27719
-
ldavid #1704 amúgy szerintem egyszer lehet majd streamelni azt is (akár mobilra is) valamelyik ilyen szolgáltatótól -
#1703 igény az megvan nálatok is -
#1702 nem leszel tőle aids-es, nyugi -
#1701 hehe
-
#1700 hehe -
sublimaze #1699 pontosan. -
#1698 :(((((( -
#1697 Az a helyzet ,nem maradt más választásod . -
#1696 kontrollerrel mi? -
#1695 Rdr fasza volt nemsokara 100% lesz[97.3%nal jarok], igaz a kieget meg nem toltam .Kellett par nap mig megszokom , hogy ez nem gta es nem nyomjam a kezifeket a lovon. -
#1694 Annyira nem jó. Én megvette, kieggel, nemrég toltam végig... háááát... Nem rossz, de nem érezném nagyon hiányát, ha nem toltam vón. -
sublimaze #1693 Ha ennyire epekedsz azért a játékért, told végig konzolon... :D -
#1692 Na persze nagyot szakítanak vele... Akkor egy percig sem lenne kétséges -
#1691 ja vagy totál nem jön, ld. RDR, könyörög a fél PC-s világ már mióta nekik, teljesen egyértelmű, hogy a PCs warezolás mellett is gecinagyot tudnának leakasztani azon, mint bevétel, de NEM CSINÁLJÁK MEG AKKOR SEM. Hát rohadjanak meg :S -
#1690 Max megújítják. :)
Én még mindig arra tippelek, amire korábban, jövő év első felében jön konzolra és évvégén picire. -
#1689 reméljük (sőt a Max Payne alapján egy nagyon nagyon kis esélyt látok abban, amit Tommygear mondott, miszerint lejárt már egy ideje R*nál is a konzol exkluzív móka multiplatform esetén, mert már régi a M$ szerződés is erre és hátha egyszerre, vagy kis különbséggel jön ki. Eléggé megforgatná mondjuk az utóbbi 10 év tapasztalatát :) ) -
ldavid #1688 még abban az évben jönni fog szerintem -
#1687 és akkor PC-re meg 2014 talán? Ómájgád -
Ulthane #1686 Idén ebből nem lesz megjelenés -
#1685 Meg alá sincs írva. -
#1684 Platformlista.Megjelenés.GTS.Haha. Gondolom az eladások igazolják ezt a cikket, mert még léteznek. -
#1683 ja, fel kene gyujtani az osszes barmot ott. -
#1682 segítenék :) -
#1681 Meg még leírja, hogy nem tetszik neki. Ez ki a faszt érdekel. GTS LoL XDD. Egy egész oldalt elbasznak 0 új infóval, meg a fél éves trailer képekkel. -
#1680 istenem de pofán csűrném az egész geci gameSZAR bandát -
#1679 Onnan mint az áruházak is szokták, hasból. :) -
#1678 Ezt a 2012 nyarat honnan veszik? -
#1677 Nem olvsatam már sok-sok éve offline gamer újságot, úgyhogy nem tudom oda miket írkálnak, csak az online híreiket ismertem, ami alapján persze eleve csodálkozok, hogy még mindig mennyien veszik hírértékűnek, amit írnak. :) -
ldavid #1676 GTS LOL :DD -
Blum #1675 gamestartól mit vársz? :) -
#1674 Ennyire nincs miről írniuk, hogy egy egész oldalt szánnak arra, hogy nincs hír a GTAV-ről, ráadásul mindenhol GTS-nek rövidíti és ledolgozózza Dan Housert? :) -
#1673 -
#1672 -
Gibor #1671 Jóféle szivárgás...
Baloldalt:
Network play: no network play
Leírás:
and online multiplayer in the pursuit of the almighty dollar. -
sublimaze #1670 -
ldavid #1669 azért írtam én is, más újdonság ott nincs -
sublimaze #1668 Még semmilyen platfrom nincs hivatalosan bejelentve, és bár valószínűnek tartom én is, ettől ez az oldal részéről nem több mint találgatás, "szivárgás"-nak nem nevezném... -
#1667 -
ldavid #1666 az hogy lesz ps3-ra :) -
#1665 Itt mi a szivárgás?