27719
-
ATi0021 #1911 Ez semmit se jelent, hiszen ott lesz a Take-Two Interactive Software. Ráadásul valamelyik nagy konzolgyártó showján is lehet GTA V bemutató. -
#1910 Szerencsére lesz helyettük más.Ők tudják -
#1909 FA**OM. Hát marhára kíváncsi vagyok, hogy mikor fognak valami infó morzsát dobni a népnek. Illetve, hogy akkor végül is mikorra várható. Másik kérdés, hogy mire....(várnak új konzolgenerációra, vagy erre. Bár az is legelőbb 13vége) -
#1908 gecik
ezen meg röhögtem:
...valamint a pár évvel ezelőtt leleplezett PS3 exkluzív...
PÁR ÉVVEL -
#1907 Nem lesz ott az E3-on
bakter -
#1906 mondj nekem már olyan max payne fant, aki a multi miatt fogja megvenni a játékot. Mert hogy én nem az tuti. -
#1905 Politikus viszonylatban ez minimum egy plágium szinttű égés -
#1904 Az oké, de Max Payne multija elég nagy hangsúlyt kap, sokan az végett fogják megvenni, gta 5-el is ez a helyzet. Amíg megy pörög a multi addig él a játék, addig van rá még esély hogy vegyék. Itt számolni kell azzal is hogy megjelenés után fél évvel még szépen veszik a játékot (ki hogy fejleszt gépet, vesz konzolt stb stb.) Nem érdekük megölni az egyik multijával a másikat. Meg várják még szépen kibontakozik. RDR-ben még most is rengeteg rendezvény van multiban, lehet mindig olvasni R oldalán.
Ha tudod azt hogy pár hónap múlva megjelenik gta 5 aminek még komolyabb (több lehetőség) a multija nem feltétlenül veszed meg a max payne 3-at.
-
#1903 A két játék rajongótáborának nem biztos, hogy annyira sok köze van egymáshoz + fél év kihagyás után az, aki áldoz is pénzt egy játékra az simán fog a gta v-re is. -
#1902 gamestar.hu
innen már sztem sejted is a választ :D -
#1901 lol -
#1900 Én biztosan nem jelentetném meg hisz most a Max 3-at nyomatják ezerrel és még annak is ki kell futnia... -
#1899 Tavaly januárban - februárban megmondták hogy Red Dead Redemption is meg fog jelenni még 2011-ben PC-re mert együtt ittak egy R alkalmazottal.
-
#1898 Egy újabb baromság!?
Még idén októberben megjelenhet a Grand Theft Auto V -
#1897 és azóta szó szerint semmi hír csak az a pár mondat, amit 1-2 hétre rá mondtak. Geciség -
#1896 ma fél éve, hogy megjelent az első trailer... :) -
#1895 június 1-ig valószínűleg semmi hír nem lesz... -
#1894 Ahogy kezdődik, az a "hangeffekt" a Max Payne 2ből a bullet-time bekapcsolása. -
Héeder #1893 Nekem nagyon tetszik ez a dallam világ, úgy érzem most nem fogom elnyomni az intro-t -
#1892 semmi köze a dubstephez,4-nek is hasonló volt a maint theme-je -
Hellsing47 #1891 azért vannak kivételek is, diablo3 már vagy 2 éve előjegyezhető -
Borg #1890 Nem akarom elkiabálni, de cdg-n eddig mindig stimmeltek a release dátumok... -
#1889 Miez az újhullámos dubstep/brostep/hyperdub vagy minek mondjam feeling?
Követik a divatot. -
#1888 Cd galaxisnál előjegyzés is van már. 15 péz. -
#1887 Szerintem is 2013 tavasza (május).
Volt az a több pontos információ szedet "kitálalt egy kirugott kolléga+. Azt állította, hogy még jó 6 hónap kell befejezni.
Ez volt márciusban, elvileg beleférne. De korainak tartom, meg nem hiszem hogy egy évben két játékot adnának ki. Most jön Max Payne 3, aminek elég hangsúlyos lesz a multija. Így megint csak nem látom értelmét hogy pár hónapjára rá kiadják gta-t aminek szintén elég komoly a multija, saját maguk munkáját csak nem húznák le egy másikkal.
Meg minden évben kiad egy játékot. (vagy nem)
Tuti hogy jelenlegi konzolokra jön ki, akkor meg már nem számít az egy két hónap, ígyis úgyis ezen fognak vele játszani. -
#1886 Max konzol. Szerintem csak 2013 Májusba jelenik meg. -
#1885 tetszetős -
#1884 Nagyon fülbemászó dallam :) -
#1883 Állítólag lékelt anyag: OST
-
#1882 Felesleges ilyen kis elhanyagolható hazai oldalak kamu infóira figyelni.Ha hivatalos a bejelentés majd az ad támpontot. -
#1881 Ja, főleg pont PC-re. -
#1880 Már a 576 oldalán is feltűnt a GTA V....
Megjelenés: [b]2012.10.01.[b]
Kétlem! -
Fidolorous #1879 +1 ide :) -
#1878 Yoda jól mondja, volt visszhangja a küldiknek, kb mindenhol, neten hírportálon a leggyakrabban talán, de rádióban és néha TV-ben is. -
#1877 Készülök újra nekiállni a játéknak, majd megfigyelem akkor.
Nem tudom, hogy mennyi idő/energia megvalósítani csak mondtam. De ha esetleg olyasmi lenne a pénzel mint amit mondtam, tehát hogy van súlya meg mérete, akkor nekünk is valami szatyorba rakni kell, és ha lenne pár fajta változat azt meg itt ott néha betenné egykét ember kezébe. (mint ahogy autók is hol ez hol az megy néha egy egy ferrari) De nem tudom, hogy ezt milyen nehéz megvalósítani.
Viszont az hogy tényleg kelljen cipelnünk a pénzt szerintem a drog és fegyverkereskedelemnek szinte követelménye. Mert ne olyan legyen mint az eddigi részekben a fegyver vétel, hogy katt. pénz lefogy azt megkapod.
Kelljen megrakni csomagtartót, megállítanak rendőrök akkor lebukhatunk ugye. Viszont ha tényleg így visszük oda meg az anyagot is valami táskában akkor az ellenértéket is "látni" kellene.
Nem tudom aztán mi és hogyan lesz, kíváncsi vagyok rá nagyon. -
#1876 "Lehetne olyan esetleg, hogy a küldetéseknél pl. megölsz egy ismertebb személyt vezetőt akárkit, vagy felrobbantasz valamit, bankot rabolsz stb. akkor ezek benne lennének az újságban (ha lesz) interneten, hírekben. "
ha jól tudom ezek benne voltak az IV-ben a rádióban, neten hírként, és talán a tv-ben is adták... konkrétan ezekre soha nem figyeltem, pedig mai napig tolom PS-en (igaz, már végeztem vele, megnézni nem tudom ezeket), de szerintem így van :)
te is jókat mondtál egyébként, biztos van esély ilyenekre is, de ilyen hogy aktatáskásokat figyelni stb, kicsit túlzás, mert ennyire nem mennének bele szerintem még programozás terén sem, mert nem éri meg... annyian azért nem használnák ezt szerintem hogy megérje... persze attól függ milyen dolgokat pakolnak majd mellé, mert aztán lehet, hogy ez lesz az egyetlen értelmes dolog amit említettél (kétlem) :) -
#1875 Még annyi, hogy volt szó arról, hogy rádióban közlik a forgalmi helyzetet útlezárásokat stb. illetve hogy körözés után még keresni fognak. Lehetne olyan esetleg, hogy a küldetéseknél pl. megölsz egy ismertebb személyt vezetőt akárkit, vagy felrobbantasz valamit, bankot rabolsz stb. akkor ezek benne lennének az újságban (ha lesz) interneten, hírekben.
Illetve, hogy ha lopunk egy kocsit, akkor a tulaj jelentse hogy ellopták és keressék az autót a zsaruk, kelljen festeni, rendszámot cserélni (mafia2-ben is volt ilyen) -
#1874 Hát én személy szerint elvagyok az apróbb egyszerű küldetésekkel is, ha ötletesen van megoldva.
pl. mikor felküldtek a ház tetejére szembe a gyereket aki nézi a tv-t öljük meg. Felhívtuk odaballag a telefonhoz, és puff.
vagy amikor a zsarolót kellett megtalálni, üzenetben megkaptuk a számát helyszínen meg felhívtuk...
én ilyenekkel jobban elvagyok mint amikor menj egy raktárba és ölj meg 100 embert. valahogy a realitás jobban megmarad azoknál.
Tény, hogy a IV jó, de egy idő után unalmas nem tudsz mivel baromkodni. SA-ban ott volt a terület foglalás amivel ellehetett játszogatni.
Én örülök, hogy lesz lopott autó eladás, fegyver és drogkereskedelem benne. Rendben van hogy a történet mindig a pénzről szol a meggazdagodásról, de akkor ne csak a küldetésekkel lehessen, hanem tényleg kelljen is benne gazdagodni pénzt szerezni. Viszont akkor lehessen is költeni. Remélem, hogy ingatlanok lesznek dögivel amiket megvehetünk.
Mondjuk kíváncsi leszek, hogy a drog és fegyverkereskedést hogy fogják kivitelezni. Kocsicsomagtartóba lehessen rakni fegyót, meg anyagot, esetleg pénzt. Nem lenne butaság ha pénzt is kéne cipelni. Pl. számlán nem tarthatod mert feltűnne zsaruknak. Pár ezer elférne a zsebedben, de több 100k$ esetén már azért van térfogata, mérete. Hátizsákkal vinnéd, kocsiba tennéd, otthon széfbe stb.
És eltudok még olyant is képzelni, hogy utcán kifigyelsz olyanokat akik nagy aktatáskával mennek, kirabolod őket és több van náluk.
(Drog csak a scarface játékban volt tudtommal, ott az utcán voltak kis dealerek akiknél lehetett eladni grammonként, ill ha kiraboltuk őket szereztünk tőlük. Illetve nagyban is működött, hogy szigetekről motorcsónakkal nagy tételben, utána meg üzletekből pénzt ezért beszedni...)
-
#1873 a bandaháboruzos területfoglalós baromság miatt hagytam anno abba az SA-t. az egyetlen félbehagyott tps gta-m. -
#1872 pl. a megoldás hogy Jacob-ot felhívod, odamész autóval a terepjáróhoz, óriási csomagtartóból mindenféle és fajta fegyvert választhatsz.. na, az se rossz, remélem hasonló ötletes dolgok lesznek majd a következőben is :)
Ryder pedig eléggé jól leírtad a dolgokat, esetleg annyi, hogy azért az IV nem annyira unalmas és egyhangú, mint ahogy mondod... sajnos a küldetések után tényleg nem sok minden maradt, de a multi rész egész sok mindent pótol... mindenesetre annyira szar nem lehetett, ha elvitted a harmadik szigetig, pedig már a fegyver megkapás idejét is meguntad :)