27719
-
ratgab #3067 Nem hiszem igaznak, csak nem tartom lehetetlennek. A Gameinformer szava meg aztán a szememben semmit nem ér. Az is annyira hivatalos, mint a többi pletyka.
Amíg nincs Hivatalosan megerősítve, addig meg bármi bizonyulhat utólag igaznak. -
#3066 Ma milyen hírek jönnek? Nem úgy volt hogy 14.-én? -
ldavid #3065 ha csak egy karakter lesz, akkor szerintem az nem túl esélyes (SA után) -
#3064 Én a fekára Szvsz! -
#3063 Hát elnézést mindenkitől :D Majd estére kiderül mennyi volt a fake infó és mennyi a valós.. de én az öreg faszira tippelnék mint főhős. -
#3062 köszönöm:) -
#3061 EZAZZZ -
#3060 Andy McNamara @GI_AndyMc
cover reveal is 11am central, then we will launch in the 3 to 4 hours that follow as we get it loaded up.
-
#3059 ja ok -
#3058 Olyan mint egy átrajzolt San Andreas térkép a GTA 4 menüjébe csomagolva.
Ráadásul már vagy 1 éves kép :) -
#3057 A lényegi része a térképnek a város, az teljesen látszik. Az már szerintem édesmindegy, hogy a fenti rész mondjuk még nagyobb egy fokkal, vagy a sziget.
Amúgy így is megelégednék az egésszel. Zseniális térképeket csináltak eddig is. Nem egy GTA klónnal játszottam már és egyet kivéve (Mafia, de az se igazi GTA klón) képtelenség volt megjegyezni normálisan meg kiismerni a várost. A GTA-knál a megfelelő adagolási mennyiség és az elrendezés adta, hogy ráérezz könnyen a térképre és megjegyezhető legyen.
Fejből vágom mind a mai napig az összeset (GTA IIItól felfelé) -
ferell84 #3056 Ezer éves fake már vagy egy ével ezelőtt is láttam ezt a "mappot" -
#3055 És honnan tudjátok,hogy ez az egész térkép?Lehet még görgetni fel-le,bal oldalt a sziget se látszik rendesen. -
#3054 Úristen geci ez a térkép egy nagy lófasz. GTA IV-es szintet se hozza szinte méretben... Azért ennél többet vártam. -
#3053 hát ez aztán marha nagy tékrépnek tűnik. inkább egy gta 4, csak az a sziget messzebb van, mint a szabadság szobor. meg nem kell annyi hidon átmenni. ennek kéne lennei egy DLC-ek :S vagy egy VC, SA félének de nem egy új számnak. -
#3052 -75%-os akcióban van -
-
#3050 -
-
#3048 Tényleg, lesz kombájn az 5-ösben? :) -
#3047 Csak jönne már a cikk :> -
#3046 Milyen feje van már szegénynek? Úgy állnak el a fülei mintha utálnák a fejét. -
#3045 -
#3044 Mi az az "a"? -
#3043 Hát, akkor az off hadjáratom lezárva be kell ismernem, hogy tudom szégyen, de hetero vagyok.
És hogy ne csak on legyen: már a-ben is volt multi alapból. :D -
#3022 Mer amőbáztál a pad alatt az órán. :P -
#3021 nekem történelemből nem rémlik az uzizás :D -
#3020 Az egy bandita, aki ellopolta a míccs bjukenen bugyborékolós hajóját és menekül hátrafele uzizva mint az ősmagyarok. -
Miért érzem úgy, hogy ő lesz a főhős ? -
#3018 Megmondom őszintén, a 4-ben sem tudom, hogy beépített-e vagy egy külső modolás. -
#3017 de úgy írtad mintha a multi a gta 5 újítása lenne :D -
#3016 Azzal nem multiztam, mert csak 'biztonsági másolatom' van belőle. :P -
#3015 a 4ben is volt :D -
#3014 Olvastam, hogy a GTA V-ben már lesz eleve multiplayer. Remélem, majd lesz valami 'nőstény' karakter is, hogy ne mindig pasit kelljen játszanom. :D -
ldavid #3013 új
-
#3012 Jjjah azt hittem a válasz arra a pár hszre ment ami a szereplők vs valós személyek részt taglalta, meg se neztem mi volt az elozmeny. -
#3011 Ja vagom nemtom hogy nem esett le. -
ferell84 #3010 Nem reklámozni akart csak arra akart rámutatni hogy szóról szóra koppintotta a codenamegta-ról a hírt ez a szutyok oldal -
#3009 Válaszolsz egy hsz-re majd beraksz utána a válaszhoz oda nem illő linket a saját oldaladról. Ja tuti nem reklám miatt. Ilyenért repülni szoktak Banamába az emberek itt. -
#3008 Nem neked lett cimezve az uzenet es nem is neki. A velemenyt normalis stilusban is ki lehet fejteni. Csak ismeteli tudom magam hogy a linkem egy masik lnkre valasz, valamint nincs szuksege egy non proft oldalnak erre a 20 latogatora aki veletlen rakattint. Kb. Leszarom, nem egy 12 eves hulye gyerek vagyok aki a nyomorult gportalos oldalat reklamozza. Ha reklamozni akarok ott az fb es az adwords fizetett hirdetes - amit igenybe is veszek.
Offot meg fejezzuk be, es mindenki probaljon meg normalis stilusban irogatni. Kosz