Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ha war modba játszok és nyerünk az ad valami pluszt?
oké kösz, most meg van ez a javító kulcs, azt érdemes megvenni? vagy a távcsövet? mert pl ha a javítókulcsot raknám, nem lenne hely fegyvernek.
A sima csatamód lényegében egyfajta gyakorló csatának is fel lehet fogni, mert az nincs kihatással a háborúra.
Ezzel szemben a war csatamódban valós a térképen is megtalálható helyekért harcolsz amivel befolyásolod a háborút.

"ez nekem nem akar összejönni... hiába nyerünk, ez a Pz38 alig hoz hasznot. Csatánkét 1-2 max3 ezret..."
Nekem se szokott ennél jobban hozni max. is csak olyan 5000 körül tudok keresni. de ez szerintem mindenkinél így van aki nem veteran-nal játszik (ez a prémium fiók)
de fog ez majd jobban is menni csak bele kell jönni nálam is így volt.
ez nekem nem akar összejönni... hiába nyerünk, ez a Pz38 alig hoz hasznot. Csatánkét 1-2 max3 ezret...
Még egy kérdés 😄 mi a különbség a sima/alap és a war csatamód között?? mármint valami előnye/hátránya valamelyiknek?
rendben, egyelőre a PzII tud jó is lenni meg szenvedős... a Pz38 remélem jobb lesz, mármint ha azt nézzük hogy van használhato ágyúja, nem úgy mint ennek a köpő csöve.... mármint szerettem ezt is, de azért ez még se egy ágyú 😄
Nagyon szívesen!
Ha adhatok egy tanácsot inkább a PZ-38-ra tartogasd a pénzed, és utána az MP-40-re.
kösz a segítséget! 😄 most átképeztem tankosá, jelenleg a PzII nél tartok, meg kifejlesztettem az MP40-est. Csak meg kell rá keresnem a pénzt 😄
"hogy lehet tankot venni meg más skint váltani?"
Tankos karaktert úgy tudsz venni, hogy a képernyő alján a ranglétrán a neki előírt szintet el kell érned és azután egy bizonyos pénzért át kell képezned. DE! a harckocsizóhoz nem jó minden fajta fegyver így azt érdemes addig fejleszteni ami ahhoz jó (a harckocsizóhoz pl. a géppisztoly kell (MP-34,-42))
Skint pedig úgy tudsz váltani hogy a harckocsizó karaktered kinézete mellett középen van egy nyíl és azok közt tudsz változtatni, De mivel valódi pénzért vehető Gold-ba kerül így azt nem igen ajánlom

"kezdőként most vettem meg a mauser kar98 at, de azzal necces a közelharc, meg messzire is legalább 2-3 lövés mire meghal, melyik éri meg jobban? a géppisztoly vagy a puska"
Ha tankos akarsz leni akkor géppisztolyt vegyél, a fentebb leírtak miatt.
De egyébként a fegyver vásárlást mindig az alapján döntsd el, hogy milyen harcmodort akarsz felvenni. pl. a mauser-rel a mesterlövész puskát tudod majd kifejleszteni. Mindig azt nézd milyen szerepet akarsz betölteni és az ahhoz kellő fegyvert keresd ki valamelyik fegyvertípus ribbonján, és akkor azon indulj el. (Pl. ha középtávú támogató szerepet akarsz betölteni akkor a géppuskát ajánlom (MG34-42), az MG-34-et például a fél automata fegyver ribbonján tudod elérni, így azon indulj el, ha elérted a 34-est akkor azt vedd meg akkor ki unlockolódik annak a ribbonja és azon tudod majd a 42-est megszerezni.)
De kezdőknek én speciál mindig a géppisztolyt ajánlom. Ha német oldalon vagy az szerencsésebb mert az MG-34-es elég stabil fegyver.

"bazzokát érdemes venni?"
Ha gyalogos vagy mindenképp. Én az vállról indítható páncéltörőt tartom a gyalogos legfőbb másodlagos fegyverének. mindennél fontosabb.

"ja és az hogy müködik hogy amikor nekem 2-3 lövés, ő meg 1 lövéssel megöl úgy hogy nem fejen lő.... "
Mert te még alap fegyvert használsz, míg ő lehet hogy kihúzta az övét. De a fejlesztés neked kell kitapasztalni.

A játékban a chaten van egy Sgponthu nevű fórum, ahol néhány itt is jelenlévő (például én is, bár ritkán) játékos van csatklakozz nyugodtam ott is szívesen segítenek szerintem.

Remélem tudtam segíteni!
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.01.02. 19:02:27
ja és az hogy müködik hogy amikor nekem 2-3 lövés, ő meg 1 lövéssel megöl úgy hogy nem fejen lő....
most ismerkedem a játékal, de pár dolgot nem értek. hogy lehet tankot venni meg más skint váltani? pl a tankos. illetve így kezdőként most vettem meg a mauser kar98 at, de azzal neces a közelharc, meg messzire is legalább 2-3 lövés mire meghal, melyik éri meg jobban? a géppisztoly vagy a puska? bazzokát érdemes venni?
Köszönöm!
Alien69
Az NEM Tőled függ, hanem, az adott csapat alkalmas-e, és ilyenek...<#zavart1>

Ill. csak nekem nem engedi "beaktiválni" Jeep-et? mert kijelöltem, úgy ahogy minden mást, és nem engedi a csatába hogy azzal menjek.
A géppuskákat (MG34/42, vagy az M1919A4-es Browning) le lehet rögzíteni, vagy csak kézbe lehet vinni? mert nem teljesen értem hogy lehetnek olyan pontosak, ha kézben használják őket.
Az mondjuk lehet, még sajna nem sok mindent tudok a játék ezen részeiről.
Elképzelhető hogy elfogyott a tank crew man vagy a tank.
Csak engem szokott kidobálni a csatából, amikor harckocsizóval vagyok, mert állítólag az egységem vesztett, de a többiek még ott vadulnak a földeken, akkor is hogy ha abszolút nyerésre állunk?
Amúgy az én nevem Shooter333 a játékban vegyetek fel a barátlistára!
A javaslatodra az új csoport melett voksoltam ha nektek is megfelel, akkor "Sgponthu" csatlkozzatok. Azért is ez lett a neve mert talán ez egy tényleg működő chat lehet a Sokféle HUN és hasonlókkal szemben, mert mi itt már valamennyire megszokhattuk ezt a társaságot.
Úgyhogy csatlakozzatok 😄
Alien69
Hát csinálj egy csoportot, írd ide a "nevét", oszt ennyi. Vagy, kell keresni egy már meglévőt, olyasmit, hogy HUN, és oda belépni mindenkinek.<#idiota>

Jó a videó!
Srácok! Nyomja itt valaki mg34-el? Én nemrég szereztem meg, és azt tapasztalom hogy elég nagy a visszarúgása, ezért 50 méternél távolabbra nem igazán lehet célon tartani. A United Defense Premium lőszer iszonyat megnöveli a preciziót, de az nem igazán segít a stabilitáson, ha jól sejtem, akkor a satbilitás a visszarúgás tulajdonképpen csak másképp <#vigyor2> Ha van tapasztalatotok tippetek jöhet.

Illetve az az ötletem támadt, hogy csinálhatnánk egy chat csoportot HG-ben ami sg-sekből áll. Persze tudom hogy van itt amcsi és német egyaránt de ha akad akinek tetszik az ötlet jelezze, illetve Írjon egy pontos player nevet és akkor mehetne is a dolog. Én német oldalról vagyok mindig, de szerintem az yenkik is jöhetnek.<#kerdes><#wave>
Kis karácsony .... <#vigyor5>

https://www.youtube.com/watch?v=mwdoh1IceeI
nálam is beszart, de most úgy tűnik helyreállt

A panzer 38 t-hez vegyetek erősebb armor piercing töltényt ami majdnem 2x olyan vastag páncélt üt át
Sherman0070
Csak nálam csesződött el teljesen a Heroes?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Nem tudom amúgy mikor szoktál játszani? Mert én este nyolctól szoktam és akkortájt betesz 6-8 perc alatt, de nekem még csak light tankom van. Nem szabad szerintem úgy hozzá állni hogy az ő tankja az erősebb, ami persze igaz, de gondolj csak bele drágább is úgyhogy ha te kiszedsz 2 tankot míg ő 4-et. kb ugyanott tartasz. Nekem pz38 van és ki tudok szedni vele hellcateket és shermanokat is mert nem rontok ajtóstul a háznak. Engem legtöbbször a jeeppel érkező bazookások szoktak meglepni, mert akkor hiába helyezkedem a gyalogosok közelében mire leszedik addig simán beleereszt kettőt a tankomba.
A legnagyobb baj nálam ott van hogy én sosem tudok egy War-ba levő csatába bekerülni 20 percen belül aztán mindig megunom.
Staged-ba aránylag hamar bedob, de ott meg szart sem érek a PZIII-al, mert mindig E8-as Shearmanok, meg Hellcat-ek ellen rak be amiknek én 2 lövés vagyok, és nem tudom hogy milyen camojuk van ezeknek, de mintha a WOT-ban lennék, mert még a killcammal sem bírom kivenni őket.
Egy szóval nem mondtam hogy nem jó tank 😄,De ha már Camping-mapra megyek másnak az assault team-hez akkor legalább annyit megtehetek hogy nem a leggyengébb tankkal megyek be.Főleg ha az ellenfélnek is van bent tank egysége (de ez saját vélemény)
Szerintem a Panzer egyes is egy elég jó kis tank, ha nincs rá counter, azért eléggé lehet vele aratni, csak az a problem hogy a kezdők nem tudják irányítani a tankokat, és kidugott fejjel nyomulnak vele, mert azt hiszik egy autós játékban vannak, ahol csak vezetni kell de gondolkodni nem 😊 Amúgy mindegyik tankhoz lehet venni erősebb lövedéket. Na és a lényeg hogy ha menni akarsz tankkal akkor csak a szerencsén múlik hogy war-ban, be tudsz-e kerülni egy jó kis csatába. Nálam általában 8-12 perc szokott lenni, de volt már, hogy 20 percig kellett várnom és végül hagytam a csába.
De engem akkor sem enged be, pedig nem kezdő tankkal vagyok.
War-ban (én úgy vettem észre) hogy betolják a tankokat és abban a pillanatban akik bent gyalogként mentek be,máris váltanak is tank-ra.Persze nem mindig de sok ilyen van sajnos,plusz azért nem mindenki szereti ha idegen játszik a csapatával ,hisz nem olcsó mulatság fent tartani.Nekem is volt már olyan hogy betoltam persze én is bementem és az emberünk fogta magát az új skyrmis mapon, a híd mellet bele ment a vízbe tankkal utána kiszált oszt meghalt!! Hát mondom ilyet én még nem pipáltam <#hehe> vagy mikor az első LIGHT tankkal jön be?Kérdem én minek?Azzal van értelme?Nem nehéz megszerezni ám a másodikat deeeee mind1.Ezért lenne jó ha erőltetnék a csapat játékot de ez a játék nem nagyon törekszik erre mint ahogy sok más játék sem (saját vélemény).
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2014.12.17. 15:38:23
Én a War-ra értettem.
Staged-ra nekem is aránylag gyorsan (4-5 perc) talál, csak azokkal meg az a baj hogy mindig olyan csatákba tesz amik már mennek, de nem is egyszer volt olyan is hogy berakott egy csatába, de már a kiindulási pontot kellett tartani, és kb. 3 perc múlva vesztettünk. így sajna elég élvezhetetlen volt...
Én ma mentem 1 menetet tankkal kb 1-percet ha várakoztam (Medium Tank).Light tankkal sokall gyorsabban talál (úgy vettem észre) de ez csak a training vonatkozik.
(AMCSI)
Utoljára szerkesztette: Devid-on, 2014.12.16. 21:22:14
Nem tudja valaki hogy miért nem tudok csatába lépni harckocsizóval? 20 percnél mindig megunom...
Pedig hidd el pontos, engem állandóan kikapnak egy vagy 2 lövésből 100-150 méterről MG42-vel.
Mersant
nagyobb a tuzgyorsasaga, es asszem tobb loszer is jar hozza. rovid tavra 1 daralo, de messzire hasznalhatatlan, pont a nagy tuzgyorsasag miatt. arra mg34 jobb. arat nem tudom.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Lenne egy pár kérdésem. Az mg42 miben jobb mint az mg34 és mennyibe kerül? Megéri megvenni vagy nem? Még nincs éppen meg, de nem látok különbséget a két fegyver között a játékban az adatlapjukon. Persze ott nem látszanak a részletes tulajdonságok. Fölöslegesen nem akarok creditet kidobni érte, ha nem jobb semmiben mint az mg34. Akkor megvárom az orosz felső dobtárast mert ott a stability elviekben sokkal jobb, már ha hinni lehet a játékbeli csökkentett adatlapnak ami megvétel nélkül is láthatok.
Nem kell, már megtaláltam.
Azt nem tudja valaki hogy ma milyen build jön, és hogy mi lesz benne?
Szerintem minimum 300m de ez csak egy becslés, én pl nehezen tudom felmérni hogy milyen messze van a célpont, csak az alapján próbálkoztam, hogy a panzerschreckel lőttem 150 méterre. Itt egy videóHeroes and Generals Killstreakscsak úgy mert miért ne <#nevetes1>
Sherman0070
Azt valaki nem tudja hogy minimum hány méterről kell lőni az enemy-t Kar 98K scoped-al hogy 30-40 xp-ket adjon?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Na olvastam hogy ha külföldről tették a pénzt az accomra- akkor azt én innen nem költhetem el. Szóval majd a bátyám külföldről elkölti arra amire kérem 😄

Terawatt
Próbáltad az oldalról hogy van-e steam wallet opció?

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Sherman0070
Akkor megérte ellőni steamre 25 eurót ha semmire sem engedi elkölteni.

Terawatt
Passzolom, nem vettem még goldot. 😊

Sherman0070
De hogyan ott csak úgy engedi ha megint elköltök 20 eurót. Vagy ott lehet a Steamet fizető eszköznek használni?

Terawatt
Steam overlay valamit szarakodik, így azon keresztül nem lehet, de ha felmész a hivatalos h&g oldalra és bejelentkezel akkor ott meg tudod venni. 😊

Sherman0070
Netán tundál segíteni hogy hogy kéne megcsinálni hogy vehessek aranyat?

Terawatt
Első sarkom agyon fogják lőni, drága golyófogót vettél 😄 Neked sem üdv! ;P

@sherman: talán nincs integrálva a steam wallettel