27719
  • zaki
    nincs itt semmi vita.
    csak szvsz ne várja senki őszre, főleg nem pc-re.
    ha mégis jönne idén, akkor meg hepi lesz mindenki, ennyi.
  • gosumofo
    ne vitatkozzatok már dátumokon egy szaros teaser után
    nagyjábol soha után a 2. kedden fog megjelenni
  • zaki
    de nem akkor jött, hanem tavasszal, április végén.
  • Büdös Bohóc
    mindegy, kukorica nagy haverunk már a gta iv óta C:
  • Prince23
    Attól még tudni hogy 2013-at akart írni :D
  • Blum
    az is igaz
  • Büdös Bohóc
    értelmetlen a mondat
  • Blum
    Elírta..nagy dolog
  • Büdös Bohóc
    20133 mivan????
  • longhaul
    Én örűlnék ha még emellett még editor is készítenék a programozók. Ha 20133 nem. Akkor mikor jönne ki?
  • Snexi
    2013 május?ugyanmár
    gta4 is eredetileg októberben jött volna ki
  • zaki
    sztem senki sem gondolta komolyan ezt a 2012 májusi megjelenést.
    2013 májusa reális. ősszel sem fog jönni szvsz, eddig mindig tavasszal jöttek ki.
  • Malakai
    Kár, hogy a május csak pletyka volt, így nincs mihez képest késni. :D
  • Prince23
    Elemzők szerint késik a GTA 5 is
  • Sir Quno Jedi
    Jobban örültem vón egy píszí verzának, mer ott tudok alá vasat tolni még, de az idők végezetéig nem várok a buzi roksztárra, meg a fosportjaikra. Nekem is véges a türelmem.
  • fery02
    ...és neked is van igazad! Nem szabad szarozni!
  • Sir Quno Jedi
    Én inkább nemrég beszerváltam x-re a kieggel együtt, nem várok tovább.
  • wollnerd #1607
    én is szeretnék látni pc-re... De már minden remény odaveszett... :( R* is megerősítette...
  • Büdös Bohóc
    4-et is meg tudták csinálni 3 év alatt, erre is most itt volt 3 év plusz az idei és a grafika jobban megnézve annyira rettentően nem különbözik a iv-től csak több polygon meg újabb effektek. Kisebb újrafelhasználásokkal és megfelelő tempóval szerintem kész lesz ez még idén. Legalábbis NAGYON AJÁNLOM A R*-nak :D

Egyébként meg inkább szeretnék idén egy RDR-t látni pc-re mint ezt :(
  • Borg
    Azért a trailerben egy meglehetősen kidolgozott világot láttunk. Lehet itt még akármi is.
  • Büdös Bohóc
    san andreas után azonnal, amúgy meg minden gta bejelentés után max 1 évvel kijött a játék. De szerintem is inkább az ősz lesz az esélyes.
  • vk90
    2008-ba jött ki a IV, ahhoz képest nem hamar, bár nem tudni mikor keztek bele a fejlesztésbe. A bejelentéshez képest tényleg korai lenne.
  • szabii98
    Max Szeptemberben.
  • Robi546
    na ja az ETS 2 már 1 éve készül és még nincs kint csak február körül. Hülyeség szerintem hogy Május. Az még hama van. :D
  • jackoneill90
    Legalábbis pc -re +1 év
  • Büdös Bohóc
    Lehetne attól még megjelenési dátum is, de nem hiszem, hogy ilyen gyorsan kijönne a game.
  • Malakai
    Régi cucc, kb 2 percel a trailer után már ez ment... :D
    Nem a megjelenési dátum, hanem a Rockstar vezérigazgatójának a születésnapja. :)
  • muHaHaHa
    Olvasgattam a GTA V weblapját, aztán azt néztem hogy a megjelenési dátum 24.05.12?
    Egyik barom kitalálta ezekből az "irányító" számokból azt hogy akkor fog megjelenni.

• sublimaze
    Bakker pont erről beszélek, hogy minek kell akkora feneket keríteni a hozzászólásomnak... Ha nem tetszik nem kell rá reagálni. Leírtam a véleményem mint mindenki más, nem tudom mért baj ez... Vagy itt csak pozitív dolgokat lehet írni? :D
  • Yoda001
    megesik, nem kell akkor hozzászólni, ha nem tetszik :)
    GTAPlace az egyik legkorrektebb gta-val foglalkozó oldal...
  • sublimaze
    Jó... Nem kell mindent megmagyarázni, nem néztem hülyének senkit, csak egyszerűen engem személy szerint lehoznak az ilyen semmitmondó "hírek"... :D
  • Malakai
    GTA-s oldalon szerintem rendben van, nem mintha elfoglalná a hírözönben valami mástól a helyet... :D
  • sublimaze
    Ez teljesen világos, csak arra céloztam, hogy valaki képes ebből hírt kreálni(lásd. GTAPlace)...
  • Malakai
    Hivatalos interjúban nem fog semmi szivárogni Rockstarnál. Dolgozót kirúgnának, Dan Houser ugye már nincs ki kirúgja, de elég kellemetlen lenne, hogy egy marketing stratégiát pont ő szeg meg. :D

Amikor meg új infók vannak, akkor nem csak mellesleg kitérnek GTAV-re, hanem pl magazin beharangozza elölre.
  • sublimaze
    Ez megint a nagy semmi kábé...
  • Rayden02
    Dan Houser: A GTA V területe "nagyon nagy"

Több, mint egy hónap telt el a trailer megjelenése óta, és már a nagyobb magazinok is előrukkoltak a maguk elemzéseivel, de sajnos a hivatalos információk még váratnak magukra. A Game Informernek viszont sikerült egy interjút készítenie Dan Houserrel, ahol természetesen a GTA V is szóba került.

Az interjú minket érintő része:

"Game Informer: Most adtátok ki a GTA V trailert. Tudsz bármit mondani a projektről? Úgy néz ki, hogy San Andreasba megyünk vissza.

Dan Houser: Itt most nagyon körültekintőnek kell lennem, különben végigrángatnak az irodán és megcsapkodnak egy szögesdróttal. Szigorúan a sajtóközleményhez ragaszkodnék. Los Santos lesz és a körülötte lévő vidék — egy nagyon nagy terület."

Azzal, hogy Dan gyakorlatilag megismételte a hivatalos bejelentést, nem erősítette meg egyik pletykát sem, de mint az sejthető volt, a térkép relatíve hatalmas lesz. Egyelőre nem tehetünk mást, minthogy türelmesen várunk az újabb hivatalos információkra.

Forrás:GTAPlace
  • sublimaze
    Én el sem olvastam, mer gyanús volt, hogy a rockstar eddig nem közölt semmi új infót, aztán mi rossebről írnak két oldalon keresztül... Trailer-elemzés nem nagyon izgat, a GS légbőlkapott találgatásai pedig még annyira sem... :)
  • arty
    francnak kell blikket linkelni :(
  • Büdös Bohóc
    Életszagú - az NPC-k teszik a dolgaikat

BASSZUS, MÉG A HÜLYE IS LÁTJA, HOGY AZ A JELENET EGY ÁTVEZETŐBŐL EGY RÉSZLET ÉS NEM INGAME BEJÁTSZÁS... EKKORA GYÖKÉR BANDÁT, GAMESTAR EGY NAGY SZAR
  • Büdös Bohóc
    IV-et mindegyik csak fikázza :-\