Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit sokba került nekem ez az új baka 1 szer 22000 tank crew utána 15000 infantry ,azután 22000 megint a tank crew most meg véglegesen 7500 az új infantry! Istenem,de most már van új infantrym! De jó!
Nem ÜDV! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.12.03. 09:17:49
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2014.12.02. 16:08:42
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Akkor NEM Üdv. <#vigyor3>#vigyor3>
Már rájöttem mi volt a gond nem jó helyen vettem az új karaktert, jobb alsó sarokban van 1 ikon ott kellet volna vennem 7500 az új infantryt,nem pedig fejlődési ágaknál,mert mikor elértem a 3000 pontot ott tudtam a tank crew ágat fejleszteni 22000 pézé,ezt meg is tettem ,de utána ugyanitt vissza kattintottam a infantryra 15000 pénzé itt .asztam el,szerintem!Na mindegy....!
Üdv
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.12.02. 07:14:14
Végre eljutottam a tank crew elágazásig,sikerült is megvennem 22000 pézé,de régebben itt volt róla szó,hogy lehet több karaktert is fejleszteni ezért vettem 1 új infantryt ,de nem találom a tank karakterem! Mit rontottam el,ha újra a tank crew-ra kattintok megint el akarja venni a lóvét érte!
Valaki HELP!
Előre is kössz!
Üdv ALL!
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.12.01. 19:17:15
De hogy a repülősök elég OP-k tudnak lenni, az is biztos
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2014.11.30. 11:20:39
szerintem
Választási lehetőség elé jutok pl.: tank személyzet akkor csak abban az irányba tudom fejleszteni a karaktert?
Esetleg,ha szeretnék mondjuk más irányt is akkor kezdenem kell egy új bakával,ha igen ezt ,hogy kell?
Előre is kössz!
Üdv
Utoljára szerkesztette: RODLEE, 2014.11.21. 08:48:14
"...ott akkor is el lehet menni, mert azért többségében nem tudják annyira lefogni a területet..." Hát az azért hely kérdése. Egy két jó helyre leparkolt tank, komoly záró tűzet tud adni. A linkelt képen például a B vonalnál a folyópartról, a b4 szétlőhető annyira, hogy képtelenség megtartani. Egy tank elég ehhez. Ráadásul még panzerschrek távolságon kívülről végrehajtható. Ezért szeretem nagyon ha van légierőnk is, mert akkor csak jeleznem kell, és ha nem sügér a pilóta (az esetek jelentős többségében nem az) akkor már pusztul is a tank.
Ha már taktika a téma, a másik, hogy gyalogosoknak is van több lehetőségük. Pl a templomos pályán nem csak 2 helyen lehet átkelni (hídon, és a régi lerombolt híd mellett. A térképet nézve, bal részen van kisebb szigetek, és oda is be lehet menni száraz lábbal, akár járművel is. Igaz, onnan nincs tovább, azaz tankkal nem praktikus, de bringával, autóval nincs gond.
G 3-4 vonalon lehet elindulni a vizel keresztül. Biciklivel külső nézetbe felülről jól látható a víz alatti út. Egész messzire el lehet jutni, majd át lehet úszni, és hátba támadni az ellenfelet.<#vigyor1>#vigyor1>
Illetve, ahol nincsen bázison bazooka, ott akkor is el lehet menni, mert azért többségében nem tudják annyira lefogni a területet. Csak, el kell menni horgászni. :-D
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2014.11.14. 20:14:12
"...Elrohantam a legelső kiinduló pontra, ott tuti van páncél ököl,..." Ez nem biztos. Vannak olyan vonalak ahol sehol nincs egyik ponton sem, mert a belépőn is csak kar98-as doboz van. Az esetek 50%-60%-ban van, de ha nincs akkor megy a szarakodás, és a mészárlás. Sajnos tankelhárító gránátom még nincs kigrindelve.
"...Pl lehet felszerelést is váltani...." Ezt használtam is. de a mostani patchben sajna elbaszták vagy lehet csak nálam van probléma. A lényeg, hogy kilépek a kari választóra, és próbálnék felszerelést cserélni, de nem tudok nem váltja le. Ilyenkor jó esélyem van arra, is hogy nem tudok visszalépni a csatába, hanem kidob egy database connection hibával. Pedig ez nagyon jó volt eddig, mert tényleg megoldás arra, hogy bizonyos helyzetben bizony más felszerelés kell mint előtte.
Üdv!
Inkább maradok és segítek a gyengébb félnek, még ha néha szopásnak is tűnik, de innen szép nyerni.
A meglátásom, hogy a warfound körül lehet a dolog. Mert állandóan olyan "technikai" hátrányban kell harcolni, hogy az már vicc. Folyamatosan tele van az us team tankkal, repülővel, ejtőernyőssel, reconnal, plusz szerintem a fegyverek is nagyobbat sebeznének odaát. Így viszont élvezhetetlenen, mivel sok helyen nincs kinn panzerfaust, a panzerschrek meg ugye vagy kar98, vagy gw43 mellé megy csak fel.
A kar98 egy rossz vicc, a gw43 jó de én példul jobban szeretem az mp40-et. De így értelmetelen mert meg sem lehet mozdulni, mert ha támadásnál egy olyan oldalon indulunk ahol nincs kinn ingyenes páncéelhárító, akkor szívás mert senkinél nem szokott lenni, saját tankot meg látni sem lehet. De ha van se sokat ér mert míg egy tiger 2 két lövésből nem képes eltakarítani egy hellcat-ett addig, az 2 azaz 2 frontális találatból fixen kilövi azt.
Szóval értem én, hogy kellett valami boost az us oldalra (mert tényleg übergáz volt), de ez most csak megfordította a szopó rollert. Azt hiszem a következő háborúban át is megyek én is oda, inkább felgrindelek ott is egy mukit, legalább nem szopásról fog csak szólni a dolog. Amúgy meg az lesz mint előtte szépen a német oldal fog kiürülni, mert így kár szenvedni, akkor majd azt boostolják, akkor mindenki német lesz akkor meg vissza, stb... Erre kellene valami értelmesebb balance megoldás mert különben az lesz amit írtam.
Tegnap letőltöttem a gamét de nem a steamen keresztül,gondolom az nem gond?!
Kiirja hogy beta! Van másik verzio vagy csak ez az 1?
Játszogattam van ez a random csata meg a tréning,valami más mod van még?
Előre is kössz!
Üdv
Imo a jobb generalok miatt volt főleg erősebb a német frakció, legtöbbször jobb egységekkel szálltunk szembe, de most olyan, mintha mind kapott volna egy 0.7es szorzót.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Végre megtudjátok milyen érzés mikor én pl US-nél 10-mecsből 7-8 tuti kikaptunk.Most meg a háborút is nyerjük (nem tudom miért),a meccseket is jobb arányba hozzuk (ezt se tudom miért),és ez jó érzés 😊.Mi lesz ha bejönnek az oroszok?Két fronton kell majd helyt állnotok 😄
Amúgy csak szerintem lenne jó már végre 1 voice cheat a játékban?Mert hogy írni lusták az emberek a sima cheatbe az tuti,és jó lenne némi komunikáció is (de ez saját vélemény)
a f2p=free to play, azaz ingyenesen játszható
A steamen rákeresel, és ott van.
Szívesen!
kössz az infot a játék f2p. ez mit jelent?
Pénzes egyébként?
A Steamem van il-2 cliff of dover,onann le tudom tőlteni?
bocs már tudatlanságomért!
Előre is kössz!
Üdv