27741
-
-
Tényleg, lesz kombájn az 5-ösben? :) -
Csak jönne már a cikk :> -
Milyen feje van már szegénynek? Úgy állnak el a fülei mintha utálnák a fejét. -
-
Mi az az "a"? -
Hát, akkor az off hadjáratom lezárva be kell ismernem, hogy tudom szégyen, de hetero vagyok.
És hogy ne csak on legyen: már a-ben is volt multi alapból. :D -
Mer amőbáztál a pad alatt az órán. :P -
nekem történelemből nem rémlik az uzizás :D -
Az egy bandita, aki ellopolta a míccs bjukenen bugyborékolós hajóját és menekül hátrafele uzizva mint az ősmagyarok. -

Miért érzem úgy, hogy ő lesz a főhős ? -
Megmondom őszintén, a 4-ben sem tudom, hogy beépített-e vagy egy külső modolás.
-
de úgy írtad mintha a multi a gta 5 újítása lenne :D -
Azzal nem multiztam, mert csak 'biztonsági másolatom' van belőle. :P -
a 4ben is volt :D -
Olvastam, hogy a GTA V-ben már lesz eleve multiplayer. Remélem, majd lesz valami 'nőstény' karakter is, hogy ne mindig pasit kelljen játszanom. :D -
ldavid #3013 új
-
Jjjah azt hittem a válasz arra a pár hszre ment ami a szereplők vs valós személyek részt taglalta, meg se neztem mi volt az elozmeny. -
Ja vagom nemtom hogy nem esett le. -
ferell84 #3010 Nem reklámozni akart csak arra akart rámutatni hogy szóról szóra koppintotta a codenamegta-ról a hírt ez a szutyok oldal -
Válaszolsz egy hsz-re majd beraksz utána a válaszhoz oda nem illő linket a saját oldaladról. Ja tuti nem reklám miatt. Ilyenért repülni szoktak Banamába az emberek itt. -
Nem neked lett cimezve az uzenet es nem is neki. A velemenyt normalis stilusban is ki lehet fejteni. Csak ismeteli tudom magam hogy a linkem egy masik lnkre valasz, valamint nincs szuksege egy non proft oldalnak erre a 20 latogatora aki veletlen rakattint. Kb. Leszarom, nem egy 12 eves hulye gyerek vagyok aki a nyomorult gportalos oldalat reklamozza. Ha reklamozni akarok ott az fb es az adwords fizetett hirdetes - amit igenybe is veszek.
Offot meg fejezzuk be, es mindenki probaljon meg normalis stilusban irogatni. Kosz -
pedig igaza van. -
ldavid #3006 ha valaki megosztja a digitális kiadást, akkor valamikor este felé elérhető lesz az egész -
Szedd össze gyorsan a gondolataid, mert ez a stílus nem hiszem hogy bárkinek is bejönne. Ha az előzményt visszaolvasod, tudhatnád mire lett írva.
ui.: nincs szükség reklámra, 10 év alatt elég sokan megismerték az oldalt -
holnap hány óra körül várható a cikk ? -
takarodj már a reklámoddal, rég belinkeltünk már ezeket... -
és akkor még nem beszéltünk a hasonlóságról sem :) http://codenamegta.hu/2012/grand-theft-auto-v-trailer-2-jovoheten-hatterkepek/ -
Nagyon nem akar ez összejönni neked XD -
Nem,szerda!
Azt hiszem lepihenek,egész éjjel nem aludtam,az éjjeles meló már csak ilyen
-
Bocs,elszúrtam,Jövőhét csütörtök! -
#2799 -
És az új trailer mikor fut be? -
Holnap jön a borító,és később még az nap a digitális újság,ha minden igaz! -
de tudtam, hogy jön csak már elfelejtettem, hogy mikor -
Jah! 
Nem is tudtad?
-
gameinformer cikk lesz akkor? -
Nah akkor mindegy is,holnap délután meglátjuk!
Én olyan 80%-ra tippelek hogy ő lesz a főszereplő!
-
milyen hasonlóság nem is látszik, hogy milyen a tetkó, csak hogy van -
morzsi555 #2990 Holnap este vagy pénteken mindent megtudsz.