Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Katt ide
Előre is kössz!
Boccs a bénázázésrt lehet kiszúrja a szemem csak én nem látom!
www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44
Ami valtozott...
-Vannak oroszok (?)
-2-3 uj palya...
-mostmar minden el tud romolni (amit persze jatekbeli penzert megjavithatsz)
kb ennyi
www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44
Régen játszottam a játékkal tudna valaki segíteni abban hol tudok szerverre fellépni játszani,vagy mi változott,kb 4 hónapja nem játszottam a gaméval!
Előre is kössz!
Üdv
Szep stat! Gratula! 😉
Heroes & Generals nick:HUN_BANDI
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én úgy tudom hogy a német motort tették kicsit stabilabbá mert gyakran felborult 😄.
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2015.06.21. 19:28:29
Másik új fizikai motort kapott a játék? Mert elég érdekes mozgása lett a kübelwagen-emnek. <#nevetes1>#nevetes1>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.17. 13:19:10
Utoljára szerkesztette: KakiSzaki, 2015.06.17. 11:20:23
En eddig ilyesmirol nem tudok, igaz ami igaz minden katonam 6+-os. Es egy ideig most nem kovettem mit ujitottak. De en ugy tudom hogy nincs benne ilyesmi, a War mode-ban csak azert kell annyit varni, mert ott a jatekosok "generalsok" iranyitjak a strategiai terkepen a hadseregeket, igy ha ok nem kuldenek 1 tankot se a csatakba akkor ertelemszeruen nem kell senki aki vezesse oket.
Ugyan igy repulokkel/tankelharitokkal/mesterloveszekkel...stb
Ha csak a harckocsizómmal akarok játszani akkor, nincs más alternatíva, mint az 5-6 perc várakozás jó esetben (tapasztalat). Ilyenkor én azt szoktam csinálni, hogy míg várakozok addig berakok valami filmet, így kibírható<#smile>#smile>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.06.16. 10:22:50
Grease gun jelenleg az egyetlen fegyvere a tankos emberkemnek. Most vehetnek neki kukkert, de azzal nemsok embert uthetek le ha epp kimenekulok a tankbol...
Szerintem a grease gunt ne uprageld, inkább a tommygun-hoz gyűjtsd a pénzt. Max. lőszert, de szerintem a géppisztolynál nem jelent sokat, inkább ismétlő, és félautomata puskánál van értelme.
Meg 1 kerdes: Grease gun-hoz mi a legjobb loszer? Erdemes barmennyit kolteni a pimpelesere?