6727
Topikszabályzat:
-Az értelmetlen, kötekedő, spam, warez, reklám hozzászólások tilosak, és törölve lesznek!
-
TokraFan #2647 Nem nagyon javul a megítélése a fórumokon, egyelőre hiába patchelgetik. Én is erőt vettem magamon az ünnepek alatt, ráadásul megleptem magam karácsonyra egy erőteljes gépbővítéssel, így belenéztem mit tud a játék az új vassal+patchekkel így közel 2 hónap távlatából.
Az FPS már élvezhető, néha kicsit még így is belaggol...ami azért elég vicces egy i7+GTX760 kombóval...De általában bőven játszható a sebesség, még a sűrűn beépült részeken is.
Ennek ellenére, nem sikerült megszeretnem, valahogy olyan idegen és nyomasztó érzésem van játék közben. Hogy ez most az új rendszer miatt, vagy a kiadáskori arculcsapás miatt, azt már magam sem tudom, de ahogy a korábbi X-eknél mindig az volt az érzésem, hogy most picit lelépek a real világról és egy számomra kellemesebbe lépek át, itt ezt nem érzem. Sőt, éppen ellenkezőleg, engem nyomaszt az egész játék a ronda karakterekkel és a kanyargó highway-ekkel együtt. Nincs hagulata. Nem tudok szépen bedokkolni sehova csak ott az a jellegtelen ikon és bár még le se szálltam sehova, kilométerekre vagyok az állomástól, mégis lép ki a pilóta a hajóból ami számomra iszonyatosan illúzióromboló.
Nem tudom szeretni. És az a bajom, hogy ez valószínűleg már így is marad, hiába lesz valamilyen szinten működőképes 1-2év múlva.
Mindenkinek akinek tetszik ez a játék, több szórakozást kívánok mint amit én átéltem vele. Jó játékot és főleg, sok-sok kitartást kívánok! -
#2646 Azért arra jó ez a topic, hogy kedvet csináltatok az X3AP-hez :) Elővettem a régi mentéseket. Ez meg talán fél év múlva játszható lesz, ha addig csődbe nem megy a cég. -
kisiku #2645 Szia!
Hál'Istennek, azt hittem már csak én játszom egyedül vele, mint utolsó mohikán :)
Gratulálok, ügyes vagy.Én találtam Devries-ben egy Heart of Albion Freedom Carrier-t, amin 125 löveg van.Szerintem nagyobb,mint az Arawn.Nem mertem nekimenni, pedig jó lenne.
Egy dologra rájöttem: mielőtt bármi ilyenbe belemész, minden hajódat hagyd otthon/máshol, mert egyrészt azonnal megtámadják őket vagy ha támadó hajód van,ami járőrözik, kilövi a célpontodat, mielőtt elfoglalhatnád.
Én háromszor jártam így,aztán úgy döntöttem, hogy elcsitítom a hajóimat, mert a Balor ugyan gyenge, de félelmetes rakétakilövője van, ami egyszerre 8-10 db Novadrone-t lő ki és kb két ilyen sorozattól egy Taranis meghal...
Nagyon jó az UFO mód, már belejöttem, csak óvatosan, mert a hajóink nem kímélik az állomásokat sem, annak pedig barátaink nem örülnek.Jöttek is az üzenetek, hogy "Reputation temporary decreased", amikor a Balor szétlőtt pár ellenséges vadászt egy baráti állomásnál, mert néha a rakéták mellémentek
De eddig a legjobb duma, amit hajómtól kaptam egy leba*ás az egyik Rahanas-tól, hogy "Milyen jók az infóim, az állomásnak rohadtul nem kell az,amit el akartam adni" - persze nem ilyen megfogalmazással, de szépen lecseszett a kapitányom...
Állomásépítés: már a 3. gyártómodult húzom fel, a 3 db, általam gyártott anyag előállításához vagy 10 féle másik kell.
Ez a rész csak türelmeseknek való!Egyrészt beszerezni az építőanyagokat jó néhány óra, majd beszállítani azokat, amiből a gyár dolgozni fog nem semmi.Némelyik anyagból borzasztóan sokat használ fel, a többiből kevesebbet.
Most EM-Spectrometer-t (átlagára 12-15 ezer), Reinforced Metal Plate-et (átlagára 4800-5600 cr) és Warhead Components-et (átlagár 12-16 ezer) gyártok,de most épül mellé még egy Missile Forge is, ami 6 féle rakétát fog gyártani.
Majd küldök még képet. -
Jóózsf István #2644 Elvettem egy arawn-t!
Vége főcím után, ballagtam "haza", gondoltam megnézem ott van e még a plotban félig szétlőtt pmc-s taranis. Épp lava flow-nál tartottam, amikor látom, hogy a hoa-s scaldis még mindig ott rostokol. Egye fene! Mentés, ugróhajtómű, 100% -on marad, plusz ejnye-bejnye. Akkor kapd be!
Arra járt az aranka (szintén hoa). Metodika ugyan az: mentés, jd, lejön!!!??! És marad a barátságos mosoly. Akkor einstand!!! Egy rossz szó nélkül enyém lett egy perc alatt.
Ami még ennél is furább, hogy ha megnézem a birtokolt eszközök menüben, a skunk raj alatt ott az ari, meg ami rajta van hayabusa, eddig érthető, de ott van az aranka fennhatósága alá tartozó, fervid coronában dekkoló sul (talán), annak a hayai, plusz két teherszállító. Amik természetesen nem zöldek, hanem kékek. Arra a következtetésre jutottam, hogy nem kell nekem mindent értenem!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Omicron Lúré-ról annyit, hogy szép világos, (DeVries-be érve azt hittem, hogy valaki közben lekapcsolta a villanyt, amíg távol voltam), de a lakótelep gyárakat szkennelje az akinek két anyja van!
Maelstrom: egyes alá!
Jól sejtem, hogy a plot jutalma az MK2-es kalapács és a másik fegyver? Keresgéltem a többi mechanikusnál, de egyik sem árult sem MK2-es fegyvert, se MK5-ös pajzsot, vagy motort! -
kisiku #2643 Hmm, sajnálom.Egy igen értékes hozzászólót "vesztünk el" veled.
Nekem jelenleg az állomásépítés - még ha lassú is - örömöt okoz.Mondjuk elég érdekes néha, főleg az említett hiba miatt, mely megint előjött, de elvileg ezt orvosolják.
Az már jó jel, hogy mások is hoznak anyagot az építéshez, illetve a gyár működéséhez, de hiányzik az árak beállíthatósága, és zavaró, sok időt vesz el, hogy állandóan ugrálnom kell a hajóimmal vásárláshoz, mert a trade computer elfelejti, hogy mit hol, mennyiért.Nagyon kéne a műhold, mint a régebbi részekben.
Most megpróbálok egy állomást fullra felépíteni,azaz összes gyáregységgel és kiegészítő állomással. További zavaró dolog, hogy nem tudom előre, milyen anyagok fognak kelleni, hogy termeljen.
Szintén zavaró, hogy ha Devries-ben építkezek, akkor ezen a galaxison kívülre nem tudok beállítani vásárlási helyet.
ÚJDONSÁG!
Kiugranak a hajókból a pilóták, csak ezt gyengén jelzi, ezért mindig szétlőttem az elhagyott hajót.De itt a bizonyíték:
Valamint itt van egy-két kép, hol tartok:
Bővül a gyár
Épül a Targon Tracer:
Taranis versus Xenon K:
-
#2642 Sokat mérlegelve a tényeket arra jutottam, hogy abbahagyom a szenvedést. Beleöltem 275 órát, mindez arra ment el, hogy próbálgassam, teszteljem mi működik, és mi nem. Nem éreztem semmi örömöt e idő alatt, a "játék" ebben a formában nem képes lekötni, felvillanyozni, stb. pozitívum egyenlőre nincs benne. -
szilac #2641 Nem kell, eladhatod...
Már kezdenek működni a CapShip-ek, de az irányítás hiánya miatt nehéz kihasználni a harci képességeiket. Jelenleg (szerintem) első sorban pénzmagnak a legjobbak, illetve szektor/állomás védelemre. -
goyo2 #2640 azaz plot -
goyo2 #2639 Kell a taranis a splot végigviteléhez? -
kisiku #2638 No, láss csodát, megjavult az állomás bővítés, patch nélkül!
A helyzet az, hogy NEM a Construction Vessel-től kell kérni az építést, ha az állomás készen van, hanem az állomást kell hívni az Info menün keresztül, ugyanis az Architect ott van az állomáson (bár fizikailag az építőhajón van) és akkor viszont engedi a további bővítést.Persze erre rá kellett jönni, a fene sem gondolta volna.Mert logikusan mit keresne az építész az állomáson, amikor én nem raktam őt oda?! -
kisiku #2637 :) kínomban mosolygok.
Igen, majd egy 25 eurós DLC-ben megkapjuk még pluszban, amikre gondolunk.De viccet félretéve: használd azt a modot,ami figyelmen kívül hagyja a tankolást, azaz, nem kell fuel az ugráshoz.Ez nem csalás így.Én használom.Az elején ment a tankolás, most nem.
Ha fut valami ilyen mod, akár a manual commands, próbáld meg kikapcsolni, mert az ego most jutott el odáig, hogy saját tankolást építettek be, nem pedig moddoltat.A SETA nem létezéséhez kezdek hozzászokni, de a kommunikációs műhold nekem baromira hiányzik.
Egy általad említett enciklopédiára én is vágyom, már írom is a listát.Addig itt van ez:
Állomások listája
Ha klikkelsz az állomásra a linken, akkor van ott egy olyan hogy "Search" és megmutatja, hol van belőle.
Állítólag készül már olyan térkép is, ami állomásokkal együtt mutat mindent. A teljes enciklopédia fordításán is filózok, de az vagy 300 oldal...
Egyébként jó a játék, csak idegesítőek a még mindig létező bugok.
-
Jóózsf István #2636 Pont ezt a hozzászólást alapoztad meg néhány tétellel, lássuk; Mi a francért kell tiszteletkört mennie egy szállítónak, ha két tételt kell leadnia? Fel nem fogom, hogy erre nem gondoltak. "Tisztelt Egosoft, ha gondolják megírom egy perc alatt basic-ben azt a szubrutint ami ezt az ostoba hibát kiküszöböli. Lehet kb öt sor!!!"
A "K" foglalás szerintem EGO-s humor. Én legalább is annak vettem. (Minthogy azóta már szembesültem velük, és azon mód rájuk is repültem. (Mindig van nálam egy legénység készenlétben...)
Sajnos új motor ide, vagy oda, ugyan úgy fenn áll az szektorban - szektoron kívül probléma. Magam is erre a következtetésre jutottam. De a besült új parancs menüt nem orvosolja, amit valószínűleg a Fervid Coronában lévő benzinkút okozott. (elküldtem a rahant, hogy tankoljon, ott ragadt. Utána mentem, hogy miért. Láttam, hogy nagy hiányt szenvednek hamburgerből, Hoztam nekik. A rahan azonnal tovább is ment, de azóta tök hülye. Szerintem a tankoló parancs ragadt be, amin nem segít a kötelékből-kötelékbe módszer. Még azt akarom kipróbál, hogy elküldöm, illetve elcsalom jó messzíre, hogy tankolnia kelljen, hátha kibillen.) Azóta egy Tituszom is megviccelt, a történet hasonló; Tankolj! - Jó. Láttam, hogy beáll, szöszöl, kiáll. Gondoltam rendben. Majd órákkal később kapom az üzenetet, hogy elköltött benzinre x összeget...
Továbbá; Követelem az X3-as enciklopédiát!!! Pontos korrekt információkat akarok: Mi, hol, mennyi, stb!
Ezt a játékot azért játszom, hogy iparmágnás lehessek, mint eddig mindegyik "X"-ben, de erre egyelőre esélyt sem látok!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Megyek és felrobbantom a Xenon bázist... (vagy nem) -
kisiku #2635 Jó estét!
Ma körülbelül 4,5-5 órát sz*ptam el azzal az idegesítő buggal, amit feltehetően a következő patchben javítanak is.
Tegnap írtam, hogy szépen működik az újonnan felhúzott állomásom.Ez eddig oké, de a bővítés...
Az egy dolog,hogy nem engedte, csak a Targon Tracer felhúzását, de hogy utána mik jöttek?!
Felépítettem egyet ebből a szép kis erődítményből, gondoltam ez előfeltétele, hogy a többi gyáregységet hozzáadjam.A többi gyáregységre az Architect-em azt mondta hogy "Done", azaz kész, felépült.
Persze hogy nem, de sem építeni, sem fejleszteni, semmit nem tudok vele, kizárólag további Targon Tracereket.Az összes modul Avilable-ből átment Done-ba, de persze ez nem igaz.
Hát irány a savegame és egy kis kitalálósdi, vajon hogyan, hol, miként lehet a tudtára adnom, hogy nem épült fel a többi, de szeretném megépíteni!Irány az .xml szerkesztés és tesztelés...
Nem sikerült. Aztán jött, hogy kirúgom az Architect-et és a helyébe léptetek egy másikat.Nem volt jó ötlet, mert megszűnt a bővíthetőség, meg minden egyéb, javítások, fegyverezés stb, és az új építész új állomást akart építeni.
Itt egy leírás,mi lesz az 1.22-ben,ebből idézek egyet:
- Fixed incorrect display of station upgrade levels.
Patch 1.22 előreláthatóan... -
kisiku #2634 Néha velem is előfordul, hogy valami nem stimmel.
Én már a második gyáramat építem, eddig minden rendben van vele és már gyártja is a drága és ritka Reinforced Metal Plate-et.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a sztori állomásra gondolsz, akkor felépíted az alap üzemet,ami egy Steel Foundry, majd rá egy URV Wharf-ot és elég.Mint korábban mondottam, abba nem érdemes semmit szállítani, mert úgysem fog drónokat gyártani (bár van mod,amivel igen). Elég ha felépíted és már mehetsz is tovább a sztorival.A Steel Foundry, meg a Wafer Plant az fog menni, a URV Wharf az nem.
Én Arawn-t előbb fogok venni, mint foglalni, nem pöcsölök annyit vele és nem akarok rosszban lenni senkivel sem emiatt.Már most van rá pénzem, de én most inkább állomást építek.Több kisebb hajót már foglaltam, így van Sucellus-om, Balor-om is több.
A kereskedelem működik valamilyen szinten,de nem az igazi.
Én Darned Hot Air-ben építek most egy Military Hi-Tech Dept.-et, ez az említett anyagon kívül fegyvereket (Turret Forge-ban), rakétákat,pajzsot, hajó- és állomás építéshez szükséges főbb elemeket fog gyártani.
Állomásépítésnél a legnagyobb pöcsölés az az anyagok beszerzése, leszállítása (idegesítően lassú) . Ja nem lehet egyszerre több anyagot kipakoltatni, mindig tesz egy tiszteletkört a Rahanas, minden egyes új áru/anyag leszállításakor.
A Construction Vessel-be nem lehet már előre több anyagot tenni, mint amire szüksége van/lesz, pedig jó lenne, ez azért sokat gyorsítana.
Az, hogy az Arawn-t nem tudod elfoglalni, szerintem hasonló bug, mint, hogy én meg Xenon K-t nem tudok, hiába hekkelem széjjel, igaz erre még csak kapitányt sem tudok rakni.Jó,jó tudom, tudom, ez egy robot, egy gép, a Xenon nem élőlény,stb,stb...
A benzinkút szerintem néhány patch-el ezelőtt jól ment.Most én is azt látom, hogy sorok állnak ("ócsított" a MOL? ). Próbáld azt, hogy elküldöd tankolni és kilépsz a szektorból, azaz otthagyod.
Itt hasonló a működés, mint a korábbi X-ekben, azaz máshogy ment a játék ha szektoron belül voltál a hajóiddal és máshogyan ha máshol voltál, azaz "nem láttad" őket. -
Jóózsf István #2633 A játéknak talán a legnagyobb hibája, hogy fukar az információval. Sokszor nem érteni, hogy miért történik, vagy nem történik valami. Tegnap egész nap az építkezést felügyeltem, láttam csodákat is. A DeVries benzinkútjához tettem a gyárat, de szerintem ez a zóna alapból hibásan működik. Amelyik hajó máshol hibátlanul működik, az itt tutira belefut valami ostoba hibába. Az építő hajó felhúzta a második fázist, majd bekérte ugyanazokat az anyagokat, és az építész listájában 0%-os lett, ami már kész volt. Elkezdtem újra feltölteni, akkor az egyik hajóm jelenti, hogy már valaki leszállította. ?????? Ám legyen!
Lépnék tovább... OK. OK. OK. Anyag lista sehol. Térülök fordulok, átmegyek egy másik zónába, megjelenik. Közben az építtetett Rahan likvidálta az új parancs menüjét, (inaktív) és azóta minden ki-berakodásnál ott ragad az állomáson.
Kínomban nekimentem egy Arwan-nak, (gyorsabb pénz, mint a konténer) de nem sikerült. Nem lehetett lelőni az ugróhajtóművét. Pajzsa lejött, aztán állt 100%-on mint a cövek. Körbelőttem rajta mindent!!! (két órán keresztül szöszmötöltem) Hekkeltem is, de semmi. A végén már egy másik hajó négyesével lőtt rám valami nova szerű rakétát, amíg el nem töröltem azt is. Ennek köszönhetően a fél oldala is lerongyolódott. Feladtam.
A benzinkutakon a sorok??? Három kút két rendszerre??? Haló!!!
Olyan érzésem van, hogy ezt nem az a gárda készítette, mint az eddigi X-eket!
A kereskedelem egy nulla; Totojászás, malmozás, bénázás. (Dohányosok hátrányban!)
Építkezés ebből kifolyólag; Siralom!
Gondolkodni, azt lehet; "Mi a f*sz történik most??!?!"
A harc nem az én asztalom.
Apropó!SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Teljesen készre kell építeni a gyárat, hogy tovább lehessen haladni? (összes fázis, összes üzem) Mert akkor lehet, hogy inkább kölcsönkérek egy mentést... :-) -
kisiku #2632 Van még egy örök aduász: ha valamit nem akar a hajód csinálni vagy rosszul csinálja netán előfordul, hogy nem tudsz anyagokat szállítani, akkor a Leave my Squad, Join my Squad párossal "reseteled" a hajódat és folytatja a félbeszakított kereskedést/követést/stb-t.
-
goyo2 #2631 Meg van miért nem javított a mérnök úr. Két mod egyike/mindkettő bezavart. Leszedtem a manual command és a nesa modokat. Ez alapbol nem hozott javulást, de ha utána lecserélem a mérnök urat akkor megkezdődik a javitas is. jeee -
kisiku #2630 Boldog és áldott Karácsonyt mindenkinek! -
Zombye Reloaded #2629 Kellemes ünnepeket mindenkinek! -
kisiku #2628 Az Engineer-en kívül vigyél neki kapitányt és Defence Officer-t is.Így aztán már el tudsz ugrani és lőni is fog.
Amúgy a hajótestet nem fogja javítani, csak mod-dal.Ha nincs Constr.Drone a hajón akkor sokkal lassabban javítja meg a dolgokat.
Nekem eddig nem volt gondom foglalás után, csak mindig legyen a hajódon Captain/Engineer/Defence Officer vagy mindhárom. -
kisiku #2627 Boldog Karácsonyt mindenkinek így előre is.
Az állomás elkészült,de még bővítem.Időközben foglaltam egy Sucellus-t és még egy Balor-t, most viszem őket javítani, illetve beszerezni az anyagokat a Reinforced Metal Plate gyártáshoz.Amúgy egy Military Hi-Tech Dept, ami 10-12 féle dolgot fog gyártani, fegyvereket, anyagokat, rakétákat,stb-t.
6+1 féle dolog kell jelenleg, a +1-es csak másodlagos:
- Bofu
- Refined Metal (hál'Istennek ilyet már gyártok)
- Medical Supplies
- EC
- Nividium Cubes
- Chemical Compounds
- +1 Spacefuel
Mindezekért fog cserébe gyártani a folyamatosan hiányzó Reinforced Metal Plate-et.Az állomás további bővítésének feltétele, hogy egy Targon Tracert is építsünk, így most ahhoz keresek fegyvert, meg anyagokat a gyártáshoz.
-
goyo2 #2626 1.21 el ujrakezdtem. Most 1.22beta van fent.A plotban elfoglalt taranisra tettem egy 5 csillagos engineert. Nem javitja a hajot. Nálatok ez ment? vártam eleget, de semmi. A hull 98%. Nem szedtem le semmit a foglalaskor, csak motort, és JD-t. A turretek mind a helyén. Közben jön pár kis PCM szarakodni. Ha itthagyom a hajot akkor leamortizálják. Ezzel ti mit csinaltatok?
Köszi -
Although #2625 Boldog Karácsonyt! -
kisiku #2624 Épül az állomás:
Állomás épül
Drónok serénykedése
Építő drón építkezik.Egy kis malter, egy kis mész, kőművesnek nem kell ész :) -
goyo2 #2623 Üdv,
Én mar szereztem kishajót. Csak hát nem birta a tempómat, és elveszett az éterben. -
#2622 Hibák is akadnak amiket orvosolni kell, pl a "távvezérlés" még nem az igazi. Nem a hiányosságra gondoltam, esetenként megállnak (bányászkodás, kereskedelem közben), az "add- remove- squad" nyomkodása, vagy eltűnik a hajó UI, ezek javításra szorulnak.
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok !
-
kisiku #2621 Egyetértünk, Karácsony van (jön), most a töltött káposzta főzés, készülődés, családi együttlét fontosabb -
kisiku #2620 Sziasztok!
Igen, én tolom keményen, ezért írok kevesebbszer
Mi az ami nem megy még?Nézzük
- Nem lehet eladási/vételi árat beállítani a saját állomásokhoz
- Nem lehet a hajóknak támadási parancsot kiadni, azaz hogy célpontot támadjanak.
- Továbbra sincs célzás/közeli célpont-barátságos célpont,stb kiválasztása
- Nem lehet előre tudni, hogy az állomás,amit építeni fogsz mit fog felhasználni a gyártáshoz
- Nem lehet kicsi és közepes hajókat gyártani
- Nem lehet ezeket elfoglalni sem (ki sem ugrálnak a pilóták, inkább hősi halált halnak.
- Nem lehet Xenon K-t foglalni
A főbb dolgokat gondolom majd elkészítik még.Nagyon hiányzik, hogy az állomást tetőtől-talpig körüljárjam, akárcsak a hajókat.Hiányoznak a vadászgépek, bombázok, kisebb hajók vásárlása/szerzése.Remélem ezeket idővel javítják.
Mivel itt egy hosszabb leírást tervezek, részletesebben, ezért sok meló lesz, de gyűjtök hozzá már mindent egy jó ideje. -
Pares #2619 Én játszom vele, de most Karácsony van, ha nem vetted volna észre. Van pár dolog, aminek magasabb a prioritása... -
saba30 #2618 Na, úgy látom egyre kevesebb a hozzászólás, ez akkor azt jelenti, hogy ahogy Kisiku alább írta játszhatóvá vált a dolog, és mindenki tolja keményen. De mi az ami még nem megy? Mikor kapjuk azokat a jó kis leírásokat Kisikutól amit a korábbi X-eknél megszoktunk, és itt már be is lett ígérve?
Előre is
köszi -
Jóózsf István #2617 Én is épp tegnap lőttem egyet!
Miután a vásárolt rahant sem engedte át a kapun, elkeseredésemben, viccből rámentem 9 vagy 10 elittel és egy egy trójaival. meg is lepődtem amikor enyém lett. Véletlenül nálam volt a régi rahan legénység, rádobtam és uccu. Hatvanvalahány pénzért fel is húzták 75-ről 100%-ra.
Talán a legnagyobb örömöt hozta eddig a játékban kétszer elkezdve.
Egyébként lomha mint a tetű, de valószínűleg jobban fogja bírni a strapát 7-2-26 löveggel
De szépségversenyt nem fog nyerni az biztos. Ennél szedett-vedettebb járművet még nem láttam az X univerzumban!
A hajógyári munkák valóban hosszadalmasak, de jelentősen olcsóbbak lettek. -
#2616 Legújabb szerzeményem egy butított Taranis, jó nagy univerzális raktérrel, dronepaddal, sok ágyúval. Jobb mint a Scaldis, nincs tagolva a raktér, erősebb a hajótest, és a fegyverzet, 6db hajtómű. -
Micsu #2615 jó hírek, húsvét körül én is felteszem :D -
#2614 Attól függ melyik patch-t használod, nálam 1.22 beta van, kiszedtem az engineer-es modot, mert sztm összeakadt az alappal.
A mod nélkül simán javít, csak idő kell neki.
A shipyardon is mintha lelassult volna a javítás, és a hajóépítés. Nem tudom miért a percek helyett órá(k)ban mérhető az építési idő.
Nem jutok sorra sem, egyfolytában építi a hajókat, csak nem nekem.
-
Jóózsf István #2613 Minden kapulépésnél elveszi a hajókat?
Most eszméltem, hogy a kapott rahan a tele árúval semmis lett, mert átjöttem az első kapun. Eddig azért maszatoltam, hogy a gyárhoz a cuccok és a 300 hamburger meglegyen (én naiv lélek!), erre szevasz. Tölthetem vissza és adhatom el, az árúval együtt! Ami nem lesz könnyű mert a bádogot csak néhány darabjával lehet elpasszolni. Plusz békülhetek a PMC-vel mert mindenképp -20! -
Betyar070 #2612 Miután az engeenernek kiadom " work hehe " ( hajófoglalás után ) és utána megnézem nála "repair sip " a listában mégse jelentkezik az a hajó neve ahol (elvileg) javít. Viszont, ha az elfoglalt hajóról infót kérek akkor a managerlistán az szerepel hogy az engeener dolgozik. Ennek így kell működni-e? Azért kérdezem mert már eltelt vagy 15perc és még mindig nem látszik hogy az engeener javítaná az enginet. Tudom a motor javítással kezd és így halad a hull felé. (Improved engeener, Hull engeener telepítve.)
oFF
Hogy én mennyit bajlódok evvel a játékkal az hihetetlen, nem akar semmi se úgy összejönni,mint ahogy az szeretném.Kezdem azt gondolni hogy én vagyok a balf*, hisz mások már gyárakat vesznek,....stb én meg még mindig azon küszködök hogy az elfoglalt hajót megjavítsam és legyen egy szállítom amivel elkezdtem kielégíteni a cap. shipyard hiányokat, hogy végre építhessek hajókat. Sokan mondják hogy könnyebb lett a Rebith az előzőekhez képest, hát akkor én vagyok a pancser, mert fele ennyit nem kellett kínlódnom a Reunionnal. Ott minden annyira logikus volt. Azt hiszem most telt be nálam a pohár, majd megvárom kisviku részletes leírását és utána folytatom. :(
további sok sikert mindenkinek a játékhoz, és mindenkinek megköszönöm az eddigi segítségét, valamint köszönöm az úttörő munkát !
-
kisiku #2611 Jó estét.
Sokat toltam vele megint, szerintem már működőképessé vált a játék, bár bizonyos funkciók még kellenének.
AZ UFO mod jól vizsgázott csak meg kell érteni a működését.A Taranis szétvágta a Xenon K-t, mindenkit kiírt.A Balor meg jó állomások és vadászok ellen.
Azóta vettem még építőhajót, kereskedtem egy csomót, most már jön a pénz is.Elkezdek építkezni Devries-ben, mert ott semmi nincs.Ha Omicron Lyrae-ben veszünk építőhajót, akkor az ottani állomásokat tudjuk felhúzni.Szerencsénkre csak a kaja az ami megkülönbözteti őket az Albion-os és Devries-i állomásoktól, no meg a kinézet.
Meglehetősen bőséges a választék, még 2 fajta Shipyard-ot is tudunk építeni, bár ezek a jövő zenéi lesznek, ugyanis kis hajókat fognak gyártani.Az állomások közül vannak,amik 10-12 féle dolgot is tudnak gyártani, a URV Integration (nem a sztoris) és URV Medium Forge az ÖSSZES fajta URV-t tudja gyártani.Tudunk építeni naperőművet is, tehát lesz módunk EC-t termelni.
A harc a moddal már kezd tűrhető lenni, bár érdekesen mozognak a nagy hajók.
A bányászat is teljesen jól megy, bányásztam már mindent.
Nekem egyszer szaggatott be Xenon harc közben, valszeg, mert 4 hajóm is támadta az egy K-t és kicsit érdekes a mozgásuk.Én boldog vagyok már vele.
Ja, működik a Shipyard-os hajójavítás is, nem csak a lóvét veszi el, hanem meg is javítja.Legjobban akkor tudunk gyorsan hajót építeni, ha leszállítjuk azt a sokféle anyagot a hajógyárnak és akkor nem lesz sosem gondja. -
#2610 Az 1.20-tól jelentősen javult a framerate, nem akadozik, nincs diavetítés.
A kereskedelem is folyamatosnak tűnik, shipyardon sem ragadnak bent a hajók, ténylegesen megjavítják a hajókat, de sztm több idő alatt mint eddig.
Az 1.21- ben új parancsgomb, "refuel", javították a tankolást is.
1.22 beta patch
-
goyo2 #2609 Nekem az 1.20 jelentős akadásokat produkált. Most ujrakezdtem a story-t. Igy nincs gond vele. -
Betyar070 #2608 Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok az 1.20-21 es patchekről ? Érdemes engedni ezeket a frissítéseket vagy csak gondot okoznak ? Én megálltam az 1.19-nél.
Köszi!