5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • harduplanfor
    Sebaj! Marad a pilota keksz :)
  • ikarus44
    Nos uram, nem csak vele tetszett találkozni tegnap Szép eredmény lett
  • Roger6
    Szóval Ő volt azt (félelmetes, mit művel az M1/M2-vel): Tykjen
  • Roger6
    Nos, uraim!

H & G Maraton nap volt ma nálam, mint ahogy reggel is említettem. Szóval 9 után elkezdtem a játékot, kaja, klotyó, kutyaséta szünettel 45.000 XP-t sikerült termelnem ma a karakterre. Ez kellett is, hiszen kurvára el vagyok maradva a tervtől... Még holnap is lesz egy maraton, aztán kicsit pihenek. Találkoztam egyik "híres" twitch-elővel is, tisztára zavarban voltam azon a meccsen, hogy az ellen a srác ellen nyomatom, akitől kurva sokat tanultam a közvetítésekből. De azért a csapatomból elhoztam az első helyet (amúgy meg romhulladékká vertek minket)

• ikarus44
    Olyan problémám lenne, hogyha bent vagyok egy csatában akkor kb. 10-12 perc után elkezd szaggatni, de nagyon, és ezt csak úgy tudom orvosolni, ha kilépek a csatából (Alt+f4) és frissítem az oldalt, és az a plugint is bezárom. Ezután megvárom míg újra betöltődik, a játékot és utána tudom csak folytatni a csatát. Ez már azóta megvan mióta játszom vele, (több mint másfél éve) de "csak" most kezdett idegesíteni. Már több fajta, internet alkalmazással (Firefox, Internet Explorer, és Chrome) is próbáltam mindnél ugyanaz a hiba. Esetleg valaki tud segíteni?
  • ikarus44
  • Roger6
    Asszem mai nap eddigi legjobbja:
  • Roger6
    Dánke!
  • Skaternorbart
    hali szívesen írok egy pár szót! Ha gyalog vagy akkor kapsz egy guard-ot ami jó és viszonylag gyorsan fejlődik (1 cp)
    Ha csipa vagy akkor egy recon osztagot ami egy cp. Amíg csak egy cp-d van, és fejletlen az osztag addig lassan mozog a térképen és nem túl nagy területet tud felderíteni. Nem tanácsos egy ilyen osztaggal egyedül csatát kezdeményezni. Figyelni kell melyik városban milyen egységek vannak rajtad kívül, azt hogy mennyi van az ellenségnek, illetve hogy hány oldalról megy a támadás illetve védekezés.
    Fontos hogy attól még hogy pl. egy town pályán zajlik a csata, lehet hogy kiesik egy vonal, így nem minden town csata egyforma.
    War victory ribbon! kifejleszthető, még egy cp olcsón creditből. Ha fejleszted a guardot, akkor a kübel-es inf 2 cp! Amúgy ha magad akarsz önállóan mozogni, szerezz tankos cp-t! Szívesen! :P

Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.12.18. 14:48:45
  • ikarus44
    Harduplanfor:
    Úgy tűnik, bennem sincs pilótavér. A legutóbbi szakaszunk után másnap vettem egy pilótát, de mára meguntam, mert nekem (ez is) lehetetlen...
  • Roger6
    Valaki tudna a Command Point-okról némi magyarázattal szolgálni számomra? Hogy is kéne ezeket használni? Mit-hogy éri meg?

(ma 14 órás Heroes & Generals maratont nyomatok)
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.18. 08:53:17
  • Roger6
    A héten Szovjetet tolok, már így is csúszásban vagyok a tervhez képest, szóval én nem biztos, hogy csatlakozom.
  • harduplanfor
    Rossz vodkat ittak a fiuk :)
  • harduplanfor
    Pontosan! Nem foglalkozunk olyan aprosagokkal mint veletlen karacsonyfatuz. A szandekosan elkovetett, elore megfontolt mar valami :)
  • ikarus44
    És tegye a dobozt egy Teller 42-sre. Hogy garantáltan feldobódj az ajándék után
  • Roger6
    Na, megint az oroszok az utolsók war-ban.
  • harduplanfor
    Segitseg! Kezdek parazni a szerdai naptol, mert ha nem jovok meg leszek buntetve egy srapnellal :P Oh, nagyon koszonom az uj fulest. Igazan szep ajandek karacsonyra. Eloleptetlek csormesterre Remelem hangzasban tudja a 6D -t. Es legyszi gree pea camo csomagolasban tedd a karifam ala, es eles granatos kulcstartoval zard le, hogy megsporolhassam az egosor vasarlast
  • Devid-on
    Én szerdán tudok lenni ha lesz valaki (ajánlom hogy legyetek mert ha nem..... )
    András miattad vettem egy fülest amin van mikrofon csak hogy jobban halld majd szexi hangom
  • harduplanfor
    Devid-on
    Grabowszki
    ChipKng

Koszi a biztatast :) Ma mar sikerult egy masodik helyet osszevakarni 28 killel. Masokkal meg nem vagyok annyira osszeszokva. A mi veteran szakaszunk tenyleg utos szokott lenni.
    Nagyon orulnek neki ha ujra a tarsasagunkban lennel Chip ur :)
    Most irhatnam a nyalas szoveget amely az emberek kozotti haborus kotelekrol szol a filmekben, de lehet benne valami:)
  • ChipKng
    Te meg mit arulkodsz itt? Te is nyakig benne szoktal lenni!
  • ikarus44
  • Roger6
    Ne tudd meg ezek mit művelnek TS-en, pfejj!
  • ikarus44
    Ha lesz egy szabad hely szívesen csatlakozom.
  • ChipKng
    Na mi ez a depis duma? Picit osszeszedem magam aztan megint mehet a kalapalas a heten majd!
  • Roger6
    Azééé, meeee kurva jók vagyunk Squadban
  • Devid-on
    Leszel te még ott barátom ígérem
  • harduplanfor
    Grat! Nekem sem mindig jon ossze. Sot, mostanaban erosen lecsusztam a kozepmezonybe az utobbi meccsek atlaga szerint. Lehet a fokozodo lagok miatt. Nehany hete amikor Chip, Devid, Kezo, Graboval toltam egyutt, gyakran kerultem az 1-4. helyre.
  • ikarus44
    Volt már persze nekem is. Pl:

De csak olykor-olykor sikerül ilyen jó csata. Nektek meg azért igencsak gyakran. De erről pont tegnap beszélgettünk is :)
  • gunjack
    Tegnap este(éjjel)volt szerencsém csatizni 1 war csatához.Kb 23 30-kor kezdődött a buli.Egész jól is ment.Orosz-Német oldal küldte egymást de én ilyen maratont még nem láttam.2 15 körül léptem ki valami exe hiba miadt kidobott...bár már szinte kiégett a retinám.Hogy mikor lehette vége nem tudom,de 1 pontot foglalt már vagy 1 órán keresztül a 2 csapat.....oda vissza ment folyamatosan.Ma reggel néztem fel hogy megkaptam-e a pontokat utólag.Sacc kb.15000 credit jöhetett be és az uccsó smg fegyó ribbonjára is akadt xp bőven.Szóval megérte a buli.Grabowski kolléga kellett volna még oda talán nem tartott volna olyan sokáig a kör.Fegyver fejlesztéshez hozzászólva annyit csak hogy minden alap fegyver gyakorlatilag 1 hulladék.Minden oldalnak.Némettel kezdtem annó most az Oroszt fejlesztem és eléggé kiábrándító mikor az alap fegyverrel próbálok harcolni és semmi esély 1 jobb fegyver ellen.De mivel credit szűkében vagyok mindíg kénytelen vagyok azzal menni és szinte csak azt lehet leszedni aki éppen háttal ál és kempel.Na de már 1 fejlesztés is elég rá pl. a tűzgyorsaság növelés és máris ég és föld a külömbség.Még pár nap és meglesz az uccsó smg fegyver.
  • Skaternorbart
    figyi, azért biztos neked is volt már olyan, hogy te voltál az első helyen a győztes csapatban. Ha meg nem egyszerűen ne mással foglalkozz, hanem legyen ez a célod. Valszeg sokat kell próbálni de előbb utóbb sikerül, és ha az sikerül akkor egy jó farmolás is összejön, ha az a cél.
  • ikarus44
    Bárcsak, tényleg érteném hogy vagytok ilyen jók!
  • Skaternorbart
    A farmoláshoz egy kis ösztönzés! Amúgy a képen látható a kiadásom is az adott meccsre. Illetve látszik hogy fél óra volt a meccs. Ebben a meccsben elfogtam egy pershinget és így kilőttem vele 3 másikat. A karakterem 15-ös volt, ami szintén jól hozott! REWARD
    Utoljára szerkesztette: Skaternorbart, 2015.12.12. 13:47:01
  • ikarus44
    Köszönöm a válaszokat!

"Az alap, hogy ha pénzt akarsz keresni, akkor az elhullott emberek fegyverét veszed fel. Ez két okból is jó: a lőszert SEM te fizeted, és a te fegyvered SEM sérül a használattól"

Ezen már én is gondolkodtam, csak akkor meg az én fegyóm nem fejlődik.
  • Skaternorbart
    ha győztes csapatban vagy, akkor kapsz 10% bónusz creditet. Longshoot-ra is, és tank megsemmisítésért is kapsz, jutalmat. illetve egy keveset ha nem lépsz ki csak a játék végén...
  • Roger6
    War-ban azért nem szar XP-ket dobál:
  • Roger6
    Igen, utánanéztem én is. Infarty-ról van szó most nálam.

Az alap, hogy ha pénzt akarsz keresni, akkor az elhullott emberek fegyverét veszed fel. Ez két okból is jó: a lőszert SEM te fizeted, és a te fegyvered SEM sérül a használattól. Duplán jól jársz. Ma csináltam egy meccset, ahol volt 9.700 volt a bevétel, és 200 (!!!) a kiadás. Aztán jó megoldásnak látom, pl. egy második szintű SMG-t, amin csak tűzgyorsaság-növelő van (második szint pl Thompson, az M3 Grease Gun után - bocs, nem tudom kifejezni magam jobban), alap lőszerrel, ami szinte ingyen van. Ott is tudsz sokat fogni a pénzen (ölni is tudsz, mert úgy darál mint öregfater motorfűrésze), és védésre pl tökéletes. Ha van fuvar, akkor támadásra is. Fuvar nélkül persze így védtelen a karakter közép, és hosszú távolságra.

Persze ha jól tankozol, akkor azzal menj. Ha jól nyomod a repülőt, akkor azzal. Ezekkel csupán egy bajom van: csapat kell hozzá. Egyedül tankkal, vagy egyedül repülővel nem sokra mész. Figyelni kell egymásra, infókat lökni azonnal, ahogy a TS szokott égni, amikor Chipékkel menetelünk.

Hivatalos fórumon pl nem is ajánlanak semmilyen fejlesztést fegyverre 12. szint alatt bizonyos nagyon magas rangú emberek. Ezzel azért nem értek egyet, mert egy alap Grease Gun-nal, vagy Tokarev-vel a jó büdös halál anyjának a szomszédja sem megy el 12. szintig. Előbb dobom ki a számítógépet a harmadikról.

Aztán javasolják még, hogy csak akkor használj gránátot, ha tényleg muszáj, de amúgy a legjobb, ha nem is viszel magaddal, mert így súlyban kevesebb a karakter, és tovább bírja a futást. A kocsmáig. Ja nem, az elfoglalandó pontig.

Szóval: minimális módosítás a fegyverre (legolcsóbbat kb), valamint használj ALAP LŐSZERT = $$$$$

Most így hirtelen ennyi, aztán ha van más ötlet, vagy olvasok valamit, akkor írom is azonnal.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.12. 00:00:44
  • ikarus44
    Credit farmoláshoz vannak tippjeitek?
  • rg60
    Köszi!
  • Amper92
    Off: Egy kis drámai videó összeállítás:)
  • Roger6