27719
  • Myselor
    hát ezek nagyon durva képek:) jó lesz nagyon 2 nap és trailer 2:P alig várom
  • tutituti
    badass lesz!
  • Interstate 95
    Te jó ég ! Há hol fog ez játszódni ?? Már látom magam előtt ahogy megmászom azt a hegyet.

Vonatozás is lesz.

• ldavid
    új képek
  • Interstate 95
    Örülök hogy találtunk közös nevezőt.
  • arty
    (cs:s-ben még egérrel sincs esélyem, neviccelj :) tudomén, hogy a gamepad reménytelen, nincs ezzel gondom, csak a lokkolós gta esetén merültek fel kétségeim)
  • Gibor
    Igazad van ebben, de viszont gamer egeret is nagyon meg kell válogatni és be kell tudni állítani a te sebességedhez stb... Személy szerint én egy olcsóbb egérrel jobban teljesítettem mint a drága Razer egérrel, ugyanis a Razer nem passzolt a kezemhez. Gamepaddal meg teljesen felesleges összehasonlítani.
  • ReszegKoldus
    Nana, nem mindenkinek egyes
  • Interstate 95
    Meg van, de az nekem warez, nem vettem meg.

Amúgy ne félj attól hogy én halál profi lennék, ritkán játszok lövöldözős játékokkal. Viszont vannak olyan emberek akik sűrűn, és akár nem kevés pénzért még gamer egeret is vesznek, egy gamepadnak ott esélye sincsen. A youtube tele van például Counter Strike videókkal, nézd meg egy két profinak a műsorát, rácáfol majd mindarra amiket itt leírtál a gamepaddal kapcsolatban. Maga az analóg kar fizikailag behatárolt, és nem tesz lehetővé olyan pontosságot mint amit az egér. Szóval ezen kár vitatkozni, egy gamepad max a kényelmes játékot tudja szolgálni, a precizitást nem.
  • Malakai
    Nem üzleti, egyrészt mert Q1-Q2 az elmúlt októbertől március végéig tartana (US), meg forrásnak a hivatalos tavaszi bejelentés van megadva.

Angolból meg mindenkinek egyes, spring az tavasz, az autumn és fall az pedig ősz. :)
  • ldavid

a tavaszból márc/ápr tartozik Q1-be, a május már Q2 (már ha nem az üzletit nézzük)
  • ReszegKoldus
    "mivel a Spring az ősz"

és az Autumn mi?
  • Robi546
    Ezt nézzétek meg. :D
    Wikipédia Link

Pontosabban: "Release date(s) Q1/Q2 2013"
    Tudom,hivatalos oldala pontosabb de aztán kitudja. :) Tettem magyarra az oldalt ott tavaszt ír,raktam Angolra és ott is azt írja Q1/Q2 tehát Tavasz vagy Nyár mivel a Spring az ősz. :)
  • Rayden02

Mondjuk elég sokan beleélik magukat!
  • Rayden02
    Értem,hát mondjuk elég fura is lenne,mert eddig a R* sosem mutatott majdnem fél évvel korábban játékmenet demót,egy gta-ból sem!
    Remélem ez most kivételesen megváltozik!
  • Malakai
    Tippre a 14-ei ugyanaz lesz, nem hiszem, hogy 2 trailert tartogatnak egy napra, mégha IGN exkluzivitásról is van szó, persze lehetséges.
  • Rayden02
    "kamicasey IGN Flashbomb84 • 2 days ago
    We'll have a new trailer with gameplay on Wednesday, Nov 14., so stay tuned!"

Most a "Trailer 2" gameplay-ről beszél az IGN-es arc,vagy külön egy misszióval kapcsolatos gameplay-ről?
  • Stockbauer33 #3261
    Interjú Aaron Garbut-tal, a Rockstar vezető art directorával
  • Borg
    Kérdés, hogy ez milyen áron valósul meg ahhoz, hogy a jelenlegi kvarcjátékokon is fusson jól...
  • Robi546
    Na ezt nevezem! Nagyon adja neki ha ekkora lesz!
    Ott jobb oldalt az a Red Dead Redemption térképje ? Addigra be kell szerezni egy Xbox-t ,majd lehet karácsonyra. :DD
  • arty
    a többiek "legyen akkora mint az usa" kommentjére fejeztem ki ellenvéleményem. elfér, nem?
  • Büdös Bohóc
    most nem tudom minek ez a komment, a cikkben is írták, hogy azért lesz 1 város meg úgy van meg választva a méret, hogy kibaszottul tartalmasan és részletesen legyen kidolgozva
  • arty
    inkább legyen kisebb, jobban kidolgozott :)
  • vk90
    Hát ez hatalmas lesz tényleg :) Már értem mit csináltak az elmúlt években. Most gondoljatok bele, hogy az SA és a IV között 4 év telt el úgy, hogy új grafikus motort kapott, meg új konzolgeneráció. Ezúttal ugyanaz a generáció, és motor de mégis 5 év van a két játék között. Ebből következik, hogy micsoda tartalomra lehet számítani...
    Hajrá Rockstar Games
  • Ryder62
    Csapjuk hozzá a vice city meg a 3 térképét is és rendben vagyunk :)
    Egy akkora részletesen kidolgozott világ bőven elég lenne
  • Malakai
    Csak ha nagyon elnagyolt, részletmentes, nincs az a realisztikus munkaerő és idő kombó, amivel elkészülne.
    Az ilyesminek max az lehet a jövője, ha majd procedurálisan legenerálják, de a random sose olyan, mint amikor egy élő művész-droid rakja össze.
  • jackoneill90
    Legyen nagyobb. Eljön majd az az idő amikor az egész usában lehet játszani?
  • longhaul
    Kár, hogy nem lehet szerkeszteni a térképet. De mondjuk az előző részben készítettek/át szerkesztették egy szigetet, ha jól emlékszem.
  • Malakai
    Annyi lényeg még, hogy az belterekkel együtt véve akkora, valószinüleg a kültéri bejárható terület nem lesz annyival nagyobb, de sok beltér is lesz.
  • jackoneill90
    Mark 'B Dup' Wayne annyira volt hős a sanaban, hogy nem is ugrott be ki lehet az.
  • morzsi555
    "GTAV's game world is bigger than the worlds of Red Dead Redemption, San Andreas and GTA IV combined"

san andreas + gta 4 + red dead redemption + még több

Valaki összevagdosta és összeillesztette a méretarányosra átalakított 3 játék térképét, kb. ekkorára lehet számítani, talán nagyobbra is:

• Büdös Bohóc
    Itt a topik fejlécében van link egy elég hosszú cikkre, ami az első sok új és igazi infókat tartalmazza, de szinte minden GTAs oldalon és főbb játék oldalon leközölték a lényeges infókat magyarul.
  • longhaul
    Hol lehet utána nézni?
  • Büdös Bohóc
    igen
  • longhaul
    Azt szeretném megkérdezni, hogy van már arról hír, hogy mekkora lesz a térkép?
  • Krisztiam #3243
    lehet majd biciklizni is :DDD
  • Büdös Bohóc
    Várom! Ja, tuti lesz PC, most még csak nem is tagadják, a GTA IV esetében mintha még tagadták volna 1-2 hírben, itt a lent írtakban is csak azt mondják, hogy erről még nem akarnak beszélni.
  • ProGabe #3241
    Q&A Houserrel

Jövő hét GTA V hét lesz az IGN-en. Trailer ugye 14-én, de náluk biztos lesz gameplay is!!
    http://www.ign.com/articles/2012/11/10/grand-theft-auto-v-blowout
  • Seangaijin
    Úgyis lesz PC-re hiszen eddig nem volt olyan rész ami ne jött volna (most tekintsünk el az ilyen olyan stories-októl) és ráadásul mindig plusz fél vagy 3/4 évet kellett várni rájuk. A gépigény meg tuti, hogy Paks lesz minimum, én csodálkozom is, hogy nem az úk konzolokra fejlesztették meg a maiak már eléggé karcsúak a nagy nevekhez.
  • Ryder62
    A GTA elég nagy húzócím, tuti hogy lesz PC-re is csak jóval később mint a konzolos kiadások. Szerintem 3/4 évet tuti kell rá várni majd pluszban.

A gépigény meg attól függ: ha tisztességes portot kapunk majd és olyan jól optimalizált lesz mint a Max Payne 3 akkor nagy eséllyel kisebb gépen is szépen eldöcög majd.
    Ha viszont olyan trágya lesz mint a IV, akkor felejtsétek el hogy 2020 elött maximális részletesség mellett jól fog futni.