27719
-
#1951 lesz pc-re? -
#1950 http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=511473 -
#1949 Nem. -
morzsi555 #1948 2405 van, izgultok? :D -
#1947 Én sem értem mi ebbe a hoppá :D:D -
ldavid #1946 szinte napra pontosan 3 hónapos hír -
#1945 fúdejó! tehát most már biztosan lesz gta5!!!!4444 -
#1944 eSports felé akar nyitni esetleg a ?
Egy új trailernek jobban örülnék, mondjuk egy időpontal a végén. :)
Habár E3-on nem várhatóak, de remélhetőleg azért nemsokára lesz valami. -
Ulthane #1943 Hoppá-hoppá! -
#1942 Nem fognak új motort csinálni az tuti, 99% hogy erre a konzolgenerációra jön ki akkor meg nincs értelme. Pláne, hogy Max Payne-hez szépen átdolgozták javítgatták. Persze a portoláson áll vagy bukik majd a dolog. -
#1941 GTA 4 ismerős? Az is elment minden irodai pécén. Egyébként meg fölösleges agyalni azt se tudni mire jön ki. -
Tomy Lee #1940 Attól még ugyanúgy elcseszhetik ha Port-olják vagy botrányosan optimalizálják mint a 4-et:( -
#1939 Sztem meg nem lesz nagy gépigénye, hála a konzoloknak. -
#1938 Sztem nyugodtan megszorozhatjuk a Max Payne 3 gépigényét kettővel és nagyából megkapjuk a GTA V igényét. Egyébként most június elején dől el hogy milyen lesz az V. Ha a rockstar megtanult optimalizálni a botrányos 4 után akkor van esély egy optimalizált V-re. Bár még ha jól is fut majd a MP3 kisebb gépeken is, ott a kérdés hogy a GTA V port lesz-e vagy vagy sem.
A lényeg hogy a most megjelenő MP3-nál már leszűrhető lesz hogy milyen lesz kb az V.
Ha meg optimalizálatlan sz*r lesz akkor teszek a GTA V-re. Amúgy sem már a szívem csücske a sorozat. San Andreassal vagy 1000 órát gémeltem. Volt hogy egy végigjátszás 150 óra volt. A GTA 4 meg egy optimalizálatlan valami ami szép (úgyahogy) csak annyira üres és tartalmilag 0 az egész. Jah és a mintha 10 éveseknek készült volna a játék. -
#1937 asszem összekevertem a MP3-al :) -
#1936 "gépigény a hivatalos oldalon" - Egy linket légyszíves, én nem nagyon találtam meg. -
#1935 gépigény a hivatalos oldalon, méretet sejteni sem lehet
de egyelőre korai még a helycsinálás, idén aligha jön ez ki ;) -
#1934 gondolom ezt a PinoyTutorial.com cikke alapján kérdezed... -
kjhun #1933 Szerintetek ez a játék mekkora méretű és gépigényű lesz?? Hasonló, mint a Max Payne 3?? Amely 4*DVD9-es terjedelemben fog kijönni. -
#1932 Azt elképzelhetőnek tartom pénzügyekhez hozzá nem értő fejemmel, hogy a Max Payne eladásoktól függően vagy a 2012-es üzleti év végén (március) jelenik meg, vagy teljesen áttolják 2013-asra (április, vagy később).
Persze az így is úgy is naptárilag 2013. :)
Azt viszont én is kétlem, hogy még ősszel jönne, fél évvel a 2013-as év előtt nem valószínű, hogy ki akarnák hozni, szerintem. -
#1931 Nem mondtam ilyent, hogy a bioshock és gta ütné egymást, nem jöhetne egy évben. Másrészről meg borderlands 2 is valószínűleg jövőre jön.
Max Payne és gta ami ütné egymást. Mint mondtam nem tudni Max P-nél milyen eladásokra lehet számítani, viszont az tény hogy bioshock nem egy gta kategória. És nem csak a kiadó, hanem fejlesztő szemszögéből is kell nézni a dolgot. Két R játékot nem fognak kiadni egy évben. -
#1930 jövőre a bioshock jön, azok meg - tudjuk - ütik egymást
a logikád szerint vagy a bioshockot vagy a gtat el kell halasztani 2014-re, hogy akkor is jöjjön a bevétel ;) szerintem viszont bőven belefér egy kiadónak évi 2 sikerjáték ...
abban viszont látok rációt, hogy most a maxpayne mellett nem reklámozzák a gta5-öt :) -
#1929 Elindulna a gépemen? gta4 fórumba megtalálod a hozzászólásomban a gépem. -
#1928 GTA 5 az év legnagyobb bukása lesz. Hacsak mégse. -
#1927 Felesleges azt nézni, hogy volt e infó vagy nem. 4 évvel ezelőtt jelent meg, azóta számtalanszor változhatott a cég marketingpolitikája. Illetve, ha akarnák se tennék közzé az új trailer-eket infókat, amíg a max payne van terítéken. És ahogy már előttem is írta "punkzoli": részvényesek, üzleti év. Max Payne sikeres lesz, de még nem tudni hány millió lesz az eladott mennyiség, ezt ki kell várni hagyni kell had bontakozzon ki. Ez lefedi az idei évet, van mit árulni, van bevétel, jövőre kiadják GTA-t akkor ott is lesz mit árulni. Így mindkét év le lenne fedve elég jól, vagy kiadják idén ősszel, akkor karácsonyra nem max payne-t kérnek hanem GTA-t a többségét eladják idén, rendben valamennyit jövőre is árulnának. Ebben az esetben idei év pénzügyileg hatalmas siker viszont a következőben nincs mit kiadni "felkopik az álluk" összehasonlítják a kettőt --> bevétel csökkenés...
ezt ők sem akarják.
Viszont szerintem miután végre pc-re is kijön majd MAX PAYNE, 1-max2 hónapjára rá adnak ki majd egy új trailert vagy valami közleményt. -
#1926 a félévente játékot vásárló casualok nem gtaval és nem bioshockal múlatják az időt, szvsz :)
azt kell megnézni, hogy a gta4 megjelenése előtt 4-5 hónappal voltak-e infok a játékról... ha nemvoltak, akkor még esélyes az oktober (~3%), ha viszont anno már ment a marketing gépezet, akkor ez a % legyen mondjuk .... 0! :D -
PunkZoli #1925 részvényesek+üzleti év, blabla...
a lényeg, hogy nem tesznek keresztbe maguknak azzal, hogy választás elé állítják a kevésbé pénzes játékosokat, vagy a casualokat akik fél évente vesznek egy játékot, vagy ajándékoznak
bioshocknak meg nem akkor a bázisa, mint a gtanak -
#1924 Jah, mert a két játék annyira hasonlo, hogy nem jöhetnek ki ugyan abban az évben :D -
#1923 "Azt feltételezzük, hogy amint a Rockstar Games jelezte a Take-Two-nak, hogy a GTA V kész lesz októberre, a Take-Two odaszólt az Irrational Games-nek, hogy kicsit több időt töltsenek el a BioShock Infinite finomhangolásával."
Szvsz GTA5 nagyobb név, nagyobb játék, komolyabb a tét, inkább azt tennék picit odébb hogy finomhangoljanak rajta még. (ps3 problémák miatt is toltak a 4-en fél évet itt is simán tologatnak pár hónapot)
Kizárt, hogy idén. -
#1922 Jó kis elhintett morzsa, tuti nem figyelmetlenek annyira, hogy ne direkt rakják bele :) És gondolom tényleg GTAV, mert a nevek ugyanazok és Max Payneben csak nincsenek járművek... Mármint cutsceneben meg utcán látni fog lehet az ember 1-2 kocsit, de nem lenne ekkora lista, szóval ja ez tuti gta v :D -
Ulthane #1921 A járművek listája -
Ulthane #1920 Amikor kiderült, hogy a BioShock Infinite csak jövőre jön, én is ezt gondoltam egyből. -
#1919 Úgy is 2013 áprilisában fog megjelenni :) -
gosumofo #1918 ne reménykedjetek ebben az évben -
#1917 Pletyka szinten: 2012 decemberében fog megjelenni Xbox360-ra a GTA5. by Amazon -
#1916 Oszt ha nem jön pécére ne sírj. -
#1915 azt várom, hogy végre egy kis infómorzsát ejtsenek végre :D -
#1914 egyébként én is. -
#1913 Grat! Én inkább azt várom, hogy jöjjön Pc-re is. -
#1912 Én már nem mbánom. Csak legyen warez verzióra is 100% mentés helyzet.