27719
-
#2887 "Auto lock amit mondasz, minden játékba van manapság, legalább is amit Xboxra is kiadtak."
Szerintem te az aim assistra gondolsz (célzásrásegítés), ami van pár játékban, de az esetek túlnyomó többségében szerencsére kikapcsolható.
"De milyen már hogy automatán becélozza ? Ezzel is ugyan úgy csökken a játékélmény, mintha spontán nem tudnád becélozni az embert az analóggal. Az egérrel meg oda lősz ahova akarsz."
GTA-ban teljesen jó volt a gombra lokkolás. Egyébként paddal is tudsz célonzni, asszem van mód az autolokk kikapcsolására gta-ban. Asszem - mivel sose próbáltam... -
#2886 Csak felvázoltam egy gépigényt barátom . Nem kell itt szánalom. Amúgy meg nem a saját gépem adatait írtam le.ha azt hitted. -
#2885 Ahogy látom tehenekből nem lesz hiány?
-
#2884 Take-Two: Izgalmas cucc lesz a GTA V DLC-je
Legalábbis Strauss Zelnick, a Rockstar Games anyavállalataként működő Take-Two kiadó vezérigazgatója szerint, akit egy befektető kérdése késztetett válaszadásra.
Zelnick így nyilatkozott a közelgő GTA jövőbeli DLC-jéről (amik nyilvánvalóan lesznek, követve a Rockstar utolsó néhány játékának példáját):
"Azt hiszem nyugodtan elmondhatjuk, hogy a Rockstar csapata, akik a GTA IV letölthető tartalmával is nagyot alkottak, minden okunk megvan rá, hogy elhigyjük, ezúttal is sok izgalmas cucc lesz benne, egyrészt önmagában a játék neve miatt, másrészt a multiplayer miatt. De a részletek bejelentését már meghagyom a Rockstarnak."
"Strauss Zelnick, Take-Two CEO."
Ezzel tehát szinte hivatalos álláspont lett, hogy a GTA V-höz is érkeznek majd letölthető tartalmak. Azt egyelőre nem tudni, hogy több kisebb méretűre lehet számítani, vagy inkább a GTA IV-hez hasonlóan kevesebb, de tartalmasabb epizódokat várhatunk.
Konkrétabb megjelenési dátummal kapcsolatban Zelnick nem árult el részleteket, de a legutóbbi jelentésből biztosra vehetjük, hogy áprilisnál hamarabb nem kerül polcokra a játék.
-
#2883 rendőrnéni képen megint visszaköszön a jó kis luxus Cognoscenti... ugye ott az Infernus is, meg talán más is ami 1:1-ben úgy néz ki.. hm, azért remélem valami érdemi változás lesz, bár no offense, így ezek után a "kis" képek után már nagyon-nagyon várom a bejelentést, kiadást :) -
ldavid #2882 akkor gondolom holnap estére nem érdemes rá számítani
fura is volt hogy nem szóltak előre -
#2881 R* Q1 minute ago
We are working on a second trailer - unfortunately Hurricane Sandy has derailed our plans somewhat but we will have something to show soon. Its hard to be precise as we have no power whatsoever in our New York office. We hope everyone else in affected areas is doing okay. -
#2880 Két poszter akinek kell jó minőségben!
Én holnap kinyomtatom őket ba*sza meg!
Rendőrnénis :D
Kutyás -
#2879 ez elől?? kétlem :D meghát ha leis lőheted pont nem fogsz elfutni :D -
#2878 Én elfutok! -
#2877 hát majdha tolom a GTA V-öt és ez a pasi rámereszti ezt a dögöt, éb biza lepuffantom a kutyust :D -
#2876 Ez kimaradt!
Azért ez a kutyás plakát odabasz rendesen! -
#2875 Remélem nem valami dátum! -
#2874 mi az a 13/12/31?? :D -
#2873 pár kép:
-
#2872 megbaxta a hangfalrendszert meg a szomszédokat? :D
nyugi nekem is :D -
#2871 baszódj meg :D -
Vicces video :D -
#2869 ja tényleg az extra volt, sőt kurvanagy, nem szóltam! -
#2868 nem rossz- nem rossz :)
végre történnek dolgok... -
ldavid #2867 illetve ezeket lehet látni azokba a kis szarokba belenézve
ezeken látszik a maradék 2 is:
-
#2866 Gondolom kapunk majd a játékba valami extra ficsőrt, mint a GTA IV-nél az a videószerkesztő. -
#2865 Kösz!
Legyen igaz :D -
ldavid #2864 ez már jó lesz olvasd el -
#2863 Nem jó a két link.. milyen képek azok ? :D
És miből gondolod, hogy jön még egy trailer a napokban ? -
#2862 ez mi?? :D
miből gondolod hogy nov5 előtt jön trailer? -
#2861 persze majd mikor jön a PC-s, akkor lófasz se fog járni, még csak poszter sem. Annak idején a IV esetében kivételesen vettem volna valami Special Editiont, ami a boxnál is volt, hogy járt mellé vagy egy kis széf (?) vagy sporttáska vagy baseball ütő meg pár kis semmiség. De persze annyira ránk szartak, hogy az sem volt. -
ldavid #2860 és így néznek ki
-
ldavid #2859 gondolom ilyen poszterek járnak a képnéző mellé
-
ldavid #2858 nov.5. előtt jöhet a 2. trailer?
az előrendelők meg többek közt ilyen képeslapokat kapnak
-
#2857 Eddig is biztos volt a pc verzio. -
#2856 na ez nem hangzik rosszul annyira -
Interstate 95 #2855 #2809, #2812 -
Interstate 95 #2854 Nem szeretem ha egy játék nagy gépigénnyel jön ki, extra még optimalizálatlan is, de most egy kis szánalmat érzek irántad. -
Borg #2853 "Hey guys, glad to see so much enthusiasm about the release announcement. For those asking about the PC platform, we're currently focused on the Xbox 360 and PS3 versions of the game and don't have any details to share about a PC version at this time." -
#2852 1 giga ram, geforce fx, pentium 2GHz egyprocesszor. Ha valami módon lelehetne butítani ennyire, akkor játszanék vele. -
#2851 Ki mire számít, milyen pc-s gépigényre ?
-
Nagydög #2850 "...hogy mamár az egerezést gyűlölöm :)"
Furcsa pszichozis. Egyfajta Stockholm szindromanak tunik.
-
Interstate 95 #2849 Auto lock amit mondasz, minden játékba van manapság, legalább is amit Xboxra is kiadtak. De milyen már hogy automatán becélozza ? Ezzel is ugyan úgy csökken a játékélmény, mintha spontán nem tudnád becélozni az embert az analóggal. Az egérrel meg oda lősz ahova akarsz. -
#2848 bevallom fogalmam sincs, milyen a célzás módja az sr3-ban :) gtaban ugye gombra rálokkol az ellenfélre, nem kell célozni.
(én amugy mindent paddal játszok, amit lehet - kivéve autósok, azokat kormánnyal, ha támogatják. eleinte engem is frusztrált a pad, de ha konzolon akartam játszani, meg kellett tanulni - ergo meg is akartam szokni és annyira jól sikerült, hogy mamár az egerezést gyűlölöm :) )