6727
hyxx0QC.png

Topikszabályzat:

-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
  • TokraFan
    Csatlakozom azokhoz, akik kikapcsolhatóvá tennék a cockpit-et. Szinte semmit nem lehet látni a műszerfaltól, különösen, amikor rácsatlakozott arra a teherhajóra vagy mire...A képernyő 60%-ka takarásban volt, ez így gáz. Ha mást nem, valami MOD-al biztosn ki lehet majd irtani. Ezt még a legkomolyabb szimulátorokban is így csinálják, mindig van egy cockpit nézet, és van egy normál HUD nézet. Amatőr lenne, ha kényszerítenék a játékosokat a cockpit-re. Garfika nagyon szép, bár kicsit nekem túl színes és giccses -az eltúlzott nebulákat a háttérben remélem nem veszik át a sok tucat lövöldéből, amiket 8éveseknek készítenek-. Az X3 komorabb világa így első blikkre engem sokkal jobban megfogott. De nyilván látni kell majd éléőben is, mert lehet, hogy le fog esni az állam.
  • Pares
    Na végre valami újdonság! Nekem tetszik amit látok, örülök, hogy az útvonaltervezést is átdolgozták, bár majd meglátjuk hogyan működik valójában. A X3-akban az egyik legidegesítőbb dolog számomra pont az autopilot útvonaltervezése volt, még szerencse, hogy oos másképp viselkedik...
  • tomonor
    A Darkstar one-be volt ilyesmi, de hidd el, az egész nem befolyásolt sokat. Csak egy egyszerű animáció volt.
  • tomonor
    Hát kinek a papné, bár nem hiszem, hogy ezúttal deaktiválható lesz.
  • mindero
    Kicsit csalódtam ebbe az új videóban. Nagyjából ugyanezt a hangulatot meg lehetett csinálni TC-ben, a TL-ből freight drone-okkal kirakodni+ feltenni egy cocpit modot. Hozzáadott a hangulathoz nagyon.

Azt hittem majd valami karmok megragadják a konténereket, felpakolják a drone-okra, az állomásba bedokkolva pedig lekapják róluk és megy minden a gyártósorra. De ugyanaz a módszer, elindulnak felpakolva, varázslatos módon megfordulnak pillanatok alatt és már ugyanonnan jönnek is vissza.

De legalább van valami :)

Ez az előre betáplált útvonal meg addig lesz érdekes amíg nem lsezünk ütközőpályán.
  • Jóózsf István #634
    Én meg abban reménykedek, hogy kikapcsolható lesz. Szeretem magam előtt látni a teret!
    Vagy, tegyenek egy monitort rá, amin keresztül ipari kamerák segítségével kémlelhetem a környezetem!
  • tomonor
    Nekem az tetszik a legjobban, hogy visszatér az X2 hangulatvilága. Műszerfal... Óriási állomások... Árnyékok!
  • Amaro
    Új youtube videó, érdekes az a kirakodási folyamat ;) Az arányok viszont végre rendesen látszanak, az állomás hatalmas, a freighter nemkülönben, egész jó a cockpit. Jöhetne már, nyári zivatarok alatt pont jó lenne repkedni...
  • tomonor
    Hát ööö, nem tudom. Rendelsz? :P
  • r4pt0r
    Hát persze. Ez tuti hogy így van. :D
  • Caliph
    remélhetőleg akkorát újítanak hogy nem akarják idő előtt lelőni nehogy vmi nagyobb létszámú vagy költségvetésű csapat beelőzze őket:D
  • Amaro
    Igen, ez a Rebirth topikja, ami napokon belül második születésnapját ünnepli - tényleg: Tomonor, lesz torta? - de nem tudunk többet, mint két éve. Ez pedig csúnya szégyenfolt az Egosoft arculatán.
  • TokraFan
    Az EGO a Deepsilverrel karöltve gondoskodik róla -pontosabbn éppen, hogy nem gondoskodik semmiről-, hogy hírek és ON téma nélkül maradjunk. MIlyen jó is lenne kitárgyalni a fícsöröket, vagy legalább 1-1 új videót, képeket, akármit. De csak a nagy nulla van 1,5éve.
  • tomonor
    Ám ha lehet hanyagoljuk a Star Citizent ebből a topikból - ez még mindig a Rebirth topikja :)
  • Pares
    Az a fő, hogy a realisztikusság ILLÚZIÓJÁT jól adja át! Nem magát a színtiszta realisztikusságot kell erőltetni, mert az egy játékban a játékélmény rovására mehet. És ebben szerintem nagyon jónak ígérkezik a Squadron 42. Sajnos a Rebirthről még nem láttam hasonló bemutató videókat, de gondolom azért az X3 szérián valamivel túlnőttek ők is, és lesz mit mutatni az új részben, nem pedig egy DNF 2.0 lesz.
  • tomonor
    az a gond, hogy ha ezek az űrszimulátorok valósághűen ábrázolnák az űrt, rettenetesen unalmas lenne a játék. Ezért is mondják, hogy az X3-as széria inkább a víz alatt játszódott mint az űrben.
  • Caliph
    értem én hogy realisztikusság,meg azt is hogy nincs terraformálás,/ugrokapu meg hatalmas űrhajók,de a fizikát már ismerjük :D
  • andraas0717
    Hogyan beszélhetnénk realisztikusságról, amikor jelenlegi technikánk meg sem közelíti a játékban levőt! Érdekes lenne hordozó rakétás űrhajókkal nyomni
  • TokraFan
    Nincs is jelentősége...
  • Pares
    Nem tudom miről beszéltek, mert ami videót én néztem, ott semmiféle fékszárny, csak rakéták voltak. De mutassátok meg a videót, amin mozgó fékszárnyak vannak, és elhiszem. Különben meg úgy beszéltek, mintha az X3 olyan nem tudom milyen realisztikus lenne...
  • TokraFan
    Ha még lenne planetary landing...de nem lesz -egyszer érném már meg, hogy egy játék tudja ezt-. Úgyhogy ez sem magyarázza a fékszárnyat. Ettől függetlenül remélem ütős játék lesz.
  • Kahlest
    Azért van benn egy két röhejes momentum azokban a videókban...mozog a "fékszárnya" a vadászoknak benne, súlytalanság vs fékszárny...hmmm
  • mindero
    Az a csata jól néz ki (már amennyi lehet látni belőle).
    Mire megjelenik a Rebirth az elit meg a Starcitizen már úgyis meg lesz unva.
  • TokraFan
    Reméljük még lesz belőle valami. A türelmünk határtalan, főleg, ha megéri várni. Reméljük hozzák a minőséget amit megszoktunk...
  • Micsu
    vagy lehet hogy az a koncepció amivel kezdtek ment a kukába, volt már rá példa, nem kell egyből farkast kiáltani :P
  • tomonor
    De egy valamit tudunk: fejlesztés alatt áll még mindig. Valószínűleg volt az egosoftnál egy áramszünet e játék terén, de úgy néz ki túlélte.
  • Pares
    1 hónap és 1 nap híján 2 éves a topik, és még mindig ugyan annyit tudunk a játékról, szinte semmit...
  • Pares
    Végre valami életjel.
  • r4pt0r
    Pár új videó. Le kell görgetni a közepére. Making of Rebirth. Ezeket érdemes megnézni. Ha jól látom 3 db van. Egyikben egy turret is látható mozgás közben.
  • MerlinW
    Ráadásul az X licenc is a kiadót illeti:)
  • TokraFan
    Miért alig 2 éve? Az eredeti megjelenési dátum 2011 volt. Önmagában a csúszás is több mint 1 éves, ha tehát figyelembe vesszük az eredeti dátumot, akkor minimum 3 éve fejlesztik, hiszen a Terran Conflict 2008-as kiadás.
    De a legnagyobb baj, hogy teljes a csend. Ezt nem is értem, hogyan gondolják...Bár én nem az Ego-t hiábztatom, hanem a DeepSilvert. Általában a kiadó szivatja a népet és a fejlesztőket méginkább...Ki tudja, milyen szerződések vannak a háttérben, ami tiltja az infókat...
    A Star Citizen esetén ki van hagsúlyozva, hogy nem akarnak kiadót, éppen sok szemétség miatt. Tehát más konstrulcióban készül. Tán az Ego is kihátrálna már, de tekintve, hogy a kiadó fizet, ezt valószínűleg nem teheti meg...
  • Pares
    Jó, na de azért ennyi fejlesztés után gondolná az ember, hogy néhány renderelt képen kívül mást is fel tudnak mutatni a játékból. Nézd meg a Squadron 42 Star Citizent, az még szinte sehol nincs a fejlesztésben, mégis pre-alpha in-game felvételeket mutogatnak belőle. Mindenesetre nekem nincs jó előérzetem a játékkal kapcsolatban...
  • Caliph
    helyükben kiirnék egy kickstarter felhívást hogy tudjanak még embereket felvenni,mert bizony idejük kevés van a konkurencia miatt.
  • MerlinW
    Alig 2 éve fejlesztik, nem úgy megy ez. Piszok sok melóval jár egy ilyen játék elkészítése, ráadásul kis csapatról van szó.
  • TokraFan
    "Lesz ebből a játékból valaha valami?"

Én már nem hinném...
  • paj01
    Az idő ellenük dolgozik az biztos. A star citizenbe és társaiba belepumpalnak vagy 20millat mire ebbol lesz vmi:D Eddig elkarcolgattak mert hiánycikk volt ez a fajta jatek, de már más szelek fujnak. Minimum megjelenési dátumnak lenni kéne már...Bukta lesz ebből.
  • Pares
    Lesz ebből a játékból valaha valami? Nehogy úgy járjon, hogy háromnegyedik kész, csak nincs pénzük befejezni, és mikorra végre bejezik, kapunk egy olyan minőséget, mint az Aliens: Colonial Marines vagy a Duke Nukem...
  • TokraFan
    Ismétlem, nem a váratással van a baj! De ezt már leírtuk többen, ennél világosabban nem lehet megfogalmazni.
  • TokraFan
    Ez vicces lenne, hiszen eleve ők koppintottak az elejétől fogva. Ettől függetlenül nagyon jó játékokat hoztak össze...de vitathatatlan, hogy az egész X az Elite-re épül, csak modern grafikával.
  • Amaro
    Érdekes momentum, hogy most szavaztatnak concept artokra... Akkor eddig min agyaltak? Amúgy agyam eldobom a nulla infós hozzáállásuktól, mióta kibővült a csapat, a maradék is elveszett a híres német precizitásból :(