27719
-
#5365 -
-
zolcsika080104 #5363 Szerintem is .Miért is menne vissza rejtekhelyre. -
ldavid #5362 én nem hiszem hogy ennyire bonyolult lenne a dolog.
inkább tartom valószínűnek hogy randomba berakja egy helyre/helyzetbe amikor az ember visszavált, addig meg nem történik semmi. -
#5361 Ez teljesen vaktában tipp, de szerintem az otthagyott helyzetben eldönti, hogy mit csináljon a karakterrel, ekkor elindul valamerre, de szerintem nem számol részletesen pathfindingot, azaz, hogy pl egy hegycsúcsról hogyan mászik le, hanem csak egy sebességet, hogy épp erre halad és spawnolja kb oda ha közben visszaváltasz rá. -
Ikarus88 #5360 Szép Napot!
Látom sokan várják már Szept. 17.-ét :) én is ide tartozok.
Na de egy dolog van ami nagyon nem hagy nyugodni a karakterek közötti váltás pontosabban ha pl. Franklin csávóval egy hegy tetején a semmi közepén lennénk éppen, majd utána át váltanánk Trevor-ra akkor Franklin-nek ugye a gép venné át az „irányítását” de mit is tenne vele ? Sétálgatna ott tovább ? vagy automatikusan vissza helyezné egy mentési pontra valahova Los Santosba ? -
SergioAmigo #5359 Nah akkor csipegessünk :D -
kjhun #5358 GTA V új információmorzsák érkeztek -
gabor9 #5357 Így van :) -
#5356 Azért nem érdemes összehasonlítani a 2 játékot ,mert az LA Noire-ban csak csőcseléknek szerepel a városban fuvarozás, és a lényeg a bűnügyek megoldása. -
gabor9 #5355 Nem, én is annak örülnék, hogy jó nagy legyen, csak mondom, hogy L.A. Noire-ban teljes homály volt az egész, nem volt "az enyém" a város. Azért nem jó a két game-t összehasonlítani, mert Noire-ban konkrétan semmi lehetőséget nem nyújtott a városban, itt meg rengeteget fog. De az biztos, hogy itt nem lesz olyan probléma, hogy nem ismerem fel hol vagyok. -
Loco #5354 Eddig minden GTA map annyira valtozatos volt, hogy az altalad emlitett dolog fel se merult. Van egy rakat jatek ami orbitalis mappal rendelkezik, de copy+pastelt detailekkel. -
#5353 Az miért baj, ha 30 óra alatt sem ismered ki a mapot? Beleölsz még egyszer ugyanennyi időt és kész. Több szórakozást kapsz a pénzedért, mi ebben a rossz? Legyen csak minél nagyobb a terület, és tele is legyen felfedezni valóval. -
gabor9 #5352 Amúgy szerintem az se patent, ha tényleg ilyen brutál méretű lesz a map, oké, legyen nagy, de könnyen túlzás lehet szerintem, mert pl. ott van a L.A. Noire, aminek a mapját 30 óra játék után se ismertem, mondjuk az nem is igazán erre volt kiélezve, de akkor is utáltam benne azt, hogy egyszerűen több hónap után se tudom mi merre van.. Amúgy van egy site már nem emlékszem mi a neve, de többezren szavaztak arra a kérdésükre, hogy ők melyik karaktert fogják legjobban szétjátszani, és elég simán nyert a Franklin. Mondjuk én is rá szavaztam, de azt hittem Michael-nek lesz privilégiuma :D -
#5351 Csak Nokedli :D -
ldavid #5350 ez meg rövidebb reklám változat
-
#5349 Teljesen egyet értek veled! -
#5348 Te valami fogykos lehetsz! -
zolcsika080104 #5347 nem azért volt az egész hanem mert lentebb másokat is palira vett a hülyeségekkel.Egyáltalán megoszlanak a vélemények de tényleg sokan vannak úgy vele örülnek ha megveszik pc re s izgulnak azon hogy vajon elfut e a kis gépükön.Tényleg annyira jó ez a gta hogy nyilvánvaló hogy erre a totálra feltuningolt 5 re áhítozunk.Tehát száz szónak is egy a vége,semmi baj nem lett volna ha valami értelmes használható dolgot ír le,és nem troll vagy iszonykodik. -
#5344 Hagyd rá, a srác csak egy hülye troll, tele van mínuszolva.... Miért kell minden topicba egy ilyen retardált???? -
zolcsika080104 #5343
De jó neked apucinak elkényesztetett kicsi fia.Biztos nem a fizetésedből vetted.Mert ha éjszakáznál mint én ,és még csak akkor is kétmagos procira futná ,te is kettőt látnál a srácból a fáradtságtól,meg az idegtől!Alig néztem meg a videót éjjel döglöttem is le ,mert mindjárt megint mennem kell éjszakára. -
#5342 A nicked megmutatja azt a sötétséget ami a fejedben van... -
Idegosztály #5341 Én is felraktam a mario-t a 6 magos 8 giga ramos gépre, egyáltalán nem szaggat amúgy! -
Idegosztály #5340 No shit, 12 éves játék jól fut egy mostani gépen? Azta! -
#5339 Én tegnap felraktam a 3-at és tökéletes fut win7 64bit alatt full hd felbontáson. Jó kis nosztalgiázás. -
Idegosztály #5338 ez egy srác :-| -
#5337 Nekem ez a szám vitt mindent -
zolcsika080104 #5336 Ezek a srácok profik. -
SergioAmigo #5335 -
SergioAmigo #5334 hát igen azóta se volt egy játéknak lyan jó zenei része :D
-
#5333 majd beáldozom ám a tutti kigyúrt karakterem... ne vicceljünk :D -
#5332 GTA 3 intro. (Ez kimaradt. ) :D -
#5331 Be is repültek a favba. :) Tényleg nagyon jó.. És anno de szerettem ezt a zenét. Mindig végighallgattam. :) -
ldavid #5330 váááh ezek kurva jók -
#5329 3 nekem sem tetszett annyira nagyon. 2-vel többet játszottam, meg többet tudtam hülyéskedni. Persze elsőre befostam a kisgatyámba, hogy 3d meg minden.
-
#5328 vice city nek anno mekkora fillingje volt , hatalmas volt soha nem felejtem el , azok a zenék meg a hawai ing :D
Lance Vance Dance ( a kis niggo csávó ) :)) -
ldavid #5327 pc-n? mentés biztos volt hozzá már akkor is, szóval nem kifogás -
#5326 anélkül én anno nem hagytam volna abba :DD -
Idegosztály #5323 takarodj bazmeg a geci kurva anyádba trollkodni -
#5321 takarodj ambrus