27719
-
#5460 pedig de
és pénzt is kap érte -
zolcsika080104 #5459 agyhalott az tuti -
#5458 De ennek mi az értelme? Mi a vicc? Magyarázza már el valaki. EZ NEM VICCES. -
#5457 -
#5456 Hát ez nem komplett!
-
#5455 a baloldalon áthasító fénysugár meg egy UFO -
#5454 -
#5453 Ez egy új környezetbarát abroncs ami nem hagy nyomot az aszfalton így óvja a környezetet -
#5452 hát igen, amikor még nem volt féknyom -
#5451 -
ldavid #5449 és a többi? :) -
-
#5447 GTA IV óta mindent a RAGE motor hajt, csak újabb és újabb verziói (számozás nincs).
Itt inkább az, hogy magát a harcrendszert átvették, ahogy az várható volt, meg tényleg látszott a videón is. De ez jó dolog, mert az MP3 harcrendszere jó is volt. -
#5446 kit érdekel, ha kiváló játékélményt nyújt mindegyik? de az rdr is ide sorolható akkor -
#5445 Hogy csinált egy motort (4), és abból csinált két játékot (MP és 5)*. Régen is csinált egy motort (3), de a VC, és az SA-t nem negyedik meg ötödik résznek adta el.
persze csinálhatott mást is még ezeken kivül de most azt nem veszem számításba:P
-
#5444 mi? -
#5443 legjobb döntése a rockstarnak, szerintem -
#5442 -
#5441 lesz pótkocsi felkapcsolás :) -
#5440 Dehogy lesz árkád! :) Arra ott a Horizon vonal és talán egyszer még PGR is lesz ... (kérlek, MS!!!!!!)
PS4 irányítója javult, de a 360 padját (és talán a one-ét se) nem éri utol, az fix :)
-
#5439 Istenkirálycsászár a Forza4...félek is, hogy az 5 túl "árkád" lesz.
OFF
Bár Xbox One-om egy ideig nem lesz főleg, hogy a jelenlegi RGH-s boxom sincs még 1 éves. A One egyedül a BD (+3D) olvasás/lejátszás miatt érdekel egyelőre, de nyilván első gen-t nem veszek...szívják csak azok a gyermekbetegségeket akiknek ennyi fölös pénzük van.
Am PS3-am nincs...és nem is veszek már, viszont a PS4 szimpi kivéve a controllerüket. Nem volt még PS-em csak vendégségben játszottam párszor, de elég nehéz lenne megszokni. A Boxnak sokkal kényelmesebb/logikusabb szvsz.
ON
Visszatérve...GTA4 nem volt azért annyira smooth szerintem. Nem volt kiforrva még az a motor. RDR miután nem volt annyi izgő-mozgó ember,tárgy miegymás egy helyen!! ezért nem lehetett érezni semmi apró lagot sem. GTA-ban jóval több "élő" dolog volt egy adott pálya részre viszonyítva ezért is félek.
Amúgy nagyon megörültem amikor az egyik videóban megláttam, ahogy a piros lámpánál nyílik le a cabrio teteje. Ilyen a 4-ben nem volt emlékeim szerint.(mmint az alakítható/mozgatható fícsör autóknál stb) SA-ban lehetett a targoncával ökörködni meg pótkocsit felkapcsolni vontatóra...ezek nagyon hiányoztak nekem.
Autók módosítása is nagyon nagy PLUSZ remélem a motorokat is lehet kicsit variálni azok közelebb állnak hozzám. -
#5438 abszolut kedvencem :) horizonnal együtt. -
Loco #5437 Forza4-et neztem meg, mast nem nagyon. -
#5436 azért váááárj még vele :)
szerintem.
de ha mást is játszanál rajta, akkor addig le lehet tolni az eddig kimaradt konzol-only játékokat :) -
Loco #5435 Nice to know. Nekem egyik sincs, de akkor boxot veszek. Alig varom, hogy legyen bundleban. -
#5434 ha mindkét konzolod van, én a gta4 és az rdr alapján a boxost rendelném elő ... :) -
#5433 Kicsit sok lett a "pisztollyal". -
#5432 A gameplay video alapján szerintem lehet állítani, hogy mennyire legyen erős az "auto-célzás". Amikor pl a táblákra lő pisztollyal a gyakorló pályán full a közepét találja el mindig illetve van még két jelent...egyik amikor valami telepen a franklin először kocsi mögül lő pisztollyal utána azt hiszem egy M4-el soroz és elég gyorsan lekapdosta fentről az embereket. Másik amikor helikopterről lóg le vmelyik karakter és osztja a fejeseket pisztollyal. Nekem mondjuk sok kicsit, én lejjebb venném az aim-assist mókát.
Én azon filózom, hogy vajon hogy fog futni a boxon. PS3 és Xbox360 között hardveresen nem sok különbség van én úgy tudom és egyiken is másikon is van jobban/szebben sikerült port. Pl Grid2-ről néztem tegnap egy videót ahol egyszerre mutatják a két konzol gameplay videóját és a box ezereszer szebb részletesebb ugyanakkor láttam már olyat, hogy adott esetben a PS szebb.
Remélem nem fog akadozni (elég smooth lesz) és jobban lesz optimalizálva, mint a 4...még két hónap. Szabit kéne kivenni rá csak még kérdéses, hogy mikor jön a virágbolti verzió. -
Nagydög #5431 Csak egy dolgot ne emeljenek at: A cutscene urugyen bepakollak a legvedhetetlenebb pozicioba a legvacakabb fegyverrel featuret.
-
#5430 Elég valószinű, hogy sokat emeltek át a harcrendszert tekintve a Max Payne 3-ból, jó eséllyel lehet valmami hasonlóra számítani. -
Nagydög #5429 Nem. Lehet benne biztos lesz. -
#5428 99% -
#5427 Srácok, a konzolos (mondjuk Xbox 360) GTA V-ben lesz auto-célzás mint a RDR-ben? Vagy a GTA IV-ben volt?
GTA is, a RDR is Rockstar mű. Igazán csak rendelném elő 100%-kal, ha benne lehet-e. RDR-t gyorsan megtudtam szokni az xbox-on. -
#5426 Továbbra se hiszem azt, hogy PC-re nem lesz. :-)) -
#5425 előrendeltem xboxra,remélem a lányaim odaengednek majd mert szerintem ez lesz az első játék amit azon tolok... -
Robi546 #5424 meg amikor hív neki Roman,le bassza a telefont és ordít meg szaladgál körbe. :DDDDD -
#5423 sztem jó lett :D
mikor öngyi akar lenni, és mindig újraspawnol, mint az idétlen időkigben :D -
Idegosztály #5422 ijesztőek geci -
#5421 rém gagyi sztem is, azok a fejek undorítóak -
zolcsika080104 #5420 Istenem az a pofa amikor nézi magát megszakadok a röhögéstől!