5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Alien69
    Én speciel úgy csinálgattam a dobálást, hogy a 2-3. után dobtam egy simát is, hátha kiugrik a nyuszi.
  • ChipKng
    Ha nem nem... War-ban csak szopas volt ma, viszont skirmishben be kellett ugranom a tankba mert senki nem tolta es az Easy8 nagyon erezte a dorgest. Osztottam is oket ahogy birtam. 4-5 tank volt ellenem, de sikerult lehozni a meccset.
    Az XP azert magas a kill-hez kepest mert a rutinos rokak kiugraltak a tankokbol felrobbanas elott.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.14. 19:12:07
  • ChipKng
    Most vki? :)
  • gunjack
    Melyikre gyúrsz?
  • Alien69
    Én tutira. Szopok is rendesen. Vettem boostot, erre 8 meccsből 7 bukó. (FAKK). De, lassan meg lesz az a rohadt fegyver, amit persze szintén ki kell maxolni... De, ez van.
  • ChipKng
    De nagy a csend! Mindenki mas jatekkal pazarolja a szabadidejet?
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.13. 15:37:08
  • ikarus44
    "Tegnap nem tudom mi tortent. Delutan toltam par meccset es az osszeset megnyertuk az amcsikkal."

Pedig, még nem is voltam az ellen oldalán (ha emlékszel még mit mondtam, akkor érteni fogod)
  • Devid-on
    Én már megvárom az új frissítést hátha jobb lesz tőle a játék valamilyen oknál fogva
  • ChipKng
    Mekkora itt a csend! Senki sem aktiv mar? :P
    Tegnap nem tudom mi tortent. Delutan toltam par meccset es az osszeset megnyertuk az amcsikkal.

Ja! Es valaki sunyiban megjavitotta a tankomat is! Erre nemsurun volt pelda ha nem Dave-el jatszottam.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.09. 10:16:44
  • ikarus44
    Mindenki magából indul ki
  • ChipKng
    Nem vagy hetero?
  • ikarus44
    Á, ezt kikérem magamnak. Nem vagyok olyan mint te :)
  • ChipKng
    Mindig csak a csajok.
  • ikarus44
    Akkor viszont sajnálom nem tudok már jönni más dolgom lesz.
  • ChipKng
    Elvileg fel 9-tol. Meg van par dolog amitol fugg, de latok ra nemi remenyt. :)
  • ikarus44
    Mikortól lennél?
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.10.06. 15:30:44
  • Animefox
    Reméljük, pont most játszanék vele mert a WoT-ból megint kezdek tele lenni, a WarThunderhez nincs még mindig gyomrom, valahogy ez a játék tudna most ellazítani....
  • ChipKng
    Azert estig csak megcsinaljak.
  • Animefox
    Biztos nem mert nem működnek a szerverek karbantartás miatt....
  • ChipKng
    Ma este lesz vki onlany?
  • Alien69
    Én autóssal jártam így. Ráadásul, csapat társ csapatott. Nekem jött, és házfalig tolt, ahol kampec, suicide.... Sajna, a biciklivel rendszeresen van/volt/lesz baj. Anno, pár peccsel ezelőtt ugye feldobott a magasba, mint egy katapult, és nyekk.
  • ikarus44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ismerős történet... Már én is alig játszom vele
  • ChipKng
    Remeljuk a H&G nem erre a sorsra jut...

JA! Tegnap akkorat szivtam mint a vakablak! Kokemeny bringas akcioban voltam es a repulost felbosszantottam a jobbra-balra csalinkazasommal (probalt kiloni, de nem jott be neki), amit ugy bosszult meg, hogy a foldbe csapta a gepet mogottem es ami ezutan jott azt alig hittem el! A repulogep meglokte a biciglimet akkora tempoval, hogy beletolt egy haz oldalaba es kaptam egy fasza SUICIDE -ot! WTF?
  • Alien69
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    WOT-oztam, de elég volt belőle. A többségében nem is a "csapat" zavart, hanem a WG hozzá állása. Hiába voltam prém tag, és voltam telistele prém tankokkal, egyszerűen szívatott ahol csak tudott, hogy még több pénzt sajtoljanak ki belőlem. Volt, hogy lejáróban volt a prém tagságom, és folyamatosan korlátozott. Nem adta meg a találatokat, eleve gyenge csapatba rakott, esélyt sem adva, stb.
  • Alien69
    Anno, amikor tankoztam néha-néha előfordult. Ilyenkor egy másik tank vissza tudna lökni, de ugye... Bár próbálok én is figyelni a tankosokra, de ugye a foglalás a feladatom, alapban. Engem meg sokszor az zavar, hogy a tankos béna. Megy foglalni, és annyi. Persze, ha maximálisan sikerülne. De a többségében , meghal, és bukjuk a tankot is.
    Mostanában volt, hogy bringával bodicsekkeltem egy jeepet, majd sikerült vissza fordítani is a bringával.
  • ikarus44
    Aránylag eredményes vagyok vele, Pl. Néhány napja raktam be egy képet egy csatámról amiben a harckocsizómmal voltam benn, És miután a tankom harcképtelenné vált (miután szoros csatában kilőttem egy SU-85-öt, és egy T34-76-ot, közben egy motoros mögém került és tapadóaknákkal kezdett dobálni, [persze azt mondanom sem kell hogy a csapatom végig ott volt mellettem de nem voltak képesek oda fordulni és szétkapni őt...] kiszálltam és leszedtem őt,) azután egyedül megindultam az ellenfél bázisa felé, (már minden mindegy alapon mert kb. 5 perc volt hátra a csatából) és ott lesből támadva 5 embert szedtem ki és mialatt befoglaltam még 2 embert. Ja, és alap az MP-40-em.

"Sorry, szokássá vált a noobozoás (részemről)"
    Csak nem WOT-ozol?

Chip:
    "Ami mostanaban jobban zavar, hogy egy csomoszor elakadok a tereptargyakban es nem tudok onnan sehogysem kivergodni. Veletek is megesett mar?"
    Állandóan...

• ChipKng
    Erre jo pelda mikor segitseget kertek a gyalogosok, bevallaltam es odamentem hozzajuk kitakaritani. Voltak vagy 6-an a sajat csapatombol korulottem de 1-nek sem tunt fel, hogy epp felcuccoljak a tankomat... Nagyon beszukul a latomezo egyeseknel ilyenkor.

@Animefox: Jaja, egesz konnyu rakattanni.

Ami mostanaban jobban zavar, hogy egy csomoszor elakadok a tereptargyakban es nem tudok onnan sehogysem kivergodni. Veletek is megesett mar?
  • Alien69
    Sorry, szokássá vált a noobozoás (részemről). A lényeg, ha megy ez a stílus, és EREDMÉNYES vagy így, akkor no para. Még ha gyalogosok gyűrűjében van a tank, akkor is támadható, de ilyen elég ritka. Sajna, a csapat munka nem jellemző a jelenlegi fps-ekre. Pedig, elégséges lenne, ha pl jutalmazná azt is, ha megvédi valaki a tankot a gyalogos dzsihádistáktól. Bár, akkor meg lehet, senki se foglalna...
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.10.05. 07:40:56
  • Animefox
    Kezdek rákattanni a játékra.... :D ez már jobb mint anno volt.... most már játszható a játék!
  • ikarus44
    Miért lennék noob? Ha úgy lőnek meg tankkal hogy nem látom, akkor mindegy. Ha az enemy tapadó aknát kezd dobálni rám akkor is mindegy. Ha tankelhárító aknákat kezdenek a tankomra rakni akkor is mindegy, és még sorolhatnám...
    És még mielött azért is noob-ozni kezdenél, mert azt gondolnád hogy a fronton harcolok, az sem igaz, mert tartani szoktam a távolságot, csak nem sok mindent tudok kezdeni a magányos hátba támadó ellennel szemben. A csapat meg ugy sajnos ritkán van a helyzet magaslatán. Ilyenkor sokkal hatékonyabb egy MP-40.
    Nomeg, nekem más a harc stílusom mint neked. Ennyi.
    De a másik ok az meg, hogy nincs pisztolyom. Amit meg ugyebár csak foglalással lehet húzni, ami meg tudod mivel kell hogy járjon...
  • Alien69
    Ok, de itt az a kérdés, ki javítja meg a tankot? Mert pont ez a lényege az egésznek (szerintem). Repcsinél egyszerűbb (lehet), mert még ha van enemy is az égen, többnyire el lehet menekülni, a pálya szélén megjavítani, és voilá, mehet a hent. kivéve persze, ha 1:5 az arány. De tanknál, amikor speciális egységek vadásznak rájuk... Bár pont ma voltam egy olyan csatában (gyártelep), ahol az enemy tankjai, és gyalogosai legyúrtak minket. De ez a ritkább.
  • ChipKng
    SMG-vel elobb szetkapod ot minthogy visszavaltson a megfelelo fegyverre.
  • Alien69
    Elvileg igazad van/LEHET. Szitu függő. De, ha géppisztoly van nálad, akkor ha jól tudom, nem lehet csavar kulcsod. Ergo, csak pisztollyal lövöldözhetsz. Ha kinyiffansz mégis, ott az enemynek egy tank...
  • ChipKng
    Ahogy mondja mester!

@Alien69: Igenis ki kell szallni amikor hallod a klattyanast mert lehet meg tudod elozni a masodikat ha jol ugrasz ki vagy a tank veszik csak el viszont te tuleled es azonnal megbosszulhatod ha van nalad egy erre alkalmas eszkoz.
  • Alien69
    Amikor dobálják, a tanknak már annyi... Akkor inkább degeljek meg, hogy jöhessek a köv tankkal, mert gyalogosan ugye keveset érek. Én is szórom a kézi tankelhárító gránátot a tankokra, és kb 10-ből 1-2-ből szálnak ki. Bár igaz, néha-néha bele deglek, mert a robbanás miatt nem látom a drivert, és van ideje lepuffantani, de van, amikor én lövöm le, vagy éppen a 4. gránátom már normál gránát, és attól fordul fel. De a többségében kinyiffannak a tankjukban.
  • Devid-on
    Vagy lehet akkor száll ki mikor meghallja hogy éppen dobálják rá a stickit?Vagy mikor egy tank csatából már látja hogy vesztesen jön ki?Bár az igaz hogy egy kis pisztoly+csavar kulcs+távcső (szerintem) a legjobb kombináció,habár csapatba toljátok akkor lehet van valaki aki szerel téged és még a távcsövet is használja hogy segítsen neked. Ugye Chip?
  • Alien69
    Oszt minek? Kiszálsz belőle? Akkor láma vagy (sorry). Eszközből NEM szálunk ki (javítani is elmegyünk messzire). Ez alól ritkán persze van kivétel, mondjuk, első foglalásnál. Bár sokkal többet érsz, ha azonnal mész a másodikra, és fedezed az enemy elől. Nincs nagyobb szégyen, mint amikor a tankos kiszáll a fullos járműből, és az enemy meg elfoglalja azt.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.10.04. 16:14:39
  • ChipKng
    Reggeli KV melle egy kis finom Easy8 is csuszik a skirmish-ben.

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.04. 12:42:44
  • ikarus44
    A harckocsizónál tudtam, bár ott MP-40-et használok.
  • Alien69
    Pedig, pont a repcsinél a legjobb használni. Illetve, tankosnál is, csak ugye, vadászat van a tank driverekre. Ergo, sokkal jobb, ha egy csapat társnak van csavar kulcsa, és javítja a tankokat.