27719
-
Interstate 95 #2927 A címet elolvastam azt elég is volt. -
#2926 Infók -
Interstate 95 #2925 Akkor az. Hallottam a játékról, de csak most tudtam meg hogy free to play lett. Gondoltam leszedem de annyi a negatív kritika hogy inkább mégse. -
ldavid #2924 azért nem ennyire magas.
várjunk meg mik jönnek jövő héten, hátha lesz még új artwork, aztán valamit majd összerakok -
#2923 teljesen jó lenne -
#2922 már miért lenne rossz, a gta iv topikban is magas volt a kép... jó lesz ez -
#2921 Ahoz az arányai is rosszak, de hasonló lehetne. -
#2920 lekicsinyíteni azt mehet bannernak -
#2919 APB:R újra lett élesztve egy másik stúdió által, ma is fut, és igen abból van. -
#2918 ez asszem abból a becsődölt online MMOból van, ahol lehetett autózni meg egymásra lövöldözni:
ezaz? -
#2917 Fan made Wallpaper
-
Interstate 95 #2916 Midnight Club Los Angeles ?
Amúgy nem rossz, de a GTA V grafikailag nem lesz ennyire műanyag. -
Fake! de nemrossz :D -
Ulthane #2914 250 milliós pert bukott
Kíváncsi vagyok, hányan akarnak még meggazdagodni valamelyik videojáték hátán! -
#2913 random benyom mindenhova ilyeneket, vmi kirohanás -
#2912 Ezt a képet linkeltem be,csak eltünt!
-
#2911 most ezen mi a vicces? -
#2910 #2903 #2905
-
#2909 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDSA:DAS:D:AQ:DWQ"+QE+QR34ííí -
#2908 -
#2907 van ám lejjebb! forza horizon:
- season pass 10000ft
- 6 db autót tartalmazó pakk 1000ft
- 1 db autó 600ft
- autózseton 200ft (egy ilyennel vehetsz egy közepes kocsit a játékon belül, nem kell rá összejátszanod a pénzt)
- autózseton pakkok: akár 15000ft-os pakk is van
miközben a játék 10k volt... miközben a plusz kocsik már készen voltak/vannak az előző forza játékhoz (csak ebbe nem tették be őket alapból)
sajna a season pass már a rockstarnál is "divat", simán el lehet költeni a játék árát újra, miközben érdemben alig kapsz valamit :((
kivéve a gta4-et :D -
#2906 ő is tudja, hogy az nem, nem kell külön emlékeztetni :D
de pl sleeping dogsnál (hogy vegyünk valami hasonló játékot) nagyon gennyes a DLC csomagozás -
#2905 99%-ban igazad van. a gta4 esetén pont nem :P -
Stockbauer33 #2904 A kiadó-fejlesztő ezért úgy határozott, hogy elhalasztja a Grand Theft Auto V második trailerének bemutatóját -
#2903 de a gta episodes from liberty city nem volt az.teljesen korrekt volt:) -
#2902 egy szó mint száz, a dlc egy mocskos pénzelehúzás -
#2901 dlc szerintem az alap játék kiegészítése valami az alaphoz tartozóval. az episodes viszont az alap játék nélkül is megállja a helyét, ezért ezek kiegészítők voltak szerintem.
Persze ez csak a saját gondolkodásmódom :) -
#2900 Dlckhez kell az alap játék. Ezekhez nem kellett. Ódivatú kiegészítő volt mindkettő. -
#2899 szerintem is nagyon jók voltak, mondtam én hogy nem.. meg felelt kiegként, mert csak a pálya volt ugyanaz sok extrat kaptunk, föleg a homár tomiban -
Gibor #2898 És az a DLC nem felelt meg egy kiegészítőként? Mind2 tény hogy ugyanazon a szálon ment de különálló történeteik voltak és szerintem baromira eltalálták... -
#2897 mire gondolsz az episodes-ra? csak, mert azok dlc-k. -
#2896 A GTA-k gyakorlatilag nem is DLC-t kapnak, hanem igazi kiegészítőket mint ami régen volt. -
ldavid #2895 nem is konkrétan GTA-ra gondoltam, csak a DLC témára -
#2894 szerintem gta iv-nél sem így működött ez. Kaptunk különálló sztorikat, nem csak új fegyverek/autók. -
#2893 RDR-t normál célzással játszottam én is :) (nem is tudtam róla, hogy lokkolni is tud) -
Interstate 95 #2892 -
ldavid #2891 ezért :) -
#2890 Ez nyilvánvaló volt hogy lesz.Csupán megerősítették.Nem értem miért kell kiakadni a DLC szó hallatán?! -
#2889 Azért az marha jó hogy minimum 4 hónap a konzolos megjelenésig de már dlc-kről beszélnek.
Lassan már előbb jelentik be a dlc-ket mint magát a játékot. -
#2888 Én Boxos RDR-en próbáltam milyen is ez az auto-aim, borzalmas, soha nem oda célzott, ahova kellene, plusz igen, elveszi a játékélményt.