27719
  • ldavid
    igen, de elvileg csiszoltak még rajta
  • mester1987
    Ez is az előző rész grafikus enginjével jön?
  • sublimaze
    Nem, de nem bodybuilder szimulátorral akarok játszani hanem gta-val...
  • Master91
    Naponta 3-4 perc gyúrás a játékban is már fárasztó?
  • sublimaze
    Márpedig SA-ban gyorsabb, lassabb, erősebb, stb. voltál emiatt ha jól emlékszem...
  • sublimaze
    Én se azt mondom, hogy ne legyen, csak ne legyen hatással a gameplay-re vágod... Ne legyen kihatással a karakter képességeire és akkor nincs gond... :D
  • arty
    san andreasban se kellett lejárni gyúrni ... :) ergo jobb ha benne van és te nem használod ki, mint hogy másnak ettől hiányérzete legyen!

(egy ideig én is kigyurtam CJ-t, de aztán beleuntam a "barbizásba" :D de ez a része abszolut nem volt szvsz gáz!)
  • ldavid
    csak legyen majd mire költeni a lét.. pl. méreg drága beverly hills-i villák jöhetnének
  • Gibor
    True story... minél színesebb a játék annál nagyobb a játékélmény...
  • sublimaze
    Ok, de ettől még remélhetem, hogy nem lesz így. Mellesleg arra céloztam, hogy kicsit unom, hogy mindig betalál valaki sg-n ha eltér a véleményem az övétől. Mit kéne kifejtenem azon, hogy szerintem hülyeség? Érted... Nekem fölösleges, neki nem, így vagy úgy valakinek ennyivel kevésbé fog tetszeni a játék.
  • Büdös Bohóc
    nem kell, csak

• sublimaze
    Igen akkor nyilvánvaló, hogy egyet kell értenem... -.-
  • Büdös Bohóc
    Attól még szerintem több ember van, akinek tetszik az ötlet
  • sublimaze
    Nekem a gta úgy jó ahogy van, a barbizástól nekem sims... Ennyi. Most a te kedvedért nem fogom másképp gondolni, nekem így tetszik a gta ahogy van és nekem nem kell bele ilyen. pont.
  • Bronx South
    Nem tudom ebbe hogy lehet belelátni a Simset, világosítsál már fel. Vagy ha van némi extra a játékban akkor onnantól kezdve az már Sims, vagy valakinek akarod mutogatni hogy mennyi idő alatt toltad ki a játékot ? Legyen benne minél több extra, attól lesz jó a játék, nem attól hogy egy hamar kitolható, leegyszerűsített, az amcsi konzolfan dagigyerekre szabott szar.

Én az SA -ban gametime szerint kb. 3 naponta lejártam kondizni, részben számomra ez is hozzátett ahhoz a qrwa nagy feelinghez amit a játék adott. Aki meg "hardcore player" az játsszon mással. Ez a gondolkodásmód csak az olyan játékokhoz vezet mint az NFS Run, vagy a BF3. A personal shooterektől már amúgy is rég el ment a kedvem, a Runnak meg neki se kezdtem mert minek.
  • Büdös Bohóc
    értette ő is szerintem
  • Büdös Bohóc
    ez nagyon tirexis volt
  • MerlinW
    Ahogy írta államvizsgára készült, tehát tanuló.
  • akyyy
    elég szar szakmád lehet, mi inkább megvesszük a budipapírt
  • kommersz
    Sot a tlad es a tbogt mellett allamvizsgara is keszultem....
  • kommersz
    miert nekem nem volt? nehogy azt hidd mar egesz nap azt toltam max napi 2-3-4 orat.
  • Borg
    Jó, de van akinek van élete is mellette.
  • kommersz
    gta iv 100% 1 honap volt,tlad es a tbogt 1-1het[100%].
  • Büdös Bohóc
    gta iv se volt az, én kb fél év alatt toltam végig (2008 dec-2009 július), össz-vissz volt benne 2 hónap kihagyás (kb 1 amíg normális drivereket vártam, 1 meg mikor nem értem rá)
  • Büdös Bohóc
  • darki81
    minél nagyobb a pálya, annál jobb és annál több a lehetőség!
    az meg hogy beletesznek sok extrát, azzal csak jobb lesz!
    ez nem az a játék amin csak végig kell rohanni hogy meglegyenek a küldetések.
  • Yoda001
    ezért mondom, hogy akkor legalább minimum legyen leszarható a dolog, vagy valami ..

Robi546: lehet hogy akkora a pálya, de nem minden az hogy 40km jobbra balra... ez semmi önmagában :)
  • Robi546
    láttam hogy itt beszélgettetek a nagy mapról hogy nagyobb lesz benne mint a többiben ez lehet de nekem eddig ilyen Akció játékban a legnagyobb map a Just Cause 2-ben volt ;) A Just Cause 2-ben kb. 40 Kilométer a jobb sarkától a bal sarkáig a térképnek. Na ha ettől nagyobb lesz az világ rekord! :D :)
  • sublimaze
    Jaja, agyfasz ha elbuksz egy küldetést a karakter lassúsága miatt mert nem volt kedved tökölni a hízásával/sportoltatásával... :) Nem sims ez...
  • vk90
    Nem, SA színtű se legyen, mert felesleges.
  • Yoda001
    "A fiktív koncepció azonban elgondolkodtatott és bevallom, arra is kíváncsi vagyok, hogy hányan olvasnak el egy 2.600 karakteres hírt, egy nagyon várt játékról"

hát igen:)
    egyébként egy SA szintű még simán beleférne, meg ilyenek hogy letud égni a karakter napon és be kell menni krémet venni hogy ez ne így legyen...
    esetleg tényleg lehetne ennyire részletes, de akkor vagy legyen kikapcsolható, vagy olyan hogyha nem foglalkozik vele az ember akkor nem történik semmi probléma... unalmában meg az ember úgyis megnézne majd minden ficsőrt :)
  • sublimaze
    Fail, nem olvastam végig... Szerencsére egy szó sem igaz belőle... :D
  • sublimaze
    Hurrá... Remélem nem csinálnak simset a gta-ból... :OO
  • pajti
    Külön tetszik a dik után még kiírja hogy dik,
    DIKmá xD
  • vk90
    Szerintem azt akarja kérdezni, hogy miért kell 4 darab dvd a játék megírásához, ha eredetileg 2 dvd-s a játék.
    Válasz: azért mert 2 db dupla rétegű dvd-n jelent meg a játék.
  • kifli
    Én a 2 elősző hsz-e közül egyiket sem értem :D
  • Büdös Bohóc
    Te most komolyan miről zagyválsz?
  • longhaul
    Egy nemide való hozzászólás' Ennyi sok GB lenne, amit 2 DVD-re kell írni?? 2 DVD-re nem fér rá az össz. Pedig Anno a CD galaxisból vett GTA 4 az 2 DVD. Akkor miért kell a 4 DVD az írásához?
  • longhaul
    És egy csomóba lesznek a galambok "(10)" az V.-dik részben mint a IV.-ikben
  • Bronx South
    Én hónapokig toltam csak az alap sztorit, bár én a nyugodtabb fajta, mindent kiélvezős ember vagyok, aki meg két hét alatt kipörgette az egészet az így járt. Az online-t meg még nem is említettem.