27719
-
#2111 -
#2110 akkor olvasd el újra mert elég érthetően írtam... és bizony vak vagy mert másolni sem tudsz -.- -
#2109 vagy van fotomód immár a gta-ban is ...
szerintem igazi és novemberben jön a játék!!!44 -
#2108 Szerintem nem te nem tudsz hsz-t értelmezni :D
A kép nem játékból van, hanem valós. -
Interstate 95 #2107 "ez a kép nem igazi fogjátok már fel ... a többit csak bemesélitek magatoknak hogy az bizony gta5-ből van"
Most akkor mi van ? Vagy nem tudok hsz -t értelmezni, vagy amit írtál egy fail. "de azért nem vagyok vak" - Én is remélem. -
Interstate 95 #2106 -
#2105 ja, valós kép és nem elég jó a grafikája :DDDDDD -
#2104 Ha nem nyitom meg, akkor elmegy igazi ingame képnek, de ha megnyitom, látszik hogy igazi -
#2103 ez a kép nem igazi fogjátok már fel... amit eddig tudunk egyetlen egy trailer és kész... mást nem... a többit csak bemesélitek magatoknak hogy az bizony gta5-ből van... én is várom de azért nem vagyok vak... -
#2102 -
ldavid #2101 valós
#2097 körbe mindenhol
-
Interstate 95 #2100 Amit írtam csak egy reakció volt arra vonatkozóan, hogy sokallom az agyalást a megjelenési dátumon. Részemről nem oszt, nem szoroz ez az infó. -
Interstate 95 #2099 Azon filozofálok hogy ez egy valós kép, vagy valami játékból van ? (Remélem nem gond ha 2012 -ben vannak hozzám hasonlók.) -
sublimaze #2098 Pedig vannak. -
#2097 biztos nem... los angeles környékén hol látsz ilyen fákat meg ilyen zöld hegyoldalakat? a grafika se a legjobb ez nem a RAGE grafikus motorra vall.... -
#2096 ahaaa!! a fák lombjából azt is látni, hogy április 1.-én jön!!! tipikus roksztár trükk!! -
Blum #2095 Meg veletlenul se.. -
#2094 Csak kérlek azt ne mondjátok hogy a kép igazi! -
#2093 Szerintetek ez nem a GTAV-ből van?
A farmeres részre gondolok amikor a repülő elrepül felettük!
A kép a rockstargames oldaláról való -
#2092 Az hogy fog kinézni? -
ldavid #2091 "Rockstar's parent company 2K (...)"
fasza egy magazin ez, ha még azt semtudják, mi a különbség a Take2 és a 2K között.. -
#2090 ez nekem a midnight club LA nek tűnik, sokat nyomtam vele -
#2089 -
#2088 PS4 te miről beszélsz? 0 hír van eddig PS4 ről (a kamu szarokon kívül) -
#2087 Aztán hagyják rohadni a szarjuk , következő feladatra koncentrálnak. Lásd TDU1, BF BC2, BF2 -
Nagydög #2086 Az eladasokat nem ratok(rank? A 4 nem igazan jott be.) bazirozzak, hanem a semleges tomegre, oket meg egy nagy reklamkampannyal lehet jol megfogni, nem ilyen meglepo huzasokkal. A nagy cegek nagy penzek eseten amugy is eleg konzervativak. (Elkoltenek 50 milliot a fejlesztesre, 150-et a marketingre, aztan kaszalnak masfel milliardot. ) -
#2085 egy gta v szintű játéknak nem kell akkora előzetes kampány szerintem, mint egy kisebb névnek. Egyáltalán nem bevett szokás, de szerintem az lenne az óriási, ha 2 héttel a megjelenés előtt szólnának, hogy JA hát emberek jön 2 hét múlva a GTA V! -
Gibor #2084 Reklámkampány nélkül? Szép lenne. -
#2083 Simán benne van, hogy Novemberben a PS4-gyel együtt jön ki.. -
#2082 másik meg ez -
Gibor #2081 Igazából a motoron már régesrég nem fejlesztenek, és ezt abból gondolom hogy van egy elég jól optimalizált Max Payne 3-juk... -
#2080 Kamu videók/képek kezdenek unalmasak lenni, mint ahogy a megjelenési dátumot való tippegetés is, jöhetne már vmi masszív infóhalmaz egy trailerrel együtt... :) -
#2079 nem, a november PONT akkora lufi, mint a tavasz :) egykiet sem lehet a másik cáfolataként használni... -
xD -
#2077 Miért te a zavviból biztosra mész, hogy novemberben jön? tuti hogy nem idén fog kijönni, ebben biztos vagyok. Vagy esetleg te láttál olyan cikket, ahol azt írják hogy idén jön? Persze nem muszáj nekem hinni, semmire nemtudom alapozni kb. De ugyan annyi értelme van azt mondanom, hogy idén nem jön ki, minthogy neked azt mondani, ősszel jön. -
#2076 már megint ez a szar szöveg, hogy ha később jön, jobb lesz :D Igen, minden bizonnyal, de mivel már jó ideje fejlesztik, szerintem így is príma állapotban kéne lennie őszre. A forráskódok újrafelhasználásával a legminimálisabb dolog a játék fejlesztésénél maga a motor... A világ, a párbeszédek, küldetések, stb veszi el a fejlesztés nagy idejét. Rohadtul nem az optimalizálás. Ez egyedül a gta iv-re nem volt igaz, ahol sok újítás volt a san andreas motorjához képest, gondolom kidobtak kurvasok kódot. Itt a motor csak javítva van, de nincs sok újítás. -
#2075 linkeld már be az uj rocksdtar hírt, amiben cáfolták az őszi megjelenést!
mert látom te valamiért ezt most új tényként kezeled... ;) -
#2074 Eddig is nyilvánvaló volt, hogy idén semmikép nem fog jönni, maximum a remény szikrája lehetett az emberekben.:D -
Interstate 95 #2073 Amúgy nem értem hogy mi a probléma azzal, ha idén ősz helyett jövő tavasszal jön a játék ? Inkább jöjjön valamivel később mint sem előbb, és kapunk egy príma játékot ami nem játszhatatlan a bugoktól. Felőlem jöhet akár 2014 tavasszal is mert leszarom.
Hihetetlen hogy egyesek annyira meg vannak zavarodva hogy képesek már a megjelenés előtt egy nappal a bolt előtt éjszakázni, esetleg megkéselni akinek már előbb meg van (lásd. GTA IV), el se hiszem hogy a megjelenési dátum kell legyen a legfőbb kérdés attól függetlenül, hogy már jó ideje nincs új infó. Ott vannak az NFS -ek, évente adnak ki egy újat azt mire megyünk fele ? -
#2072 Azért dobálóztak összegekkel, mert szerintük a 2K által 2013. májusig számolt bevételben benne lesz az is, amit a GTA V hoz, ezért szerintük legrosszabb esetben a megjelenési dátum jövő április.