27741
  • Borg
    Kérdés, hogy ez milyen áron valósul meg ahhoz, hogy a jelenlegi kvarcjátékokon is fusson jól...
  • Robi546
    Na ezt nevezem! Nagyon adja neki ha ekkora lesz!
    Ott jobb oldalt az a Red Dead Redemption térképje ? Addigra be kell szerezni egy Xbox-t ,majd lehet karácsonyra. :DD
  • arty
    a többiek "legyen akkora mint az usa" kommentjére fejeztem ki ellenvéleményem. elfér, nem?
  • Büdös Bohóc
    most nem tudom minek ez a komment, a cikkben is írták, hogy azért lesz 1 város meg úgy van meg választva a méret, hogy kibaszottul tartalmasan és részletesen legyen kidolgozva
  • arty
    inkább legyen kisebb, jobban kidolgozott :)
  • vk90
    Hát ez hatalmas lesz tényleg :) Már értem mit csináltak az elmúlt években. Most gondoljatok bele, hogy az SA és a IV között 4 év telt el úgy, hogy új grafikus motort kapott, meg új konzolgeneráció. Ezúttal ugyanaz a generáció, és motor de mégis 5 év van a két játék között. Ebből következik, hogy micsoda tartalomra lehet számítani...
    Hajrá Rockstar Games
  • Ryder62
    Csapjuk hozzá a vice city meg a 3 térképét is és rendben vagyunk :)
    Egy akkora részletesen kidolgozott világ bőven elég lenne
  • Malakai
    Csak ha nagyon elnagyolt, részletmentes, nincs az a realisztikus munkaerő és idő kombó, amivel elkészülne.
    Az ilyesminek max az lehet a jövője, ha majd procedurálisan legenerálják, de a random sose olyan, mint amikor egy élő művész-droid rakja össze.
  • jackoneill90
    Legyen nagyobb. Eljön majd az az idő amikor az egész usában lehet játszani?
  • longhaul
    Kár, hogy nem lehet szerkeszteni a térképet. De mondjuk az előző részben készítettek/át szerkesztették egy szigetet, ha jól emlékszem.
  • Malakai
    Annyi lényeg még, hogy az belterekkel együtt véve akkora, valószinüleg a kültéri bejárható terület nem lesz annyival nagyobb, de sok beltér is lesz.
  • jackoneill90
    Mark 'B Dup' Wayne annyira volt hős a sanaban, hogy nem is ugrott be ki lehet az.
  • morzsi555
    "GTAV's game world is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas and GTA IV combined"

san andreas + gta 4 + red dead redemption + még több

Valaki összevagdosta és összeillesztette a méretarányosra átalakított 3 játék térképét, kb. ekkorára lehet számítani, talán nagyobbra is:

• Büdös Bohóc
    Itt a topik fejlécében van link egy elég hosszú cikkre, ami az első sok új és igazi infókat tartalmazza, de szinte minden GTAs oldalon és főbb játék oldalon leközölték a lényeges infókat magyarul.
  • longhaul
    Hol lehet utána nézni?
  • Büdös Bohóc
    igen
  • longhaul
    Azt szeretném megkérdezni, hogy van már arról hír, hogy mekkora lesz a térkép?
  • Krisztiam #3243
    lehet majd biciklizni is :DDD
  • Büdös Bohóc
    Várom! Ja, tuti lesz PC, most még csak nem is tagadják, a GTA IV esetében mintha még tagadták volna 1-2 hírben, itt a lent írtakban is csak azt mondják, hogy erről még nem akarnak beszélni.
  • ProGabe #3241
    Q&A Houserrel

Jövő hét GTA V hét lesz az IGN-en. Trailer ugye 14-én, de náluk biztos lesz gameplay is!!
    http://www.ign.com/articles/2012/11/10/grand-theft-auto-v-blowout
  • Seangaijin
    Úgyis lesz PC-re hiszen eddig nem volt olyan rész ami ne jött volna (most tekintsünk el az ilyen olyan stories-októl) és ráadásul mindig plusz fél vagy 3/4 évet kellett várni rájuk. A gépigény meg tuti, hogy Paks lesz minimum, én csodálkozom is, hogy nem az úk konzolokra fejlesztették meg a maiak már eléggé karcsúak a nagy nevekhez.
  • Ryder62
    A GTA elég nagy húzócím, tuti hogy lesz PC-re is csak jóval később mint a konzolos kiadások. Szerintem 3/4 évet tuti kell rá várni majd pluszban.

A gépigény meg attól függ: ha tisztességes portot kapunk majd és olyan jól optimalizált lesz mint a Max Payne 3 akkor nagy eséllyel kisebb gépen is szépen eldöcög majd.
    Ha viszont olyan trágya lesz mint a IV, akkor felejtsétek el hogy 2020 elött maximális részletesség mellett jól fog futni.
  • Robi546
    Aha,értem. Szóval még nem biztos hogy lesz. :/ Na majd meglátjuk. :)
  • morzsi555
    Még nincs bejelentve, hogy lesz-e pc-re is. Persze biztos lesz, jó nagy gépigénnyel.

• Robi546
    HEllo!

Most néztem én is itt ezt a sok képet hát mit is mondjak.... ez egyszerűen ODAB*SZ! :D
    Jó lenne majd minél hamarabb megtudni a gépigényét mivel addigra bekellene szerezni egy erősebb vasat. :D Meg ez már elég "elavult" 3 vagy 4 éve van meg ez a gép. 2.33 Ghz Proci, 512 Mb Grafikártya,2GB Ram,Win 7 Ultimate,nem hiszem hogy ezen elindulna,akkor is csak legkisebb Grafon. :D De nagyon állat lesz.
    Erről tudni valamit ?
    Például ha megyünk ugye majd Quadal,Cross motorral sárban akkor rendesen sározik,koszozik a motor ( GTA IVben volt gondolom ez lesz)) viszont majd rendesen belehet süllyedni a sárban vagy nem besüllyedni hanem deformálható terep lesz ? :D De így is k*rvára tetszik,nem tudok rá mit mondani! :D
  • Büdös Bohóc
    szerintem improvementként már talán lesz benne tényleg alkatrész leszakadás is a robbanás/zúzódás mellett.

Mivel ez technológiailag egy továbbfejlesztés, ráadásul kb ugyanazokkal a megoldásokkal, ezért nem hiszem, hogy lesz olyan grafikai, illetve fizikális fícsör, amit kihagynak a IV-hez képest.
  • Ryder62
    Törésmodellen van mit még csiszolni. Inkább gyűrődtek az autók mitsem törtek. Leginkább akkor érezhető ha az egyik verda mellett közvetlen közel felrobban egy másik. Úgy begyűrődik az egyik oldala mintha papírból lenne. Ha meg mindkét oldalt robban valami az egész kocsi fele olyan széles lesz. :D

Nah az aztán komikus volt kissé. Főleg mikor még a hapsi benne ül és kapar mint a barom csak nem halad sehova XD
  • arty
    az tény, hogy nem százas :D

---

Interstate95: a negyedik rész nincs meg? ott kipróbálhatjuk :)

(azt azért tudnod kell, hogy egy "öreg", béna játékos vagyok, ergo nem lesz teljesen reprezentativ az átlag gamepadosokról :P

anno PC-s R6Vegas2 multit játszottam gamepaddal, körök végén középen, ill. középről kicsit lefelé végeztem a gamepaddal... pedig az azért eléggé headshot játék!)
  • morzsi555
    Te akkora egy kibaszott idióta vagy. A rengeteg fake baromságból 1-2 sor teljesült. Csak röhögni lehet rajtad :D.
  • Interstate 95
    Ha PC -n tolod majd te is, akkor meghívlak majd valami online műsorra, azt megnézzük hogy melyikünk a hatékonyabb. De valószínűleg leosztok majd neked ráfordulásból minimum két headshotot egymás után, mire te egyáltalán becélzol.

A másik; nem jön be a full gáz / full fék / full kormány, éppen ezért vettem gamepadot, autós játékokhoz. Ez nem egy autós játék lesz.
  • Büdös Bohóc
    de bazz, kényelmetlen lassú a lock2target, ráadásul sokszor nem arra lockol, akire akartál meg elbassza...
  • arty
    átrágtuk és oda jutottunk, hogy mivel gtaban van lock2target, így a gamepad > egeres célzás :P

ha neked bejön a fullgáz-fullfék-fullkormánykikereés, ok, elfogadom. de hogy egy alkalmatlan irányitási formával szemben a konzolos analogos autózókra kenje büdösbohóc az irányitás butitását, az nem kicsit szűklátókörüségre vall. mondjuk tőle megszoktam :D
  • Interstate 95
    Én egy dologhoz fogok majd az V -ben gamepadot használni, mégpedig a repüléshez. Arra viszont teljesen megfelelő, és sokkal precízebb irányítást tesz lehetővé mint a billentyűzet. Viszont az autó egy olyan eszköz, amit egy GTA -ban nem használsz huzamosabb ideig, kivéve ha nem épp kocsikázni támad kedved. Egy idő után zavaró lesz a folyamatos cserélgetés, legalább is számomra mindenképp, tapasztaltam.
  • Büdös Bohóc
    Van aki megteszi és nem nagy bolondság gamepaddel tolni a vezetést. Én mondjuk nem így vagyok vele.
  • Interstate 95
    A #3220 -at egy WASD -s balfasz írta, úgyhogy szerintem gondold át ezt még egyszer. Múltkor rágtuk át hogy az egér + billentyűzet kombináció sokkal hatékonyabb ha lövöldözni kell vagy bármi, ki az a hülye aki az autó vezetéshez még neki áll extra cserélgetni gamepadra, esetleg valami akció közepette ? Megpróbáltam pár hete a Saints Row 3 -ban, gamepaddal irányítottam az autókat de ha lövöldözni kellett akkor muszáj volt cserélnem, így nem voltam elég hatékony és tovább már nem igazán próbálkoztam a dologgal.
  • Interstate 95
    A másik ami még így hirtelen eszembe jutott és érdekel. Saját ingatlanunk, ahol esetleg autókat lehet tárolni semmiképpen sem lesz ?
  • Interstate 95
    A Sleeping Dogs a maga módján szerintem jó játék lehet, legalább is a videókból ez jött le, még nem játszottam vele. De pont az hogy a verdák irányítása katasztrófa, és egy GTA style játéknál ez egy nagyon fontos részlet amin sok múlik. Még nem olvastam a teljes GameInformer cikket, a törésmodellről írnak benne valahol ? Azt is nagyon eltalálták a IV -ben, remélem nem megy át egy visszafejlődésen.
  • arty
    30 fake baromságból egy bejött. Most akkor higgyünk el minden fake baromságot, hátha igaz? ;)
  • arty
    vagy méginkább a wsad-s pécés balfaszok miatt, akik ugye CSAK fullgázzal tudnak elindulni ... fullkanyarral kanyarodni ... fullfékkel fékezni ...

ugye.
  • Büdös Bohóc
    meglátjuk, hátha úgy finomítanak rajta, hogy így is élvezhető legyen

a rockstar eddig is nagyon precízen kidolgozott minden kis részletet úgy, hogy élmény legyen és odafigyeltek rá, nem egy Sleeping Dogs vagy hasonló "amatőr" munka ez, hogy szar legyen a vezetési modell (abban geciszar :C)