Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oldalról sebez!
érzem, csak úgy tudtam könnyen kilőne ha mögé settenkedem és seggbe vagy oldalba lövöm, amúgy halál...
A PZIII-al az a baj, hogy folyton a hozzá képest OP M4A2-es, meg az E8-as Shermanokkal dobja össze, amit nem tudsz az istenért se normálisat sebezni (a kis kaliber miatt), de az E8-at még átütni is nehezen. Ehhez még hozzá jön az is hogy ők 2 lövéseznek.
tisztába vagyok a páncélvadászokkal 😄 a hetzert is megtudom már venni de inkább a pzIII felé megyek először + az MP40 is elérhető, de jelenleg az az utolsó a listámon. kösz az infot 😄
meg kell venni! nehezebb vele mint a light tankokkal, de élvezetesebb kilőni az ellen tankokat. És evvel tudod megszerezni a panzer IV-et, és ha tankokat szedsz ki akkor hetzert (ami egy tankvadász,nem forog a löveg, mert nincs torony 😊) de hetzert megszerezheted light tankokkal is, ha azokkal szeded ki az ellen tankokat!
Mi a helyzet a PzIII al? mert én még1et se láttam. Most tartok ott, érdemes meg venni? mert mivel nem láttam még egy darabot se lehet át lehet ugorni valahogy vagy mi? 😄
van lent egy pajzs ott kell közösen indulni, vagy ha játszik, a barátlistában tudsz csatlakozni hozzá, de inkább az elsőt javaslom.
Felvettem cimborámat barátlistába.Hogyan tudunk egyszerre felmenni szerverre?Vagy ha látom hogy játszik hogyan tudok hozzá csatlakozni?
kiváncsi vagyok erre az updatre az oroszok nulláról kezdik míg a németek és az usa fullra ki van gyúrva, remélem nem veszik el a karaktereket...!?
Nem kell kilépni hanem bal alul csak váltasz karit és kész,ha nem megy akkor valószínűleg nincs már hely az adott squad-ba vagy megszűnt az a vonal ahol éppen volt.
Olyan kérdésem lenne...régen működött a dolog de most nem bírom megcsinállni:játék közben pl.sniperrel megyek,de az ellenség teli van tankokkal.Van gyalogos katonám tankelhárító gránáttal és azt akarom behozni a csatába.Régen csak kiléptem a játékból és rámentem a másik katonára aztán azzal csatiztam újra a játékhoz.Na most ezt hiába próbálom nem enged! Kivették ezt az opciót vagy én vagyok pancser hozzá?
Sziasztok. Én is elkezdtem a játékot, nagyon tetszik. Jó lenne csapatban játszani, van német gyalogos, tank crew, meg szövetséges gyalogosom. Ha csapatjátékosok várnak még lelkes kezdőket, csatlakoznék. TS, skype természetesen nem akadály.
kösz a választ én full hd-n próbálkozom de sajnos időnként leesek 20 fps környékére ami már eléggé élvezhetetlen, a proci cseréjén gondolkodom, nem tudom érdemes?
Am jó vidi én is összeraktam egy valami videót 😊
Am jó vidi én is összeraktam egy valami videót 😊
AMD x4 975- GTX460/1gb-8gb ram 1280-1024-ben(19-es monitorom van) felhúzott grafikán tökéletesen fut.
Hali kinek milyen géppel hogy fut a játék? Mert nálam laggol, az spatz 2 update óta...
amd x4 740 és gtx 750ti
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.02.03. 03:16:35
amd x4 740 és gtx 750ti
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.02.03. 03:16:35
Csata közben megnyomod az "Esc"-et, és a feljövő menü alatt egy sávban van 2 vízszintes menüpont. Abból lesz az egyik. (a menüpont neve, most sajna nem jut eszembe)
Hol tudom állítgatni a billentyű beállításokat?
Jaja, ráadásul, az ÖSSZES fps hasonló ilyen szempontból, azaz, az tud igazán eredményes lenni, aki csapatban dolgozik. Persze, fps, és fps között is óriási a különbség, pl lásd cod v. battlefield (flame on). Én speciel a BF-t szeretem (volt szerencsém a cod-hoz is, totál más stílus). De, a BF-ben sokkal több variációt fedeztem fel, mint a cod bármely részében. (flame off).
Mégis, itt vagyok, és nem a BF4-t nyomom...<#vigyor1>#vigyor1>
Mégis, itt vagyok, és nem a BF4-t nyomom...<#vigyor1>#vigyor1>
Azért ne add fel ilyen könnyen..Alien kolléga elég jól összefoglalta a lényegét.Alapszabály,hogy a Rambo stílus itt nem fog bejönni(alap fegyverrel meg pláne nem)arra ott a call of duty.1 jó smg-vel pl.mp40 már bátrabban neki lehet menni 1 ház befoglalásnak,de mégjobb ha legalább 2-3 ember egyszerre ront be.Sima puskával egyedül bemenni a sűrűjébe..annak az esélye kb.0 Meg kell várni míg más is odaér és mikor már húzzátok a pontot akkor odaszaladni.Vagánykodni sokáig 1 helyben állni,vagy nyílt terepen sétálni gyönyörködni a táj szépségében szintén öngyilkosság.Jópár munkaórát bele kell ölni hogy eredményes legyél...de pénz nélkül is elég jól el lehet vele játszogatni.
Megyek inkább szánkózni az ingyen van
Szerintem, menj szánkózni. <#alien>#alien>
Alap fegyóval NE próbálj heroest játszani, mert hamar megunod, és vissza mész codozni (mondjuk). Amíg nem ismered a pályákat, addig szintén ne rohangálj. Próbálj meg keresni más embereket, és kövesd őket. Ha hamar kipurcantok, akkor NE őt kövesd legközelebb. <#zavart1>#zavart1>
Vannak trükkök, de kinek mi válik be. A legegyszerűbb stílus, a kempelés, ami itt szerintem még egyszerűbb, mint a legtöbb fps-ben (pl battlefield sorozat). Itt, ha beállsz (inkább guggolj, vagy feküdj bele) egy bokorba, bizony szinte észrevétlen lehet maradni, főleg, ha nem lövöldözöl ész nélkül. Ha már kezded kiismerni a pályákat, onnan kezdve a kempelés már uncsi, és felesleges lesz, mert igaziból nem eredményes. A legtöbb pénzt/eredményt itt is a foglalással, és terület védelemmel/támadásával lehet szerezni. De, szerintem itt kifejezetten ez a legjobb móka. Betámadni egy házat, mondjuk, és bevédeni utána, vagy, menni a következő ponthoz. A többségében NEM kifizetődő egyenes vonalba menni, főleg, mert mindenütt van kerülő út is, és oldalról/hátulról eredményesebb a támadás.
Ezen kívül, kérdés, hogy hajlandó vagy-e fizetni veterán tagságért, mert azzal egyszerűbb minden (természetesen), de, nem kötelező persze, és simán lehet eredményeket elérni fizetés nélkül is.<#alien>#alien>
Alap fegyóval NE próbálj heroest játszani, mert hamar megunod, és vissza mész codozni (mondjuk). Amíg nem ismered a pályákat, addig szintén ne rohangálj. Próbálj meg keresni más embereket, és kövesd őket. Ha hamar kipurcantok, akkor NE őt kövesd legközelebb. <#zavart1>#zavart1>
Vannak trükkök, de kinek mi válik be. A legegyszerűbb stílus, a kempelés, ami itt szerintem még egyszerűbb, mint a legtöbb fps-ben (pl battlefield sorozat). Itt, ha beállsz (inkább guggolj, vagy feküdj bele) egy bokorba, bizony szinte észrevétlen lehet maradni, főleg, ha nem lövöldözöl ész nélkül. Ha már kezded kiismerni a pályákat, onnan kezdve a kempelés már uncsi, és felesleges lesz, mert igaziból nem eredményes. A legtöbb pénzt/eredményt itt is a foglalással, és terület védelemmel/támadásával lehet szerezni. De, szerintem itt kifejezetten ez a legjobb móka. Betámadni egy házat, mondjuk, és bevédeni utána, vagy, menni a következő ponthoz. A többségében NEM kifizetődő egyenes vonalba menni, főleg, mert mindenütt van kerülő út is, és oldalról/hátulról eredményesebb a támadás.
Ezen kívül, kérdés, hogy hajlandó vagy-e fizetni veterán tagságért, mert azzal egyszerűbb minden (természetesen), de, nem kötelező persze, és simán lehet eredményeket elérni fizetés nélkül is.<#alien>#alien>
Tippek, trükkök, tanácsok egy kezdőnek?
Üdv mindenki aki szeretne csapatba játszani illetve csapat játékos de még nem talált társat annak itt egy Team Speak (ip) ide jöhettek ha szeretnétek : 84.21.7.97 Heroes&Generals a szoba neve
Majd át nézem, de, mint írtam, ettől függetlenül, nálam is full damage-ra van rakva, amihez természetesen a lőszer is ott van, anélkül ugye nem megy. Ennek ellenére, NEM 1 lövés 1 kill. Mondjuk, nem panaszkodom rá.<#idiota>#idiota>
Minden alkatrész módosítva lett+spéci lőszer is kell hozzá így lesz teljes 100% a damage. Testen is 1 lövésből adja a killt még a hegyoldalban kempelő snipernek is.Videó elején ott a kép mi lett módosítva rajt.
Mintha ez egy fun film lenne csak. Nem látom, hogy mit tuningolt fel benne. <#confused>#confused> Bár, nekem is full damage-ra van nyomva, és eléggé jól megy vele, de totál nem 100%-os egy shot/killes. Kb 70-80% (a fejlövést ugye nem számolom, mert az nem beállítás függő, szerintem).<#vigyor1>#vigyor1>
Én is ezeket állítottam be: https://www.youtube.com/watch?v=4lz0sSrGJn0#t=31
Ezzel már tényleg 1 lövés 1 ember még nagy távolságra is.
Ezzel már tényleg 1 lövés 1 ember még nagy távolságra is.
illetve van olyan jelvény a kedvez a mesterlövészeknek? a valós pénzért vásárolható álcaruha az használ is valamit vagy csak szimplán jól néz ki?
Én most váltottam Recon-ra így megkaptam a távcsöves mausert, megvettem és mellé a Luger P08-ast így ezt a kettőt használom. Az a kérdésem hogy mauserre milyen "fejlesztést" érdemes venni, amivel még viszonylag pluszba maradok csatánként és elérhető hogy 1lövés egy ember, illetve stabilabb esetleg nagyobb lötáv?
Egyébként ahogy szintet lépsz növekszik a zsoldod is. És többet fogsz kapni egy meccsért. Van egy jelvény, amivel vihetsz +1 aknát; Dynamite lover, sőt ha ezüst akkor +2 -t. Az aknánál valamivel jobb a mágneses akna amihez jó néhány tankot le kell szedni, és igazán jó lenne már nekem is a sticky bomb. esetleg lehet még használni az iron fist jelvényt ami nagyobb sebzést ad tankok ellen, ehhez rengeteget kell szállítani a csapattársakat. Az a legjobb ha néha gyalog vadászod a tankokat panzerschreckkel, néha aknázol, néha pedig tankkal zúzod őket, így lehet a legjobban gazdálkodni. Szerintem.
Egyébként tankos kollégáknak nem győzöm hangsúlyozni a Panzer 38 modifications-nél, lehet venni erősebb pácéltörő lövedéket amivel jobb lesz a páncélátütése mint a panzer III-nak.
Egyébként tankos kollégáknak nem győzöm hangsúlyozni a Panzer 38 modifications-nél, lehet venni erősebb pácéltörő lövedéket amivel jobb lesz a páncélátütése mint a panzer III-nak.
Nem tudom, minek erőltetitek a bazookát, ha drágának találjátok. Tankra ott van a mágneses akna, vagy egyébb cucc, ami kinyírja. igaz, közel kell menni hozzá, de sokszor ez nem gond, mert a gyalogosok többsége láma, és nem fedezi a tankot (SE). <#vigyor1>#vigyor1>
Én most a panerschreck röl váltottam a tányéraknára. bár csak 2 tud magával vinni, de olcsobb... 60db újra töltése csak 3500 körül van. bár ehhez közel kell férkőzni a tankhoz így kockázatosabb, de jobban megéri mint a panzerschreck... a távcsöve a mauser98k menyibe kerül? még messze vagyok tőle, csak hogy tudjam menyit kell spóroljak 😄
a Panzershrekkel szerintem inkább az a gond h egy lőszer hozzá az majdnem 800 pénz. Én átlagosan 2-4k között kapok egy meccs alatt és 1 könnyű tankhoz általában 2 találat kell. Szóval nem vmi gazdaságos megoldás. Vagy legalábbis nem tudom hogy miért kap az ember pénzt, Nekem 4000 fölött még nem nagyon sikerült alakítanom.
Viszont ha a kocsi hátuljára veszel anti tank dobozt az sokat segít. Sokkal olcsóbb
Viszont ha a kocsi hátuljára veszel anti tank dobozt az sokat segít. Sokkal olcsóbb
miért úgy tervezed hogy kilövöd az összes tankot? 😄 most komolyra fordítva a szót, nincs is mindig tank a pályán, és azért érdemes 50 méteren belülről lőni akkor szinte biztos a találat, és úgy nem fogy annyira a lőszer.
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.01.11. 08:35:29
Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.01.11. 08:35:29
Hallod.... megvettem a panzerschrek-et... szép éd jó, de egy csatába 8000 minusz a feltöltése. Ez vicc 😄 ezek szerint egy csatába csak párat löhetek ha pluszba akarok maradni....
Sziasztok!
Hol tudom megnézni hogy mit kell húznom hogy ejtőernyős lehessek?
Köszi előre is a segítséget.
Hol tudom megnézni hogy mit kell húznom hogy ejtőernyős lehessek?
Köszi előre is a segítséget.
Na, 😄 mi a fene van itt, kinek van már medium tankja? vagy aknája mg42-es? Hoarder badge silver, mg42 sticky bomb gránát?
Szerintem gyere be chat-be egyszerűbb ott segítek neked amit csak akarsz.Bal alul rá mész a Chat-re majd Channels beírod a keresőbe hogy Sgponthu és Join 😄
Eddig panzerfaustot használtam, de az csak 1 lövetű és sokszor kevés volt. Még csak 4es szinten vagyok és sokszor a csapattársaim kb mintha botok lennének. Nem vesz magához senki sem panzerfaustot hiába ingyenes... Kis dobozba hogy lehet panzerfaustot rakni?
Üdv
A csatát már leírták pár sorral lejjebb.Pénzt a skyrmis pályákon lehet leggyorsabban gyűjteni (szerintem).Ha kell sok pénz akkor ne használd jó darabig a panzershreck-et mert drága,ha mégis akkor próbáld seggbe lőni a tankot úgy többet sebez.Vagy szét vannak szórva a pályán Panzerfaust-ok.Azzal lövöldözd őket vagy a járművek hátuljára (kis dobozba) szoktak feltenni külön is onnan is vehetsz (persze jóra használd) 😄
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.01.06. 15:42:04
A csatát már leírták pár sorral lejjebb.Pénzt a skyrmis pályákon lehet leggyorsabban gyűjteni (szerintem).Ha kell sok pénz akkor ne használd jó darabig a panzershreck-et mert drága,ha mégis akkor próbáld seggbe lőni a tankot úgy többet sebez.Vagy szét vannak szórva a pályán Panzerfaust-ok.Azzal lövöldözd őket vagy a járművek hátuljára (kis dobozba) szoktak feltenni külön is onnan is vehetsz (persze jóra használd) 😄
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.01.06. 15:42:04
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani és felmerült pár kérdésem. Páncélosok ellen vettem a gyalogosomnak panzershreck-et. De 2-3 lövés kell egy tanknak, közvetlen közelről. Hiába lövök ki 3 tankot, sokkal kevesebb pénzt kapok mint amennyibe a lőszer került... Vmit rosszul csinálok?
A másik kérdésem hogy mi a különbség hogy milyen csatát nyomok?
Illetve az utolsó: Hogy lehet pénzt szerezni? Gyalogosom van, de amióta megvettem a tankelhárítót egy vasam sincs. Pedig sok xp-t szedek és azért ölni is szoktam.
Nemrég kezdtem el játszani és felmerült pár kérdésem. Páncélosok ellen vettem a gyalogosomnak panzershreck-et. De 2-3 lövés kell egy tanknak, közvetlen közelről. Hiába lövök ki 3 tankot, sokkal kevesebb pénzt kapok mint amennyibe a lőszer került... Vmit rosszul csinálok?
A másik kérdésem hogy mi a különbség hogy milyen csatát nyomok?
Illetve az utolsó: Hogy lehet pénzt szerezni? Gyalogosom van, de amióta megvettem a tankelhárítót egy vasam sincs. Pedig sok xp-t szedek és azért ölni is szoktam.
Én szereztem már light armorral több mint 5000 xp egyszer- kétszer, persze vettem ribbon boostert mert az occsó! 😄 de úgy is kb 30 kills, 2 deaths stat kelett hozzá és hyperactive itás.
A "light armor"vonalon mitől függ hogy kapom a pontot? illetve menyit?
van értelme a javító kulcsnak. Megkeresed az enemy snipereit, mögé lopakodsz, és közvetlen közelről jól fejbe csapod, amitől kipurcan. <#vigyor1>#vigyor1> Vagy Te, mire oda érsz... <#zavart2>#zavart2>
A távcsővel Te leszel a szakasz parancsnok, elvileg tudsz utasításokat kiadni a többieknek. Ha betartják, persze...<#idiota>#idiota>
A távcsővel Te leszel a szakasz parancsnok, elvileg tudsz utasításokat kiadni a többieknek. Ha betartják, persze...<#idiota>#idiota>
na jó... az már tényleg vicc hogy én seggbe lövöm az M5A1 et, megleptem így vagy 2 lövés előnybe voltam és mégis ö szed ki úgy hogy a front páncélomat lövi.... ez mi?