Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Gondoltam gyorsan tolok még egy meccset lefekvés előtt. Aha, jó rövid volt.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

KakiSzaki
benne vagyok de egyenlore csak orosszal nyomom ingame nevem HUN_BANDI

Heroes & Generals nick:HUN_BANDI

Valaki most? 😉
Igen, igy lenne teljes a csapatmunka. A tank vigyaz a gyalogsagra a gyalogsag meg a tankra.
Alien69
Jaja, a tankokra "vigyáznia" kellene a gyalogságnak. Legalábbis, ha úgy alakul, én próbálok úgy helyezkedni, hogy egyfelől spottoljam a jihadista jeepeket, másfelől esetleg le is szedjem a benne ülő kamikaze tagokat. Nem mindig sikerül, de ez van. <#vigyor1>

Roger6
Most jött egy ismerősöm, én biztos csak később leszek.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
<#hehe> De szemét <#beka2>

Wat? 😄 Hogy mi? 😄 Egy szóval se mondtam ilyet 😊 .TILTAKOZOM!!!HUNBUK!!! Abba hagytam.Amúgy részemről is mehet a menet (míg Chip fel nem fog baszni a bénázásával <#buck> )
Reszemrol mehet majd fel 9 magassagaban. 😉 Remelem Devnek nem ment el a kedve a legutobbi benazasomtol. 😞
Roger6
Este lesztek, Chip? Mehetne pár kör megint, már ha nem voltam túl béna a múltkor.

Mindenre megvan a modszer, csak neha a balance nem jon ossze. A legproblemasabb ha egy picit buta tarsasaggal jossz ossze akik egyeni erdekeket neznek es nem foglalkoznak a tobbivel. Ilyenkor ha az ellenfel 1 picit is szervezett (kommunikalnak) maris bedaralnak mindenkit.

Most, hogy tankozgatok, latom milyen kreativ mokakkal probalkoznak legyalulni. Autoval a kozelembe furikazza magat a srac es vagy panzerschreck-kel vagy aknaval kicsinal ha nem vigyazok. Nem egy eletbiztositas. 😊
Tankok ellen
> Anti tank granade
> Anti tank mine (ha kell lerakod moge, es ralosz egyet a kezifegyvereddel, akkor is elpusztit egy tankot)
> Bazooka/Panzershreck/Panzerfaust rosszabb esetben keresel a palyan (kis loszerjel a terkepen), jobb esetben van egy masodik gyalogos karaktered akinek van egy kezben es azokkal levadaszod a tankokat.

Nyavajogni semmi keppen sem erdemes. Akkor inkabb tenyleg torold le.

www.youtube.com/lookusarts -Hearts of Iron 4 -Steel Division 44

Roger6
Ne add fel, fater!

Tök jónak tünt a játék az elején, a sok faszlámát leírtottam cs-s aimmal mint a szart, de kiégetnek ezek a tankok kajakra mondom. Le is törlöm a faszba

DFI K6XV3+/66 + P1 233MMX , 32mb pc-100 SDRAM, 8mb S3 Trio 3D, 4gb HDD, 32x LG CDROM, 235W Vargáné és Társa Egyéb : Quartz Tetris, Sárga kazettás wannabe NES, Ericsson T20

Oke, de a RO 2 a valosag hu 2 vilaghaborus jatekok alphaja es omegaja 😄 tenyleg jo lenne, es ok tenyleg csak a killre mennek, de attol meg hasznalhatod fedezo tuznek, mert senki nem dugja ki a fejet amikor egy tank szorja a hazat 😄

Valaki most? 😊
Hát hogy fedeznének azt kétlem gondlom csak a kill-re mennek de legyen neked igazad 😊.Nekem ez real bárcsak ilyen lenne itt is a tank 😞
Ezt kiprobaljuk...

Nekem mondjuk ez pont tetszik, pont ez tetszik. Nem korbe-korbe vadul rohangaszo COD huszarok a katonak, hanem real soilder-ek 😄 a valosagban is szoktak ezt hasznalni, ezt hivjak fedezo tuznek, amig te esz nelkul lovod az ellenfel allasait, addig a csapar tarsaidnak van idejuk biztonsagosan elore nyomulni. Szoval nekem ez igy tokeletes, okosan kell csinalni, de azert hadd szoljon! 😄

Alien69
Ha mínuszba jöttél ki, akkor még nem vagy elég tapasztalt. Az első, hogy a lövészetet NEM a drága lőszerrel kezdjük, hanem az olcsóbbal. Amikor látod, hova megy a cucc, tolod rá a HE-t. <#ravasz1> Akár pöcögtetve.<#vigyor1>

A baj az hogy nem elég drága 😊.Láttam videót hogy az emberünk felrakta hogy ő aztán tud játszani tigrissel,és a biciklis embert nem hogy MG szépen le szedte volna neeeem hozzá baszott 1 HE xD. Velem is volt már olyan sokszor hogy meglátott a tank bebújtam a fa mögé és rám lőtt vagy 6-7 HE mire meguntam és inkább hadd lőjön le csak haladjunk már 😊.Plusz mikor látom hogy annyit csinál a tank hogy áll a hegyen PL és lövi a HE mint ha cukorból lenne akkor aztán megkérdem magamtól hogy te aztán PRO vagy barátom.És hogy az emberek buták e nem hiszem hanem a fejlesztők (szerintem) nem sokat gondolnak a játék bázisról :/,mármint hogy már úgy agyon egyszerűsítik a játékot hogy ide ültettem anyámat (aki örül ha be tudja kapcsolni a gépet) és le lő neked bárkit ebbe a játékban 😄 (erős túlzás az erőben)
(yap yap egy pro tipp, sose hasznaljatok az alap loszert ami van a jarmuvekhez, mert az sza*t sem er. DE okosan veluk, mert valamelyik rohadt draga, peldaul Me 109 eshez a HE loszer annyira draga, hogy volt olyan mecs ahol minuszba jott ki pezem <#awink>)

<#gun> csak ovatosan> am repulohoz a HE loszert javaslom, mert 1 talalat a pilota fulkere, es az ellenseges pilota halott+a foldi gyalogosokat is parosaval kapkodja 😄

Ennyi! OP vagy én mondtam 😊Plusz ha van mellette egy HEM63-is akkor te leszel a fasza gyerek <#boxer>
Mester, toltam meg egy gyors meccset es meglett a szint, igy beruhaztam rogton egy stuart-ra. Igy mar mindjart mas a leanyzo fekvese. 😊 Megvettem az M51B1-et is hozza. Gondolom erosen javallott az alapertelmezetthez kepest.
Ma este vki?
En este dolgozom, de kora delelott megprobalok felnezni

*a jatekban a sniper kaszt nagyon op... (max csak az balanszolja oket, es altalaban ezt is teszem, hogy pontot elfoglalni/vedeni nem tudnak, csak tavolrol campelgetni <#awink> )

Snipert utálod?Máris kedvellek 😄
Holnap ha feljösz Ts-re akkor persze mehet a móka
Este fele szerintem lesznek a többiek is én olyan 6-7-től
Sziasztok ha ts-en felveszlek titeket akkor nyomhatjuk eggyut, nagtyon reg ota jatszom mar, csak eddig sose tudtam kivel, mert haverom gepen nem megy 😄
van
us - egy paratrooperem, es egy stuartos tankosom
nemet- van minden 😄 pz 35, pilota, gyalogos, tankelharito gyalogsag, (sniper nincs mert azt utalom, de lehetne)
orosz- pfff.

teamspeak.hu Ha rám írsz (Devid) akkor behuzlak
Roger6
No, én vagyok is. Hova is menjek TS-re?

Roger6
1 óra múlva leszek kb.

felőlem mehet a menet <#violent>
Roger6
Na én most végeztem a dolgommal. Megint nem fogok tudni aludni túl sokat. De akármi lesz, holnap vagyok, nagyjából este 8-tól.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.05. 01:38:48

Roger6
Most estem csak haza edzésről, még kutyát kell levinni, meg van egy kis munkám, nekem ma kimarad a játék. <#gun>

Merre tanyazol? 😊 Mi mar csapatjuk a vert...
Hajra! Nekem is mar csak egy paraszthajszal hianyzik a kisebbik katonamhoz, hogy harckocsizhasson. 😉
Roger6
<#eljen> Okés, próbálom 1-es szintről feljebb tornázni magam gyorsan 😄

Amcsi.
Roger6
Milyen nemzet? Lehet előtte tolok pár meccset, hogy ne teljesen nulláról kezdjem.

Én csak magára vártam már hosszú évek óta 😄.Amúgy Ts-es a mi barátunk
9-f10 korul mar ott leszek sztem. 😊 Kapitany ur mikor jon vissza kulhonbol?
Roger6
Én évek óta TS-t használok, teljesen meg vagyok elégedve vele. Ti mivel szoktatok kommunikálni?

Mindig csak TS-en szoktatok kommunikálni?
Roger6
Okés, ide írok majd 😊

Mond mikor jó néked jó uram.
Roger6
Talán 10 után.

Ma este lesz vki onlany?
Persze olyan szinten hogy amennyi assault team van a csatában annyi ember lehet bent is.De ez sok nagyon-nagyon sok a 18-képest.Ha talán nem 18v18 lenne akkor talán esetleg annyira nem lenne zavaró (esetleg 25v25) de így rossz ilyen kevés emberrel egyszerűen borzasztó a részemről legalábbis.
Alien69
Szerintem kell lennie korlátozásnak, mert nem láttam még full repcsis csatát. Lehet, hogy volt/van/lesz, de nem láttam. <#vigyor1> Hasonlóan full csak tankosat se láttam. Más játékoknál is van hasonló tuning. Max úgy oldják meg, hogy speciális adottságokat lehet adni a karakternek, és nem a fegyvernek, vagy megspékelik ezt speciálisan elérhető fegyverekkel, mondjuk csak NORMÁL pénzért vehető szupi fegyókat nyomatnak. Kevés olyan játék van, ami "jutalmazza" a csapat munkát. Igaziból egyre emlékszem, a BF2142 TITAN kiegészítőre. <#ravasz1> A többi smafu ahhoz képest. <#idiota>

Ha jol osszedolgoznak a tankok akkor elegge nehez moka lesz a seggbedurrogtatas. Szivtunk ezzel parszor, hogy annyira unbalanced lett a moka mert az ellenfelnel csomo tank jott,- meg a spawn point-ra is jutott par - es fingani sem birtal toluk mig a sajat csapatodnal volt max ketto... Hamburger hill volt a javabol.

@Dev: En is ramozdulok a masik karakteremmel a tank crewman-re aztan ugyeskedunk ugy. 😊 Bar meg kell par XP neki, hogy elerje azt a szintet...