5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
rg60 #2238 Van valami tipp, hogy lehet ezt egérrel vezetni?
Senkit nem találok el , és engem egyből,szétlőnek a németek.
Tipp? -
rg60 #2237 Hello!
Vettem egy repülőst amerikait -
Skaternorbart #2236 Thank you! Jesz, jesz. Feliratosan láttam még régen. -
ikarus44 #2235 Jó kis csatát nyomtál.
(A katonáid nevei az Anyáink, Apáink c. filmből jött?) -
#2234 Illetve hát az a szopás, hogy annyira kezdő még a karakter, hogy nincs semmi anti-tank cucc nála. -
#2233 Aha, az a csata elég szopás volt, 3 db tigris, az ellenfélnél, nálunk még tankos csapattag sem volt. Pár perc alatt lenyomtak minket, nagyjából lőni is alig tudtunk embert. Nem értem, hogy tudott összerakni pár 3-4-es szintű karaktert 12-esekkel. Na mindegy, rohadjanak meg. -
ikarus44 #2232 Hát az ilyen csaták nekem is elég tempósan elveszik a kedvemet a játéktól. Tegnap is már ezért hagytam abba, mert már teljesen kiégtem. -
harduplanfor #2231 Jomagam siman elkaromkodom, de ha kezdo lennek elkepzelhetonek tartanek egy gyors torlest a winyorol, mert alaposan elvennek a kedvem az egesztol. Tegnap Grabowszki Urral nyomtuk, es lass csodat, a kiegyenlitett csataban Tigriseket kuldott ellenunk a nemet hadsereg, nekunk meg nem volt egy tankunk sem. -
#2230 Kicsit utánaolvastam.
Szóval minden csata kezdetén random számú doboz generálódik a spawn helyeken vagy közelében. Ezek egyszer használatos ládák, ha felveszed, eltűnnek. Az ily módon szerzett fegyverek halálodig lesz a birtokodban, újraéledésed után újabb dobozt kell keresned, ha egy ajándék fegyvert szeretnél használni, amelyet a térképen egy ikon is jelöl.
Talán így mégsem lesz tele a pálya kempelő csipákkal, egyedül én leszek csak
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.11. 11:36:35 -
ikarus44 #2229 Ja, nekem is ez volt a legelső benyomásom
Bár nekem még az, egy kissé rejtélyes maradt, hogy ezek a fegyverek, (az egész karácsony event-re gondolok) végleg el is tűnnek majd, mihelyst meghaltál, vagy ha egyszer megtalálod, akkor az event végéig meglesz? Ill. mintha olyasmit is olvastam volna, hogy egy fegyver ezekből (nem tudom hogyan fog majd választódni, hogy melyik) megmarad majd véglegesbe?
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.12.11. 11:27:30 -
Devid-on #2228 Fasza így is épp hogy voltak távcsöves emberkék a pályán -
#2227 Igen, néztem én is, most hétvégén sniper cuccok lesznek 3.5-ös nagyítású távcsővel. Ez mondjuk nem biztos, hogy motiváló lesz, hogy mindenki csipa fegyverrel mászkál. -
ikarus44 #2226 Uraim! Figyelmükbe ajánlanám:
Karácsony event -
#2225 Tudunk valami hivatalos fórumot, ahol össze vannak gyűjtve az ingame war-ok végeredményei? Mármint hogy melyik hetet melyik nemzet nyerte?
11-es szintű most a Szovjet Reconom. A cél az, hogy hónap végére meglegyen a 15-ös szint. Erre van 20 napom, és összesen (22 + 44 + 59 + 59 k XP) 184.000 XP szükségeltetik, de mivel most van ezen a szinten 20 k XP-m PrintScreen a jelenlegi állapotról, ezt levonva 164 k jön ki. Tehát napi 8.200 XP-t kell teljesítenem. Nyilván karácsony kiesik, meg egyéb dolgok, de a WAR + Veterán tagság elég sokat fog segíteni érzésem szerint. Hát kíváncsi leszek, mennyire tudom ezt tartani - mondjuk ez azzal fog járni, hogy US Squad-ra nem sok időm fog maradni, szóval az a projekt háttérbe szorul sajnos. -
#2224 Főként US, és Szovjet Squad-ok vannak. Tegnapelőtt pl. 5-ös Squad-ban toltuk 4 órán keresztül, mindenki innen volt az SG-ről. -
Amper92 #2223 Van itt valamiféle sg-s aktív játék közösség? Squad, vagy akármi, mert szívesen csatlakoznék:D -
Amper92 #2222 Én is észrevettem, hogy már nincs ez a szint határ. Itt a fizetéssel pusztán időt spórolsz. Nem tudom miért szavazzák le annyira ezt a játékot, ez az egyik legkorrektebb f2p -
Amper92 #2221 remélem marad ilyen a játék, jelenleg teljesen korrekt, nem erőltet rá, hogy fizess érte. Majdnem rengeteg kreditem van, amit nem igen tudok mire költeni, uniformot akarok venni, de 3-400 ezerért azért nem kevés. Meg régebben kaptam vissza vagy 300k kreditet, mikor jött az orosz frissités, mert sok mindent elvettek. -
#2220 -
#2219 Gondolom, itt afelé terelgetnék a népeket, hogy NE lvl1-ről kezdjenek, hanem fizessenek minimum lvl12-st. Igaz, a fegyvere ettől még alap, de ugye lehet venni boostot is, meg ugye ilyenkor alap, hogy társasághoz csatlakozol, és hullagyalázásban is részt veszel. Csakhogy nem csak az óráját veszed el, meg az aranyfogát, hanem a fegyverét is. -
Amper92 #2218 Itt egy másik, itt is gyalogossal voltam, csak végén már teljesen szétzilálták a teljes gyalogsági hadosztályt ezek az utolsó percek.
Utoljára szerkesztette: Amper92, 2015.12.10. 20:08:56 -
#2217 Persze, csak ez egy 3 szereplős csata, ami másfél-két óra, azért ez más :) -
Amper92 #2216 Láttam sokan, mutatnak pár csata utáni végeredményt, nálam ez nem ritka:) és látszik, nem kell mindenféle bizbaz fegyver kiegészítő hogy valaki jól operáljon -
harduplanfor #2215 Jo lesz az 4-nek is, mert neha a net, rocogesek rasegitenek az elhalalozasra amikor nullat szamol talalatnak. Es a teljesen uj jatekosokkal mi lesz? Rajuk nem gondoltak? Vagy nezzuk a pilotakat. Szinte behozhatatlan hatrannyal indulnak a profikhoz kepest. -
#2214 Ezt én is tapasztaltam. Szerintem arra alapoznak, hogy ha van egy nagyobb szintű karaktered, akkor skill-ből fel tudod venni ellenük a versenyt. Ami persze jó, hogy nem igaz, mert pl. egy alap Tokarev-vel 3 lövés kell egy emberbe, de bármilyen sorozatlövővel mire te kilőnéd a 3 skulódat, már 50-et kapsz be. Valójában az esély szinte nulla, hogy egy magas szintű karaktert 1v1-ben legyőzz egy kezdővel. -
harduplanfor #2213 Amugy ez a jatek olykor eleg gusztustalan bir lenni. Inditottam egy uj karit. Hiaba viszem a staged battleba, a tarsasag 2/3-a geppityuval szaladgal lvl 1-es katonaval szemben. Azert a fejlesztoknek lehetne annyi eszuk, hogy a full alap karikat egy bizonyos ideig elkulonitik a jol felszerelt, akar veteran egysegektol. Akadt az alap skirmish-ben lvl. 13-14 -ig minden szintu player. -
ikarus44 #2212 Megvan -
#2211 Hozzáadtalak a barátokhoz, majd jelölj vissza -
ikarus44 #2210 IKARUS44 -
#2209 Milyen néven voltál, Golyófogó? -
ikarus44 #2208 Megpróbáltam én is csatlakozni, de nagyon laggolt, meg nem is vettétek észre hogy írtam -
harduplanfor #2207 A sok vereseg utan ideje volt. Del ota folyamatosan tolom es rengeteg vesztes csatat eltem meg. Erdemes megnezni az utso war erdemenyeket. Hova tunt Amerika?
-
#2206 US ágat nyomtunk ma Andrással (Endres_PT), elég durva meccs volt, a frissen vásárolt full alap Thompson-al:
-
ikarus44 #2205 Visszavonva. Játszhatatlanul szaggat... -
ikarus44 #2204 Ha kell még egy önkéntes, szívesen csatlakozom -
harduplanfor #2203 Sajnos nem tudok hozzad csatlakozni. Gyere fel ts-re! -
#2202 Sokan nem jelentkeztünk, nyomatom egyedül -
#2201 Persze, mert még nincs jó karaktered András, nyilván kínszenvedés, ha valakit 1-es szinten bedob a 10+ -osok közé, de ez nem volt másképp a US oldalon sem
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.09. 19:13:21 -
harduplanfor #2200 Ha nem lesz senki us oldalon, csatlakozom hozzatok, bar annyira nincs inyemre Mat-ri-Joskababakkal jatszadozni :) -
#2199 Ma este 8-kor (2015.12.09 - 20 h) indulunk Szovjetekkel kicsit duhajkodni. Sima Staged Battle, szóval nincs vesztenivalód. Nincs feltétel, bármilyen szintű karakterrel jöhetsz.
1 órád van rá, hogy elintézd az asszonyt, a kölyköt, a kutyát, a mosogatást, vagy akármi mást, ami hátráltatná a csatát. TS-t tudok biztosítani kérésre.
Kit érdekelne a ma esti program?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.12.09. 19:04:21