27719
-
#1544 jó szar map. tök ugyanaz mint san andreas térkép. Én másként rajzoltam volna meg. -
sublimaze #1543 éjjááá :D -
ldavid #1542 mégse.. fake -
sublimaze #1541 Végül is valósnak tűnik... -
ldavid #1540 ezek elvileg "kiszivárogtak"
-
#1539 -
#1538 Buzi-e vagy ? vicc vót -
#1537 :DDD
Ám jó lenne ha Niko is szerepelhetne a GTA V-ben is. szeretem ezt a srácot! :DD -
#1536 Jókor vetted észre, még a bannerben is benne van. :) -
#1535 Most vettem észre, hogy egy kutya van a videó elején. -
Szabi1991 #1534 -
#1533 :DDDD -
#1532 Niko lesz a főszereplő:
-
#1531 Hihi -
#1530 Vagy akár amit mutattak a videóban abból se feltétlen minden ilyen lesz a véglegesben, lehet itt is voltak félkész épületek, vagy olyanok, amit a fejlesztés későbbi szakaszában úgy döntenek megváltoztatnak.
De ha belegondolsz mennyi helyszínt láthattál itt most, mennyi karaktert, mennyi járművet, akkor maga a grafikusok által készített tartalom is csak egy kis töredéke annak, ami megtölt egy GTA-t. És akkor jönnek a "scriptek", ami persze több hisz oda kell forgatókönyv, szövegkönyv, pályadesign, animáció, hangok, játékdesign, hogyan illik a nagyobb képbe, stb. Plussz nem feltétlen van minden játékmechanikai elem teljesen implementálva ilyenkor, mint pl autó fizika, garázs/parkoló rendszerek, harcrendszer, "rpg elemek", stb, stb.
Tehát önmagában ez a videó alapján akár jópár évre is lehetne a megjelenés. Persze a saját tippem továbbra is az, hogy nincs ennek rossz készültségi foka és jövő ősszel jelenik meg. :) -
sublimaze #1529 ? -
sublimaze #1528 Lehet a map sincs kész teljesen... Hiányozhatnak akár kerületnyi textúrák vagy prop modellek(pl kuka meg ilyenek). -
Robi546 #1527 Már értem. :D Tehát így a map,emberek,kocsik készen vannak de a scriptek például küldetések,pénz,stb... nincs készen. -
#1526 úgyvan -
#1525 -
sublimaze #1524 Lehet jobb is így. :D -
#1523 Kár, hogy Max Payne 3-at a Rockstar kissebb stúdiói készítik együtt, de a "nagy csapat" pont hozzá se szagol. Elsősorban a Rockstar Vancouver készíti az MP3-at, míg a Grand Theft Auto sorozatot a Rockstar North készíti, és csak a kiegészítőket és portolást adják át másoknak (Rockstar Torontot lehet szídni a GTA IV pc-s portja miatt).
@Robi546: Komolyan úgy képzeled, hogy a játék 100%-os elkészültéig el se indul, csak feketeség, hogy nem lehet belőlle semilyen audio-vizuális anyagot közzétenni? -
morzsi555 #1522 gtaforums.com-ról:
"I was reading an interview of a possibilty of L.A. Noire 2 with Brendan McNamara, and I came across this:
"That's a difficult thing for them to do across many projects. I'm probably speaking for them when I shouldn't be. And now they're finishing Max [Payne 3] and about to start the end run for GTA 5. I presume everybody in the whole of Rockstar is working on that thing because it is a behemoth. All of the rest of this year and all of the rest of next year, we wouldn't have got any bandwidth out of them at all."
He also mentioned before L.A. N release that they may use MotionScan, it seems that V could be coming very soon.
http://www.eurogamer.net/articles/2011-11-10-brendan-mcnamara-id-rather-people-just-ring-me-up-and-tell-me-to-f-off-interview
" -
sublimaze #1521 Mi olyan érdekes ezen? A játék annyira kész van, hogy a trailer jeleneteit összetudják hozni vele. Ennyi. Ezen kívül valszeg még egy rakás content hiányzik, + a küldetések gondolom sehogy sem állnak és még sorolhatnám. -
Robi546 #1520 Köszi, ez érdekes. :D -
Gibor #1519 Senki nem tudja meg mondani hogy a játék mennyire van kész, amit a trailerben láttál az már kész van persze. -
Robi546 #1518 Szeretnék tőletek valamit kérdezni, kíváncsi vagyok rá. :D
Na szóval: azt mondják ugye hogy nincs kész a játék,stb... De ha van trailer akkor már kész van a játék vagy hogy van ez ? Megvan csak csinálva Sony Vegas,Adobe Photoshop,Cinema4D meg mit tudjam én mivel a videó azt kész ? Vagy hogy ? Válaszokat előre is köszi, nagyon kíváncsi vagyok rá. :D -
sublimaze #1517 Lehet, hogy már nem. :D -
#1516 ő néma -
#1515 és ha a GTA III-as Claude..?
kb. 10 év alatt még reális hogy így megöregedhetett -
#1514 Biza nagyon hasonlít vercettire. Hátha ő is előkerül egy hosszabb küldetésadóként. -
IXEMGabeo #1513 ja bocsánat elfelejtettem odaírni a régi Vice cityben Ray volt a hangadó:) ezt szerettem volna mondani -
#1512 Volt már cikk arról hogy nem Ray Liotta dumál a videó elején, továbbá a hasonlóság ellenére Vercetti is egy kérdőjel, mint ahogy a karakterek általánosságban, és a többkarakteres játszhatóság is. -
ldavid #1511 a trailerben látott hapsiról gondolták sokan, hogy Tommy, ezért is raktam idézőjelbe -
IXEMGabeo #1510 Ray Liotta adta a hangját Vercettihez -
ldavid #1509 [URL=http://www.gtav.net/news/4440/is-ned-luke-the-voice-of-the-gta-v-protagonist]úgy néz ki, ő az "öreg Vercetti"[/URL]
a IV trailerei így jöttek egyébként:
2007/03/29
2007/06/28
2007/12/06
2008/03/27 -
#1508 pár hét volt én úgy emlékszem aztán launch trailerig kussoltak -
#1507 3-4 hónap volt kb, persze nem volt túl rendszeres, mert pl a negyedik majdnem azonnal jött a hármas után, utána meg hosszabb csend volt a launch trailerig.
Akkor meg az első (teaser) trailer se mondott többet, mint most az V-nél, talán még kevesebbet is, mindenesetre abszolút nem volt benne akció. :) -
sublimaze #1506 Hát jöhetne... :D A játékot meg ne siessék el inkább... :) -
#1505 GTA IV trailerei között mennyi idő telt el?