Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Én írtam hogy gyere fel Ts és írj rám semmi reagálás.
ChipKing-el toljuk esténként és simán elvagyunk van még mit csiszolni a csapat játékon de jó lesz ez 😄
Szakasodás!Igen valóban arra van hogy ha neked most sniperkedni van kedved akkor csináld no problem de!
Ebben a játékban nincs korlátozás!Itt 18 emberből lehet 18 tank O.o egyszerűen azért csesz fel a játék mert minden 2 ember 1 hit/kill fegyverrel rohangál.És akkor ne említsük meg a tankokat repülőket.Amíg ezek nem lesznek le korlátozva addig ez a játék annyira unbalanced hogy ilyen a világon nincs 😄.És most akkor mire akar kijukadni ez a hülye ember a fórumon.Csak annyi hogy ne haragudjon meg senki de ehhez a játékhoz annyi tudás kell mint 1 COD-hoz kb. Hogy most csak viccelek?Miért?Emberek fel lehet tuningolni 1 MP40,Thompsont,PPS41 amik alapból nagyon jó fegyverek és ezt még lehet fokozni?Te jó ég!Én biztos vagyok benne hogy ez a játék nem ennek szánták de ez lett belőle.Olvastam forumon hogy nagy addóságuk van a fejlesztőknek ezért próbálnak minél több pénzt kicsalni mindenkitől.Ezért van az hogy ez a játék arról szól,hogy legyél ott a tabella elején hogy azzal menny amivel akarsz,hogy nem jutalmazza a csapat játékot mert igen is egyedül okosan lehozhatod a kört.Hogy miért mert jó vagyok?Mert okos vagyok?Nem!Mert olyan fegyverem van hogy bedarállak mint a szart 😊
Amúgy elnézést, hogy ennyit posztoltam ma ide, az egér varázsa, na meg persze 16 kínkeserves órányi Mosin-Nagantozás után végre ér valamit a fegyverem, így csapattam egész este vele. Bocs, ha valakit zavartam vele.
Majd ha találok értelmes csapattársakat, akkor foglalok. Egyedül nem sok értelme van.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.06.02. 00:07:18

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
"Unlocked whit" alatta írja milyen dologgal lehet feloldani, hányas szinten. Pl oldalkocsis motor: driver 7-s szint. Rá kattintasz, feljön a köv ablak, jobb felső sarok: "BOOST RIBBON", és 4 órára kapsz "gyorsítót (+50%). Az ára persze gold, és 25-250 között van, attól függ, mire használod. Pl a driver boost nálam 25 gold. <#csodalk>#csodalk>
A legfontosabb, hogy "lássad" (érezzed) az enemyt, merre fordulózik. Itt jön a köv fontos rész, az egér dpi állítás. Fordulózásnál sokat segít, és ez lét kérdés lehet. <#vigyor1>#vigyor1>
A többi már gyakorlás kérdése.<#alien2>#alien2>
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.05.22. 23:34:08
Amúgy, keress olyan egységet, amivel sok-sok pénzt termelsz, mert jól megy. nekem pl ilyen a repcsi. <#vigyor1>#vigyor1>
Egy csapatos mokanak en is orulnek. Soxor bosszant, hogy nem tudok kommunikalni rendesen masokkal. Ma este 10 korul lesz valaki?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.05.17. 18:06:07