27719
  • shaddam
    Idővonal
  • Rayden02
    Szegény rockstargames!
    Rendesen teleszemetelik a faszbook-ot meg a newswire-t!
  • ldavid
    nagyon szívesen, lassan 8 hónapja készítettem
  • Elektron814
    Magyar feliratos :

• dragon11
    reméljük jön októberben.;)
  • gosumofo
    gta4 meg jó pár játék topicjában vissza lehet keresni, hogy mennyi ilyen üres találgatás meg kamu hír keletkezett abból, hogy az egyik oldal ezt a másik meg azt a dátumot írta ki
    a kiadó oldalán lesz majd sajtóközlemény meg hivatalos bejelentés, addig senki semmit nem tud. főleg nem MO-n, ahol az EA-n kívül nincs hivatalos képviselete se senkinek és csak több kézen át jutnak el ide a cuccok.
    szóval kár reménykedni ezekben.
  • gosumofo
    persze, de sokan nem tudják és megveszik ahol először beírták

watch dogs
    random kamu dátumokat odaírnak, semmi köze a forgalmazóknak a játékhoz kb. ennyivel a megjelenés előtt
    még nem is tudja egy magyar cég, hogy szerződést fog majd kapni rá, az jóval később jön.
  • Büdös Bohóc
    "kötelezd el magad"- ne beszélj már hülyeségeket, akármikor visszavonhatod. Az előjegyzésnek semmilyen kötelezettsége nincs. Sőt, ha helyben átvevős visszavonod akár a megjelenés után is nem mész be és le vannak szarva. Nem előrendelési jogstátusz ez. Már bizonyították is, hogy mekkora szarok.

Ha lehet adni a szavukra, akkor, mint elmondtam, ez az egész előrendelősdi a forgalmazóktól függ. Ha ők engedik, csak akkor rakhatod ki ezt az oldaladra.
  • gosumofo
    hát be van jelentve a játék, onnantól persze hogy kiteszik hogy oda kötelezd el magad, főleg egy GTA olyan amit még meg is vesznek páran
  • Büdös Bohóc
    Az 576-nál most már előrendelhető státuszban van egy halom E3-as játék. Láttam, hogy volt vita, hogy na és pl a watch dogs miért nem szerepel ott náluk, az legalább jó is volt :D Ja és hogy a GTA V meg miért van kint, mikor az meg tuti kizárt, hogy októberben jön (náluk az van fent). Azt a választ adták, hogy csak az kerül ki előrendelői státuszba, amit az egyes disztibútorok és producerek annak nyilvánítanak ki (mármint előrendelhetőnek). Szóval ez kb azt jelenti srácok, hogy lehet az az októberi dátum nem is kamu.
  • gosumofo
    én jövő évre se venném biztosra, legalábbis az év első felére akik ki akarják adni a nagyobb játékaikat már rég bejelentették
    tökéletes játékot kell kiadniuk vagy esélyes a kiadó csődje, így megéri várniuk pár évet amíg csiszolgatják
    talán a köv. konzol generációt is megvárják hogy nagyobbat szóljon rendes hardveren mint ezeken a mostani pénztárgép színvonalú xboxokon meg ps-eken
  • dragon11
    :D:D:D
  • Blum
    Szerintem nem sokara.

Amugy meg #2017
  • dragon11
    ??
  • Grove4
  • dragon11
    A házigazda szerint nem sokára várható egy újabb trailer, s hátha abból okosabbak leszünk.

Vajon mikor jöhet az ?
  • vk90
    Na épp ez az. Már kéne lennie pár trailernek, meg infónak...
  • Jaka923
    A legutóbbi hír alapján, miszerint az egyik fejlesztő önéletrajzában szereplő októberi megjelenés elég hihetőnek tűnik. Az egyetlen dilemma, hogy addig már csak 3-4 hónap van vissza, és az 1 traileren kívül semmit nem adtak még ki. Egy ilyen nagy címnél nem lenne túl szokványos a hype-rohamot az utolsó pillanatokra hagyni.
  • arty
    egyelőre novemberre tippelem(zavvi...), de ha a nyáron nem jön több info, akkor idén már esélytelen
  • dragon11
    Lehet van benne valami, de számomra hihetetlen fura, hogy egy hangot nem ad a RG a dolgok alakulásáról, illetve közel 10hónapja dobtak ki egy trailert. Nem értem hova kellett ez a sietség..
  • dragon11
    Világos.

S Te is csak oly' későre becsülöd a megjelenést ?:/
  • arty
    nemvoltak :) pár lelkes fan minden számban ami a trailerben volt dátumot látott...
  • dragon11
    Sziasztok!

Valóban úgy gondoljátok, hogy leghamarabb 2013-ban fogják kiadni ?:/
    A trailerben voltak dátumra utaló adatok, igaz nem hivatalos.. de azokkal mi van ?:)
  • shaddam
    Húhú egy gta5 ps4 bundle jó is lenne :D
  • arty
    jah, novemberben MILLIÓK vennék a max payn-et....
  • gabor9
    am nagy lehet a dilemma most rockstarnál hiszen ugye max payne 3 kijött, gta v előle is venné a vásárlókat, új konzol lesz hamarosan, nagyon helyénkell lenni az eszüknek h mikor dobják ki. Bár vhogy nem tom elképzelni hogy a gta akár csak egy dlc-je is mondjuk ne érje el a kitűzött célt, elvégre sztem ez az a játék, ami kb korosztálytól függetlenül mindenkit elvarázsol. bár lehet, hogy elfogult vagyok..:)
  • gabo91
    Konkrétan emlékszem hogy egyszer a Rockstar is nyilatkozott, hogy egy új konzolgenerációra átállni, arra fejleszteni mennyi nehézséget okoz.
    Szóval nem lenne könnyű, de nem ez a fő "probléma"

Megint csak anyagi okokról van szó... profit a lényeg, pénzből élnek ők is.
    Az hogy kihozzák a jelenlegi és az új generációra is, rettentő nagy öngól lenne.
    1. senki sem fogja megvenni kétszer a játékot, tehát több eladás nem lenne mintha csak a régire hoznák. (aki vesz ps4-et annak tuti hogy 3 is van)
    2. ha otthon van a ps3/xbox360 akkor mégis miért vegyek nextgen. konzolt, hisz a régire is kijött a játék.
    3. GTA egy név, ami végett vesznek konzolt/pc-t az emberek.
    Ha időbe kihozzák a játékot, még esetleg az új generáció bejelentése előtt, akkor szépen eltudják még adni a maradékot, kisöprik a raktárakat. De úgy hogy pár hónap aztán új játékkonzol lesz... az szépen beleköpne a levesbe.
  • mester1987
    Én ezt hallottam.
  • Snexi
    szerintem könnyen átportolhatják az új konzolokra és akkor mindkét generációra kiadják (de még az is lehet,hogy kompatibilisek lesznek visszafelé az új konzolok)
  • gabo91
    Idén semmikép, de jövő tavasz szerintem reális. Jövőre mindenképp ki kell hogy jöjjön. 2014-ig nem várhatnak és nem is fogják húzni, mivel a jelenlegi konzolgeneráció ideje is lejár (lassan de biztosan). Az pedig nagy hiba lenne,(mindkét, három félnek) ha új konzol előtt nemsokkal adnák ki ezt a régire, vagy már a váltás után...
  • Tomy Lee
    Nem az optimalizálás miatt hanem az idő eltérés miatt.Azt nem akarom megint kivárni
  • mester1987
    Nem is tudom miért :D
  • mester1987
    Már a Max Payne-nél láthattuk, hogy tudnak a srácok...amúgy meg a Rockstar Toronto végezte a GTA IV optimalizálását, akiktől azóta elvették :)
  • Malakai
    Összecsapásnak nem nevezném a fő csapat valószinüleg az RDR óta tolgozik rajta, vagy még korábban.
  • Tomy Lee
    Biztos,hogy nem várok PC verzióra megint.Veszek hozzá konzolt valami olcsót inkább:)
  • gabor9
    hát inkább várok rá még 1, 1,5 évet, minthogy ősszel kidobják és összecsapják. Szerintetek meg lesz oldva a 4-et igen sértő bug?
  • Malakai
    A korábbi tippem tartom, 2013 tavaszi időszak lesz konzolon szerintem, ha jön PC-re, akkor arra meg karácsony, vagy tél vége (2014).

Közben meg lehet hatalmas gebaszok vannak a fejlesztéssel és évekig nem jön ki... :P
  • ldavid
    csak Los Santos és környéke, visszatérőkben meg szerintem ne reménykedj.
    nem sok hivatalos infó van amúgy, inkább csak pletykák.
  • mester1987
    Ezért sincs rá sok esély.
  • gabor9
    abszolút semmit nem tudunk a fiveról? gondolok itt szereplőkre stb. azt tudom h visszatérünk san andreasba. én nagyon remélem h lesz visszatérő szereplő pl cj v sweet esetleg og loc:-) és az igaz h 2 spílerrel fogjuk nyomatni? nekem az tetsuett nagyon a san andreasban h cj saját kedvünk szerint formálhattuk. ruha mellett fodrász borbély tetkós kondi. ezek annyira tetszettek!! bár tény h niko karakteréhez nem illett volna a tetkó a punk séró meg a fejkendő:-) nagyon várom rem még idén kiadják bár nem sanszos.