27719
-
#5419 :DD -
ldavid #5418 Roman tényleg jó benne, de a többi enyhén túlzás szerintem -
#5417 EPIC :) -
#5416 Akkorát köptem röhögés közben .:D Ez hatalmas. :DD -
Robi546 #5415 rohadt nagy. :D -
Fox44 #5414 GTA V Gameplay Trailer - Niko's Dramatic Reaction :D -
Robi546 #5413 ja, értem. :D Emlékszem Gta San Andreasba is raktam olyan Cápa Cleo Módot azt a cápa SF Hídtól eldobott Bay Sidera. :D -
#5412 mindenesetre a radar majd külön jelzéssel mutatja, hogy hol vannak :) gondolom ha majd megmozdulnak, vagy esetleg más kezdenek el cibálni, akkor a "gameplayben" látható módon majd mutatja a kistérkép :) -
Robi546 #5411 Valahol azt olvastam hogy a vízalatti búvárkodás során találkozhatsz cápákkal. Remélem nem úgy lesz mint Far Cry 3-ban anno (bár az FPS nézetes),felmentem a víz alól felszínre erre majdnem szívrohamot kaptam úgy nekem ugrott a cápa. :DD -
#5410 "Felvehetsz stopposokat, akikkel arra mész amerre akarsz..."
az előző részekben is eltelt így sok-sok idő... :DDD
-
#5409 "
Járműveid benzintartályát meglékelheted -- ez feltételezhetően nem szó szerint értendő, majd behajthatsz ellenfeleid közé, és tisztes távolságból meggyújthatod a hátrahagyott benzincsíkot, ami az autó felrobbanását eredményezi. Ezt már a CVG-s srácok is megerősítették egy videójukban.
Több száz kiegészítő érhető el Chop számára.
Ha Chop elveszik, vagy meghal, akkor vehetsz új kiskedvencet a kisállatkereskedésben. A gameplay videóban látható is volt egy ilyen üzlethelység, de egyelőre nem vehetjük készpénznek az információ hitelességét.
A levadászott állatok húsát eladhatod farmoknak/gyáraknak, melyek tulaja a Burger Shot. Ez jellemző a Rockstar szatirikushumorára, de nem megerősített.
Autódat leparkolhatod parkolóórák mellett is, azonban ha nem fizetsz a parkolásért, akkor elszállítják kocsidat a városi telephelyre, ahonnan csak pénz fejében válthatod ki szeretett járműved. (Ennek nagyon kacsa szaga van.)
A vízalatti küldetéseket a Rockstar különálló játékként emlegeti."
"
A karakterek különleges képességét az L3-mal lehet aktiválni (bal stick lenyomása).
Franklin az elején az alvilági ranglétra alján kezdi, és egy Simeon Yetarian nevű rámenős örmény autókereskedőnek "gyűjt" kocsikat.
Ismét használhatóak az ATM-ek a pénzegyenleg megtekintésére. Ha Michael-lel vagy, akkor ki is rabolhatod az automatákat.
Felvehetsz stopposokat, akikkel arra mész amerre akarsz, vagy elszállíthatod az általuk kért célponthoz.
Nincs több netkávézó, helyette a netet a mobilon lehet majd böngészni. (De azért valószínű lesznek laptopok is a mentőhelyeken – szerk.)" mindkettő copy forrás a GTAPlace...
bár szerintem itt a többség ezeket elolvasta, azért hátha jól jön... egyébként egyre jobban elcsodálkozok hogy mindenre ügyelnek a srácoklányok a R*-nál, ezt a szeptembert már tényleg alig lehet kibírni, pedig egy kiszabott játékról beszélünk csak... -
ldavid #5408 fegyverválasztó már van a 4-hez (ha valaki látna radar modot is, szóljon plz)
-
#5407 Dehogynem. Azóta már teljes játékuk is volt -
Fox44 #5406 Egyszer a gamestar is csinálta ezt a Red Dead Redemption-nél még régebben. Aztán mai napig nincs pc-re. -
#5405 supergamer-nek híre van: sokan kaptak tőlük újként hirdetett, használt játékot
legalja cég, de kell nekik a hírverés... hát megkapták ;) -
Robi546 #5404 Nem ismerem ezt a Supergamer oldal-t,most találtam rá amúgy meg nem tudom minek rakják ki akkor amikor még ők se tudják hogy jön PC-re meg mi se. :D -
sublimaze #5403 :DDDD -
#5402 -
#5401 egyértelmü, a supergamer akkor is átporolja pécére, ha a rockstar nem! -
Robi546 #5400 Ezt most találtam,ha itt fent van,akkor már tuti jön PC-re. :)
Link! -
#5399 egy reptér váróterme nem város? (mw3)
szerintem csak arról van szó, hogy a gta sok ember csőrét bassza, ezért rugják, ahol érik. -
ldavid #5398 #5392 ez a véleményem nekem is -
Fox44 #5397 Egyetlen szereplővel kezdjük a GTA V-öt Azért az röhej, hogy egy pc-én idult sorozat, pont pc-re nem jön. Igaz, valahogy el kell sózni a nyakukon maradt vackokat. -
#5396 mw3ban is kilehet, sőt: mw1-ben is kilehetett
és még csak botrány se volt belőle... -
ldavid #5395 régebben a prostik is rinyáltak, meg ha jól rémlik a kubaiak pereltek is a VC miatt, ezek miatt gondolom hogy most sem maradnak el a balhék
akor már csak ez érdekel :D (ha pöcsöt mutogattak, akkor lehetne már csöcsöt is)
-
#5394 embert ki lehet nyírni, de állatot nem? :D
ha balhét akarnak bármibe belekötnek a nagytudásúak. -
Nagydög #5393 De nem is a kinaiak tiltakoznanak a kutyak lelovese miatt. Es valaki ugyis mindig felhaborodik, de a GTA-nal ezt tekinthetjuk a marketing reszenek. -
#5392 Azért más itt ez mert, ismert, mai, városi környezet, plussz GTA-ra egyébként is szeretnek rászállni. :P -
Ikarus88 #5391 Az állatokra vadásznak ez igaz, de egyébként a kutyákat/macskákat stb. is meg eszik egyes országokban ahhoz meg ugye meg kell ölni ugyan úgy mint pl az őzt. -
Nagydög #5390 Persze, mert az vadaszatnak szamit. -
#5389 Far Cry 3-ban kell is -
sublimaze #5388 Jaja, mégse volt botrány belőle. -
#5387 RDR-ben is lehet kutyát, sőt minden állatot lelehet lőni. -
#5386 valamelyik lövöldözös játékban patkányt kellet őlni, már amiatt is volt egy kisebb botrány.. :D -
#5385 mintha callofdutyban is lehetne kutyát ölni, meg lehet is majd tuti a következőben, ez olyan mint egy filmben, ha lelőnek egy kutyát... élő állatnak nem esik bántódása.
Ilyen alapon lehet lesz hőbörgés, de semmi nem lesz belőle, max, ha a saját kutyádra lősz kiírja, hogy ejnyebejnye.
A vitát meg szerintem ejtsétek :) -
ldavid #5384 de hogy on is legyek: arra leszek még marha kíváncsi hogy a kutyákat ki lehet-e majd nyírni, ha igen akkor meg is a következő botrány -
Robi546 #5369 Én szerintem a Trevor karakterrel fogok legtöbbet játszani vagy a néger csávóval. :D (nem jut eszembe a neve.)
-
mester1987 #5368 Fogadok valakivel egy 2 literes sörben, hogy 40 GB alatt nem lesz a PC-s verzió. Ha valakit érdekel, írjon, bár még van idő :P -
SergioAmigo #5367 Jó kis háttér :D
-
zolcsika080104 #5366 azok akkor biciklisek!