27719
  • Robi546
    Aha,értem. Szóval még nem biztos hogy lesz. :/ Na majd meglátjuk. :)
  • morzsi555
    Még nincs bejelentve, hogy lesz-e pc-re is. Persze biztos lesz, jó nagy gépigénnyel.

• Robi546
    HEllo!

Most néztem én is itt ezt a sok képet hát mit is mondjak.... ez egyszerűen ODAB*SZ! :D
    Jó lenne majd minél hamarabb megtudni a gépigényét mivel addigra bekellene szerezni egy erősebb vasat. :D Meg ez már elég "elavult" 3 vagy 4 éve van meg ez a gép. 2.33 Ghz Proci, 512 Mb Grafikártya,2GB Ram,Win 7 Ultimate,nem hiszem hogy ezen elindulna,akkor is csak legkisebb Grafon. :D De nagyon állat lesz.
    Erről tudni valamit ?
    Például ha megyünk ugye majd Quadal,Cross motorral sárban akkor rendesen sározik,koszozik a motor ( GTA IVben volt gondolom ez lesz)) viszont majd rendesen belehet süllyedni a sárban vagy nem besüllyedni hanem deformálható terep lesz ? :D De így is k*rvára tetszik,nem tudok rá mit mondani! :D
  • Büdös Bohóc
    szerintem improvementként már talán lesz benne tényleg alkatrész leszakadás is a robbanás/zúzódás mellett.

Mivel ez technológiailag egy továbbfejlesztés, ráadásul kb ugyanazokkal a megoldásokkal, ezért nem hiszem, hogy lesz olyan grafikai, illetve fizikális fícsör, amit kihagynak a IV-hez képest.
  • Ryder62
    Törésmodellen van mit még csiszolni. Inkább gyűrődtek az autók mitsem törtek. Leginkább akkor érezhető ha az egyik verda mellett közvetlen közel felrobban egy másik. Úgy begyűrődik az egyik oldala mintha papírból lenne. Ha meg mindkét oldalt robban valami az egész kocsi fele olyan széles lesz. :D

Nah az aztán komikus volt kissé. Főleg mikor még a hapsi benne ül és kapar mint a barom csak nem halad sehova XD
  • arty
    az tény, hogy nem százas :D

---

Interstate95: a negyedik rész nincs meg? ott kipróbálhatjuk :)

(azt azért tudnod kell, hogy egy "öreg", béna játékos vagyok, ergo nem lesz teljesen reprezentativ az átlag gamepadosokról :P

anno PC-s R6Vegas2 multit játszottam gamepaddal, körök végén középen, ill. középről kicsit lefelé végeztem a gamepaddal... pedig az azért eléggé headshot játék!)
  • morzsi555
    Te akkora egy kibaszott idióta vagy. A rengeteg fake baromságból 1-2 sor teljesült. Csak röhögni lehet rajtad :D.
  • Interstate 95
    Ha PC -n tolod majd te is, akkor meghívlak majd valami online műsorra, azt megnézzük hogy melyikünk a hatékonyabb. De valószínűleg leosztok majd neked ráfordulásból minimum két headshotot egymás után, mire te egyáltalán becélzol.

A másik; nem jön be a full gáz / full fék / full kormány, éppen ezért vettem gamepadot, autós játékokhoz. Ez nem egy autós játék lesz.
  • Büdös Bohóc
    de bazz, kényelmetlen lassú a lock2target, ráadásul sokszor nem arra lockol, akire akartál meg elbassza...
  • arty
    átrágtuk és oda jutottunk, hogy mivel gtaban van lock2target, így a gamepad > egeres célzás :P

ha neked bejön a fullgáz-fullfék-fullkormánykikereés, ok, elfogadom. de hogy egy alkalmatlan irányitási formával szemben a konzolos analogos autózókra kenje büdösbohóc az irányitás butitását, az nem kicsit szűklátókörüségre vall. mondjuk tőle megszoktam :D
  • Interstate 95
    Én egy dologhoz fogok majd az V -ben gamepadot használni, mégpedig a repüléshez. Arra viszont teljesen megfelelő, és sokkal precízebb irányítást tesz lehetővé mint a billentyűzet. Viszont az autó egy olyan eszköz, amit egy GTA -ban nem használsz huzamosabb ideig, kivéve ha nem épp kocsikázni támad kedved. Egy idő után zavaró lesz a folyamatos cserélgetés, legalább is számomra mindenképp, tapasztaltam.
  • Büdös Bohóc
    Van aki megteszi és nem nagy bolondság gamepaddel tolni a vezetést. Én mondjuk nem így vagyok vele.
  • Interstate 95
    A #3220 -at egy WASD -s balfasz írta, úgyhogy szerintem gondold át ezt még egyszer. Múltkor rágtuk át hogy az egér + billentyűzet kombináció sokkal hatékonyabb ha lövöldözni kell vagy bármi, ki az a hülye aki az autó vezetéshez még neki áll extra cserélgetni gamepadra, esetleg valami akció közepette ? Megpróbáltam pár hete a Saints Row 3 -ban, gamepaddal irányítottam az autókat de ha lövöldözni kellett akkor muszáj volt cserélnem, így nem voltam elég hatékony és tovább már nem igazán próbálkoztam a dologgal.
  • Interstate 95
    A másik ami még így hirtelen eszembe jutott és érdekel. Saját ingatlanunk, ahol esetleg autókat lehet tárolni semmiképpen sem lesz ?
  • Interstate 95
    A Sleeping Dogs a maga módján szerintem jó játék lehet, legalább is a videókból ez jött le, még nem játszottam vele. De pont az hogy a verdák irányítása katasztrófa, és egy GTA style játéknál ez egy nagyon fontos részlet amin sok múlik. Még nem olvastam a teljes GameInformer cikket, a törésmodellről írnak benne valahol ? Azt is nagyon eltalálták a IV -ben, remélem nem megy át egy visszafejlődésen.
  • arty
    30 fake baromságból egy bejött. Most akkor higgyünk el minden fake baromságot, hátha igaz? ;)
  • arty
    vagy méginkább a wsad-s pécés balfaszok miatt, akik ugye CSAK fullgázzal tudnak elindulni ... fullkanyarral kanyarodni ... fullfékkel fékezni ...

ugye.
  • Büdös Bohóc
    meglátjuk, hátha úgy finomítanak rajta, hogy így is élvezhető legyen

a rockstar eddig is nagyon precízen kidolgozott minden kis részletet úgy, hogy élmény legyen és odafigyeltek rá, nem egy Sleeping Dogs vagy hasonló "amatőr" munka ez, hogy szar legyen a vezetési modell (abban geciszar :C)
  • Interstate 95
    Hát nekem nagyon bejön az a fizika ami van a IV -ben, és egyáltalán nem esik nehezemre gyorsan menni, de tartani is kell a vasat rendesen ami nem kevés élményt dob az egészhez. Az összhatás sok embernél lejjebb fog csúszni ha elbasszák azt a fizikát, ami amúgy már teljesen tökéletes.
  • Büdös Bohóc
    amúgy én is gondoltam, hogy azoknak a "fake" infóknak egy része igaz lesz, maximum kis változtatással, vagy ilyesmi, a gameinformer szerkesztője se konkrétan azt mondta, hogy hamis meg nem igaz, csak hogy tőlük ilyen nem jött.
  • ratgab
    Nem annak nem hiszek, hanem az ilyen Gameinformeres kijelentéseknek Twitteren, hogy bullshit a pletyka.

És láss csodát hazudtak egy nagyot! És nekem lett igazam, hogy valódi kiszivárgott infó volt. Súgok egyet neked, hogy értsed: Ciki lett volna nekik azt mondani, hogy igen tényleg kiszivárgott és ez lesz a GTA V-ben. Tetszik érteni?

Ugye mennyire lehetetlen a több főhös GTA-ban, meg bullshit az 1 gombos váltás a főszereplők között. Tényleg Fake volt az a gameinformerese kiszivárgott előzetese (Szarkazmus off).

Nagyon jó tanulság ez neked, hogy a Pletyka nem mindig Fake és hogy nem hülyézzük le, aki nem feltétlenül vet el lehetetlen ötleteket és újdonságokat.

Te kisbarátom a saját hülyeségedbe és magabiztosságodba futottál bele, ami Self Facepalmhoz vezetett. Gratulálok! Arcból meg visszavehetnél, mert marha iritáló a stílusod.
  • Büdös Bohóc
    Az is igaz. Hát hm, szerintem arra céloznak tényleg szimplán, hogy nem volt valami könnyen vezethető egyik kocsi sem és valamennyit egyszerűsítenek majd.

(az eredeti szövegben az volt egyébként ennél a bekezdésnél kb., hogy a kocsik nagy böhöm hajó érzést adták, ezzel utalt arra, hogy nehezen vezethetőek voltak. Hát nemtom, a kis Futo meg hasonló kocsikat én imádtam vezetni benne, tényleg tökély volt a vezetési modell, ismét a konzolosok nyivákolása miatt lett szerintem egyszerűsítve a dolog... :-\)
  • SpeedXHUN
    Magát a bedőlésre céloznak,akármilyen kocsival mentem benne,úgy dőlt be a futómű,hogy csak na:D
  • Büdös Bohóc
    ja meg hát az, hogy egy jobb versenyzős élményt akartak adni gondolom most a GTA V-tel, mint eddig, mert nem lehetett annyira csapatni a GTA IV-ben a kocsikkal (kövezzetek meg, de szerintem tökéletes volt a vezetési modell a negyedik részben, remélem nem kúrják el)
  • Büdös Bohóc
    én valahogy úgy értelmeztem, hogy a realitástól egy picit elszakadnak, mert mikor elkészült az új fizika a GTA IV-hez, akkor túlspilázták az egészet, átestek kb a ló másik felére

nem olvastam át sajnos amit írtam a fordításban max talán egyszer az első 2 oldalt, azt hittem még draft lesz lamasenél is :)
  • cataflam02
    Elvileg nemsoká jön a teljes magyar fordítás.
  • Rayden02
    A képek ismét a PS3 verzióból vannak!
  • lamase
    gta iv nem volt reális, gta v reálisabb lesz, mivel új volt a motor kicsit elrugaszkodtak a földtől.
  • Yoda001
    „Az autók egy kicsit jobban tapadnak a földhöz. Úgy gondoltuk, hogy egy kicsit túlléptünk a célon a realitással a GTA IV-nél, mert lehetőségünk volt az új fizikai modellel játszadozni. Egy kicsit most autóversenyes játék érzésű. Nem sok jól kidolgozott autóversenyzős játék van most kint, és remélhetőleg ez az új egy bizonyos szinten ezt most hozni fogja, ahogy eddig más GTA nem tudta.”

furcsán van megfogalmazva, ez hogy az autók kicsit jobban tapadnak a földhöz, most inkább a realitás felé ment el vagy az autóversenyzés felé, mert valahogy nem egyértelmű a végére amit mondani szerettek volna?
    nem fognak annyira élethűen viselkedni az autók, kicsit lightosabb lesz, egyszerűbb lesz vezetni, vagy pont hogy ellenkezőleg?
    basszameg, ha nfs-t csinálnak ebből az egészből, akkor jópár embert már elvesztettek szerintem... még a SA-nál oké volt, az egész nem volt annyira komoly, de azért a IV fizikája alatt tapadás nélkül száguldozni, kicsit röhejes lesz...
  • Yoda001
    hasonló... de tudni kell azért ennek is a határát :D
  • Interstate 95
    Valami garage stílusú zenét hallgatok a háttérben, kinézve az ablakon egy nyugodt éjjeli városkép, közbe meg olvasom elmélyedve a GameInformer összeállítását. Nagyon komoly flessen vagyok most, és ez még csak egy terjedelmes cikk, mi lesz majd ha kijön a játék ? Te jó isten !
  • Interstate 95
  • lamase
    holnap délelőtt megpróbálom a teljes fordítást felrakni. (mi másra van a munkaidő:))
  • Stockbauer33 #3205
  • cataflam02
    hujuj!!!
  • lamase
    GTA V előzetes magyarul, köszönet Büdös Bohóc-nak
  • cataflam02
    Pont leszarom ezt a részét :D
  • kill3r21
    nem nyugi :)
  • Myselor
    nyugi nem,itt csak őt zavarja az ilyesmi,automániákus nfs fan mit vársz tőle
  • Santata
    Csak én vagyok ezzel úgy, hogy mit sem zavar?