5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Sherman0070
    Tudom csak egy előző meccsemen kicsit felidegeltem magam... tankokat teljesen ki kéne venni a játékból....
  • Roger6
    Ne lihegd túl, senki sem buzizott.
  • Devid-on
    Jó pálya?Ezt nem hiszem el neked Nem az a baj hogy sniper vagy hanem,az hogy akkor is az vagy ha a csapatod 80% is az.Az a baj hogy nem korlátozzák le őket ahogyan a tankokat és a repülőket se ebbe a fantasztikus játékban.Egyszer biztos eljön az az idő hogy ez megvalósul de akkor már senki se fog ezzel játszani
  • Sherman0070
    Jó pálya. Legalább nincs 10 kibaszott tank mind a 2 oldalon :) Állítólag a recon a "buzi" kaszt, akkor a tankok mik?
  • ikarus44
    Az korrekt...
  • Mersant
    kiprobaltam. 1 kalap szar, semmi ertelmet nem latom, max reflexeket fejleszteni jo :)
  • Master91
    Nekem az a pálya crashel, egyszer sem töltötte be :D
  • Devid-on
    Ez az új pálya micsoda?Most komolyan ez mi?Édes jó istenem én nem értem ezt a játékot ezek a fejlesztőkkel valami nem stimmel én mondom.Ellenkezőt csinálnak mint amit kéne egyszerűen megölik a saját játékukat.
  • ChipKng
    Dev! Megjott a Young update! :) Tolja mar vki? Velemenyek?
  • Master91
    Németeknél G43-at mennyire éri meg fejlesztgetni ?

Zöld fejű lőszer, meg a jobb elsütő billentyű rajta van, van 45k-m, a jobbik sigh-tot agyalok meg az erősebb rugón (heavy spring, kisebb lesz a szórás) hogy rá tegyem e vagy sem...
    Egyszerűen nem tudom melyik fegyó illene hozzám, amcsiknak az M1Garand szerintem baromi jó, távolról mindig leszednek míg én a német alap fegyóval nem sok mindent tudok tenni ha rám lő, oroszok meg mikor behozzák a PPD-40 házas küzdelembe megint szívok
  • Alien69
    Nekem mondjuk sikerült módosítani a fegyverzetemet, de cserébe más bugjaim vannak. pl Nem látom az enemyt, csak miután lelőtt, mind ezt úgy, hogy akár egy szobában vagyunk. De hasonlót ellentétes módon is tapasztaltam, az enemy nem látta, hogy ott vagyok.
  • ChipKng
    Ahhoz kepest, hogy elvileg Szerdankent van csak karbantartas... bar mar Vasarnap is elegge docogott a szerver. Ugy latom belefutottak megint valami komoly problemaba. :(

Nem kicsit borultam ki mikor haboru kozben nem tudtam karaktert valtani es igy Roland baratunk siman szet tudott szedni minket a tankjaval, mikozben a D1-en camp-elve osztotta a spawn-olokat... Megcsak nem is AT csapatot probalok valtani, hanem szimplan karaktert, tamadobol anti-tank-ba es valahogyi csak a nevet irja at a rendszer, mert a fegyverzet meg az elozo karaktereme... Elegge nagy bug ez.
  • Sherman0070
    Jó is lenne a játék ha nem halna meg meccsenként...
  • Sherman0070
    ÉS most van karbantartás
  • Sherman0070
    Ja, tudom hogy kevesebbet ad mindenből de sztem ennél nagyobb fun nincs. Főleg úgy hogy abból a 20 killből 16 két perc alatt jött össze.
  • Roger6
  • ChipKng
    Tobb penz es XP jar ha ugyanennyi embert kiszedsz csak mondjuk van alattuk egy auto vagy egy tank.

At kellett ulnom a Hellcat-be mert tomegevel jottek at tankokkal es senki sem tamadta oket.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.26. 14:02:56
  • Roger6
    De mondjuk XP-t alig kapsz, meg így zsetont is.

Amúgy ilyen stathoz nem kell Reconnak lennie az embernek, és több mint kétszer annyi xp-t is kapsz (meg zsetont):

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.10.26. 14:01:27
  • Sherman0070
    Szerintem én jó vagyok ebben a támogató szerepben. Airfield-en O2-t (utolsó pontot) foglalta a csapat. Aztán a mezőre spawnoló amcsiknak kb. 80%-át én írtottam, így gyorsan befoglaltuk az utolsó bázist és kb. 10 perccel korábban lett vége így a meccsnek.
  • Sherman0070
    Reconnak lenni OP
  • ChipKng
    Hetvegente szaraxik a szerver is irto lassan reagal.. Szal a menu ezt a szivja. Engem az idegesitett fel, hogy nem tudtam karaktert valtani menet kozben mert annyira lassu volt a szerver..aztan atvaltok akkor csak a neve lesz mas, mert a fegyverzete meg az elozo... Picit bugos.

Tobb penzre magasabb szintu jatekossal kapsz majd. Jooo sokat kell jatszani hozza, mert igy is tul sokan tavcsoveznek.
  • Sherman0070
    A kezelőfelület sztem mindenkinél ilyen bugos szar. Meg pénzt is mindenki ilyen keveset kap. éééés figyeld meg hogy 90K felett lesz az összes használható fegyver ára.
  • Master91
    Pár napja kezdtem játszani haverral, némettel vagyok 3-as szintű.

9 ezer ezüstöm van, és ha győzünk is, top-3ba vagyok, akkor is 4-5 ezret hozok, nekem nagyon kevésnek tűnik.....
    Főleg hogy a következő irányzék 20 valahány ezer a G43-ra. oO

Ilyen nehezen kapjuk az ezüstöt, vagy én csinálok valamit szarul?
    Gránátra is meg a fegyóra is automatikus javítást pipáltam, nem kéne ?

A menü miért ilyen bugos sz.r? Haver meg hív, nem tudom se elfogadni, se elutasítani. Medált nemtudok cserélni, újra kell indítani 2-3 csatánként az egész játékot, mert fagyoskodik vagy mi. Ha szakaszba vagyunk már, nem tudok módosítani a fegyveren, szét kell bontani a szakaszt hogy módosítsunk valamit. Ez a menü ez így nagyon gáz.
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.25. 13:09:45
  • gstup
    Tudom. :) De nem vészes.
  • Mersant
    hat azert nem 2 perc maxra fejleszteni, epp ezzel szenvedek, mert panzerschreck melle ez az egyetlen normalis fegyver amit be lehet tenni.
  • Sherman0070
    Én 1 éve játszottam egy keveset szóval nem tudom milyen volt akkor a scope. Ennél is jobb volt? Szerintem most is őrült jókat lehet lőni scope-os Karral. :D Kár hogy arról lemaradtam :D
  • Amper92
    Sziasztok!

Én 2014 nyarán kezdtem ezt a játékot, azóta kb, 2 hónapja voltam fennt, amíg játszottam, egyáltalán nem volt pénz orientált a játék, most nem igen tudom mi a helyzet. Mostanában, mintha a grafikával is csináltak volna valami újítást, kicsit nagyobb a gépigény. A Mesterlövész, és a kar kapcsolatáról annyit, hogy régebben, csak mesterlövésszel nyomultam jó ideig... volt, hogy kb 100-200 méterről szedtem le az ellenséget a saját bázisuk körül, és közelharcba is bocsátkoztam a fegyverrel, egy lövés kar, utána pár lövés a pisztollyal és kész. Végén remekül belejöttem, a több száz méteres célpontok menet közbeni leszedésében is:D Volt, hogy tankparancsnokot szedtem ki, volt, hogy dzsipből először a sofőrt, majd a többit lőttem le, menet közben. Ezen kívül a tank kezelő voltam, az is remekül ment, olyan statot csináltam, hogy azt hitték csíter vagyok. Remek játék ez, de mostanra, picit számomra talán elrontották. Mesterlövésszel, már korántsem olyan könnyű, a scope átalakítás miatt, de nem is baj talán:) Egyébként reconnal sem féltem a közelebbi harcoktól... Elárulom, sosem használtam minden kiegészítőt a fegyverem, direkt a spórolás miatt, így is bőven meg volt, max 2 lövésből mindenki.
  • Roger6
    Persze, amúgy meglenne a maga értelmes szerepe, ha lenne csapatjáték, de a Reconok a saját statjukon kívül semmivel nem törődnek. Így tehát csekély a befolyásuk a meccsre. Tegnap este is volt hasonló, a gyerek végig csipázott. 50 kill, 15 death. Nekem egál közeli stat volt, de foglaltam 10-szer. Neki 1.300 xp, nekem 2.030 xp. Remélem neki még deficites is lett a meccs :) Jól meg kéne emelni a lőszer árát, aztán nem lenne ennyi idióta.

Akkor lenne értelme, ha a Reconok nagy része nem lenne egy egysejtű amőba szintjén, de nem kell félnem ettől, amióta változtattak a csipákon, alig-alig találnak be a bénák. Aki meg ért hozzá, az is csak egyik oldalról tudja támogatni a foglalást, szóval a másikról támadok ilyenkor (free kill-t nem adok neki többet, ez biztos). Aztán van még az a lehetőség, hogy beülök egy tankba, aztán hallgatom, ahogy a Reconok golyójának pattogása eljátssza a Liszt Rapszódiát a fülembe. :) Azért az hozzátartozik, hogy ez sem zavarja általában a nagyon sötét REconokat, mert ugyanúgy lövöldöznek tovább. Szóval volt olyan, hogy 2 percig néztem rá, ráfordítottam a tornyot, és csak lőtt, lőtt, lőtt, lőtt. Mondom ez tényleg ennyire sík hülye? Tényleg.
  • Sherman0070
    Azért az Reconok támogatásától is függhet egy meccs :D Pl. ha megakadályozzuk hogy az enemy eljusson oda amit épp foglalunk az nagy előny lehet.
  • Roger6
    Kar 98-al simán lehet támadni, foglalni, bármit, bár az biztos, hogy több skillt igényel, mint feküdni egy helyben...
  • gstup
    Ha ki van fejlesztve akkor közelharcban 1 lövés 1 ember.Simán lehet vele húzni....
  • Mersant
    kar98-al megis mit kene csinalni? eselyed nincs vele foglalni, mert smg-vel leradiroznak. nalam ebben is a RO az etalon, ott megvolt milyen fegyvernembol mennyi mehet be a jatekba. amig olyan jo a matchmaker, hogy csak tankok vs csak sniper, addig nincs is mirol beszelni. ezzel meg a spawolassall mar kezdhetnenek valamit, mert rohadt frusztralo, hogy olyan helyen eledsz ujra ahol az enemy ugral.
  • Sherman0070
    Csak kellet egy név azt beírtam valami faszságot. :D Am ja engem nem tudnak könnyen hátbakúrni :D Többször is olyat hátrarántottam hogy azt se tudta mi történt :D
  • Roger6
    Igen sajna, ez így van.
  • Devid-on
    Ha még le lennének korlátozva mondjuk 2-3/csata akkor talán még nem lenne annyira vészes de így?18 emberből 15 biztos hogy Kar van a kezében
  • Roger6
    A sok Kar-os miatt nem tudunk sokszor győzni, mert agyilag hulladékok. Tegnap két meccs is volt, ahol talán velem együtt 2-3 ember foglalt, úgy meg nem lehet csatát nyerni, hiába foglalok, egyedül kevés vagyok. Nem a fegyver képességei teszik azzá (noobá), hanem az a fajta szánalmas gondolkodásképtelenség, amik a gazdái 90%-ra jellemző. Lefekszik 300 méterre a ponttól, és bazmeg, ott fekszik 1 hétig. Amikor ellenem van ilyen, lapáttal baszkodom agyon őket, mert annyira hulladékok, hogy még azt sem veszik észre, ha a hátukon ugrálok (amúgy ásó tényleg OP, szerintem kurva nagy égés, ha egy mesterlövész lapáttal vágnak agyon).

De ez mindkét esetben szar, akár veled, akár ellened vannak.

Igazából a gond az, hogy fel sem fogják, hogy mit kéne csinálniuk. És már bocsássatok meg, a Kar-t használó játékosok igencsak nagy része ilyen. Persze, valószínű más fegyverre is béna lenne, de a Kar-osoknál ez kimagasló érték. Ezért noob fegyver számomra, mert noob-ok használják.

Ezt természetesen nem Sherman0070-re írtam (btw Sherman névvel miért KAR-t használsz? :D :D )
  • Alien69
    Me azt mindenki tuggya, hogy az ásó az OP fegyver!
  • Mersant
    biztos az aso :)
  • Sherman0070
    Am épp kérdezni akartam. Mik a nem-noob fegyverek? A sok smg?
  • Sherman0070