27741
  • Interstate 95
    Hát nekem nagyon bejön az a fizika ami van a IV -ben, és egyáltalán nem esik nehezemre gyorsan menni, de tartani is kell a vasat rendesen ami nem kevés élményt dob az egészhez. Az összhatás sok embernél lejjebb fog csúszni ha elbasszák azt a fizikát, ami amúgy már teljesen tökéletes.
  • Büdös Bohóc
    amúgy én is gondoltam, hogy azoknak a "fake" infóknak egy része igaz lesz, maximum kis változtatással, vagy ilyesmi, a gameinformer szerkesztője se konkrétan azt mondta, hogy hamis meg nem igaz, csak hogy tőlük ilyen nem jött.
  • ratgab
    Nem annak nem hiszek, hanem az ilyen Gameinformeres kijelentéseknek Twitteren, hogy bullshit a pletyka.

És láss csodát hazudtak egy nagyot! És nekem lett igazam, hogy valódi kiszivárgott infó volt. Súgok egyet neked, hogy értsed: Ciki lett volna nekik azt mondani, hogy igen tényleg kiszivárgott és ez lesz a GTA V-ben. Tetszik érteni?

Ugye mennyire lehetetlen a több főhös GTA-ban, meg bullshit az 1 gombos váltás a főszereplők között. Tényleg Fake volt az a gameinformerese kiszivárgott előzetese (Szarkazmus off).

Nagyon jó tanulság ez neked, hogy a Pletyka nem mindig Fake és hogy nem hülyézzük le, aki nem feltétlenül vet el lehetetlen ötleteket és újdonságokat.

Te kisbarátom a saját hülyeségedbe és magabiztosságodba futottál bele, ami Self Facepalmhoz vezetett. Gratulálok! Arcból meg visszavehetnél, mert marha iritáló a stílusod.
  • Büdös Bohóc
    Az is igaz. Hát hm, szerintem arra céloznak tényleg szimplán, hogy nem volt valami könnyen vezethető egyik kocsi sem és valamennyit egyszerűsítenek majd.

(az eredeti szövegben az volt egyébként ennél a bekezdésnél kb., hogy a kocsik nagy böhöm hajó érzést adták, ezzel utalt arra, hogy nehezen vezethetőek voltak. Hát nemtom, a kis Futo meg hasonló kocsikat én imádtam vezetni benne, tényleg tökély volt a vezetési modell, ismét a konzolosok nyivákolása miatt lett szerintem egyszerűsítve a dolog... :-\)
  • SpeedXHUN
    Magát a bedőlésre céloznak,akármilyen kocsival mentem benne,úgy dőlt be a futómű,hogy csak na:D
  • Büdös Bohóc
    ja meg hát az, hogy egy jobb versenyzős élményt akartak adni gondolom most a GTA V-tel, mint eddig, mert nem lehetett annyira csapatni a GTA IV-ben a kocsikkal (kövezzetek meg, de szerintem tökéletes volt a vezetési modell a negyedik részben, remélem nem kúrják el)
  • Büdös Bohóc
    én valahogy úgy értelmeztem, hogy a realitástól egy picit elszakadnak, mert mikor elkészült az új fizika a GTA IV-hez, akkor túlspilázták az egészet, átestek kb a ló másik felére

nem olvastam át sajnos amit írtam a fordításban max talán egyszer az első 2 oldalt, azt hittem még draft lesz lamasenél is :)
  • cataflam02
    Elvileg nemsoká jön a teljes magyar fordítás.
  • Rayden02
    A képek ismét a PS3 verzióból vannak!
  • lamase
    gta iv nem volt reális, gta v reálisabb lesz, mivel új volt a motor kicsit elrugaszkodtak a földtől.
  • Yoda001
    „Az autók egy kicsit jobban tapadnak a földhöz. Úgy gondoltuk, hogy egy kicsit túlléptünk a célon a realitással a GTA IV-nél, mert lehetőségünk volt az új fizikai modellel játszadozni. Egy kicsit most autóversenyes játék érzésű. Nem sok jól kidolgozott autóversenyzős játék van most kint, és remélhetőleg ez az új egy bizonyos szinten ezt most hozni fogja, ahogy eddig más GTA nem tudta.”

furcsán van megfogalmazva, ez hogy az autók kicsit jobban tapadnak a földhöz, most inkább a realitás felé ment el vagy az autóversenyzés felé, mert valahogy nem egyértelmű a végére amit mondani szerettek volna?
    nem fognak annyira élethűen viselkedni az autók, kicsit lightosabb lesz, egyszerűbb lesz vezetni, vagy pont hogy ellenkezőleg?
    basszameg, ha nfs-t csinálnak ebből az egészből, akkor jópár embert már elvesztettek szerintem... még a SA-nál oké volt, az egész nem volt annyira komoly, de azért a IV fizikája alatt tapadás nélkül száguldozni, kicsit röhejes lesz...
  • Yoda001
    hasonló... de tudni kell azért ennek is a határát :D
  • Interstate 95
    Valami garage stílusú zenét hallgatok a háttérben, kinézve az ablakon egy nyugodt éjjeli városkép, közbe meg olvasom elmélyedve a GameInformer összeállítását. Nagyon komoly flessen vagyok most, és ez még csak egy terjedelmes cikk, mi lesz majd ha kijön a játék ? Te jó isten !
  • Interstate 95
  • lamase
    holnap délelőtt megpróbálom a teljes fordítást felrakni. (mi másra van a munkaidő:))
  • Stockbauer33 #3205
  • cataflam02
    hujuj!!!
  • lamase
    GTA V előzetes magyarul, köszönet Büdös Bohóc-nak
  • cataflam02
    Pont leszarom ezt a részét :D
  • kill3r21
    nem nyugi :)
  • Myselor
    nyugi nem,itt csak őt zavarja az ilyesmi,automániákus nfs fan mit vársz tőle
  • Santata
    Csak én vagyok ezzel úgy, hogy mit sem zavar?
  • Interstate 95
    Van játék amiben viszont licencelt autók vannak, faszán kidolgozva szép grafikával, csak éppen szaros picsát lehet törölni velük mert maga a játék egy rakás szemét. Ehhez mit szólsz ? (Ez természetesen költői kérdés volt, nem várok választ rá.)
  • ktomi22
    kurvajo lesz.. már nagyon várom a gamet
  • ldavid
    normális screenshotok
  • kill3r21
    A telefonon lesz net....komoly...:D
  • Yoda001
    na, elvileg a fizikán is javítottak, már nem lesznek olyan "hajósak" a nagyobb súlyú autók, teherautók :)
    így legyen, mert ez az egyik amit nagyon szeretek a IV óta :)
  • kill3r21
    http://www.gamekapocs.hu/hir/31823/befutottak_a_gta_v_elso_infoi
  • lamase
    Volna valakinek kedve beszállni a fordításba? A közösség kedvéért. :)
  • Stockbauer33 #3191
    Fordítják lassan
  • cataflam02
    Esti szórakozás

Mikor Niko épp a koszos bérlakásán maradt, rengeteg szórakozási lehetőség állt rendelkezésére humoros televíziós paródiák tömkelegével. A kedvenceink között volt a féktelen Republican Space Rangers, George W Bush külpolitikájának csípős paródiájára, vagy Ken Burns dokumentumfilm-sorozata, az A History of Liberty City. A Rockstar megerősítette, hogy a “szórakozás a szórakozásban” visszatér a Grand Theft Auto V-ben, de a részleteket nem szerették volna elárulni, csak annyit mondtak, hogy “vicces új nyalánkságok, meglehtősen páratlan lehetőségek lesznek a játékban”.
  • Rayden02
    Negyedmillió?????
    LoL!
  • cataflam02
    /off
    Igen, de nem listázott hátha valakit érdekel.

/on
     Hogy a helyszínek tökéletesek legyenek, a Rockstar több mint negyedmillió fotót készített és több órányi videót rögzített. Több tucat DVD lemezt töltöttek meg a különböző klipek, hanganyagok, dokumentumok
  • Rayden02
    Vagyis a te videód?
  • cataflam02
    Most már jó.
  • ProGabe #3185
    "Ez egy privát videó"
  • Yoda001
    igen, 4 és fél év nem volt elég ezeknek az orvoslására, nem? de gondolom oké egy még meg nem jelent játéknál ennyi hiba... senki nem mondta hogy emiatt szar vagy hasonló, sőt...
  • cataflam02
    Ez a jó!
  • cataflam02
    Ha valakit érdekel itt van minden eddigi infó angolul.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://www.youtube.com/watch?v=XE-RGZrr0Ss&feature=youtu.be
  • cataflam02
    Hát ez baszott jó lesz istenem :D de messze még a megjelenés.