27719
-
#1871 Drog, fegyverkereskedelem az kell! Legnagyobb! Én tuti dílerkedni fogok! -
#1870 A gta iv szerintem szép, jól kidolgozott várossal, ami él és lélegzik, remek karakterekkel stb. Csak baromi unalmas és nincs mögötte tartalom.
Elég csak a küldiket venni: unalmas mind, ismétlődőek, döcögősek. Mire megkaptam az első igazi stukit már meguntam. Egyedül a bankrablós küldi volt jó. Meg a harmadik szigetre átkerülve indul be a játék ott van már az hogy több embert kell lelődözni mint amennyi kilométert vezetünk a helyszínig.
Az EFLC kiváló: a TLAD pörgős non stop lődözés, a gay tony meg változatos és színes.
De azért még nem tökéletes. A GTA SA-t 100%-ra végigvinni igazi élmény volt anno. És ott lehetett mit csinálni: grafitizés, ugratások, versenyek, gyűjtögetés, csajozás, tuningolás, kaszinózás, autó lopkodások, banda háborúk stb.
Jah meg leszállhatnának erről a drog témáról is. -
#1869 kajak -
#1868 ezt kiterjeszthetjük a teljes GTA szériára :D -
#1867 egész gta iv széria egy istenkirályság -
#1866 +1
a két dlc jobban felépített, mint az alapjáték, viszont nekem Nico a legszimpatikusabb... egyszóval imádom az egész gta4-et, dlcstül :) -
#1865 Pedig a DLC-k jobb játékélménnyel bírnak, mint amilyet az alapjáték képes nyújtani. Ezt én is, meg még sokan tapasztalták.
Az alap játék olyan, mintha szinte még csak kísérletezgetni mertek volna a lehetőségekkel (az előző GTA-khoz képest), DLC-kben már sokkal merészebbek voltak, meg is látszik például a küldetéseken.
A sztori ugye párhuzamosan halad mindkettő DLC-ben az alap szorival együtt, kiegészítik egymást, sok utalással találkozunk, főszereplőkkel is összefutunk. Mindegyik rész ad a sztorihoz, minden résznek sajátos, egyedi hangulata van...oké, akik nem szeretik a motorosbandás témát, nekik ugye nem biztos, hogy bejön a motoros DLC, de a legszínesebb, leg ötletesebb Gay Tony rész szerintem mindenkinek tetszik. -
#1864 gears of warnak is volt anno, emlékezetes volt :) -
Fidolorous #1863 nem iróniából mondtam, az a két dlc főleg a Gay Tonis az alap storyhoz képest nagyon-nagyon vérszegény, már ilyen ZS Steven Segal mozikhoz hasonlítható.. -
#1862 -
#1861 Nem is te lennél. :D -
#1860 -
ldavid #1859 nyilván nem valószínű, de gondolom arty csak azért rakta be azt a képet mert kb. ugyanannyi alapja van annak is.
az állítólagos Rockstar dolgozók és szivárogtatásaik meg jönnek, mennek. -
Haulin #1858 Biztos hogy nem 2019-ben jelenik meg :) akkor nem lenne róla Trailer már most. -
#1857 Pro Streetnek is volt reklámja a tévében, meg ha jól emlékszem valamelyik Fifának is -
#1856 Mindenképpen ki fogom tolni azokat is, viszont nincs kedvem annyit pöcsölni majd mint az alap sztoryval. Ha beleélem magam valamibe, képes vagyok fél napot is elbabrálni úgy hogy a küldetésekből kb nem csináltam semmit. :D -
ldavid #1855 ki mondta, hogy idén? -
Fidolorous #1854 nem is hagysz ki túl sokat velük amúgyse.. -
#1853 ki mondta hogy 2019-be fog megjelenni? -
#1852 nemnem!
-
#1851 Októberben jelenik meg
-
#1850 mint a mozi :) a film utána dvdn, blurayen, itunesen, tévében további profitot termel, a játék az egyszeri eladás után befejezte a profittermelő tevékenységét.
egyébként azokban a számokbana digit terjesztés nincs benne, azaz a steames eladások, a dlc-k egyáltalán nem szerepelnek - ahogyan az itunes, a netflix sem. nemtom ezek hogyan billentenék a mérleg nyelvét :)
szépen feljött a játékipar, ez a lényeg :) -
#1849 Sims reklám plakátot láttam a napokban itthon.
Kérdés hogy minek kell reklámozni a 46. kiegészítőt... -
#1848 Régebben voltak idehaza ea reklámok.2 éve nem nagyon tévézek gondolom most annyi sincs. -
#1847 Igazad van, sorry, ebben a számban tényleg benne van a konzol hardver is, anélkül csak $10,1 milliárd, de még így is majdnem ugyanott van mint a film. -
#1846 minek?a legmainstreamebb (nfs,fifa stb) játékokon kívűl szerintem a hírdetés árát sem fedezné az itthoni példányok eladása -
#1845 a játékbizniszben a konzol hardvereladások is bennevannak
a filmesben pedig a dvd és bluray, tévés forgalmazás viszont nincs benne
-
#1844 Nálunk csak a Shift-et és a GOW 2-őt reklámozták :S Azért jöhetne több is több nagy játékból -
#1843 Mindkettőről 2010-es adatot találtam így most, $10,89 milliárd a film, $18,58 milliárd a játék. -
#1842 ez így azért nem igaz :) de tény, h hatalmas biznisz. -
#1841 Az egyesült államokban majdnem dupla akkora bevételű a játékipar, mint a filmipar, szóval ja, van reklám is. -
ldavid #1840 olyasmi. tv-ben is mindennapos a reklám, buszokra is szoktak rakni stb -
#1839 Gondolom azért ott sincs minden második utca reklám plakátján Max Payne 3/GTA IV reklám :)
Egy-egy helyre kiteszik.
Bár ha jól tudom a rockstar add az ilyenekre.
Max Payne 2 megjelenése elött egy rakás falra ragaszható plakát volt New York forgalmasabb helyein melyen egy fekete fehér Mona és Payne volt.
GTA IV elött meg körözési plakátra hasonlító reklámok voltak melyen Niko szerepelt. -
#1838 USA-ba ennyire természetes lenne a videogame ipar? :D -
#1837 Mindenféle idióta reklám helyett szívesen néznék ehhez hasonlókat itt is ! :) -
ldavid #1836 az 5 szerintem kicsit korai lenne még, de a 4 volt -
#1835 Los Angeles... azért ez nem rossz :)
lehetne a GTA a helyén...
-
#1834 pc verziót előrendelem az tuti.. :) -
#1833 na, tegnap volt GTA IV event a Rockstar-osokkal, igaz a mi időnk szerint elég későn kezdődött és lett vége (hajnali 1), de megvártam, eléggé sokat toltam velük, konklúzió:
levonhatták ők is (igaz ezt nem most kellene levonni, és biztos meg is tették már előzőleg, kitudja mikor) hogy mennyien játszottak, tértek vissza a 4-hez csak miattuk, milyen egy teli szerveren játszani (legyen lag a szempont, a lehetőségek, játékosok spawn pontjainak elrendezése, akármi), esetleg miért volt unalmas itt-ott... és még nagyon sok dolog
körönként kiléptek minden szerverről a Rockstarosok, viszont mindegyiknek megköszöntem egyenként (nem benyalva!), és lehet hogy pont ezért folyamatosan hívott kettő a négy fejlesztőből, ezért eléggé sokat játszottunk... páran még magyarok hívogattuk egymást, GTA Race ment leginkább, de volt Cop's 'n Crooks, DM, meg TDM is
van amelyik eléggé bénán játszott, de jó fejek voltak, érdekes lehetett az ő szemszögükből játszani az évekig fejlesztett játékot:) -
#1832 És reméljük hogy ezúttal nem egy trágya kupac lesz megint a pc verza.
Payne-re kíváncsi leszek.