27719
  • Interstate 95
    Van játék amiben viszont licencelt autók vannak, faszán kidolgozva szép grafikával, csak éppen szaros picsát lehet törölni velük mert maga a játék egy rakás szemét. Ehhez mit szólsz ? (Ez természetesen költői kérdés volt, nem várok választ rá.)
  • ktomi22
    kurvajo lesz.. már nagyon várom a gamet
  • ldavid
    normális screenshotok
  • kill3r21
    A telefonon lesz net....komoly...:D
  • Yoda001
    na, elvileg a fizikán is javítottak, már nem lesznek olyan "hajósak" a nagyobb súlyú autók, teherautók :)
    így legyen, mert ez az egyik amit nagyon szeretek a IV óta :)
  • kill3r21
    http://www.gamekapocs.hu/hir/31823/befutottak_a_gta_v_elso_infoi
  • lamase
    Volna valakinek kedve beszállni a fordításba? A közösség kedvéért. :)
  • Stockbauer33 #3191
    Fordítják lassan
  • cataflam02
    Esti szórakozás

Mikor Niko épp a koszos bérlakásán maradt, rengeteg szórakozási lehetőség állt rendelkezésére humoros televíziós paródiák tömkelegével. A kedvenceink között volt a féktelen Republican Space Rangers, George W Bush külpolitikájának csípős paródiájára, vagy Ken Burns dokumentumfilm-sorozata, az A History of Liberty City. A Rockstar megerősítette, hogy a “szórakozás a szórakozásban” visszatér a Grand Theft Auto V-ben, de a részleteket nem szerették volna elárulni, csak annyit mondtak, hogy “vicces új nyalánkságok, meglehtősen páratlan lehetőségek lesznek a játékban”.
  • Rayden02
    Negyedmillió?????
    LoL!
  • cataflam02
    /off
    Igen, de nem listázott hátha valakit érdekel.

/on
     Hogy a helyszínek tökéletesek legyenek, a Rockstar több mint negyedmillió fotót készített és több órányi videót rögzített. Több tucat DVD lemezt töltöttek meg a különböző klipek, hanganyagok, dokumentumok
  • Rayden02
    Vagyis a te videód?
  • cataflam02
    Most már jó.
  • ProGabe #3185
    "Ez egy privát videó"
  • Yoda001
    igen, 4 és fél év nem volt elég ezeknek az orvoslására, nem? de gondolom oké egy még meg nem jelent játéknál ennyi hiba... senki nem mondta hogy emiatt szar vagy hasonló, sőt...
  • cataflam02
    Ez a jó!
  • cataflam02
    Ha valakit érdekel itt van minden eddigi infó angolul.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=XE-RGZrr0Ss&feature=youtu.be
  • cataflam02
    Hát ez baszott jó lesz istenem :D de messze még a megjelenés.
  • cataflam02
     Bár saját kaszinónk, vagy kocsmánk nem lehet, a pénzünk mégsem lesz teljesen értéktelen, a Rockstar igérete szerint folyamatosan változó és a játék vége felé is érdekes gazdasági modellel készülnek, részleteket nem árultak el
    A Rockstar sok kritikát kapott a negyedik rész kevés küldetésen kívüli lehetőségei kapcsán. Azzal védekeznek, hogy ott volt minden, csak a mobilba rejtve. Ezúttal is megmarad ugyan a mobiltelefon, mint kommunikációs eszköz, ám minden fontos infót, küldetést és opciót a térképre pakolnak át
  • Yoda001

• Lesznek visszatérő karakterek a negyedik részből, ám az ezt megőlőző epizódokból nem. Niko nem fog szerepelni a GTA5-ben
    • Bár saját kaszinónk, vagy kocsmánk nem lehet, a pénzünk mégsem lesz teljesen értéktelen, a Rockstar igérete szerint folyamatosan változó és a játék vége felé is érdekes gazdasági modellel készülnek, részleteket nem árultak el
  • morzsi555
    Lesz búvárkodás is.
  • cataflam02
     Bár barátnőt nem szerezhetsz, barátaid azért lesznek, akikkel kellemesen eltöltheted a nem bűnözésre szánt idődet
     Lesznek visszatérő karakterek a negyedik részből, ám az ezt megőlőző epizódokból nem. Niko nem fog szerepelni a GTA5-ben
  • ProGabe #3176
    hóli sit!

• shaddam
    Ja nem csipázod amit írok már troll is vagyok. Értem én
  • cataflam02
     A Rockstar úgy érezte, hogy a bankrablás nem volt kellőképpen kidolgozva a negyedik részben, ám a játékosok így is szerették. Az ötödik részben komolyan átdolgozták ezt a fajta küldetést, hogy még nagyobb élményt jelentsen
     Nem lesz romantikizás a játékban, mert ez egyszerűen nem illik a karakterekhez
     A karakterek testalkata nem fog változni a játék során, ám a ruházatukat testre szabhatod majd. Azért nem lehet kondizni, vagy épp fogyókúrázni a játékban, mert grafikailag nehéz lett volna megoldani a változást - a San Andreas gyengébb grafikus motorja ebből a szempontból pont kapóra jött, ott könnyen meg tudta oldani a Rockstar
  • morzsi555
    Hülye troll.
  • kill3r21
    télleg durva mikbe nem tudtok belekötni :D
    Nyilván a képek egy korai verzióból van, de ha még igyis marad szerintem akkor is bitang nagy játék lesz :)
  • shaddam
    Juj juj mekkora szar már hogy az autók hogy néznek ki juj juj. Nem veszed meg. Nem játszol vele. Nem olvasod a topikot. Problem solved.
  • Yoda001
    ja igen, a legalsó kép amit mondasz.. látszik ott is ami a GTA IV undorítósága is, hogy a levegőben vannak a járművek kerekei.. azért gáz, főleg így screenshotba kiadni.. nagyon remélem hogy ezt a sok apró dolgot megcsinálják, mert azért rendese tud rontani majd az összképen
  • Yoda001
    pár, talán még nem látott screenshot

az autókkal kiszabottul kezdhetnének valamit, nem azt mondom hogy szánalom, de valahogy gány munka átvenni az IV-ből a járművek 85-90%-át, még akkor is, ha némelyiket megpróbálták felturbózni egy kicsit, de a többségükre még az sem jellemző..

egyébként eszméletlenül jól néz ki az egész, nagyon várós, szerintem mindjárt előrendelem, mert ez így ejha...
  • tutituti
    Na akkor ezt meg kell venni!
  • kill3r21
    gondolom nem liszenszeltek az autók, és ezért csak "hasonlíthatnak"
    Majd megszokjuk , meg szerintem GTA-kban ez alap :)
  • cataflam02
     Lesznek dinamikus küldetések, például autót vezetve, vagy az utcán sétálva is belefuthatsz egy ilyenbe, mondjuk láthatod, hogy egy kezdő egy kocsit akar feltörni, akár közbe is avatkozhatsz
     Saját épületek vásárlására nem lesz lehetőség
     Még az tavak, óeánok és tengerek alja is részletesen ki lesz dolgozva
  • Szabi #3164
    továbbra se a kép vagy model minőséggel "van gondom" , csak a torz autókkal, értem én hogy torzítani kell, de ez így már túlzás :D

lebegő aston :D

a kis piros tesla/lotus meg a G merci még tetszik is, de a többi szörnyű szerintem :D
  • kill3r21
    finom finom, akkor ez a gombnyomásos váltás igaz, csak éppen máshogy mint elsőre gondoltuk :)
  • Stockbauer33 #3162
    Talán igy nem
  • cataflam02
     Három főszereplő lesz, név szerint Michael, Trevor és Frankie - természetesen mindhármukat lehet majd irányítani
     Michael 40 éves, már "visszavonult", Rockford Hills-en lakik, aktív éveiben roppant sikeres bankrabló volt, bár az élete idillikusnak tűnik, ám a feleségét gyűlöli, a gyerekeivel pedig nem találja meg az összhangot - ő narrálta az első GTA5 trailert is
     Trevor Michael régi barátja, a kontraszt a két karakter között óriási. Trevor a sivatag közepén él egy lakókocsiban, kicsit idegbeteg figura. A környék egyébként sok biciklist vonultat fel, és rengeteg a drogos is erre
     Frankie egy kistílű figura, legújabb munkája a kocsilopás
     Ha nem vagy küldetésen, bármikor válthatsz a három karakter között, akik egyébként, ha épp nem irányítod őket, élik mindennapi életüket, így az is előfordulhat, hogy ráváltasz az egyikre, aki épp nagyban akciózik valamit
     Mindhárom karakternek egyedi képességei lesznek, és mindhármukat testre szabhatjuk majd
     Bár a helyszín Los Santos, ám egy "másik univerzum", nem tér vissza egy korábbi főszereplő sem
     A játéknak lesz igazi soundtrackje, a Rockstar saját zenei aláfestést készít, ám a licenszelt zenék természetesen megmaradnak
     Los Santos nagyobb lesz, mint a Red Dead Redemption, a GTA IV és a GTA 3: San Andres együttvéve!
     Küldetésen kívüli elfoglaltságok: jóga, triatlon, bázisugrás, Jet-Ski-ozás, Tennis, Golf
     Visszatér az "Ammu-Nation"
  • ldavid
    megláttam, elsőre azt hittem fénykép :D
  • kill3r21
    jah értem, engem az jobban bosszant hogy a képek szerintem utánshopoltak, vagy télleg ilyen bikán fog kinézni? :D
  • Szabi #3158
    szépen kidolgozott meg minden, de nem tetszik ahogy vegyítették a járgányokat :(