27719
-
#1664 Szivárgás -
sublimaze #1663 Hát nem tudom, szerintem csak valami találgatás lehetett pedig nekem is bejönne. Kétlem, hogy az V-ben már lesznek ilyen dolgok(pedig így a max payne 3 után a gta is lehetne kicsit komolyabb), viszont eddig az összkép mindig kárpótolt az efféle hiányosságokért... :) -
#1662 a csomagtartós ötletet támogatom, nagyon. :))
még az IV-el kapcsolatban is volt olyan hír, ráadásul hivatalos, ahol azt mondták használható lesz majd a csomagtartó... hát a nagy fakkot, csodálkoztam is.. pedig biztos hogy valami hitles forrásos hír volt, dehát azóta se került bele a dolog... pedig feeling lenne, az biztos:) -
sublimaze #1661 Áh nekem erős túlzás ez a helikopterből lelógó széfbe kapaszkodós darálás, majd autókra ugrálás. A gta-ban az a jó, hogy sokkal földhöz ragadtabb, beleélősebb, mert olyan mintha a látottak "akár velem is megtörténhetnének"... :D Sőt nekem a gta-ban a helikopteres dolgok is kissé túl lőttek a célon, de a IV-ben könnyebb volt feldolgozni, mert niko katona volt... :D Én azt sem bánnám, ha pl. gta-ban a hordozható fegyverek számát alaposan megnyírbálnák(mint pl. a max payne 3-ban) és többlet felszerelést max az autó csomagtartójában vihetnél magaddal(pl. volt egy küldetés ahol egy alagútban kellett valamit felrobbantani egy rpg-vel, hát sokkal fílingesebb lett volna, ha azt a csomagtartóból kell elővenni nem csak úgy kabát alól kapja elő... :D). -
#1660 egy-két küldetésbe eltudnék viselni ahol gta módon, minőségien, ízlésesen vannak ugyanez megoldva, mert ilyen formában vannak hiányosságok a videón szereplő játékban.. :) -
sublimaze #1659 Hát én azt mondom isten ments, hogy a gta-t is elvigyék ilyen saints row féle die hard-ot is megszégyenítő akció stílusba. Szóval nekem nagy kő esett le szívemről amikor olvastam a kommenteket, hogy semmi köze a gta-hoz... :D -
#1658 sőt, teljesen biztos. ettől függetlenül amik benne vannak, azok nagyon tetszetősek :) -
#1657 nem arra utalt, hanem arra, hogy valószínűleg nem gta vről van szó -
#1656 Pedig ez bizony realtime:) -
#1655 mondjuk tök mind1, mert nem csinálták meg soha -
#1654 jaaa az eight daysre gondolsz ok -
#1653 Youtube videó aláírás:
"This video contains footage of the game Eight Days. It is a PlayStation 3 exclusive game that was canceled along with the new The Getaway game. If you look at the cover system, it resembles the cover animations of the Helghasts in Killzone 2. It's possible that the tech in this game has been distributed to other first party PlayStation 3 games." -
#1652 és ezt most honnan? -
#1651 "PlayStation 3 exclusive" :/ -
#1650 Eight Days -
Kizárt hogy real lenne, de azért érdekelne hogy ez melyik game :) -
#1648 Ja amúgy meg nem kizárt: 2013 május 24 :D -
#1647 -
#1646 Istenem, hónapokkal ezelőtt volt ez a faszság már... És kb jó ha nem 100x elmondták itt is, hogy mi a május 24. -
Ulthane #1645 Megjelenés: május 24.? -
#1644 Te most egy érintőkijelzős hordozható szartól mit vársz? -
#1643 Na de mi van a PS Vita-val?
Ami a 576 kezdőoldalán látható... -
#1642 Idén jön a Nintendo Wii U. XBox-ról a legfrisebb (tegnapi) hír, hogy 2013 nyarán jelentik be az E3-on, Sony pedig 10 éves ciklusokban gondolkodik, így elvileg 2016 előtt nem lesz új PS. -
#1641 Ennyi erővel veszek egy Nokia Lumia 800-at aztán azon is van xboxlive, ergo tehát azon is futnak a gamék??!!! :D
Szal kb ennyi :) -
#1640 Nem játékfuttatás lesz, hanem a mostani Live helyett megkapják a PC-sek is azt a Live felületet, ami boxon van, ennyi. -
#1639 Pár ember ezt nagyon "benyalta" azaz félreértette.
Semmiféle windows 8-on való xbox 360 játék futtatásról nem volt szó.
-
#1638 -
#1637 ami nem igaz :D -
#1636 én nem szeretem a konzolt, szóval max megvárom winfos 8 at (ami elvileg támogatja majd xboxos játékok futtatását! -
#1635 Arra még várhatsz :) -
#1634 Jaja,szerintem a R* azokra már dupla annyi fejlesztési időt fog szakítani a gta6-ra,na majd arra a részre leszek én kíváncsi! -
#1633 sztem is akkor lesz.
de a next gen nem valószínű még 2-3 évig szvsz. -
sublimaze #1632 Természetesen igazatok van, fölösleges ezen feszengeni, úgyis majd kiderül... :D -
sublimaze #1631 Hát nemtom, szerintem annyival nem néz ki jobban, hogy a következő generációs konzolokra jöjjön.
Jogos, de ezt a játékot sem most kezdték el... -
ldavid #1630 ha már nextgen, múltheti hírek:
- Rockstar hiring for 'next-gen consoles'
- Rockstar removes mention of 'next-gen consoles' from job ad -
#1629 A fejlesztői csomagokat pedig jóval a bejelentések előtt ki szokták küldeni, hogy a gép indulásakor legyen is rá játék, tehát elméletben akár még el is képzelhető, de majd meglátjuk. -
#1628 Pedig eléggé megosztottak a vélemények, van több cikk arról hogy már idén megjelennek, sőt olvastam olyat is hogy már a 2012 -es E3 -on bemutatják az új konzolokat. Persze ezek pletykák, de ha valamelyik nagyobb magazin fentről jövő információkra alapozva állít valamit az általában meg szokott valósulni. -
sublimaze #1627 Milyen új generációs konzolok? Se az MS se a Sony nem jelentett be még új konzolt egy játékot pedig nem kezdenek el nem létező konzolra fejleszteni(főleg, hogy ezt nem most kezdték el...). -
#1626 Azokra ne jöjjön, mert akkor vehetek megint gépet. Nem hiszem hogy az átportolásnál most esetleg kivételt tennének és a felhasználót teszik szempontnak, megsokkolnának mindenkit a GTA IV gépigényének a 2x -esével azt nézhetsz. -
#1625 jövő szeptemberre talán lesz PCre is.
Elv ez már új generációs konzolokra is jön nem?