27719
-
#1831 valami kis infómorzsát dobhatnának nekünk... Max Payne most lezajlik, utána gondolom jönnek majd a dolgok lassan-lassan :)
most az elmúlt egy-két héten megint nekiálltam tolni a GTA IV-et, de akár a multira gondolok, akár a minden részre kiterjedő részletességre, ez az V. igencsak jó lesz majd... már ha folytatják ezt a minőséget, de ez a kérdés szerintem fel sem merül R*-éknál :) -
#1830 Én is megrugdostam volna egy kicsit. Mi az hogy elkezd törni zúzni, mert ő nagyon be van gurulva ? -
#1829 Az elején mintha Niko-t látnám úgy ütlegeli XD
Hogy elkezdték össze verni ezt az idiótát. -
#1828 GTA 5
-
#1827 ez igaz!! -
#1826 Mert teli tankkal kell ellopni. :D -
#1825 én nem furikáztam volna vele annyit, mert már brutal drága az üzemanyag ...
-
#1824 én GTA IVbe betettem egy szép kis mercit és bejártam a várost. Nem volt rossz látvány és valamennyire az életérzés is megvolt. Este a fények a belvárosban...és a fény áradatban a merci. :D -
#1823 ja jó, semmi, #1805-ben már belinkeltél magyarul is... -
#1822 egy magyar fordítást elfogadnék most hirtelen hozzá, na majd este meglesem elejétől a végéig:) -
#1821 Akit érdekel a törölt gamespot hozzászólás az itt megtekintheti:LINK -
#1820 Ha lesz élsimítás, jó optimalizcáció akkor tuti vétel.
Bár nekem még hátra van a GTA IV -ből a két dlc story, el vagyok mással nincs sok kedvem GTA -zni, remélem őszig megjön. :) -
#1819 Nagyon über brutál fasza játékot hoz össze ismét a Rockstar. 5x nagyobb terület WTF :)
Csak legyen jó a PC-s port. -
#1818 Küldetésekre is külön rendszeresen reagáltak a rádió adók, hogy itt meg itt mi van, néha hosszas beszélgetéssel.
Most felvetetni velük, akár 20-30 féle képpen, hogy milyen területet érdemes elkerülni, nem nagy cucc.
Ezzel nem a fickó hitelességét akarom erősíteni, de ez pont nem akkora dolog.
Az utcai vezetésben a legfontosabb az intelligensebb forgalom lenne, iszonyatt idióta módon vezet a gép még a IV-ben is. Persze a valóságban is az emberek jó része. :P Azt én is kétlem, hogy végül a sebességkorlát / kressz figyelése benne lesz, abban viszont biztos vagyok, hogy Rockstarék belsőleg kísérleteznek ilyesmivel. -
#1817 Volt párszor nekem is olyan kedvem hogy szabályosan mentem, azt a monkey a pirosnál meg beagyalt. Arra a megoldás részemről apró gázadások voltak, ami által a mögöttem lévőkkel nem volt gond, és előrébb is max fél métert mentem egy piros alatt. -
Gibor #1816 Pedig jó dolog :) Én is használnám időnként. Mondjuk az index pont egy olyan dolog hogy aki megnyomja a gombot az indexel aki nem akar az nem nyomja meg :) -
#1815 én sem ellenezném, de emlékszem a GTA IV PC topikban még levoltam szólva, amikor megkérdeztem hogy miért kerülnek ki a többiek idegbeteg módjára amikor megállok a pirosnál?:)
meg én pl. ellennék néha indexeléssel, és hasonlókkal... persze tényleg csak néha, érdekes lenne így körbemenni a városokon, szabályosan és normálisan... na mindegy, ezt sokan elleneznék :) -
Gibor #1814 öööö :) már GTA SA-ban különböző bemondások voltak, sőt minden adónál több féle képen. Miért lustultak volna el és most nem így tennének? -
#1813 GTA, Driverrel keverve. Én nem lennék ellene az autós üldözéseknek, legalább fegyver nélkül is ki lehet harcolni majd. -
#1812 hopp, bocs a dupláért, még ez:
A sebességhatár átlépése miatt a nyomunkba erednek a rendőrök.
ez az egész GTA-val ellentmondana körülbelül... -
#1811 Négyes fokozatú riasztásnál pedig a rádióadást megszakítva figyelmeztetik a lakosságot.
hát nem tudom, azért minden rádió adóra külön szöveget felvenni (ráadásul hány félét, főleg küldetésekhez is mérten pl. egy-egy "rosszalkodás" után) elég hosszadalmas lenne, nem hiszem hogy erre eldobnának olyan sok időt, de lehet csak én gondolom rosszul :) -
#1809 Azért egész sok helyre kikerült ez. :)
De persze nem kell túl komolyan venni, hisz semmi bizonyíték nincs, Rockstar meg ha nem igaz azért nem igazol semmit, ha meg igaz akkor azért. :) -
#1808 101% vevős :) -
#1807 én az sr4-et amúgy jobban várom, de term. a gta5 is vevős lesz -
#1806 gamestar.hu -> eddig olvastam -
#1805 Ezek lesznek a GTA V-ben - kitálalt egy volt alkalmazott
Ecsém! -
#1804 Csapatok a GTA V és Max Payne 3 multiplayerben -
#1803 Ott van feketén-fehéren. Nyolc éves fejlesztési ütem van: 2015-ben jön a második trailer, 2016-ban a demo, 2017-ben kiadják X-Boxra és 2019-ben PC-re. 2055-ben pedig jön a DLC, ahogy előttem írták. -
ldavid #1802 2055 - ezért van az öt kétszer írva a logóban -
#1801 2015?? -
ldavid #1800 “Until we’ve simulated the world outside,” he says, “we’re not going to stop.”
ezt reméltem is :) -
#1799 "At present, the Edinburgh coders are working around the clock to apply the finishing touches to GTA V, the next eagerly anticipated instalment in the series, which is due for release later this year. With Rockstar’s fiercely guarded secrecy, little is known of the game other than that it is set in LA and southern California. Whatever its content, it will doubtless smash a host of sales records and consolidate the company’s position at the vanguard of an industry expected to be worth £57bn by 2015. Not that they will rest on their laurels, according to Les Benzies, a key figure in Rockstar, whose work as the series producer has given him a multi-million pound fortune. “Until we’ve simulated the world outside,” he says, “we’re not going to stop.”
http://www.scotsman.com/lifestyle/features/the-perfect-crime-inside-the-minds-of-the-scottish-creators-of-grand-theft-auto-1-2165895 -
#1798 valószínűleg fake
bár azt írják, hogy csak a semmiért nem nagyon csinálnának ilyen környezetet az egésznek... viszont másrészt, ha megnézitek a többi videóját, akkor látszik hogy pont olyanokkal foglalkozik mint ami a videóban is van :) -
Look at the cat #1797 tinezenkéthá gigá rám dutály kilenc mágoska -
morzsi555 #1796 2K cáfolta: http://www.gamespot.com/news/mafia-iii-enters-full-production-report-6364783 -
ldavid #1795 pletykálják, hogy a 2K Czech animációkat és átvezető jeleneteket készít már majd egy éve a GTA5-höz -
#1794 Biztos jön, eddig az összes Gta volt pc-n, és a 4-et is sokan megvették annak ellenére, hogy milyen lett. -
janihunk #1793 Reméljük jön PC-re. -
#1792 Reméljük optimalizáltabb lesz pc-re. -
mester1987 #1791 Az faja lesz akkor.