. Az X3 komorabb világa így első blikkre engem sokkal jobban megfogott. De nyilván látni kell majd éléőben is, mert lehet, hogy le fog esni az állam. -
Pares #638 Na végre valami újdonság! Nekem tetszik amit látok, örülök, hogy az útvonaltervezést is átdolgozták, bár majd meglátjuk hogyan működik valójában. A X3-akban az egyik legidegesítőbb dolog számomra pont az autopilot útvonaltervezése volt, még szerencse, hogy oos másképp viselkedik... -
tomonor #637 A Darkstar one-be volt ilyesmi, de hidd el, az egész nem befolyásolt sokat. Csak egy egyszerű animáció volt. -
tomonor #636 Hát kinek a papné, bár nem hiszem, hogy ezúttal deaktiválható lesz. -
mindero #635 Kicsit csalódtam ebbe az új videóban. Nagyjából ugyanezt a hangulatot meg lehetett csinálni TC-ben, a TL-ből freight drone-okkal kirakodni+ feltenni egy cocpit modot. Hozzáadott a hangulathoz nagyon.
Azt hittem majd valami karmok megragadják a konténereket, felpakolják a drone-okra, az állomásba bedokkolva pedig lekapják róluk és megy minden a gyártósorra. De ugyanaz a módszer, elindulnak felpakolva, varázslatos módon megfordulnak pillanatok alatt és már ugyanonnan jönnek is vissza.
De legalább van valami :)
Ez az előre betáplált útvonal meg addig lesz érdekes amíg nem lsezünk ütközőpályán. -
Jóózsf István #634 Én meg abban reménykedek, hogy kikapcsolható lesz. Szeretem magam előtt látni a teret!
Vagy, tegyenek egy monitort rá, amin keresztül ipari kamerák segítségével kémlelhetem a környezetem! -
tomonor #633 Nekem az tetszik a legjobban, hogy visszatér az X2 hangulatvilága. Műszerfal... Óriási állomások... Árnyékok! -
#632 Új youtube videó, érdekes az a kirakodási folyamat ;) Az arányok viszont végre rendesen látszanak, az állomás hatalmas, a freighter nemkülönben, egész jó a cockpit. Jöhetne már, nyári zivatarok alatt pont jó lenne repkedni... -
tomonor #631 Hát ööö, nem tudom. Rendelsz? :P -
r4pt0r #630 Hát persze. Ez tuti hogy így van. :D -
#629 remélhetőleg akkorát újítanak hogy nem akarják idő előtt lelőni nehogy vmi nagyobb létszámú vagy költségvetésű csapat beelőzze őket:D -
#628 Igen, ez a Rebirth topikja, ami napokon belül második születésnapját ünnepli - tényleg: Tomonor, lesz torta? - de nem tudunk többet, mint két éve. Ez pedig csúnya szégyenfolt az Egosoft arculatán. -
TokraFan #627 Az EGO a Deepsilverrel karöltve gondoskodik róla -pontosabbn éppen, hogy nem gondoskodik semmiről-, hogy hírek és ON téma nélkül maradjunk. MIlyen jó is lenne kitárgyalni a fícsöröket, vagy legalább 1-1 új videót, képeket, akármit. De csak a nagy nulla van 1,5éve. -
tomonor #626 Ám ha lehet hanyagoljuk a Star Citizent ebből a topikból - ez még mindig a Rebirth topikja :) -
Pares #625 Az a fő, hogy a realisztikusság ILLÚZIÓJÁT jól adja át! Nem magát a színtiszta realisztikusságot kell erőltetni, mert az egy játékban a játékélmény rovására mehet. És ebben szerintem nagyon jónak ígérkezik a Squadron 42. Sajnos a Rebirthről még nem láttam hasonló bemutató videókat, de gondolom azért az X3 szérián valamivel túlnőttek ők is, és lesz mit mutatni az új részben, nem pedig egy DNF 2.0 lesz. -
tomonor #624 az a gond, hogy ha ezek az űrszimulátorok valósághűen ábrázolnák az űrt, rettenetesen unalmas lenne a játék. Ezért is mondják, hogy az X3-as széria inkább a víz alatt játszódott mint az űrben. -
#623 értem én hogy realisztikusság,meg azt is hogy nincs terraformálás,/ugrokapu meg hatalmas űrhajók,de a fizikát már ismerjük :D -
andraas0717 #622 Hogyan beszélhetnénk realisztikusságról, amikor jelenlegi technikánk meg sem közelíti a játékban levőt! Érdekes lenne hordozó rakétás űrhajókkal nyomni -
TokraFan #621 Nincs is jelentősége... -
Pares #620 Nem tudom miről beszéltek, mert ami videót én néztem, ott semmiféle fékszárny, csak rakéták voltak. De mutassátok meg a videót, amin mozgó fékszárnyak vannak, és elhiszem. Különben meg úgy beszéltek, mintha az X3 olyan nem tudom milyen realisztikus lenne... -
TokraFan #619 Ha még lenne planetary landing...de nem lesz -egyszer érném már meg, hogy egy játék tudja ezt-. Úgyhogy ez sem magyarázza a fékszárnyat. Ettől függetlenül remélem ütős játék lesz. -
Kahlest #618 Azért van benn egy két röhejes momentum azokban a videókban...mozog a "fékszárnya" a vadászoknak benne, súlytalanság vs fékszárny...hmmm -
mindero #617 Az a csata jól néz ki (már amennyi lehet látni belőle).
Mire megjelenik a Rebirth az elit meg a Starcitizen már úgyis meg lesz unva. -
TokraFan #616 Reméljük még lesz belőle valami. A türelmünk határtalan, főleg, ha megéri várni. Reméljük hozzák a minőséget amit megszoktunk... -
Micsu #615 vagy lehet hogy az a koncepció amivel kezdtek ment a kukába, volt már rá példa, nem kell egyből farkast kiáltani :P -
tomonor #614 De egy valamit tudunk: fejlesztés alatt áll még mindig. Valószínűleg volt az egosoftnál egy áramszünet e játék terén, de úgy néz ki túlélte. -
Pares #613 1 hónap és 1 nap híján 2 éves a topik, és még mindig ugyan annyit tudunk a játékról, szinte semmit... -
Pares #612 Végre valami életjel. -
r4pt0r #611 Pár új videó. Le kell görgetni a közepére. Making of Rebirth. Ezeket érdemes megnézni. Ha jól látom 3 db van. Egyikben egy turret is látható mozgás közben. -
#610 Ráadásul az X licenc is a kiadót illeti:) -
TokraFan #609 Miért alig 2 éve? Az eredeti megjelenési dátum 2011 volt. Önmagában a csúszás is több mint 1 éves, ha tehát figyelembe vesszük az eredeti dátumot, akkor minimum 3 éve fejlesztik, hiszen a Terran Conflict 2008-as kiadás.
De a legnagyobb baj, hogy teljes a csend. Ezt nem is értem, hogyan gondolják...Bár én nem az Ego-t hiábztatom, hanem a DeepSilvert. Általában a kiadó szivatja a népet és a fejlesztőket méginkább...Ki tudja, milyen szerződések vannak a háttérben, ami tiltja az infókat...
A Star Citizen esetén ki van hagsúlyozva, hogy nem akarnak kiadót, éppen sok szemétség miatt. Tehát más konstrulcióban készül. Tán az Ego is kihátrálna már, de tekintve, hogy a kiadó fizet, ezt valószínűleg nem teheti meg... -
Pares #608 Jó, na de azért ennyi fejlesztés után gondolná az ember, hogy néhány renderelt képen kívül mást is fel tudnak mutatni a játékból. Nézd meg a Squadron 42 Star Citizent, az még szinte sehol nincs a fejlesztésben, mégis pre-alpha in-game felvételeket mutogatnak belőle. Mindenesetre nekem nincs jó előérzetem a játékkal kapcsolatban... -
#607 helyükben kiirnék egy kickstarter felhívást hogy tudjanak még embereket felvenni,mert bizony idejük kevés van a konkurencia miatt. -
#606 Alig 2 éve fejlesztik, nem úgy megy ez. Piszok sok melóval jár egy ilyen játék elkészítése, ráadásul kis csapatról van szó. -
TokraFan #605 "Lesz ebből a játékból valaha valami?"
Én már nem hinném... -
paj01 #604 Az idő ellenük dolgozik az biztos. A star citizenbe és társaiba belepumpalnak vagy 20millat mire ebbol lesz vmi:D Eddig elkarcolgattak mert hiánycikk volt ez a fajta jatek, de már más szelek fujnak. Minimum megjelenési dátumnak lenni kéne már...Bukta lesz ebből. -
Pares #603 Lesz ebből a játékból valaha valami? Nehogy úgy járjon, hogy háromnegyedik kész, csak nincs pénzük befejezni, és mikorra végre bejezik, kapunk egy olyan minőséget, mint az Aliens: Colonial Marines vagy a Duke Nukem... -
TokraFan #602 Ismétlem, nem a váratással van a baj! De ezt már leírtuk többen, ennél világosabban nem lehet megfogalmazni. -
TokraFan #601 Ez vicces lenne, hiszen eleve ők koppintottak az elejétől fogva. Ettől függetlenül nagyon jó játékokat hoztak össze...de vitathatatlan, hogy az egész X az Elite-re épül, csak modern grafikával. -
#600 Érdekes momentum, hogy most szavaztatnak concept artokra... Akkor eddig min agyaltak? Amúgy agyam eldobom a nulla infós hozzáállásuktól, mióta kibővült a csapat, a maradék is elveszett a híres német precizitásból :(