5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • gunjack
    Ha jól emlékszem a csapat közül Endres_PT-vel már összefutottam párszor.Hol Német hol Orosz oldallal nyomulva.Többieket még azt hiszem nem láttam harc közben.Üdv neki innen is.Most legalább tudom hogy ő is Magyar.
  • ChipKng
    Szoval scope-ot akarsz ra.
  • ikarus44
    Jól van-jól van...
  • Devid-on
    Nem-nem csak a Garand mindhalálig
  • ikarus44
    A Garand-et én is szerettem, csak akkoriban a BAR még nem volt lenerfelve, így inkább arra váltottam, most meg tomygun-al harcolok
  • Devid-on
    Mondom csak a Garand mindhalálig
  • ChipKng
    Te is M1/M2 Carabine-ra hajtasz? :)
  • Devid-on
    Csak a Garand mindhalálig
  • ChipKng
    Egy kis erdekes olvasmany a Panzerschreck-rol.
  • ChipKng
    Ez igen! Mi lett volna ha en is ott vagyok? Sajnalom, hogy le kellett lepnem.
    Azert remelem Csutortokon este lesz folytatas, akkor tudok majd csatlakozni.

A Tommy joval korrektebb fegyver a tapasztalataim szerint a Grease gun-nal. De izlesek es pofonok. ;)
  • harduplanfor
    Kohmmm. Itt jol belehuztak az urak :)
  • harduplanfor
    Valamivel nagyobbat rug loveskor, de tobbet sebez ha megtanulod hasznalni. Szerintem megeri megvenni. Az mp40 konnyebben kezelheto, jobb fegyver a tominal. Olyan erzes a tomi, es a grease utan a talalt targyak osztalyarol kolcsonozve, mint a forro kes a vajban :) Kar, hogy nem lehet mp40-et venni az amcsiknak.
  • Roger6
    Chip! Kár, hogy leléptél, csak szeretném mutatni, hogy milyen tüzijátékról maradtál le a ma esti utolsó meccsünkön - első 3 helyezett a mi Squad-unk

Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.02. 00:42:38
  • Roger6
    Érdemes lecserélni a Grease Gun-t Thompson-ra? Vannak tapasztalatok?
  • gunjack
    Megvan végre a kéziágyú PTRD 1941.Nagyon szokni kell még de eddig hozza amit vártam tőle.Be kell ruháznom még valami pisztolyra is mert így közelharcban esélytelen vagyok.
  • harduplanfor
    Sinen vagy :) Meg par het, es nyugdijazod a luftwaffet :)
  • ChipKng
    Az uj update-ben az oroszok es a nemetek kapnak uj light tankokat. Tobbi reszlet itt.
  • ChipKng
    Koszi!
  • Roger6
    Ezazzzz!!! Csak így tovább, Főnök!
  • ChipKng
    Yess! Tegnap mar sikerult is egy gepet lekapnom a levegobol, ketto masikat meg eltalalni.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.30. 09:24:24
  • harduplanfor
    Hat en nem tudom mi van ma megint, de annyira laggol, hogy az emberem kiugrott a toronybol es magatol tovabb futott :)
  • ikarus44
    30% kamatra tudok adni ;)
  • gunjack
    Nincs valakinek 80000 creditje kölcsön?Hó végén megadom....
  • harduplanfor
    Ocso bicaj elado :)
  • gunjack
    Tankot??? Eleget robbantgattam már érte!Én autókra és motorokra gondoltam,meg a teherkocsi is jó falat lesz.Tankra csak akkor lövök ha már sérült és max 2 kell bele.Gyalogság már csak hab a tortára...Még pár nap és összejön rá a pííííz.
  • Roger6
    Azért a tankokból sokat nem visz ám át, ráadásul távolra kevésbé hatékony sajnos.
  • gunjack
    Na végre ezt is letudtam.Tank destruction 9-es szint kipipálva.Már csak kb 150000 credit és meg van az orosz kéziágyú.Nem semmi meló volt ennyi tankot bedarálni és mindezt csak gránáttal.De ha meglesz az új fegyver,jármű nem lesz tőlem biztonságban.
  • Devid-on
    A hasznosság netovábbja

• gunjack
    Beindult a tank nyúvasztás.Most kb 200000 creditre vagyok a PTRD 1941-től Tank destruction 9-es szint.Ekkor lesz elérhető ami további 284000-be fog fájni hogy megvegyem.Úgyhogy még jópár tankot ki kell még iktatni hogy minél kevesebb creditbe kerüljön a szint kiváltása.Jó volt ez a veterán kár hogy csak 24 óra.....
  • Roger6
    Meg a szerencséé Ki hogy halad? Ma közel 10 órát nyomtam a játékba. Jó ez a veterán cucc, elő fogok fizetni rá.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.27. 23:03:11
  • Alien69
    Első, hogy alap felállásban esélyed sincsen. Azaz, csak domboldalról megy, és behatárolt szögben. A többi gyakorlás kérdése.
  • Alien69
    Térképen spottolva volt...
  • Eddie81
    Aham.
    És hol,tudok uj infantryt csinálni, mert most ugy a tank crewman nem akarom lecserélni.

Köszi
  • Roger6
    Azt én sem láttam.
  • Master91
    Hú hányszor csináltam már ilyet PzIII-vel.. :D

AP-val sokat kellett bele lőni a parások repülőjébe, HE-val nem tudom mennyivel lenne gyorsabb, de jó buli

Lehet nekem rossz a szemem vagy a monitorom beállítása szar, de 2:50nél hogy a picsbe vette észre ott az ellenfelet ?
    Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.27. 18:21:35
  • ChipKng
    Azt hiszem ezt jol be kellene nekem is gyakorolni: https://www.youtube.com/watch?v=YBrKs0YzuO0
  • gunjack
    Nekem meg tankra kellene vadásznom...3és fél óra játék alatt 1 db nyamvadt tank nem volt egyetlen körben sem.Amikor meg nem kéne meg se lehet mozdulni tőlük!
  • ChipKng
    Tanithatnal repulost tolni. Az en amcsi repulosomnek nincs sok tapasztalata es csak szopok vele a csatakban. Vegre mondjuk le tudtam loni egy nyamvadt para gepet, de ennyi. Bombazas az megyeget ugy-ahogy, de 2db bomba utan jo sokaig kell varnom a kovetkezore, addig 20x kiszednek a HE loszerrel...

Szoval mikre erdemes figyelni?
  • Roger6
    Ezazzzzz, újabb ingyenes Veterán nap! :) Nincs megállás hétvégén sem! Elkezdem a szovjet repülős karaktert is kiképezni, nehogymá pont az ne legyen - 44.000 XP kell hozzá összesen.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.27. 12:24:32
  • ChipKng
    AT Infantry-hoz kell 7000 penz es nehany ora jatek amig megkapod a taposoaknat majd ha vele felrobbantottal par tankot, jon a sticky. Azzal tuti sikered lehet.

@Grabowski: A problema ott van amikor azt csinalja a tank amit Roland (thehero) muvelt egyik alkalommal: beallt D1-re a tigrissel es onnan a spawn pontokat figyeve eselyed sem volt gyalog odaferni. Repulos meg mar nem volt...

@harduplanfor: Hat passz...