6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
TokraFan #919 Ez az egyik erőssége. Láthattuk az Oblivion/Skyrim esetében, hogy mire képes a modding közösség, ha egy komoly sandbox game-t kap a kezei közé. Ebben nagyon brutális lehetőségek vannak, ha kellő mélységgel lehet majd belenyúlni a játékba... -
Pares #918 Ez csak egy gamescom demó volt, nagy valószínűséggel ez az egész benne sem lesz a játékban. Egyébként a játék továbbra is modolható lesz az ígéretek szerint, és mind tudjuk, hogy ez mit jelent... -
TokraFan #917 Nagyon szívesen! :-)
Ezeken már több látszik, főleg a belső terekről. A kommunikáció megoldása eléggé hajaz a Mass Effect-re, ami egyáltalán nem hátrány. Az viszont nagyon látszik, hogy a játék fényévekre van a késztől, kíváncsi leszek, hogy lesz ebből kiadható játék novemberre. Vélhetően sehogy, majd patch-elnek, ahogy anno az X3R-nél is. Az lehetett, hogy ki akartak jönni a Star Citizen előtt legalább egy évvel...mindenáron.
És még egy. Remélem azt a harci siker esetén örömmámorban úszó másodpilóta csajt ki lehet majd kapcsolni. :-) -
#916 Köszi a 2 videót. Én még nem láttam őket. -
Pares #915 Nem szokásom ilyen fogalmatlan hozzászólásokat kielemezni, de a Te külön kérésedre leírom, miért írtál oltári baromságokat:
1. Nem hosszú játék, nem lehet "végig vinni", mivel ez egy SANDBOX.
2. Ugyan annyira árkádos lövölde, mint az előző részek: amennyire te akarod.
3. A 4-szavas mottó pedig ugyan úgy megállja a helyét, nem is értem, milyen logika alapján jutottál el oda, hogy ha egy hajót tudsz irányítani (személyesen, közvetve, parancsokkal lehet többet is, mint régen), akkor csak harcolni lehet egyfolytában, de ezt rád hagyom.
4. "Van egy piros meg egy zöld ágyú"... Na ezen nevettem a legjobban. Ugyan úgy van több fajta fegyver, mint az előző részekben, sőt most teljesen új jellegű (pl.: shotgun-szerű) fegyverek is lesznek, és nem csak a rof-ban meg a színben lesznek különbözőek. Jelentősebb változás csak annyi, hogy most egyszerre csak egy fajta lézert használhatsz a rakéták és drónok mellett...
Szóval akkor ki is a hülye barátocskám? -
#914 Jaj hagyunk már téged... egyetlen dolog amit ezen a fórumon csinálsz az, hogy másokba kötsz bele. Persze ahhoz már hülye vagy, hogy meg is indokold mi is a problémád. -
Pares #913 "Van ez a 4 szavas X mottó de így, hogy akármilyen hosszú is a játék egyetlen hajóval kell (ami elég kicsi hajónak tűnik) végig vinni, csak a Fight maradt. Illetve nagyon limitáltak variációjúak lehetnek a küldetések. Van egy piros meg egy zöld ágyúnk oszt kész"
Jaaaaaaaaaj, ez fájt... Már nem azért, de ha nem írtál volna, bölcsebb maradtál volna... -
#912 Jónak néz ki de szerintem csalódás lesz... Nem mintha hc X fan lennék, de nekem eddigi infók alapján butított játéknak tűnik. Olyan mintha valami árkád űrhajós lövöldét akartak volna csinálni. Egy dolog ami nagyon plusz pont, a szép és eléggé részletes grafika. Van ez a 4 szavas X mottó de így, hogy akármilyen hosszú is a játék egyetlen hajóval kell (ami elég kicsi hajónak tűnik) végig vinni, csak a Fight maradt. Illetve nagyon limitáltak variációjúak lehetnek a küldetések. Van egy piros meg egy zöld ágyúnk oszt kész, szerintem a fejlesztések is max annyiból fognak állni, hogy lesz pár tulajdonság(sebesség, hp stb) és creditért lehet majd növelni. -
Pares #911 Nagyon tetszik! Az űrhajók is sokkal realisztikusabbak, jobban néznek ki! -
#910 Nagyon jó kis játék lesz ez!! Persze ízlések és pofonok, de nekem tetszik, hogy 1 hajóm van, mint a DSO-ban! Jobban szeretem a stratégai és menedzselős részeket, mint az árkád fight-ot!
Kíváncsi leszek, hogy milyen AI-ja lesz, mert elég idegesítő volt, mikor a korábbi X-ekben a hajóim beakadtak és szétzúzták magukat! Ebben a kis ingame-ben is látható volt, hogy 2 ellen is beakadt az állomásba...:(
Jah...és a modokra is kíváncsi leszek, hogy milyen pluszt lehet még ehhez hozzáadni?! :)
-
tomonor #909 3:19 Úgy látom a Xenonok még nem tűntek el teljesen :D -
TokraFan #908 Ezt jobban fogjátok szeretni, részletesebb! (szóljatok, ha álljak le a videókkal, de ezek nincsenek agyon reklámozva, lehet, hogy még nem látta mindenki)
-
TokraFan #907 Új video, de csak kevés új részlet van benne (egyébként amilyen jól néz ki a cockpit, nekem annyira nehéz megszoknom az egyetlen hajónk külső látványát. Eléggé rút. Lényegesen jobbak voltak X3-ban ebben a kategóriában).
-
r4pt0r #906 Az jó hír. Bár ez is csak closed béta. Azért open béta gondolom nem szokott lenni. -
tomonor #905 A közhiedelemmel ellentétben van az X játékoknak bétája, bárki jelentkezhet rá, de nagyon erős NDA-t akasztanak a nyakadba; teljesen zárt körű. -
Susarc #904 jaj:)))) -
r4pt0r #903 Milyen open beta? Ez egy single player játék, nem mmo. -
Susarc #902 rágugliztam,de nem leltem nagyon béta lehetőséget...volt egyáltalán open betája? esetleg lesz még? bár ha úgy vesszük 2 hónap az már semmi..... -
Susarc #901 November 15 steam -
Ágyúgolyó85 #900 Üdv! Ha valakit érdekel a játék soundtrackje, de még nem akarja előrendelni a játékot itt hallgathatja:
Yisha's Radio -
Jóózsf István #899 Nekem konkrétan, pánikrohamom volt! -
TokraFan #898 Drámát csak Te láttál, mi véleményt mondtunk. -
tomonor #897 Csak így az egész dráma értelmetlen volt D:
-
TokraFan #896 Köszönjük, hogy megkérdezted! A válasznak pedig én a magam részéről, igazán örülök! -
Pares #895 Csak kattinthatnák már a parancsikonjára! -
tomonor #894 Apropó - akkor Redditre felmegy, akkor ebben az Iama-ban kérdezhet most a fejlesztőktől, lehetőleg angolul/németül:
http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1leye5/we_are_space_sim_developer_egosoft_soon_releasing -
tomonor #893 Nos, úgy néz ki mégsem Cel Shaded.
http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1leye5/we_are_space_sim_developer_egosoft_soon_releasing/cbyk9b5 -
TokraFan #892 Hát igen, ezt a részét eddig nem vitték túlzásba... -
Mozes #891 Remélem lesz benne valami jó kis Tutirial a kezdőknek vagy a kampány esetén egy vezető segédlet..... :) -
TokraFan #890 Vélhetően el fog indulni, csak igen kicsi a valószínűsége, hogy játszható sebességgel... -
Micsu #889 biztos hogy menni fog az hogy hogyan már más kérdés -
#888 Szerintem nincs.
Sőt én még abban sem bízom, hogy a 4770-esemen futni fog egyáltalán. -
Wowbagger78 #887 Szia!
Ezt olvastam én is. Akkor ezekszerint halvány remény sincsen arra, hogy 32-bites rendszeren megnyikkanjon?
W. -
#886 Elvileg a procim támogatja, mert a 2 modul futott már úgy.
Gyakorlatilag meg jelenleg is 1333MHz-en futnak. De akkor marad is ennyin mindenképp. Felelsleges a terhelés, ha úgysem észrevehető. -
TokraFan #885 Ha jól tudom, jelenleg csak az AMD egyes processzorai támogatnak natív 1333-nál magasabb órajelet, de azt is minek, mert ezzel együtt rendre alul maradnak a sebesség teszteken. -
#884 A leggyengébb láncszem mindig a határ. Ha egy modul nem tud 1600-on futni, akkor egyik sem fog.
Egyébként teljesen felesleges 1600-on futtatni a memóriát semmivel sem lesz gyorsabb semmi. Arról nem is beszélve, hogy a CPU-ba integrált memóriavezérlő órajele 1333, ami nem változtatható, tehát egyrészt kell plusz feszültség, másrészt sokszor többet árt, mint használ. 2GHz feletti moduloknál már érzékelhető a változás, de az sem játékoknál.
Nálam is 1333-on futnak az 1600-as RAM-ok. -
#883 Így szándékozom a 2x1GB mellé még berakni ugyanolyan típusú 2x2GB-ot.
Amik most vannak benne, 2x2 kit, viszont az egyik tudná az 1600MHz-et is.
Annak viszont utána kell néznem, hogy a lap csak 2 modul esetén tudja vagy 4 esetén is. De éppen ez annyira nem foglalkoztat, amennyiben nem a vinyót cseszteti a win.
Az X3R-rel anno én is 2GB-tal kezdtem, ha jól emlékszem. Viszont nálam nem az szabta a határt, hanem a proci. Mikor már a rendszerek jó 80-90%-ában jártam, voltak olyan helyek, ahova nem igazán volt célszerű bemennem. Az egyik ilyen volt Ore Belt. Tekintve, hogy ide épített hatalmas komplexemet, régi 2 magos 2GB-os gépen 3 FPS volt a max. A jelenlegi gépen ugyancsak 2GB mellett, de már 4 magos és magonként is gyorsabb procival ez 7-10 FPS lett. Illetőleg egy M0-al Xenon rendszerekben PPC használata mellett szintén 3-7 FPS körül mozgott. Ami lövedék nem jelent meg, az nem is talált be, mert nem is létezett. Egyszerűen már nem volt képes számolni. SETA mellett, ha abban a rendszerben volt kereskedő hajóm, ahol én is voltam, esetenként felrobbant 1-1 ütközéstől.
Én nagyon bízom benne, hogy az új motor ezeket a dolgokat orvosolni fogja és sokkal élvezhetőbb lesz a játékom. -
TokraFan #882 Persze, ez egyértelmű. De 4 slotos gépbe sokszor csak kettő modul van, ami abban az esetben bővíthető, ha még kapni azt a típusú ram-ot. Szerencsére a RAM-ok mostanában nem nagyon változnak, fejlődnek, mai napig kapni ugyanazokat a DDR3 1333 modulokat pl., azonos gyártóktól is, melyeket pár évvel ezelőtt. -
#881 A memóriamodulokat nem célszerű keverni, mindig kit-eket szabad csak használni (tehát amit együtt adnak - 8GB-os kit = 2x4GB-os modul).
Annak sosincs jó vége, ha beraksz két 2GB-os Kingstone modul mellé egy 4GB-os Corsair-t. Emellett az sem elhanyagolható, hogy dual/tri channel-ben muzsikálnak-e (4-es foglalatba nem teszünk 3 modult). -
TokraFan #880 Alaplap kérdése is. Ha 2slotod van, és úgy van 4Gb, hogy tele van, akkor meg kell venni egyben a 8-at. Jelenleg ez kb. 18k.