27719
  • BoneDragon
    Mint a politikusok. A semmiről beszélnek órákig. :D
  • shaddam
    Nem semmi hogy ugyan azt tudják mint mi, de megtöltenek vele oldalakat.
  • sherlock1

• sublimaze
    A GS már megint találgat?
  • sherlock1

• darki81
    a san a. az szebb nem?:D
  • WEEDORKA
    vagyis Jó pofa
  • WEEDORKA
    Hali!

Jopofa video :)

http://www.youtube.com/watch?v=ftk3f_0WZww
  • kifli
    icehancer 1.35-el készült a cucc :)
  • Bronx South
    A grafikával sincs úgymond probléma, csak hiányzik az élsimítás. Bár a kártyám és a catalist amit javít a rece helyzeten pont elég, viszont az Vnél ez kevés lesz. A gépigény meg mindenképp jóval nagyobb lesz mint a IV, pl. az NFS Run grafikája nem olyan nagy durranás szerintem, azt még is a legújabb ATI kártya van az ajánlott gépigényben. A hardveripar ezt generálja. Aki nem úgy áll anyagilag jobb ha most elkezd gyűjteni új gépre.
  • zaki
    az emberek mozgása, kinézete, grafikája, ami kevés egy kicsit, amúgy maga a város, helyszínek, autók egész szép és jó még ma is.
  • Borg
    Ja, csak ez közel sem alap grafikával készült :)
  • Büdös Bohóc
    nem mondom azért, némelyik rész nem néz ki szarabbul, mint az V trailerjében :D
  • akyyy
  • arty
    a maradék 20-30-50%-al foglalkozna az art szekcio ;)

mivel azonos konzolgeneráciora jön ez a gta is, nincs szükség magasabb minőségű modellekre, ergo simán mehet az újrafelhasználás. szinte minden játékban ez megy... eddig a legdurvábbat a bioshock1->bioshock2-ben láttam, ott szvsz 90%-ot hasznosítottaj újra.
  • Bronx South
    Pont azért fogalmaztam meg úgy ahogy, hogy a hozzád hasonló emberkék fennakadjanak rajta.
  • Büdös Bohóc
    jó hogy a végére már észrevettél ilyet is
  • Bronx South
    Amúgy az életszerű rádiót várom vissza ! Valamelyik nap (ma is) toltam a IV -et, és azt veszem észre (jókor, már a story végénél vok xD) hogy bemodják a hírekben az utóbbi bűneseteket, akár azt is amit én csináltam, igaz a küldetések haladtával.
    Ez nem rossz dolog, hozzácsap a játékélményhez.
  • sublimaze
    Kódolni/scriptelni nem ugyanaz mint modellezni. Utóbbiról tudok nyilatkozni személyes tapasztalatból fakadóan(bár megtippelném az előbbire is, hogy talán igaz lehet az állításom), de sokszor egyszerűbb valamit újramodellezni mint módosítgatni. Persze nyilván nem fognak minden egyes közúti táblát újramodellezni, de komplett épületeket kétlem, hogy átemelnének... Ráadásul ha már az assetek felét újrahasznosítanák mi a franccal foglalkoztatnák az art szekciót?
  • MerlinW
    Mégis mi a francért írná meg valaki azt ami már meg van írva és működik?:) A szoftverfejlesztésben 70%-os újrafelhasználás van, némi módosítgatással, multi és kisvállalkozásoknál egyaránt. Te sem veszel új csavart ha van otthon jó.
  • Malakai
    Akkor multinál se dolgoztál még... :)
  • sublimaze
    Mért ne lennék? Egyszerűen feltételezem azt, hogy foglalkoztat annyi embert a rockstar, hogy ne legyen szükség ilyesmire...
  • berczely
    Lásd Call of Duty sorozat. :)
  • Büdös Bohóc
    "Egyszerűen nem szokás"

baaazz, nem vagy te úgy látom tisztában a szoftverfejlesztéssel... :DDD
  • ldavid
    szoktak azért, pl. SA-ban a bevásárló kocsik, meg ha jól rémlik a telefonfülkék is a Manhuntból voltak átpakolva
  • sublimaze
    Szerintem meg nem használnak fel újra semmit... :D Egyszerűen nem szokás...
  • Bronx South
    Viszont a képeket nem árt lementeni, majd össze lehet hasonlítani az eredetivel, hogy mennyi lett a tévedés.
  • Malakai
    Biztos, hogy újra felhasználnak korábbi tartalmat, de az épületek pont olyanok, hogy azt nem hiszem. Az apróbb dolgok, egyencuccokat inkább.
  • tigeroo
    oké, én elhiszem hogy fake, csak volt az a "bizonyítós" kép, ami csak az objectekre alapoz... én ahhoz kapcsolatban írtam hogy attól még nem biztos hogy fake, sőt tuti így dolgoznak.
  • Bronx South
    Az a térkép már ott bukik, hogy Los Angeles környéke nem sivatagos, hanem zöld, a hegyek fákkal telítettek, a sivatag kicsit arrébb van. Továbbá a traileren gondolom mindenkinek feltűnt hogy az a nagy magas hegy a Mt. Chiliad, azt úgy tűnik lefelejtette a fake készítője.
  • Büdös Bohóc
    most itt arról van szó, hogy egyértelműen kamu volt az ingame kép, tehát ebből fakadóan a másik kettő is. És túl gyökérnek néz ki a térkép, ezt tuti nem R* munka.
  • tigeroo
    és mi van akkor ha azok az elemek megegyeznek? már könnyebb dolguk van, hamarabb is kész lesz mint a GTA4, mert van motoruk és rengeteg objectük, hülyék lennének nem felhasználni már meglévő dolgokat, esetleg más textúra oszt halló
  • Bronx South
    Tény hogy a térkép nem egyezik azzal ami a San Andreasban van, viszont manapság számos ember rendelkezik akkora Photoshop tudással, hogy egy ilyen kaliberű fake megcsinálása kijön kisujjból.
  • Blum
    Az,hogy megint öntöd magadból a hülyeséget,mint ahogy ETS2 topikban is folyamatosan teszed.
  • Robi546
    most mi van ? :D
  • berczely
    Ó mer' ilyen kicsi lesz a map Jó nagy kanyu képek!
  • Blum
  • Robi546
    azért nekem nem tűnik ugyan olyannak például ott a 3. képen a jobb szélén azok a kisebb utak nem voltak ott a San Andreasba.
  • Yoda001
    hát igen, és gondolom a kis térképet, menüt sem fogják egyazegyben ugyanolyanra hagyni mint a 4ben... lol
  • Büdös Bohóc
    #1542 :-|