27719
-
#1624 nincs itt semmi vita.
csak szvsz ne várja senki őszre, főleg nem pc-re.
ha mégis jönne idén, akkor meg hepi lesz mindenki, ennyi. -
gosumofo #1623 ne vitatkozzatok már dátumokon egy szaros teaser után
nagyjábol soha után a 2. kedden fog megjelenni -
#1622 de nem akkor jött, hanem tavasszal, április végén. -
#1621 mindegy, kukorica nagy haverunk már a gta iv óta C: -
#1620 Attól még tudni hogy 2013-at akart írni :D -
Blum #1619 az is igaz -
#1618 értelmetlen a mondat -
Blum #1617 Elírta..nagy dolog -
#1616 20133 mivan???? -
#1615 Én örűlnék ha még emellett még editor is készítenék a programozók. Ha 20133 nem. Akkor mikor jönne ki? -
#1614 2013 május?ugyanmár
gta4 is eredetileg októberben jött volna ki -
#1613 sztem senki sem gondolta komolyan ezt a 2012 májusi megjelenést.
2013 májusa reális. ősszel sem fog jönni szvsz, eddig mindig tavasszal jöttek ki. -
#1612 Kár, hogy a május csak pletyka volt, így nincs mihez képest késni. :D -
#1611 Elemzők szerint késik a GTA 5 is -
#1610 Jobban örültem vón egy píszí verzának, mer ott tudok alá vasat tolni még, de az idők végezetéig nem várok a buzi roksztárra, meg a fosportjaikra. Nekem is véges a türelmem. -
#1609 ...és neked is van igazad! Nem szabad szarozni! -
#1608 Én inkább nemrég beszerváltam x-re a kieggel együtt, nem várok tovább. -
#1607 én is szeretnék látni pc-re... De már minden remény odaveszett... :( R* is megerősítette... -
#1606 4-et is meg tudták csinálni 3 év alatt, erre is most itt volt 3 év plusz az idei és a grafika jobban megnézve annyira rettentően nem különbözik a iv-től csak több polygon meg újabb effektek. Kisebb újrafelhasználásokkal és megfelelő tempóval szerintem kész lesz ez még idén. Legalábbis NAGYON AJÁNLOM A R*-nak :D
Egyébként meg inkább szeretnék idén egy RDR-t látni pc-re mint ezt :( -
Borg #1605 Azért a trailerben egy meglehetősen kidolgozott világot láttunk. Lehet itt még akármi is. -
#1604 san andreas után azonnal, amúgy meg minden gta bejelentés után max 1 évvel kijött a játék. De szerintem is inkább az ősz lesz az esélyes. -
#1603 2008-ba jött ki a IV, ahhoz képest nem hamar, bár nem tudni mikor keztek bele a fejlesztésbe. A bejelentéshez képest tényleg korai lenne. -
#1602 Max Szeptemberben. -
Robi546 #1601 na ja az ETS 2 már 1 éve készül és még nincs kint csak február körül. Hülyeség szerintem hogy Május. Az még hama van. :D -
#1600 Legalábbis pc -re +1 év -
#1599 Lehetne attól még megjelenési dátum is, de nem hiszem, hogy ilyen gyorsan kijönne a game. -
#1598 Régi cucc, kb 2 percel a trailer után már ez ment... :D
Nem a megjelenési dátum, hanem a Rockstar vezérigazgatójának a születésnapja. :) -
#1597 Olvasgattam a GTA V weblapját, aztán azt néztem hogy a megjelenési dátum 24.05.12?
Egyik barom kitalálta ezekből az "irányító" számokból azt hogy akkor fog megjelenni.
-
sublimaze #1596 Bakker pont erről beszélek, hogy minek kell akkora feneket keríteni a hozzászólásomnak... Ha nem tetszik nem kell rá reagálni. Leírtam a véleményem mint mindenki más, nem tudom mért baj ez... Vagy itt csak pozitív dolgokat lehet írni? :D -
#1595 megesik, nem kell akkor hozzászólni, ha nem tetszik :)
GTAPlace az egyik legkorrektebb gta-val foglalkozó oldal... -
sublimaze #1594 Jó... Nem kell mindent megmagyarázni, nem néztem hülyének senkit, csak egyszerűen engem személy szerint lehoznak az ilyen semmitmondó "hírek"... :D -
#1593 GTA-s oldalon szerintem rendben van, nem mintha elfoglalná a hírözönben valami mástól a helyet... :D -
sublimaze #1592 Ez teljesen világos, csak arra céloztam, hogy valaki képes ebből hírt kreálni(lásd. GTAPlace)... -
#1591 Hivatalos interjúban nem fog semmi szivárogni Rockstarnál. Dolgozót kirúgnának, Dan Houser ugye már nincs ki kirúgja, de elég kellemetlen lenne, hogy egy marketing stratégiát pont ő szeg meg. :D
Amikor meg új infók vannak, akkor nem csak mellesleg kitérnek GTAV-re, hanem pl magazin beharangozza elölre. -
sublimaze #1590 Ez megint a nagy semmi kábé... -
#1589 Dan Houser: A GTA V területe "nagyon nagy"
Több, mint egy hónap telt el a trailer megjelenése óta, és már a nagyobb magazinok is előrukkoltak a maguk elemzéseivel, de sajnos a hivatalos információk még váratnak magukra. A Game Informernek viszont sikerült egy interjút készítenie Dan Houserrel, ahol természetesen a GTA V is szóba került.
Az interjú minket érintő része:
"Game Informer: Most adtátok ki a GTA V trailert. Tudsz bármit mondani a projektről? Úgy néz ki, hogy San Andreasba megyünk vissza.
Dan Houser: Itt most nagyon körültekintőnek kell lennem, különben végigrángatnak az irodán és megcsapkodnak egy szögesdróttal. Szigorúan a sajtóközleményhez ragaszkodnék. Los Santos lesz és a körülötte lévő vidék — egy nagyon nagy terület."
Azzal, hogy Dan gyakorlatilag megismételte a hivatalos bejelentést, nem erősítette meg egyik pletykát sem, de mint az sejthető volt, a térkép relatíve hatalmas lesz. Egyelőre nem tehetünk mást, minthogy türelmesen várunk az újabb hivatalos információkra.
Forrás:GTAPlace -
sublimaze #1588 Én el sem olvastam, mer gyanús volt, hogy a rockstar eddig nem közölt semmi új infót, aztán mi rossebről írnak két oldalon keresztül... Trailer-elemzés nem nagyon izgat, a GS légbőlkapott találgatásai pedig még annyira sem... :) -
#1587 francnak kell blikket linkelni :( -
#1586 Életszagú - az NPC-k teszik a dolgaikat
BASSZUS, MÉG A HÜLYE IS LÁTJA, HOGY AZ A JELENET EGY ÁTVEZETŐBŐL EGY RÉSZLET ÉS NEM INGAME BEJÁTSZÁS... EKKORA GYÖKÉR BANDÁT, GAMESTAR EGY NAGY SZAR -
#1585 IV-et mindegyik csak fikázza :-\