27719
  • Büdös Bohóc
    ez miért lenne off? :) rakd
  • gabo91
    off:
    megjelent az X-BOX World 2012 szeptemberi száma (angol).
    Van benne egy oldalas cikk a GTA 5-ről. Nagy része nem volt tiszta, de igazából a semmit ragozták ahogy azt az ilyen lapok teszik.
    Annyit írtak hogy 2013 április -május a megjelenés. Meg valami összegekkel dobálóztak, de minek?
    Ha kell valakinek holnap felteszem azt az oldalt.
  • ldavid
    az a logó azért nem enyhén béna
  • Rayden02
  • Malakai
    Call of Juarez The Cartel. :)
  • Büdös Bohóc
  • Rayden02
    Nah lehet találgatni melyik játék ezt!
  • Rayden02
  • Büdös Bohóc
    jajj olyan vicces vagy, komolyan ez haláli :)
  • Malakai
  • J i GS a W
    Én már végigvittem 2x.
  • dragon11
    Reméljük jön tavasszal és pont.:D:)
  • gabo91
    Nem kell besértődni mindenen.de mind1 sorry
    csak az utóbbi (min)6 oldal arról szól, hogy valaki mindig benyögi hogy idén jön, aztán lehet neki magyarázni a dolgokat, de utána valaki megint azzal jön hogy idén.... ....
  • Malakai

• Interstate 95
    Az ok hogy igazad van, de nem kell ennyire cinikusan közölni.
  • dragon11
    kösz az infót, de normális hangnemben is lehet közölni
  • Yoda001
    biztos vagy benne, hogy a gratulációt, a sok "szerinted"et is belekellet csempészni a hozzászólásodba? mert ha igen, akkor legyél vele boldog :)
    lehet ezt normális hangnemben is ahogy eddig, nem nyolc kérdőjellel, és a többivel..

on
  • janihunk
    Így van, ha idén jönne már tudna róla mindenki. Mér rég be lenne indulva a marketing és szinte mindenhol GTA V felírat lenne.
  • gabo91
    Felejtsed már el. Idén semmi... Jövő tavasz legelőbb. (Vagy még az se)
    8hónapja... 8 kiba*ott hónapja volt az első, utolsó és egyetlen trailer/hír a játékról. Ha nem GTA ról lenne szó jó eséllyel lehetne már temetni akár...

Szerinted így hogy 8 hónapig csönd, van hátra 6 hónap az évből, de szerinted idén jön... komolyan??? hát gratula

Ott van pl a Far Cry 3 amit tavaly júniusban mutattak be elösször E3-on. Akkor már egy Gameplay prezentációt mutattak... idén szintén kaptunk jópár videót E3-on. meg közben folyamatosan özönlenek a hírek képek. Szeptember 6-n jelent volna meg a játék. Elcsúsztatták december végére (de még az sem biztos)
    Nagy név, nagy játék az is. GTA még nagyobb.... még hosszabb, alaposabb fejlesztést igényel, illetve még nagyobb reklámot....

• sublimaze
    A kommentek szerint semmit sem jelent.
  • grebber
    GTA V shown in promotional video for gamescom
  • Büdös Bohóc
    nem is arra gondolok, hanem hogy ha adottak a grafikusok és a designerek, akkor általában érződik a hasonlóság a munkáikon
  • Gibor
    Yááá! Nyugodt lehet az ember hogy nem egy GTA IV illetve MP3-ban lévő modellel fog találkozni az ember.... Minek rajzoljanak le valamit ha már adott?! :D
  • Malakai
    Hírhiány tünetei... :)
    Bár ilyet híráradatban is tudnak produkálni egyesek.
  • Büdös Bohóc
    Most az, hogy pár helyszín hasonlít a gta v trailer helyszínre, szerinted miért utalás? Ugyanaz a csapat csinálja majdnem, még jóhogy itt-ott lesz hasonlóság... Ez már mindennek csak a kiforgatása kb.
  • Yoda001
    további utalások a MP3-ban

nem is lehetetlen az ez évi megjelenés...
  • Interstate 95
    Értem, akkor ezek szerint nem túl sok fogyott. Ez azért hatalmas érvágás egy évekig fejlesztett játéknak, pedig nem lett rossz...
  • Interstate 95
    Amit meg nagyon preferálnék ha visszatérne a tuning, hasonlóképp mint a San Andreasban, vagy mint a Saints Row 3 -ban.

• dragon11
    Pesszimisták vagytok!

Szerintem jön Októberben!:)
  • Rayden02
    Nem jön be a rockstargames oldala lassan 2 órája!
  • Malakai
    A gamechannel cikkírója nem tud angolul, valószinüleg azt a hírt értette félre, hogy a MP3-ból 3 millió példányt szállítanak ki a boltokba, egyébként nem fogyott annyi.

De én nem hiszem, hogy ettől elölrébb hoznák a GTA megjelenést.
  • Interstate 95
    #2032 lényegi részére valami vélemény ?
  • Interstate 95
    Persze, mindenképp próbáld ki.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha van valami haverod akivel tudnád tolni akkor meg co-opban érdemes kezdeni.

• sublimaze
    jaja.
  • dragon11
    a 3 ??:DD

akk bocs srácok.
  • Sir Quno Jedi
    Azé toltam bele majdnem 50 órát PC-n... :D
  • sublimaze
    A saints row? Van pc-n is.. :D
  • dragon11
    de az csak konzolra jött ki..:(
  • Interstate 95
    Én meg azt remélem hogy nem fog csalódás érni, és kapok egy olyan játékot amivel hónapokat, vagy akár egy évet is elvagyok extra multiban. Felőlem jöhet később is, egy pro játékhoz idő kell. Apropó multi, a Saints Row 3 a GTA komolytalan megfelelője de a maga módján jó játék, a co-op játékmenet pedig fenomenális, egy hasonlót minimum elvárok majd a GTA V -től.
  • Interstate 95
    Nézegetem az infókat arról hogy teljesített a Max Payne 3 az eladások terén, és teljesen változatos híreket találok.

1. http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/mar_3_millio_otthonba_vetodott_be_a_max_payne_3

2. http://gtaplace.hu/hir/1216/rosszul-teljesit-a-max-payne-3-a-boltokban

Most vagy én értelmezem félre a cikkeket és 440 ezer db lett eladva PC -n, míg konzolra pedig 3 millió felett, vagy összességében teljesített rosszul a játék. Mert ha az utóbbi igaz akkor lehet hogy hamarabb jön a GTA V a lóvé kiesés miatt ?

Amúgy tegnap értem a játék végére, a Max Payne 3 megmutatta hogy a drogot csak érintőlegesen is lehet jó sztorit csinálni.