27719
-
#1744 én mainapig játszok 4-el, nagyonis lehet ott micsinálni... -
#1743 Hiába a nagy nyitott világ ha nem lehet benne mit csinálni. Úgy mint a 4-ben. -
ldavid #1742 szóval a zavvi november 23-at ír, ami nyilván bullshit -
#1741 "Wenn Rockstar Games kein Release-Datum für GTA 5 angibt, dann machen es eben andere. Aktuell sorgt ein beim britischen Online-Shop zavvi.com angegebener Veröffentlichungstermin für den GTA 4-Nachfolger für Aufsehen. Die Verantwortlichen datieren den Release-Termin von GTA 5 auf den 23. November 2012."
info: pcgames.de -
DIESEL DOG #1740 ...akkor megannyi vad pata taposná a puszta szikes talaját, s vágtázásuk moraja szaladna végig a csendes éjszakán...
(én meg folytattam :D) -
#1739 ha a vágyak lovak lennének ...
(valamiért ez jutott eszembe a topikba beleolvasva :D) -
Gibor #1738 Még a végén kapunk egy Los Angeles méretű várost :) Nem lenne rossz. -
ldavid #1737 ez még:
"Question: You just released the GTA V trailer. Can you talk about that project in any respect? Obviously, it looks like its going back to San Andreas.
Dan Houser: I've got to be real careful here, or they will drag me through the office and whip me with barbwire. I will stick to exactly what's in the press release. It's Los Santos and the surrounding country side - and a very big map.
Although the release statement of the first trailer already stated that GTA V would be Rockstar's 'largest' game, it didn't specifically refer to the map. However, given this interview, we can now confirm that GTA V's map will be bigger than the size of the San Andreas' map, and predicted to be 1.5x larger." -
#1736 Pl Vice City után San Andreas picit odab.szott. -
sublimaze #1735 Mért? Szerinted lehetetlen, hogy nagyobb map legyen benne mint az eddig látott rockstar játékokban? Szerintem egyáltalán nem. Az ok, hogy hatásvadász megfogalmazású a szöveg, de egyáltalán nem állít lehetetlen dolgokat... -
#1734 szerintem bullshit reklámszöveg :D -
#1733 azt hiszem ezzel el leszünk egy darabig :) -
#1732 pontosan így írták:
"Ahogy a hivatalos bejelentésben is elárultuk, a Grand Theft Auto V teljes fejlesztés alatt áll és Los Santos, valamint a körülötte lévő hegyek, vidék és tengerpartok lesznek benne – és ez lesz az eddigi legnagyobb és legnagyratörőbb open world játék, amit valaha csináltunk..."
szerintem nem hangzik rosszul... :) -
#1731 a vidék az jó, anno szerettem kikocsikázni a napleventében :) -
#1730 Úgy fogalmaztak, hogy San Andrteas Los Santos-ánál valamelyest nagyobb + valamekkora nagyságú vidéki terület. -
#1729 Momentán le kéne nyomni a kart és máris hátrafelé nézel és utána célozhatsz is kedvedre. Ez üldözéseknél különösen hasznos. -
#1728 az nem autocélzás, hanem lock&fire. ez nem cod, más a játékmechanika :) -
#1727 nagyobb lesz a térkép mint az 4-ben? -
#1726 Igen RDR és GTA esetében isteni dolog az autocélzás (ami mellesleg kurvára nem is működik normálisan sokszor) és a szabadság ízét az adja meg igazán, hogy 3-4 sec, mire körbe tudok fordulni az analóg karral a másik irányba. -
sublimaze #1725 Az a lényeg, hogy akinek csak egyszerűbb alkalmazásokra kell gép(net, filmek, stb.) annak nem kell gamer konfig, amibe ráadásul(egy konzol generáció alatt) cserélgetni kell ezt-azt, még a konzol ez idő alatt végig kiszolgál(nem beszélve az esetleges driver, stb. problémákról amivel nem szivesen tököl mindenki aki játszani akar). A játékok hiába drágábbak, pc-re is költséges játékot venni ha nem warezolsz és mindemellett a már említett tökölésektől(futási anomáliák, persze tudom, konzol címek is lehetnek bugosak, stb., de még mindig kevesebb a gond mint pc-n) mentesen. Nem arról volt szó, hogy melyik a jobb hanem, hogy felhasználófüggő és, hogy igen is "van létjogosultsága". Megint a konzolokat kezdte el ócsárolni valaki és nem a pc-t(mondom ezt úgy, hogy jelenleg nincs konzolom, mielőtt valaki fanboyozna). -
#1724 Garancia van, de nem egy életre. A kérdéses konzol-ra már nem volt garancia, egyből kapta is meg a hűtésmodot.
Miért húznám fel a ventiket a gépbe? :D
Jók azok a csendes 1200-1300-as fordulaton, minden akatrész bőven jó hőmérsékleten van ígyis, terhelés alatt is. (csak a vga venti fordulat változik terhelés hatására, de hálistennek az sem sokat megy fel)
Azért egy p4-esnél erősebb gép kell, hogy tudjál rendesen youtube vidiket nézni, több fülön böngészni, és hasonlók. Havernak a konzol mellett netbook-ja volt, aztán jött a karácsony meg az újév, és a párszáz forintér lehetett steamen kurvajó játékokat venni.
Azóta vett egy gépet is 80-100e környékén lehetett, az egyszerűbb cuccok futnak rajta szépen. Én mondtam neki adja el a konzolt, és még így a használt konzol árával kiegészívte is egy elég jó konfigot össze tudtam volna pakolni neki...
"De amúgy miért is törne rá valakire a netezési kényszer és lenne szüksége egy számítógépre ha vesz egy konzolt?"
Mert nem mindenki 12 éves ;)
[url=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1303045833&no=1721]#1721[/url]: Igen sokkal halkabb volt mint a modolt 360, de nem mondanám kifejezetten halknak :) -
sublimaze #1723 Mellesleg nem értem mi bajod a kontrollerekkel(ezek eleve játékra vannak kitalálva, valaki még pc-n is azzal nyomja), ha a kacsa nem tud úszni nem a víz hülye... :/ -
sublimaze #1722 Szerintem GTA esetében pl. pont, hogy az egyik legjobb érv a konzol mellett az irányítás, mert legalább értelmesen lehet autózni... :) -
#1721 hidd el, az a FAT PS3 még mindig igencsak tiszteletreméltóan halk tud lenni :) - az említett doboz mellett meg pláne
ezeken meg nem tudom mit vagy miért kell vitatkozni, mindenkinek van amit csak akar (pc/konzol vagy mindkettő), és ennyi... többet nem is ér a téma, legalábbis most semmiképp... -
Gibor #1720 Igazán kikapcsolhatnád a gépedet... felesleges vitatkozás nem kell... Minden játékot konzolra írnak, ezáltal az irányítás sokkal jobb... Mielőtt nekem is beszólsz, nincs konzolom, de próbáltam már ps3-at és kezelhetőbb minden játék. -
#1719 az irányítás elég indok, hogy az összes általad felsorolt előnyt kihúzhassam a prioritási listából
"egészségesebb" - lol mi van? Mi neked az egészséges? Talán tele van vitaminnal, vagy mire gondolsz? -
#1718 "360 különösen hangos volt, mert volt benne valami hűtésmod"
Ha számítógépedbe felhúzod a ventit gondolom az se halkabb lesz... Mellesleg létezik garancia is a világon.
"És esetleg xbox esetén ha multizni szeretnél azért is fizethetsz."
Tény. Ebben drágább a konzol.
"nemnagyon láttam még olyat, hogy valakinek csak konzolja van otthon és pc-je nincs."
Általában mindenkinek van egy számítógépe ami netezésre megfelelő, vagy ha nincs akkor gondolom előbb azt szerez be. De amúgy miért is törne rá valakire a netezési kényszer és lenne szüksége egy számítógépre ha vesz egy konzolt? o.O -
#1717 A magadfajta habzószájúak miatt... -
#1716 a halkabb részel nembiztos hogy egyet kell értenem :)
Halottam már haver xbox360-át és fat ps3-át is, hát, eléggé hangosak voltak (360 különösen hangos volt, mert volt benne valami hűtésmod, hogy ne haljon be fél év alatt, és gyorsabban mentek a ventik emiatt)...
Az olcsóbb pedig megintcsak nembiztos hogy igaz, játékárakat nézve.
És esetleg xbox esetén ha multizni szeretnél azért is fizethetsz.
Valamint, maga a konzol olcsóbb egymagában, de nemnagyon láttam még olyat, hogy valakinek csak konzolja van otthon és pc-je nincs. Szóval hiába van konzolod, netezésre, és egyebekre venned kell egy pc-t is. A kettő árából meg lehet kapsz egy játékra is alkalmas gépet... -
#1715 Miért tenném? Sosem volt konzolom. Ettől függetlenül van létjogosultsága... Egészségesebb, kényelmesebb, egyszerűbb, olcsóbb, halkabb, kisebb fogyasztású, mint a PC. Ha te ezt nem látod be, veled vannak gondok. -
sublimaze #1714 Ha meg nagyon pc-s szemszögből nézed akkor van értelme, mer más-más problémák jelentkezhetnek nvidia/amd-s felhasználóknál... -
sublimaze #1713 Akkor is ugyanaz a játék fut ha playstation-öd van, max a grafika más, de ugyanazt kell csinálni benne... -
#1712 annak mi értelme lenne? Teljesmértékben ugyanaz a játék fut, akkoris ha nvidia, vagyha ati kártyád van... -
sublimaze #1711 Jaja, játék, játék... Egyre megy... :D Vagy kéne külön nvidiás játék topik is meg amd-s? :D -
#1710 jó kérdés :) -
#1709 mellesleg akkor mi a ráknak van konzol fórumrész, ide mindig a pc-s játékokat szokták pont ezért rakni -
sublimaze #1708 Szerintem ő közel sem "konzolfanboy", vagy aki nem pc-náci az már annak számít? :D Mellesleg #1707 igaza van... :)
-
#1707 ez nem pécéforum, hanem "játékosok fóruma". döbbenet, hogy évek alatt sem vagy képes felfogni... :( -
#1706 készíts gta v topikot a konzolos fórumban is konzolfanboy aztán húzhatsz is oda, hogy itt nyomod se maradjon -
#1705 Komolyan ennyire zsírhülye vagy, vagy csak próbálsz a barátok közt castingra?