5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
Skaternorbart #2078 a másik dolog, a recon ribbonra gyűjtöm a pontokat és elvileg long range sniper killre ad, ez eddig oké is lenne de honnan tudjam játék közben mikor sikerül egy longshoot ha nem is írja ki, pl 100 fölött a longshoot, vagy 150 felett? -
Skaternorbart #2077 Ez a játék nagyon idegesítő tud lenni! 32 perc alatt csak 5000 creditet adott pedig 12-es szintű vagyok akkor már alapból 7750 lenne 30 percre, és 2 repcsit szedtem le illetve 6 killem is volt stb aircraft actions. Eleinte jól adott 8000 köröl de most mintha alap karakternek látná nem értem... -
#2076 Mennyien lehet ilyen brigádban együtt csellengeni? Én is beszállnék, ha lehet. Igaz, amcsi karakterem még csak kezdetleges, van egy repcsisem is azért. Más nemzeteknél ilyen gondom nincsen, de természetesen alkalmazkodok a többséghez.
(Allien) -
#2075 Alakul ez Zsír lesz -
Devid-on #2074 Ajánlom chip mellé még Endrest is mert ők nagy csapat játékosok.Mindig kérdezik hova mit hozzanak beáldozzák magukat a csapatért és ez nem kis szó. -
Devid-on #2073 Bele pirulok a gatyámba .Amúgy kb én csak amcsikat ismerek a játékban úgy hogy az lenne a nyerő
-
ChipKng #2072 Oooo, koszonom az elismerest.
Amcsikkal toljuk de ha a csapat nagyja nemetet v oroszt szeretne az sem kizaro ok.
Koszi a kijavitast, de a nev miatt ne aggodjatok.
Devid nagyon jo mester tankos kepzesben. O segitett nekem anno, tudom ajanlani.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.20. 15:08:13 -
#2071 Akkor nekiülök egy Amcsi ágnak ma. Anti tank Infantry érdekelne a legjobban, de ha tankos kell, az sem gáz. Csak beszéljük át - már aki hajlandó lesz csapatban játszani, azzal. -
#2070 Upps, sry :D Tényleg, igazad van a névvel kapcsolatban -
ikarus44 #2069 Amennyire tudom Dave is Amcsit húz. Én főleg Németet, de Amerikainál is van egy aránylag fejlett karakterem, de én egy jó ideje nem játszottam vele, és még nem is fogok, mert más elfoglaltságaim vannak, meg inkább meg várom az új patch-et.
(És nem ChipKing, hanem ChipKng (Először én is kevertem, nyugi ) -
#2068 Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki fizet egy játékért havidíjat, szóval megfontolom én is. Ha lesz pár értelmes karakterem. :D
Milyen nemzetet kéne húznom, hogy egy jó kis SG-s társaságba belekeveredjek? ChipKing úgy tudom, hogy amcsit húz, és róla vágom, hogy elég jó játékos, nekem a fő karakterem Szovjet, de a közös játék érdekében természetesen kihúzok egy másik nemzetet is ha kell. -
#2067 A prém tagság akkor érheti meg, ha kitermeli az árát. Én speciel pénzért veszem, nem sajnálom rá. Szinte naponta játszok vele. -
ikarus44 #2066 Az elsőre tudok válaszolni: A fejlesztési menüben tudod megnézni. (de a lőszer nem szokott drága lenni.) -
#2065 Pár idióta kérdés:
- A fegyverekbe való lőszer árára vonatkozóan hol találok információt?
- Érdemes kifarmolni 1 havi prémiumot, tehát ingame kreditért megvenni? Azért kérdezem, mert amióta Recon vagyok és nem használok Bazooka-t, szinte dől a lé.
- Mi a különbség pl egy Mosin-Nagant, és egy Mosin Nagant Scoped között, ha mindegyikre ugyanolyan fejlesztéseket (ugyanolyan távcsöveket pl) lehet felrakni? -
#2064 Természetesen a gyalogosokat gépágyúval kiszedni erdőben nem reális, ugyebár. Persze, nem lehetetlen, csak ugye véletlenül fog sikerülni. Nyílt terepen viszont már más a helyzet. Nem könnyű feladat, de nem megoldhatatlan. Jeepből is ki lehet őket szedni, még ha száguldozik is, erre kiváló a HE lőszer. A bomba vetést meg be kell gyakorolni, és kb ennyi. A légi csaták egy külön fejezet. A parathrooper repcsi lelövése sok xp-t hoz a konyhára, de ennek az az ára, hogy a csapattól, a csapat támogatástól vonod ki magadat esetleg. Én szoktam a kiugráló ejtőernyősökre is fordulni, vagy eleve azokat szedegetem, mert jó gyakorlási lehetőség, mivel ezek a fránya emberkék próbálnak a levegőben kitérni a lövések elől, és csak finom mozgással lehet levadászni őket, de ez pont arra jó, hogy begyakorold az irányítást/célzást. Az angol repcsi szélessége miatt nehezebben tud bemenni a fák közé, azaz a német/orosz repcsikkel érdemes berepülni a fák közé, mert ha követ az angol gép, nagy eséllyel csapódik fába. Természetesen ezt is be kell gyakorolni, nem megy azonnal, de rá lehet érezni... -
Skaternorbart #2063 Na azóta már egy kicsit jobban koordinálom a gépet, eleinte nehézkesen ment, párszor már tankot és légvédelmet is eltaláltam, de az infantry-t kb csak random találom el néha, oda dobom a bombát ahol valszeg spawnolni fognak. Nézek valami videót hogy kell ezt csinálni...
Amúgy ez az új adatbázis amin dolgoznak ez a statisztikákra vonatkozik? mert ma néztem volna rá egy pillantást, és feltűnt hogy nincs már olyan. Na mindegy... nem annyira lényeges csak most tűnt fel -
#2062 Az engem is érdekelne, megnézem majd, hogy milyen követelményei vannak. -
#2061 Elkezdtem az Orosz katonámat fejleszteni.Sejtettem hogy nem lesz egyszerű de hogy ennyire hulladék legyen az alap fegyver...vicc.4/18-as stat volt a legdúrvább.3-4 bekapott lövés után még simán visszalőttek...Persze 1 lövésből kill testen amit érdekes nekem ugyanaz a fegyver 120-ra húzva 10-ből 5 ször nem ad be.Na mondom majd fejlesztem 1 kicsit hátha jobb lesz. Sebzés 55-re húzva elsütő billentyűt gyorsabbra cserélve.10 m-ről ugyanúgy 3 lövés kell szinte mindenkibe.50 m-re meg már rá se próbálok...felesleges.1 fegyver érdekel csak Orosz oldalon:PTRD 1941 hát asszem mire azt elérem megint beleölök vagy 200 órát. -
#2060 11 perces meccs alatt 1.500 XP, Recon-nal (nem tudom miért voltunk többen amúgy): -
#2059 Igen, a repcsis is szívás, mint minden cucc, első pár körben. De ha meg van a spec lőszer, meg ugye bizonyos "érmék", akkor már jó móka lehet. Az, hogy ez mennyi idő, az más kérdés. Természetesen a bomba vetés hozhat konyhára, meg a lövések, de itt érdemes lehet nem a repcsire lőni, hanem a kiugráló parathrooperekre. Gáz levesz, és lehet szórni. Csak ugye időben vissza kell tolni a gázt, mert ugye a köv metrót nem repcsivel kezdjük el ásni. Speciel, én az összes pilótánál megvettem a javító kulcsot, de ha valaki assaultként viszi elég sokáig, jobban járhat (mint minden többi speciális karakternél mint tankos) később specializálódni. Így leszállok valahol a pálya szélén, és megjavítom a repcsit. Itt is van trükk, ha pl fa van előttünk. Gázkar fel egy rövid ideig, és jobbra/ballra elhúzni. Ilyenkor felpörög a motor, de szinte egy helyben megfordul. Lehet felszállni, és tovább írtani az ellent. -
#2058 Az első bekezdéseddel 100%ig egyet értek. Milliószor szednek ki az anti tankosok akár aknával úgy hogy körülöttem ilyen 50-100 méterbe legalább 2-3 infantri matyizik de nem lövik ki.....meg sticky gránát meg tököm tudja. -
ChipKng #2057 A tank az elegge kempelos eszkoz. Azzal nem agyatlanul rohanunk elore az ellenfel tankjainak kereszttuzebe es az ellenfel anti tank egysegeihez hanem a sajat gyalogsagunk vedelmezo gyurujebol osztjuk az ellent. Ha mar nem birjak akkor lassan araszolunk elore es fedezzuk a gyalogsagot. Igy kellene mukodnie elvileg... Gyakorlatban szarra szednek az anti tank karakterek a sajat spawn pontjainkon mert senki nem veszi eszre mert agyatalnul rohan elore.
@Skatemorbart: En is vettem repulost. Orasi szivas vele a kezdetleges loszerrel. Egyedul a bombazassal jutok valamire. Mar csak akkor ulok bele ha folenyben vagyunk a levegoben vagy senki mas nincs, mert nagyon kiabrandito hogy az ellenfel 2 HE lovedekkel kikap a gepbol es en meg szorakozhatok orakon at a main gun-nal, akkor sem tudom leszedni egyikojuket sem. Meg a nyamvadt paratrooper gepre is hiaba lovok ki egy tarat ugy hogy nem gyozi irni a "penetrated armor"-t akkor sem sikerul. Na mind1, nem adom fel... sokat kell melozni ezzel is, csak nagyon kiabrandito tud lenni.
@Devid: Kempeles mindig lesz szerintem, csak kerdes, hogy milyen eredmennyel. ;)
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.18. 10:11:24 -
Devid-on #2056 Amíg ki nem jön a squad 2.0 rendszer a játékhoz addig én vissza nem megyek,elég ha olvaslak titeket és látom hogy a kempelés még nem ment ki a divatból .Elvileg ha jól vettem ki akkor az új squad rendszerrel majd le lesznek korlátozva a tankok és egyebek is a pályán.Plusz valami olyasmi is kivettem hogy a fejlesztők szerint is OP a sniper kocsi és azzal is kezdenek valamit.Plusz egyéb finomságok is jönnek majd a játékhoz,szerintem addig érdemes kicsit pihentetni azoknak akiknek felmegy az agy vizük a sok fogykostól -
#2055 Ezért kell egy Infantry, aki Bazooka-s, én imádom szivatni a tankokat. Az az idióta, aki egy helyben camp-el, az a legjobb, ha egy kurva vonattal közelítenék felé, akkor sem venne észre. Egy sniper az hall / lát sokkal előbb, de egy tankosnak korlátozott a látása, a hallása meg még inkább. Simán van időm rálőni 3 Bazooka-t. Az értelmesebbje elkezd menekülni, ahogy seggen lövöm, az idióták meg elkezdenek keresni. Azért erdőben egy tankból elég nehéz gyalogost kiszúrni akkor is, ha van lövés indikátor, meg hát lövés után én is pozíciót váltok. Néha már sajnálom ezeket a kempereket. Na jó, nem, mégsem.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.18. 07:45:06 -
Skaternorbart #2054 vettem egy repcsis karaktert, és rohadtul egy killt se tudtam osztani vele... -
#2053 Ez sajna saját probléma. Én már ilyenkor, amikor látom, hogy beszorulunk az erdőbe, és elkezdődik ez a spawn kempelés, lépek is ki a fenébe. Minek idegeskedjek? Illetve, egyet meg szoktam próbálni, embert váltani, hátha engedi. Azaz, repcsisre, mert azt sokkal nehezebb elkapniuk ilyenkor, főleg, ha nincs a másik oldalon is repcsis. Eddig egyszer találkoztam spawn kemper pilótával, aki tudta hajszál pontosan, hogy kb honnan indulnak a gépek, és lehetőleg hátulról érkezett a többségében. De, azért hiába nyomta jól, többségében sikerült nem megdegleni...
Lépj ki ilyenkor, oszt csá. -
#2052 Ebből annyi jött le hogy nem megoldható.Köszi. -
Skaternorbart #2051 How can I change my account name?
IT IS NOT CURRENTLY POSSIBLE TO EDIT USER ACCOUNT NAMES. Allowing user name changes is no small feature, as it would require major back-end modifications and demand that we also rework several security measures. So far it has been our belief that our l... -
#2050 Akinek nem inge ne vegye magára és én kérek érte elnézést de ez most kifakadt belőlem.Lehet szídni a snipert hogy a statbuzuláson és a kempelésen kívül máshoz nem ért.Lehet...de az én szememben a tankosnál nagyobb kemper férget még nem láttam.Ami az uccsó körömben volt az már túlment a jóizlés határán.Amcsi oldalon minimum 12 tank nálunk 1 sem.Spawn pontokat legalább 3 rohadék lőtte folyamatosan hogy ki se bírtunk mozdulni.Tabon az első 6 nyomorult verte a f@szát 2 kézzel a 10-15-20/0-ás statjára.Az erdőből vagy 3 tank osztott minket.... megközelíteni esélytelen volt.Kemp hátán kemp végig.Én még így nem útáltam tankost mint most.2-3 tankkemperrel még kezelhető a dolog de 10 fölött már hányinger volt az egész.ÉN KÉREK ELNÉZÉST!!!!
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2015.11.17. 17:54:53 -
#2049 Játékban is ez a nevem kiegészítve 1975-el.Ezt cserélném le valahogy
-
Skaternorbart #2048 amúgy észrevettétek már hogy ha bele sasolsz a távcsőbe ugye az nagyít, de körülötte is nagyít! -
Skaternorbart #2047 gondolom ez a játékban fontos csak, mert itt a fórumon, a neved meg sem közelíti a leírtakat :) -
Skaternorbart #2046 miért most mi a neved a játékban? -
#2045 Nem a katonám nevére gondoltam...erre azért nem adnék ki 15800 creditet vagy 95 aranyat.Ami a táblázatban szerepel és mindenki látja ara gondoltam.Rendes Magyaros nevet szeretnék betenni (már messziről látszodjon hogy Magyar vagyok).
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2015.11.17. 16:05:36 -
Skaternorbart #2044 mostanában amúgy a ping is magas sokszor és amiatt is lehet hogy mellémegy a lövés -
#2043 Nyomj rá a nevedre a karakterválasztónál. -
#2042 Játékon belül hogyan lehet a nevemet megválltoztatni? -
#2041 Ha elmész bringázni, azért is kapsz pontot. Csak qrva lassan. -
Skaternorbart #2040 na meg is van "you will of course still earn credits by capping, wounding, killing and so on as usual. A small bonus is furthermore given if your faction wins the battle you participate in." -
Skaternorbart #2039 engem az érdekelne hogy azon kívül még miért lehet creditet kapni egy meccsen belül, hogy időt töltünk benne, ha jól tudom a mesterlövész pl tud longshootért is creditet szerezni, nem csak xp-t... de jó lenne tudni mi mennyit ér :)