5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Skaternorbart
    ja baszki :D
  • Alien69
    Ha ezt nekem címezted, akkor az a nehézség benne, hogy ha szinte nincsen földi támogató egység, a repcsisek önmagukban nem érnek szinte semmit se, mert a házakba nem nagyon lehet bedobni a bombát. Az oda vezető utat ugyan tudják zaklatni, de légmentesen NEM lehet csak repcsikkel lezárni. De ha jó a földi személyzet, és spottolja az enemyt, akkor onnan kezdve nyert ügy lehet könnyedén...
    Hogy mennyit hoz, azt nem tudom. De régebbi verzióban szinte csak repülőztem. Annyi lét hozott, hogy több karaktert ezzel húztam fel, pl a tankost is, mert azzal kitermelni egy tank árát nagyon hosszú lett volna, de "pár" kör alatt a tankos elérheti a köv. tankot, amit ismét meg kellene venni, de önmagában nem tudja kitermelni a lét a drága lőszer, és fejlesztés költségek miatt sem. A repcsiseknél meg max lőszer költség van, a gépek nem fejleszthetőek.
  • Roger6
    Engem baszki szivat ez a játék. Most akarok venni egy kiegészítőt. Vége a meccsnek, zseton 89.900. Na mennyibe kerül az a szar? Úgyvan! 89.990... És mindig ez van
  • Master91
    Olyat kaptam én is, Pz3-al kb lespawnoltam és már csattant a bomba mellettem...... 0 repülőnk volt, haver néha beült légvédelembe , meg én is lelőttem AP (!) val 2-3 repülőt de semmit se értünk el vele, 2 perc múlva ugyan úgy estek az égből a bombák
  • Roger6
    Na jó, de 120 sebzés -15% = 102 dmg, tehát még úgy is ölnie kéne (persze itt test lövésről van szó).
  • Yula74
    Ahogy nézem a különböző Twitch közvetítéseket, majd a 80% használja. Ha veterán akkor biztos, hogy a 2. badge a heavy set. És bevallom én is ezt használom.
  • Roger6
    Igen, erre gondoltam én is először, de az kizárt , hogy 5-ből 5-ször ilyennel találkozzak, ráadásul volt köztük Recon, Paratrooper is, Tank Crew is, ahol nem ezt szokták használni. Bár lehet tévedek.
  • Yula74
    Elképzelhető, hogy az ellenfélnek volt Heavy Set badge, ami akár 15% csökkenti a sebzést.
  • ChipKng
    Nalam a tankos hozza a legtobb lovet. Valamiert azt erzem a legjobban. A repulosommel meg csak szerencsetlenkedek mert nincs semmilyen municio upgrade-em es igy szinte senkit sem tudok levadaszni de masok ketto db HE-vel azonnal kiszednek. :(

Apropo tank. Uj modelt kapnak mert jelenleg elegge vicces hogy ha eltalalod a kinyitott vezetoi ajtot, az is sebez rajta. Kivancsi leszek mert a tigrist igy is szinte lehetetlen elpusztitani.
  • Roger6
    Azt mindig nézem, hogy a repülősök állandóan a top xp-sek között vannak, sőt :D
  • gunjack
    Épp tegnap éjjel nyomtuk oroszok ellen a reptéres pályán.Nekik 4 repülő nekünk 1 db. se...Légelhárítóbol 2 rárepüléssel szedtek ki.Mind a 4 10 fölötti killel.Maga a kör nem tartott 10 percig se.Míg a pilóták jól elszórakoztak addig mi simán behúztuk az összes pontot.Ők statra mentek a csapat meg bukta kört..Neked mennyi szokott összejönni 1 átlagos körön?
  • Alien69
    A legjobb stat javító, és pénz termelő a repülőgép. Abban is első sorban az orosz, és német gépek. Az angol szar, mert nem lehet alacsony magasságban bombázni vele. Akkor a legtutibb, ha nincs enemy az égen, és van javító kulcsod, hogy leszállva javítani tudjad.
  • Roger6
    Kinek mi a legjobb pénzkereseti forrás a játékban?
  • Skaternorbart
    a hoarder jelvény kell neked, ami ha ezüst akkor +két tár lehet nálad, és inkább az mp40-hez vigyél egy tárat,ami a silver hoarderrel 3-ra emelkedik ami már egész jó, és akkor a kar alap mennyiségű lőszerrel lehet nálad amúgy a heroes and generals HQ oldalon a wiki fülön sok infót megtalálsz, van amit magyar nyelven is!
  • gunjack
    Hát sajnos mostanában így adja nekem is a 120-as sebzést...leginkább akkor amikor a legnagyobb szarban vagyok.Sikerült végre összehozni a 2 fegyveres megoldást.Kigyúrt K98 és MP40 van nálam.Első körben meg is volt az eredménye.Igaz csak 15 töltény van a puskához de az Mp40-hez 128.Foglaláskor már nem kell parázni hogy beadja-e a puska a killt elsőre.Van valahol részletes leírás melyik jelvény mire jó?
  • Roger6
    Visszatettem Sniper muníciót, hát az még szarabb :D :D
  • Skaternorbart
    egyébként jó kérdést tettél fel, mert a "recon" karakternek többféle fejlesztés érhető el a puskához...
  • Roger6
    Be voltam zoomolva, és kb. 15 méterre volt az ellenfél, ezt elég ritkán hibázom el. Ezeket régen mind beadta, volt 50/2-es meccsem is ezzel a fegyverrel (Scope nélkül, tehát nem lapítva hátul a gazban, hanem kőkemény Infantry módban). Mára jó nagy hulladék lett, amennyire szerettem, most annyira utálom kb.
  • Skaternorbart
    A 120 körüli sebzésnél elég nagy a fegyver szórása ha jól tudom...
  • Roger6
    Na, előbb szemben álltam egy Kar 98-al (nekem Mosin-Nagant), mindketten torso-t lőttünk egymásnak. Na ki döglött meg? Persze hogy én, pedig 120 körül a sebzésem. Elég idegesítő, hogy gyorsabb vagyok, eltalálom, és mégis engem kell elásni.
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.13. 20:38:43
  • Skaternorbart
    egész pontosan arra vagy kÍváncsi miért jobb egy mesterlövész(recon) karakter, mint egy távcsöves puskás gyalogos? Mert akkor van egy páncélautó ami elérhető neki 20mm-es ágyúval, és 8x távcső
  • Skaternorbart
    a camuflage jelvénnyel nem látszódsz a killcamen...és van még egy fontosabb tulajdonsága is nézz utána!
  • Roger6
    Most tulajdonképpen miért is érné meg Recon-nak kifejleszteni a távcsöves puskával ellátott Infantry-mat?
  • Skaternorbart
    Heroes & Generals - Camuflage for Tank Crew man New video! Így sikerült :D Sorry a közbevágás miatt!
  • Roger6
    A legutolsó fűszálba is belekapaszkodok, ha kell.
  • Alien69
    Hehe, és aztatat HISZED, hogy egy távcső ezen majd segít??? Nem vagy Te "kicsit" naív? Bár, előfordulhat, hogy lenne/lesz eredménye...
  • Roger6
    Ach so, akkor bakker lehet viszek magammal, mert a legtöbb idióta csapattárs úgy futkározik a pályán, hogy azt sem tudja merre van arccal előre. :D
  • Alien69
    A spottolás fegyverrel becélzod, és kb 3 másodperc után kész is, kivéve, ha olyan cuccot rak magára, hogy nehezebben lehessen spottolni. A távcső elvileg (régebben) szakasz vezető lesz belőled, és a spottoláson kívül tudsz utasításokat adni a csapat tagoknak, pl támadd/védd az adott pontot stb.
  • Roger6
    A távcső mire jó, ha szabad kérdeznem? Ellenfelek/tankok spottolására?
  • ikarus44
    Nem kell hozzá semmilyen jelvény. Van minden karakternek egy adott pontszáma. (gyalogosnak pl. 10 pont) Ehhez igazítva tud fegyvert-felszerelést vinni. Minden fegyvernek és felszerelésnek van egy adott pont értéke. (pl. a Mauser-nek 5 pont, a nyeles gránátnak 2 pont, távcsőnek 2 pont stb.) Ezeket a pont értékeket, a fegyver vagy felszerelés ikonjának jobb felső sarkában találod. Ha van nálad pl. egy mauser akkor a 10 vihető pontod 5-re csökken mert a másik 5-öt a mauser lefoglalja. Ha az MP-40 nem foglal 5 pontnál több helyet akkor azt is berakhatod a Mauser mellé. Azt hogy mennyi szabad pontod van, a karaktereden, jobb oldalt a fegyverek, vagy felszerelések ikonjai felett találod. Mint már korábban említettem, ha gyalogos vagy, annak 10 pontja van, tehát az ikonok felett van egy kis ábra annak a bal oldalán írja, a karaktered maximális pontszámát vagyis a gyalogos esetében a 10-et. Tőle jobbra van egy / jel, és utána ír ki valamennyit. És amennyi ott van annyi értékben tudsz még felszerelést vagy fegyvert vinni.
  • gunjack
    Én K98 és MP40-re gondoltam.Valamilyen jelvény kell hozzá?
  • Roger6
    Max. 10 pontnyi fegyver lehet nálad (ha jól emlékszem), megvan minden fegyvernek az értéke. Kis fehér körökkel jelöli a fegyver képének jobb felső sarkában azt hiszem. Én is úgy nyomom, hogy van egy Mosin-Nagant, meg egy Bazooka, hadd szóljon. :D
    Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.13. 01:16:46
  • gunjack
    Azt hogyan lehet beállítani,hogy 2 féle fegyvert vihessek magammal? Kotton gamer videojában láttam hogy vitt 1 puskát és 1 gépkarabélyt.
  • ikarus44
    Az OP lapát
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.12. 11:05:23
  • Alien69
    Szééép! De az enemy kicsit láma. Ok, egyszer fejbe nyom, de a köv alkalommal tuti tele dobom gránáttal a házat. Ezek meg mennek be agy nélkül...
  • Roger6
    XDDDDDDDDDDDD Még hogy nem OP a lapát XDDDDD Kurva jót röhögtem rajta :D :D
  • gunjack
    Foglalás 1 db lapáttal.... https://www.youtube.com/watch?v=gn_nE1UvL0o
  • ChipKng
    Nem vagy ezzel egyedul nyugi. Ilyen velunk is elofordult a young update ota. Viszont mintha tegnap az update utan nem lett volna ilyen gond...

...Es ahogy nezem ma is jott egy patch.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.10. 19:37:54
  • Skaternorbart
    néha nálam az van ha lelövök valakit, ottmarad az ember lefagyva! van hogy próbálgat networkhoz csatlakozni, meg ilyesmi már az jár a fejemben hogy az én netemmel van a baj, mert senkitől nem halottam ilyen tüneteket :(
  • ChipKng
    Tegnap volt egy kis update. Mostantol kiabalas hallatszik a ha elgazolnak... Stabilabnak tunik a rendszer, de a karakter valtas meg mindig be tud lassulni...