Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma este vki?
Nem most kezdi el letolteni es telepiteni?
Pff tényleg rosszul irtam kattintottam a linkedre be is jött (be vagyok jelentkezve a steambe)katintok a játék indítása most semmi mit baszok el???
Alien69
Mert rosszul írod:
Katt ide

Felmentem a steamre van fiokom is mivel megvan a Il-2 cliff of dovers,de itt próbáltam rákeresni herous and generals ra de nem adta be,annyit tudnál még segíteni steamen belől hol keressem?
Előre is kössz!
Boccs a bénázázésrt lehet kiszúrja a szemem csak én nem látom!
szerintem, az a Heroes and generals *clientet akarja telepiteni.. ami ugye a bongeszo (firefox, crome)-ben kell babralni vele (elfogadni vagy plugint hozza adni mar nem emlekszem, ha jol ertelmezem. ezert ajanlottam a steam-es valtozatot, ott csak elinditod, automatikusan patchel, es letolt mindent es nyomod. Szoval igen a legegyszerubb talan ha igy ujra rakod.

www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44

Nekem fent van a játék mikor indítanám valamilyen clintet akar telepíteni ezt megvolt kirakja a desktopra az ikont és mikor újra indítanám megint telepíteni akarja a clientet de a no ra nyomok és elindul a game,de nem tudok gyakorló missőnt csinálni a generálra kattintok akkor meg a nagy térképen se tudok csatlakozni sehova se! Esetleg valamilyen patch kijött az hiányozna? Vagy töröljem az egészet és töltsem le újra?
Nekem fent van a játék mikor indítanám valamilyen clintet akar telepíteni ezt megvolt kirakja a desktopra az ikont és mikor újra indítanám megint telepíteni akarja a clientet de a no ra nyomok és elindul a game,de nem tudok gyakorló missőnt csinálni a generálra kattintok akkor meg a nagy térképen se tudok csatlakozni sehova se! Esetleg valamilyen patch kijött az hiányozna? Vagy töröljem az egészet és töltsem le újra?
En steam-rol letoltottem (ugyis ingyenes)
Ami valtozott...
-Vannak oroszok (?)
-2-3 uj palya...
-mostmar minden el tud romolni (amit persze jatekbeli penzert megjavithatsz)
kb ennyi

www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44

Hello ALL!
Régen játszottam a játékkal tudna valaki segíteni abban hol tudok szerverre fellépni játszani,vagy mi változott,kb 4 hónapja nem játszottam a gaméval!
Előre is kössz!
Üdv
<bigface>Csak mert meg nem futottal ossze velem! 😄 </bigface>

Szep stat! Gratula! 😉
KakiSzaki
hat a T-34 megallithatatlan

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

KakiSzaki
nyugodtan csatlakozz ha van hely wart nyomok vagy meg sima staged assault

Roger6
Na ez igen Bandi! Szép volt! Tegnap láttam online vagy, gondolkodtam rajta, hogy csatlakozok. Legközelebb fogok is 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Alien69
Nekem mikro laggok vannak az elején, amikor belépek a pályára, de hamar elmarad, kb az indulásra. Az új pályával sincsen ilyen gondom, max az, hogy szar helyre tud berakni tankos oldalon. A templom mellé rak, onnan nehéz kijönni, ha az enemy lefogja ezt a részt. <#szomoru1> Illetve, folytatja a szopatást, és berak repcsivel olyan felállásba, hogy a másik oldalra rak 5 repcsis, itt meg max 2-n vagyunk...<#hehe>

KakiSzaki
T-34

Nekem az új pálya egyszerűen játszhatatlan nem az az 1 pálya ami úgy akad mintha a GTA5 akarnám játszani 4K-ba :/
Én úgy tudom hogy a német motort tették kicsit stabilabbá mert gyakran felborult 😄.
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.06.21. 19:28:29
Valaki tapasztalt a Vasilevsky-ben laggot? Mert most játszottam először a játékkal ebben az új patch-ben, de eléggé szaggat, és nem javított az sem hogy levettem a grafikát.
Másik új fizikai motort kapott a játék? Mert elég érdekes mozgása lett a kübelwagen-emnek. <#nevetes1>
Nagyon szívesen!
Roger6
Jól is sikerült az első meccs rögtön:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Hoppá-hoppá 😄 Köszönöm! <#taps> Akkor irány: <#violent>

Alien69
THX <#worship>

BAGRATION2015----------- 4 ingyenes ribbon booster-t ad. (csak 23.-áig jó)
Most vki? 😊
Ha teljesen tönkremegy akkor lényegében leveszi a fejlesztéseket. gondolom, hogy majd utána megint teljes áron kell majd megvenni. (Mivel én folyamatosan javítom, így ezt még nem kellett látnom, szerencsére <#smile> ezért csak gondolom.)
Roger6
9 meccsből 9 vereség. Akkor ma parkolópályára raktam a játékot asszem.

Roger6
Pár meccsen összefutottunk az előbb 😊

KakiSzaki
valahogy az ellenseg nem tudott megallitani

Roger6
Ha nem javítom az uprgade-eket fegyveren, az milyen negatív hatással van az eszközre?

Akkor nincs ötletem 😞
Roger6
Minden tanknak van weak spotja, ahol vékonyabb a páncél, valamint rengeteget számít a becsapódási szög. A becsapódási szög határozza meg, hogy átütöd-e a páncélját, tehát keress olyan helyeket a tankon csata közben, amely felülete merőleges a lövedékedhez viszonyítva (vagy közelít hozzá). Tankok első lemezének alja, a tank oldala (láncoknál), valamint a tank hátulja gyengének számít, a tornyukat általában erősebb páncél fedi.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.17. 13:19:10

KakiSzaki
igen ez szep es jo csak a jatekban ez nem igy mukodik

Roger6
Ilyet találtam, igaz angol.

KakiSzaki
egyet aruljatok el AP vagy APCR ? (tudom hogy eloben hogy mukodnek stb de a jatekban melyik a jobb)

Es itt a skirmisch a lenyeg es leheto 'dragabb' zsolddal rendelkezo karaktert kell bevinni.
KakiSzaki
orosz,amcsi,nemet konnyu tank vagy gyalogsag geppisztollyal a legjobb farmolasra skirmischbe 2 nap alatt osszeszedtem 170000 ppshra , ha amugy orosszal mesz vegyel fel nevem : HUN_BANDI
Utoljára szerkesztette: KakiSzaki, 2015.06.17. 11:20:23

Roger6
Neeeeeee! 😊 Köszi az infót, meg is nézem a videót mindjárt. Ti mit használtok pénzgyűjtésre? Mely frakció mely kasztját?

Mire gyujtesz? Kotton Gamer egy nap alatt tolta be a 300k-t, szal max 2-3 napot adok neked. 😄 (youtube-on "300,000 Credits Grinding Highlights - Heroes and Generals" cimmel dokumentalta) De ahogy nezem van aki 400k-t szedett ossze 1 nap alatt.
Termeszetesen mindegyik karakteremmel 😊
Roger6
Következik: 150 k kredit farmolás. Vajon hány nap alatt lesz meg?

A "kiképzést" megcsináltad?
Amig csak egy karakterem volt addig nem engedett belepni War tipusu csatakba mert nem volt eleg nagy rank-je a karakteremnek. Feltetelezem ez volt a gond a tankosommal mostanaig... aztan lehet tevedek... 😊
Balface voltam. Rossz helyen neztem... (atleptem generals modba)
<#conf>WAT?
En eddig ilyesmirol nem tudok, igaz ami igaz minden katonam 6+-os. Es egy ideig most nem kovettem mit ujitottak. De en ugy tudom hogy nincs benne ilyesmi, a War mode-ban csak azert kell annyit varni, mert ott a jatekosok "generalsok" iranyitjak a strategiai terkepen a hadseregeket, igy ha ok nem kuldenek 1 tankot se a csatakba akkor ertelemszeruen nem kell senki aki vezesse oket.
Ugyan igy repulokkel/tankelharitokkal/mesterloveszekkel...stb
Egyebkent valszeg az volt a gond, hogy a harckocsizom nem volt elegge "tapasztalt", mert War modba csak egy bizonyos szint feletti jatekosokat enged csak jatszani. Most, hogy felpimpeltem igy talan tobb szerencsevel jarok.
Én csak simán a "find battle"-ra kattintok, és azzal amibe bedob. Bár ha harckocsizóval jössz akkor még a legjobb esetben is legalább 5-6 perc várakozás míg berak egy olyan csatába ahol van harckocsizó alakulat is. Én ezért úgy szoktam csinálni, hogy a gyalogosomat is kiválasztom, azzal ugye ált. gyorsan talál csatát, és ha időközbe beraknak harckocsizókat is, akkor átváltok.
Ha csak a harckocsizómmal akarok játszani akkor, nincs más alternatíva, mint az 5-6 perc várakozás jó esetben (tapasztalat). Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy míg várakozok addig berakok valami filmet, így kibírható<#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.16. 10:22:50
KakiSzaki
az kar hogy tankos sima infantryval nem játszhat együtt egy squadba

Warban hogyan keresel szamodra megfelelo csatat? Elegge maceras vegig kattintgatni a terkepet... Raadasul sehol sem talaltam a light tank-os emberkemhez passzolot. Regen mintha lett volna vmi gyors kereso de most nem lelem...

Grease gun jelenleg az egyetlen fegyvere a tankos emberkemnek. Most vehetnek neki kukkert, de azzal nemsok embert uthetek le ha epp kimenekulok a tankbol...
Én War-t szoktam, Staged-al nem is játszottam még egy meccset sem, nem is tudom hogy annak mi az értelme, de én is úgy tapasztalom hogy az esetek többségében tényleg hajlandó a csapat a csapatmunkára.
Szerintem a grease gunt ne uprageld, inkább a tommygun-hoz gyűjtsd a pénzt. Max. lőszert, de szerintem a géppisztolynál nem jelent sokat, inkább ismétlő, és félautomata puskánál van értelme.
Kerdes: Ti War vagy Staged-et toltok? Tapasztalataim szerint a War-ban sokkal jobban osszeszokott csapatok mozognak es kevesebb hulyeseget csinalnak. Staged-ben meg ugye mindenki az XP gyujtesre megy es elorebb van az egyeni erdek mint a csapat.

Meg 1 kerdes: Grease gun-hoz mi a legjobb loszer? Erdemes barmennyit kolteni a pimpelesere?