Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel szemben a war csatamódban valós a térképen is megtalálható helyekért harcolsz amivel befolyásolod a háborút.
"ez nekem nem akar összejönni... hiába nyerünk, ez a Pz38 alig hoz hasznot. Csatánkét 1-2 max3 ezret..."
Nekem se szokott ennél jobban hozni max. is csak olyan 5000 körül tudok keresni. de ez szerintem mindenkinél így van aki nem veteran-nal játszik (ez a prémium fiók)
de fog ez majd jobban is menni csak bele kell jönni nálam is így volt.
Ha adhatok egy tanácsot inkább a PZ-38-ra tartogasd a pénzed, és utána az MP-40-re.
Tankos karaktert úgy tudsz venni, hogy a képernyő alján a ranglétrán a neki előírt szintet el kell érned és azután egy bizonyos pénzért át kell képezned. DE! a harckocsizóhoz nem jó minden fajta fegyver így azt érdemes addig fejleszteni ami ahhoz jó (a harckocsizóhoz pl. a géppisztoly kell (MP-34,-42))
Skint pedig úgy tudsz váltani hogy a harckocsizó karaktered kinézete mellett középen van egy nyíl és azok közt tudsz változtatni, De mivel valódi pénzért vehető Gold-ba kerül így azt nem igen ajánlom
"kezdőként most vettem meg a mauser kar98 at, de azzal necces a közelharc, meg messzire is legalább 2-3 lövés mire meghal, melyik éri meg jobban? a géppisztoly vagy a puska"
Ha tankos akarsz leni akkor géppisztolyt vegyél, a fentebb leírtak miatt.
De egyébként a fegyver vásárlást mindig az alapján döntsd el, hogy milyen harcmodort akarsz felvenni. pl. a mauser-rel a mesterlövész puskát tudod majd kifejleszteni. Mindig azt nézd milyen szerepet akarsz betölteni és az ahhoz kellő fegyvert keresd ki valamelyik fegyvertípus ribbonján, és akkor azon indulj el. (Pl. ha középtávú támogató szerepet akarsz betölteni akkor a géppuskát ajánlom (MG34-42), az MG-34-et például a fél automata fegyver ribbonján tudod elérni, így azon indulj el, ha elérted a 34-est akkor azt vedd meg akkor ki unlockolódik annak a ribbonja és azon tudod majd a 42-est megszerezni.)
De kezdőknek én speciál mindig a géppisztolyt ajánlom. Ha német oldalon vagy az szerencsésebb mert az MG-34-es elég stabil fegyver.
"bazzokát érdemes venni?"
Ha gyalogos vagy mindenképp. Én az vállról indítható páncéltörőt tartom a gyalogos legfőbb másodlagos fegyverének. mindennél fontosabb.
"ja és az hogy müködik hogy amikor nekem 2-3 lövés, ő meg 1 lövéssel megöl úgy hogy nem fejen lő.... "
Mert te még alap fegyvert használsz, míg ő lehet hogy kihúzta az övét. De a fejlesztés neked kell kitapasztalni.
A játékban a chaten van egy Sgponthu nevű fórum, ahol néhány itt is jelenlévő (például én is, bár ritkán) játékos van csatklakozz nyugodtam ott is szívesen segítenek szerintem.
Remélem tudtam segíteni!
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.01.02. 19:02:27
Úgyhogy csatlakozzatok 😄
Srácok! Nyomja itt valaki mg34-el? Én nemrég szereztem meg, és azt tapasztalom hogy elég nagy a visszarúgása, ezért 50 méternél távolabbra nem igazán lehet célon tartani. A United Defense Premium lőszer iszonyat megnöveli a preciziót, de az nem igazán segít a stabilitáson, ha jól sejtem, akkor a satbilitás a visszarúgás tulajdonképpen csak másképp <#vigyor2>#vigyor2> Ha van tapasztalatotok tippetek jöhet.
Illetve az az ötletem támadt, hogy csinálhatnánk egy chat csoportot HG-ben ami sg-sekből áll. Persze tudom hogy van itt amcsi és német egyaránt de ha akad akinek tetszik az ötlet jelezze, illetve Írjon egy pontos player nevet és akkor mehetne is a dolog. Én német oldalról vagyok mindig, de szerintem az yenkik is jöhetnek.<#kerdes>#kerdes><#wave>#wave>
https://www.youtube.com/watch?v=mwdoh1IceeI
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Staged-ba aránylag hamar bedob, de ott meg szart sem érek a PZIII-al, mert mindig E8-as Shearmanok, meg Hellcat-ek ellen rak be amiknek én 2 lövés vagyok, és nem tudom hogy milyen camojuk van ezeknek, de mintha a WOT-ban lennék, mert még a killcammal sem bírom kivenni őket.
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2014.12.17. 15:38:23
Staged-ra nekem is aránylag gyorsan (4-5 perc) talál, csak azokkal meg az a baj hogy mindig olyan csatákba tesz amik már mennek, de nem is egyszer volt olyan is hogy berakott egy csatába, de már a kiindulási pontot kellett tartani, és kb. 3 perc múlva vesztettünk. így sajna elég élvezhetetlen volt...
(AMCSI)
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2014.12.16. 21:22:14
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram