27741
  • akyyy
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDSA:DAS:D:AQ:DWQ"+QE+QR34ííí
  • Rayden02
  • arty
    van ám lejjebb! forza horizon:
    - season pass 10000ft
    - 6 db autót tartalmazó pakk 1000ft
    - 1 db autó 600ft
    - autózseton 200ft (egy ilyennel vehetsz egy közepes kocsit a játékon belül, nem kell rá összejátszanod a pénzt)
    - autózseton pakkok: akár 15000ft-os pakk is van

miközben a játék 10k volt... miközben a plusz kocsik már készen voltak/vannak az előző forza játékhoz (csak ebbe nem tették be őket alapból)

sajna a season pass már a rockstarnál is "divat", simán el lehet költeni a játék árát újra, miközben érdemben alig kapsz valamit :((

kivéve a gta4-et :D
  • Büdös Bohóc
    ő is tudja, hogy az nem, nem kell külön emlékeztetni :D

de pl sleeping dogsnál (hogy vegyünk valami hasonló játékot) nagyon gennyes a DLC csomagozás
  • arty
    99%-ban igazad van. a gta4 esetén pont nem :P
  • Stockbauer33 #2904
    A kiadó-fejlesztő ezért úgy határozott, hogy elhalasztja a Grand Theft Auto V második trailerének bemutatóját
  • Myselor
    de a gta episodes from liberty city nem volt az.teljesen korrekt volt:)
  • tommygear
    egy szó mint száz, a dlc egy mocskos pénzelehúzás
  • kifli
    dlc szerintem az alap játék kiegészítése valami az alaphoz tartozóval. az episodes viszont az alap játék nélkül is megállja a helyét, ezért ezek kiegészítők voltak szerintem.
    Persze ez csak a saját gondolkodásmódom :)
  • Büdös Bohóc
    Dlckhez kell az alap játék. Ezekhez nem kellett. Ódivatú kiegészítő volt mindkettő.
  • Nathan66
    szerintem is nagyon jók voltak, mondtam én hogy nem.. meg felelt kiegként, mert csak a pálya volt ugyanaz sok extrat kaptunk, föleg a homár tomiban
  • Gibor
    És az a DLC nem felelt meg egy kiegészítőként? Mind2 tény hogy ugyanazon a szálon ment de különálló történeteik voltak és szerintem baromira eltalálták...
  • Nathan66
    mire gondolsz az episodes-ra? csak, mert azok dlc-k.
  • Jaka923
    A GTA-k gyakorlatilag nem is DLC-t kapnak, hanem igazi kiegészítőket mint ami régen volt.
  • ldavid
    nem is konkrétan GTA-ra gondoltam, csak a DLC témára
  • kifli
    szerintem gta iv-nél sem így működött ez. Kaptunk különálló sztorikat, nem csak új fegyverek/autók.
  • arty
    RDR-t normál célzással játszottam én is :) (nem is tudtam róla, hogy lokkolni is tud)
  • Interstate 95
  • ldavid
    ezért :)
  • tutituti
    Ez nyilvánvaló volt hogy lesz.Csupán megerősítették.Nem értem miért kell kiakadni a DLC szó hallatán?!
  • Ryder62
    Azért az marha jó hogy minimum 4 hónap a konzolos megjelenésig de már dlc-kről beszélnek.

Lassan már előbb jelentik be a dlc-ket mint magát a játékot.
  • Büdös Bohóc
    Én Boxos RDR-en próbáltam milyen is ez az auto-aim, borzalmas, soha nem oda célzott, ahova kellene, plusz igen, elveszi a játékélményt.
  • arty
    "Auto lock amit mondasz, minden játékba van manapság, legalább is amit Xboxra is kiadtak."

Szerintem te az aim assistra gondolsz (célzásrásegítés), ami van pár játékban, de az esetek túlnyomó többségében szerencsére kikapcsolható.

"De milyen már hogy automatán becélozza ? Ezzel is ugyan úgy csökken a játékélmény, mintha spontán nem tudnád becélozni az embert az analóggal. Az egérrel meg oda lősz ahova akarsz."

GTA-ban teljesen jó volt a gombra lokkolás. Egyébként paddal is tudsz célonzni, asszem van mód az autolokk kikapcsolására gta-ban. Asszem - mivel sose próbáltam...
  • jackoneill90
    Csak felvázoltam egy gépigényt barátom . Nem kell itt szánalom. Amúgy meg nem a saját gépem adatait írtam le.ha azt hitted.
  • Rayden02
    Ahogy látom tehenekből nem lesz hiány?
  • Rayden02
    Take-Two: Izgalmas cucc lesz a GTA V DLC-je
    Legalábbis Strauss Zelnick, a Rockstar Games anyavállalataként működő Take-Two kiadó vezérigazgatója szerint, akit egy befektető kérdése késztetett válaszadásra.

Zelnick így nyilatkozott a közelgő GTA jövőbeli DLC-jéről (amik nyilvánvalóan lesznek, követve a Rockstar utolsó néhány játékának példáját):
    "Azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk, hogy a Rockstar csapata, akik a GTA IV letölthető tartalmával is nagyot alkottak, minden okunk megvan rá, hogy elhigyjük, ezúttal is sok izgalmas cucc lesz benne, egyrészt önmagában a játék neve miatt, másrészt a multiplayer miatt. De a részletek bejelentését már meghagyom a Rockstarnak."
    "Strauss Zelnick, Take-Two CEO."

Ezzel tehát szinte hivatalos álláspont lett, hogy a GTA V-höz is érkeznek majd letölthető tartalmak. Azt egyelőre nem tudni, hogy több kisebb méretűre lehet számítani, vagy inkább a GTA IV-hez hasonlóan kevesebb, de tartalmasabb epizódokat várhatunk.
    Konkrétabb megjelenési dátummal kapcsolatban Zelnick nem árult el részleteket, de a legutóbbi jelentésből biztosra vehetjük, hogy áprilisnál hamarabb nem kerül polcokra a játék.

• Yoda001
    rendőrnéni képen megint visszaköszön a jó kis luxus Cognoscenti... ugye ott az Infernus is, meg talán más is ami 1:1-ben úgy néz ki.. hm, azért remélem valami érdemi változás lesz, bár no offense, így ezek után a "kis" képek után már nagyon-nagyon várom a bejelentést, kiadást :)
  • ldavid
    akkor gondolom holnap estére nem érdemes rá számítani
    fura is volt hogy nem szóltak előre
  • Rayden02
    R* Q1 minute ago
    We are working on a second trailer - unfortunately Hurricane Sandy has derailed our plans somewhat but we will have something to show soon. Its hard to be precise as we have no power whatsoever in our New York office. We hope everyone else in affected areas is doing okay.
  • Rayden02
    Két poszter akinek kell jó minőségben!
    Én holnap kinyomtatom őket ba*sza meg!
    Rendőrnénis :D
    Kutyás
  • kill3r21
    ez elől?? kétlem :D meghát ha leis lőheted pont nem fogsz elfutni :D
  • Rayden02
    Én elfutok!
  • kill3r21
    hát majdha tolom a GTA V-öt és ez a pasi rámereszti ezt a dögöt, éb biza lepuffantom a kutyust :D
  • Rayden02
    Ez kimaradt!

Azért ez a kutyás plakát odabasz rendesen!
  • Rayden02
    Remélem nem valami dátum!
  • kill3r21
    mi az a 13/12/31?? :D
  • Rayden02
    pár kép:

• kill3r21
    megbaxta a hangfalrendszert meg a szomszédokat? :D
    nyugi nekem is :D
  • Büdös Bohóc
    baszódj meg :D
  • kill3r21