5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Eddie81
    Hát ahhoz sok pénz kell:)
  • harduplanfor
    Roger6
    ChipKng

Ki emlekszik ra. Tegnap este egy megfaradt, zoldfulu katonaval beszelgettetek XD Direkt azert irtam, hogy a vezeto oldalan alltam/allok a jeep mellett, es nem a supply reszen hatul.
  • Roger6
    Ezt mondtam, több karakter kell = repülőssel szétvágod az agyát. Vagy Tank elhárító Infantry-val.
  • Eddie81
    Hello!

Van valami megoldás arra , hogy amikor a kiindulási ponthoz beáll az ellenséges tank és egyből szénné lő mivel még a toronyt se tudod elfordítani ennyi idő alatt? Mondjuk hozzáteszem hogy ennél szánalmasabb dolog nincs.
    Jah és a Tigrist tényleg csak úgy lehet kilőni mint a kelly hőseiben??

Kösz
  • ikarus44
  • Luciferkee
    Voucher kód:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    THANKSGIVING2015
  • ChipKng
    A minap csoppentem egy ilyen meccs kozepebe/vegebe. Az idiotak mind E line-on erolkodtek kozben az ellen meg siman behuzott mindent O2->X1->O1 vonalon. Aztan cseten kerdeztem hogy mi a fene folyik itt erre beugatott vki, hogy ne pofazzak mert semmit sem csinaltam. Mondom most leptem be fel perce.... Egyedul probaltam vedeni X1-et de egy mg42-es csoka siman kiszedett es mire mentem volna vissza mar O1-et huztak be. A terkepen a csapat nagyja meg E line menten szetszorodva.

Koszi Grabo! Majd ranezek!
  • guargumimaci
    Elég békésre sikeredett a legutóbbi csatám :D Ellenség elment foglalni az egyik águnkat, míg mi a másikról elfoglaltuk a fő foglalási pontokat Town pályán, mivel nem maradt tőlük ott senki. Összesen kettő ember halt meg a csata alatt.
  • Roger6
    Uraim! Ingyenes veterán nap - csekkoljátok az üzeneteket ingame!
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.26. 14:22:13
  • ChipKng
    Jeep: Az lehet azert is mert kozelben van a hatso csomag es elkezd tolteni vagy gyogyitani ez megakadalyoz a beszallasban, elegge idegesito mert ugyanaz a bill csinalja. Indulas: Foleg akkor lehet gond ha eppen emelkedon allsz, de nekem is szokta csinalni hogy tok lassan indul be.

A freefall badge-et mar tegnap is mondtam neked.
  • Roger6
    Utolsó mondatodra reagálnék (csak ahhoz tudok :D :D :D): kezdetben magától nyitja az ernyőt, valami Badge kell hozzá (Free Fall talán?), hogy te nyithasd.
  • harduplanfor
    Tapasztalt parasokat kerdem a jo iranyzek beloveserol. Tegnap csinaltam egy paras karit. Kapott egy tomit ami jol funkcional a harcokban. Kijeloltem a pontot a terkepen ahova szeretnek pottyanni. A szallito kiirta a "jump" feliratot, majd amikor megnyomtam nem tortent azonnal semmi. Ismetelten megnyomtam, de tok gyik helyre kerultem a kijelolt celponthoz kepest. Ezt ugy 4x 5x eljatszottam. A "jump" gombot hosszan kell nyomni, vagy rovid ideig?
    Szamit a kulso, belso nezet ugrasnal?

Lehet szerverek kozotti kommunikacios hiba? Pl. amikor a jeepbe a vezeto ajtaja mellol beszallnek, sokszor nyomogatom a beszallast amire tortenik valami. Tovabba amikor megallok a kocsival, hiaba akarok ujra indulni es ratenyerelni a w billentyure, nem tortenik semmi. Ilyenkor ismetelgetem rendesen a lenyomasokat amire nagy nehezen elindul.

Miert nem tudom a talaj kozeleben nyitni az ernyot? Kiugrom, majd kis ido mulva magatol nyilik az ernyo amit nem szeretnek.
  • Roger6
    Azért itt több részre osztanám a dolgot. Az egyik, hogy nincs rendben fejben ez az egész dolog. Sniperezni jó dolog, meg móka, de azért az tudjuk, hogy ha támadni kell, akkor egy mesterlövésszel nem sokat érünk. Hiába tudok tegyük fel 300 méterről leszedni embereket, ha nekem nem az lenne a dolgom, hanem az, hogy nyomuljak előre, mert az idő minket sürget. Ahogy tegnap Chip-ékkel, kialakult egy álló csata. Próbáltam mindkét hídon 4-szer, 5-ször, mindig valami csipás kiszedett. Jól van, nekem mindegy, az idő nekünk dolgozik, több killt ne adjunk nekik, hát bekempeltünk. Le is hoztuk a meccset, ahogy várható volt, bevédtünk egy adott pontot, és kész.

Aztán a másik dolog, hogy sok ember nem rendelkezik több karakterrel egy nemzettől. Nekem nemrég vált világossá, hogy bizony nem árt, ha nem csak egy karaktered van egy a nemzetből, hanem bizony 2, de inkább több. Tegnapi állóháborúban egy M3 Grease Gun-nal próbáltam érvényt szerezni magamnak. A két part egymástól 150 méter távolságban húzódik nagyjából, gondolhatjátok, hogy milyen hasznos csapattag voltam. Mivel mi voltunk a védekező fél, ezért egy tankos, vagy Recon karakter sokkal jobban illett volna a háború karakterisztikájához. Nos, ezek hiányát pótolni fogom hamarosan az amcsi ágon, ha már a többiek is ezen mozognak.
  • ChipKng
    A varazslat neve: HeavySet badge... Mostanaban mar egyre tobb embernek van arany fokozatu mert volt ido ra kitermelni. De mar az ezust is sokat segit.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.26. 10:32:17
  • gunjack
    Sokan szeretnék az 1 hites fegyvert cipelni...csak akkor lesz a pofáraesés mikor majd 5-ből 3-szor nem adja be 1 lövésre.És nem 100-150 méterre hanem 5-re sem!Nekem gyalogos és sniper katonám van kihúzva és rendre így járok.Múltkori eset:Orosszal vagyok sima alap hulladék fegyverrel.Német recon kiszed vagy 3szor 1 lövéssel.Oké bemértem honnét lő,megkerestem booom headshot enyém a fegyó...Na most én jövök.3 emberre lőttem tisztán mellközépre és mindíg 2 kellett beléjük.Aztán valahonnét a halál f@száról kiszed megint ugyanaz a fószer testlövéssel 1 golyóval ......WTF????? Pár frissítéssel ezelőtt ez nem így működött.Amíg az alkatrészek nem koptak el addig az 1 lövés 1 halál 10-ből 8-szor meg is volt adva.
  • ChipKng
    Tegnap toltunk par kort es a Nemeteknek kellett volna tamadniuk. Az egesz csata atcsapott csipacsataba. Mindenki a folyo partjan egyik oldalrol lott a masikra a B3 es B4 mellol. 2-3 ember probalkozott csak, Semmit nem ert. Siman megtartottuk a pontokat. Egyik Objectiv pont sem forgott veszelyben 1 pillanatig sem. Itt jon elo, hogy mindenki 1 hites csipas akar lenni mert akkor a biztos tavolbol keves rizikoval lehet lovoldozni a tavolban az embereket. Meg is lett az eredmenye. Es meg Roland panaszkodott az amcsikra, hogy camp-elnek...
  • Skaternorbart
    Azt azért érdemes szem előtt tartani, ha recon-ra váltasz, akkor némileg jó ha úgy állsz a dologhoz, hogy te valóban szeretnél jó mesterlövészként szerepelni a játékban.
    Ha keresel egy jó pozíciót és kiszedsz 2-3 embert a támadók közül, akkor a többieknek az hidd el nagy segítség! persze ha mindenki ezt csinálja, akkor nem lesz elfoglalva a pont, de nekem pl. van mesterlövészem (0-ról 15-re felhúztam). Vagy personal mine, vagy luger mellé és 8x távcső, de van (0-ról 12)-re felhúzott gyalogosom is MP40-es meg amit akarok gránát, akna, at gránát, Panzerschrek bármi, de már csinálom a következő gyalogost ami panzerschreckkel fog menni.
    Tehát lesz egy rush gyalogos és egy tankelhárítós.
    Ezenkívül a tankosom Tigernél tart, de nem kell sok a Könighez, illetve most gyalog megy egy 4x es távcsöves one shoot kar 98-al hogy neki is meglegyen a camuflage jelvény mikor visszamegy tankra.
    Vettem egy pilótát 12-es szintűt hogy a Generális térképen legyen repcsim is. ez lesz a dream team! :D
  • ChipKng
    A hetvegen engem is utottek el repulovel ami csak azert visszas, mert egy repulot egy nagyobbacska madar is foldre kenyszeriti ekkora temponal, nemhogy egy emberi test. Regen volt olyan eset, hogy az alacsonyan szallo gepbe siman beleugrottam es fel is robbant tole, de ugy latom ezt megvaltoztattak idokozben.
  • Master91
    Aztarohadt :DD
  • Roger6
    A hülye Old Man Smithers tegnap végig ezzel szórakozott, szarrá röhögtem magam a közvetítésén (2 megás GIF, szóval csak spoilerbe) :
  • harduplanfor
    Igy legyen. Mindenesetre ertekelnem, ha egyik oldalon sem fordulna elo, hogy egy war kor az elejetol bekapcsolodva kb. 5 perc alatt befejezodik a masik oldal erofolenye miatt.
  • ChipKng
    Dobalgass sok MK II -t, majd megtobb anti tank akna elhelyezesevel talan egyszer neked is lehet. :) Ezert jo ha nem nullas karaktert vesz az ember hanem szepen felepiti...
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.25. 10:52:00
  • Roger6
    Még nem értem el azt a szinten
  • ChipKng
    Nemet recon-oknal rendszeres a sticky granat. Azt nem vihetsz magaddal?
  • Roger6
    Hát nem tudom, hogy nekem megéri-e a 157.000 kreditet, ha amúgy is mindig belevetem magam a csata közepébe. Lehet ésszerűbb lenne sima Infanrty-ra visszakonvertálnom a karaktert, aztán akkor mehetne egy Bazooka is a hátizsákba.

Amúgy elkezdtem az amcsi ágat, tegnap lett meg a tankos szint, ma este már tankkal fogom nyomni ha minden jól megy. M3 Grease Gun a kézbe, aztán hadd szóljon. Amúgy alig "fogyaszt" a fegyver, 2-300 kredit nagyjából az skuló újratöltése, szóval egész jó kereseti lehetőség számomra.
  • ChipKng
    Hogy a Recon-nal nagyobb nagyitasu tavcsore is szert tehetsz...
  • Roger6
    Most akkor tulajdonképpen mi is a különbség egy sima scope-os Infantry meg egy Recon között a jelvényen, és a Recon verdán kívül? Mert ahogy nézem távcsövet használhat mindegyik, Infatry-nak van 10 slotja, a Recon-nak meg csak 7 ha jól emlékszem, ráadásul egy Recon nem tud robbanóanyagot használi, Bazooka-t, stb. Egyelőre abszolút nem látom előnyét annak, hogy kasztot váltottam.
  • Devid-on
    Nem akarok hülyeséget beszélni de talán majd az új squad 2.0 elvileg csak a squad társad szállhat be a járműveidbe.De ez nem 100% csak mint ha halottam volna valahol
  • harduplanfor
    Remelem ezen a war dolgon kicsit dolgoznak meg a fiuk. Eleg nevetseges, hogy egymas utan olyan csatakba pakol ahol a jeepen kivul semmilyen mas eszkoz nem all rendelkezesre. Az ellenseg 4 bombazoja, tankjai, tele egyhites sniper gyerekekkel okadjak a tuzet. Persze az amcsiknal recont nem engedett behozni az utobbi csatakba csak egy utkozet erejeig. Bejottem a mesetloveszkocsival 2x. Elhelyezkedtem pozcioban, erre egy csapattarsunk bepattant, es nem birtam tole loni. A masodik esetben eppen soroztam valakit a toronybol, erre a baratunk elvitte a kocsimat egyenesen az enemy tankjai ele. A karim halala nem volt ertelmetlen, mert kilottem elotte a csipaskocsival egy konnyu tankot :) Nincs mod ra, hogy kizarjunk mas jatekosokat sajat autonkbol?
  • Roger6
    Te nagyon hasznos csapattárs leszel szerintem sokunknak.
  • adamq01
    fcukingalien néven vagyok fent. szívesen csatlakoznék klánba vagy valami csapatba. kb 3 éve tettem fel kisebb nagyobb megszakításokkal.
    Amcsi:
    R12 Sniper
    R5 Tank
    R4 Pilóta

Német:
    R8 Ejtőernyő
    R6 Tank
  • ChipKng
    Tegnap sikerult elernem az egyik karakteremmel a legmagasabb Inf Assault fokozatot. Jutalmul megvehetnem az M1/M2 -t, de elnezve 5 egyseg a csomagban es a teljesen kihuzott M1903 melle nem birnam vinni... Elszomorodtam. Kenytelen vagyok egy masikkal meg jo sokat gyilkolni, hogy azzal is megvehessem...
  • Alien69
    Én meg speciel nem csak snipákkal. Aki abban a bizonyos házban van, amibe én rendszerint megyek, ott mindig kialakul egy hasonló csata. Mint Sztálingrádnál, egyetlen nyamvadt épületért küzdünk, miközben repülők húznak el fejünk felett, az utcán járművek rohannak fel-, s alá. Az a pálya kifejezetten jó a gerilla harcra is. Akkor gáz, ha valamelyik csapat nagyon hátra szorul, ki a városból (már ha nincs vége azzal a 3 fő pont elfoglalásával).
  • ikarus44
    Igen, azon a pályán, én is rendszeresen macska-egér harcot vívok a sniperekkel. Olykor, én is kifejezetten élvezem
  • gunjack
    Ezek azok a ritka pillanatok a játékban amikért érdemes beleölni a sok(100)órát is.Volt már nekem is pár hasonló harcom ellenséges sniperrel.Erdőben még izgalmasabb volt.Nem sok killem volt és neki sem de én nagyon élveztem és szerintem ő is mert szinte csak egymást kerestük végig.
  • Master91
    az a pálya ahol középen templom van, város északi részén meg repülőtér :

ellenfelünk, sniperkedett a középső városba tetőről. ha meg ölt, nem mutatta meg a kamera a pozícióját, ez a skill volt neki aktiválva. Roppant idegesítő volt. meg találtam ,lerohantam, meg öltem. elloptam a fegyverét, scopeos mosi nagant.

Kerestem fasza pozíciót, mivel már 1 irányból tudtak támadni, abba az irányba koncentráltam. Leszedtem 1x miközben futott be a városba. Akkor már tudtam hogy engem akar levadászni, pozíciót váltottam. Jött velem egy másik sniper is, őt leszedte. Aztán megint letudtam szedni, (gondolom azt hitte hogy engem ölt meg), de később már ő szedett ki az erdőből. Később loptam egy scopeos kar98ast, megint így harcoltunk, és baromira élveztem, de szerintem ő is. Kicsit olyan érzésem volt mint 'Ellenség a kapuknál' filmbe (jó kis 2vh-s film megéri megnézni annak aki nem látta és tetszik neki a téma).

Szóval nagyon jól elvoltam ezzel a oda-vissza adok sniperkedéssel, főleg mikor nem halt meg 1 lövéssel, mikor rá jött honnan lövök.
  • Skaternorbart
    Ja 24 sniper kilőne mindenkit ... ;)
  • gunjack
    24 snipert kicsit túlzásnak érzem...az nem harc lenne hanem kempháború.Aki előbb mozdul az lesz kilőve.
  • Skaternorbart
    Mi lenne ha lenne veterán katona az assault csapatokban? pl ha egy assault csapat keresztül megy egy csatán a megmaradt katonák 1 veterán fokozatot kapnának. Tehát ha pl egy harcban 24 mesterlövészből elveszik 8, akkor 16 veterán mesterlövész maradna egyes szintű. A hozzá érkező nyolc erősítés nem lenne veterán. A csatában pedig lehetne a deploynál választani, veterán katonát, 16 darabot. Természetesen ez nem örök életű dolog lenne, ők is lelőhetők lennének :) Az egyes veterán pl.: kapna +10% staminát. Összesen 3 veterán fokozat lenne elérhető a második fokozat 5%-al csökkentené az elszenvedett sebzést a staminán felűl. illetve a 3. fokozat 5% bónusz sebzést nyújtana még. Izgalmasabbá lenne a játék úgy gondolom :)
  • gunjack
    Másik meg az,hogy sima gyalogos is fel tudja húzni a puskát csak kisebb távcsővel olyanra mint a reconé...120-as sebzés mindkettőnek aztán használja amire tudja...mert vagy beadja 1 lövésre vagy nem..inkább nem!Mindegy hogy 10 méterre lősz vagy 500 méterre.....Így meg a recon már értelmét is veszti javítsatok ki ha tévedek.