27719
-
#3107 nah ez még nem volt?:D
csak meg lesz ez a karakter csere, vagy átfedett stroy vagy mi -
#3106 Fasza most értem haza, úgy fest nem maradtam még le semmiről :D
Akkor lehet, igaz lesz szereplők közti váltogatás ? -
#3105 Ennyi idősen már muszáj :) Amikor 14-16 voltam én se tudtam megvenni. -
#3104 hasraütöttem,na :D -
#3103 amúgy ez becsülendő,de komolyan -
ldavid #3102 időgéppel? :D 9-től lesz elérhető. -
#3101 Igen, ez nagyon valószínű. De ne én legyek az első aki ezt itt közzéteszi, tegye meg más. :) -
#3100 jajj,ne féltejek fél óra és ezzel lesz tele a net :D -
#3099 Lol már geci, HTC One S-em van és nem kompatibilis a Game Informer hírprogramja vele. Hát mi a fasz van abban, hogy ez nem elég neki? :DDDD Bazmeg hogy lehet egy híroldal alkalmazását procifüggővé tenni? (mert tuti arról van szó, amúgy zsír új android verzió van ezen is...) -
#3098 neki azért egy bejáratott saját oldala van gta-ra, nem nézne ki jól, ha ő tenne ilyet, szerintem ezért. -
#3097 Tudom hogy lazán mennek itt a dolgok, 10 éve regisztrált tag vagyok, tehát ismerem a rendszert. Inkább ez elvi kérdés számomra. Valaki dolgozik vele heteket én meg közzéteszem egy egész világnak. Az még belefér hogy pár embernek átküldöm, de nem szeretném így nyilvánosságra hozni.
Ugyan ez a helyzet a gta sorozattal. Mindegyiket megvettem minden platformra amin csak játszottam.
Biztosan lesz aki kirakja, én a codenamegta.hu -ra is pár távolabbi képet fogok kirakni, hogy az olvasónak legyen valami fogalma arról, hogy mit is hagy ki ha nem veszi meg. -
morzsi555 #3096 Nem tiltott az ilyesmi az sg-n, ha emiatt félsz. -
#3095 Matt Bretz, a GI egyik szerkesztője twitteren egy kérdésre válaszolva elmondta, hogy egyikőjüket sem hívják Albertnek, azaz kamu volt a régóta keringő "Albert de Silva" név...
Forrás:GTAplace
Erről ennyit! -
#3094 Ez már a te dolgod, te bátor vagy. -
morzsi555 #3093 Akkor majd én bepostolom. Sajnálom. -
#3092 nagyon valószínű -
#3091 Nyilván nem hülyeség, az egy dolog hogy nem fogod fel. Sajnálom -
ldavid #3090 ezek szerintem ők
-
#3089 Hát végülis a GTA 4-ben is három főhős volt külön storival de egyazon városban, sőt néha láthattuk az átvezetőkben pl Niko-t vagy Niko esetében Luist vagy Johnnyt.
A R* biztos okosan megoldja hogy egy történetbe gyúrja őket. Mindenesetre sztem klassz ötlet mert nem unod meg őket és gondolom (vagyis remélem) nem csak kinézetben fognak különbözni.
Ugye a GTA4-ben mindhárom hősnek más volt a mozgás animációja is. Gondolom itt kicsit tovább fokozzák hogy tényleg eltérő tulajdonságokkal rendelkezzenek majd. -
morzsi555 #3088 Ez hülyeség. -
#3087 nehogy screenshotokat rakjatok be hotlinkelve, max normál linket, vagy egy galériába feltöltve hogy lapozhassuk -
#3086 Ilyet azért nem tennék, kb. mintha a játékot tölteném fel nyilvánosan. Az a pár ember megkaphatja aki ír nekem. -
morzsi555 #3085 ide is berakhatod az oldalakat nyugodtan. -
#3084 ez így túl egyszerű.. esetleg akinek elküldöm segíthetne lefordítani pár oldalt, természetesen nevével közzéteszem a codenamegta.hu-n :) -
morzsi555 #3083 Én úgy tudom elképzelni, hogy miközben irányítod az egyiket, a másik 2 npc-vé válik és mászkál, csinálja a dolgát a városban, és bármikor válthatsz köztük. Ilyesmit már láttunk más játékokban, csak nem sandbox félében. -
#3082 Akit érdekel majd az előzetes dobjon egy privátot és elküldöm az oldalakat. -
#3081 -
morzsi555 #3080 Mert lefordítják majd az infokat amiket angolul kiraknak. -
#3079 " Over the course of 18 pages (our biggest cover story yet!), we introduce the THREE MAIN PROTAGONISTS, discuss the groundbreaking way you use them, and explore the reimagined Los Santos – the biggest open world Rockstar has created to date. The massive feature also divulges and dissects many more aspects of the game fans won't want to miss."
de este kiderül minden :) -
#3078 három főszereplő... lol, meglátjuk :)
bár ebből azt von le az ember, amit akar.. simán lehetnek dlc-k főszereplői is... -
ldavid #3077 nyilván lesz aki megosztja a dolgokat, de ebből a szövegből kicsit az jött le, hogy mindenkinek elérhető -
morzsi555 #3076 felnyomják majd a netre az oldalakat, mint mindig. -
#3075 Nem hiszem,szerintem majd valahonnét össze lesznek szedve az infók meg a képek!! -
ldavid #3074 már mint annak aki megveszi (nálunk lehet-e gyáltalán?) -
#3073 GTA V: Itt a Game Informer borító - Három főhős lesz
"A cikkben be fogják mutatni a három (igen, három) főszereplőt és azt, hogy hogyan fogjuk irányítani őket. Ezen kívül rengeteg más dologról írnak majd átfogóan. Nálunk pontosan 21:00 órakor lesz látható." -
ldavid #3072 "we introduce the three main protagonists, discuss the groundbreaking way you use them, and explore the reimagined Los Santos – the biggest open world Rockstar has created to date"
hah! -
morzsi555 #3071 -
#3070 köszi -
morzsi555 #3069 Akkor a 18 oldalas gameinformer cikknek se hiszel majd? :facepalm: -
ldavid #3068 ma a GameInformer előzetes lesz elérhető
12-től egyéb online előzetesek is jönnek majd
14-én pedig jön a 2. trailer