5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • Alien69
    Tipikus rossz hozzá állás (szerintem). Mitől is lenne noob? Ha rosszul csinálja, hamar megdeglik, mert becserkészik. Ráadásul, nem nagyon tud foglalni, védeni, támadni. Kifejezetten támogató fegyvernem. Ha jól csinálja, persze jelentősen hozzá járulhat a győzelemhez.
  • Sherman0070
    Értem én :D De rohadt jó szétlőni mindenkit messziről vele :D
  • Roger6
    Tipikus noob fegyer, ezzel nem téged akarlak bántani.
  • Sherman0070
    Na kifulloztam a kar98-at+a goldból vettem szép ruhafestést. Geci jó az a puska!
  • harduplanfor
    Hu de pontos osszefoglalo Sztem minden benne foglaltatik. Jah, 1.06 a csucs szamomra
  • ChipKng
    Akkor itt van a lista amit en osszeraktam. Ha kimaradt valami, ne habozz beirni. :)
    2:00 – Andrast kinyirja utana kinyirom ot
    6:30 – Andras O2-nel atmaszik a falon, megsebzi
    6:48 – Ugyanott a feszer mogott egymast kinyirjak
    28:20-nal Andras kinyirja :P
    43:50 –nel berag a campelokre ezert fegyot valt menet kozben!!! Itt latszik, hogy heavyset Gold-ot hasznal.
    51:22 –nel elso vagyok :P
    1:00:00 Andrast kilovi utana toltes kozben raeresztek egy sorozatot, de nem eleg igy megfordul es kilo engem is 1 golyoval (headshot).. de mire kap meg 35 XP-t? Talan Capture? A zenere nem figyeltem...
    1:02:54-nel allitja a csapdat amibe belegyalogolok majd
    1:04:xx-nel kinyir engem
    1:06:xx-nal Andras kibazookazza a sracot :D – meltatlankodik is
    1:14:52 – kielemez minket (Ha valaki ert nemetul lefordithatna mit mond rolam :P gyanitom nagy campernek tart)
    1:16:33 – 67525-be kerult neki a sok aknazas es mindossze 30772 volt a bevetel. Durvan deficites meccs volt neki.

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.22. 15:39:40
  • harduplanfor
    Nyugodtan illeszd be ide az idoket. Nem szegyen a rossz szereplesem, csak bosszanto. Meguntam a csipas hadsereget. Gondoltam beszerzek magamnak egy recon katonat, es ha sok a csipas camper, be tudok jonni egy ilyen karival. Legszivesebben visszakernem az elkoltott 479000 penzem a 2nd Lieutenant recon karimra. Lehet egyebkent? Kaptam egy 2.2 es nagyitasu tavcsovest amelynek latcsove allandoan visszatukrozodik. Alig latni vele valamit, es koszonoviszonyban sincs a treningen probalt tavcsovessel. Ennel meg egy sima puskaval is jobban lovok. Jah amugy a videon amikor O-nal lelonek egy tarsunk utan a garazs/feszer elott, nekem a gepemen azt mutatta a monitor, hogy a masik tarsunk belelott Rolandba es en is adtam neki az ivet. Szerinted ez az amirol beszelek, hogy az adsl centertol valo tavolsag miatt el van csuszva nalam az egesz? Napi szinten 5x 6x kidobal a szerverekrol.
  • ChipKng
    Koztudott, hogy mar a profi jatekosok is cuccolnak sajnos hogy jobb legyen a reakcioidejuk. :( Volt is rola cikk, hogy tervezik a drogtesztet a nagy versenyeken.

Amugy OldManSmithers is jo. Eleg durvan banik a repulokkel. Ajanlom mindenki figyelmebe. Kotton is idosebb korosztaly, megfontoltabb. Roland gyerek meg meg fiatalka, azert kiabal minden fure-fara kempelest. Raadasul ez egy ilyen jatek. Csapat egy resze camp(ing)el a mar elfoglalt ponton (Guard team 3 fos) a masik resze (5 fo Assault Team) meg tamadja a kovetkezot. Igy kellene mukodnie.
    A jatek is hibas egy kicsit abban, hogy a vedekezest reszesitik sokan elonyben mert ha vkit vedekezes kozben nyirsz ki a sajat pontodon akkor extra 60XP-t kapsz. Ha foglalas kozben kapnal 100-at is akkor talan tobben vallalnak be a tamadast. SZVSZ
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.22. 15:21:07
  • harduplanfor
    "A következő profi játékos meg az lesz, aki kokót szív, és utána jampizik?"
    Nem nem! A kovetkezo profi jatekos az lesz aki szivja a kokot, es aki megdug ket nemetjuhaszt eloben, meg egy kiselefantot, majd utana jampizik Egyebkent nekem Kotton Gamer szimpibb, mint Roland. Rolinak olyan sorozatgyilkos feje van. Bar lehet tevedek, nekem ugy tunik nem all tole messze a gonoszsag.
  • ChipKng
    Jaja, ha erdekel kimazsolaztam a szamunkra erdekes reszeket. :) Berakjam ide az idokodokat (ha mast iserdekel) vagy atkuldjem priviben? :)

Amugy figyelted, hogy 3x jott at a vizmosason es kozben szamitott arra, hogy aknara fut, de nem volt semmi? Ezert irtam a chat-ben az embereknek, hogy telepitsenek aknakat. Csak azutan rakott le egy srac nehanyat az X1->O2 hid aljaba. (Tobbieknek: en tankban ultem, ezert nem tudtam telepiteni)

Amugy eleg durvan fosta az anti-personell aknakat (egybe bele is futottam a toltes mellett mikor rohantam O1-rol X1-re), de meg is lett a bojtje: -30K love!!! 67525-ot koltott es 30772 bevetele volt.
    Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.22. 15:10:37
  • harduplanfor
    Pont ezen rohogtem tegnap Mindenki camper hehe. Ebben a korben eleg szarul szerepeltem es a vidin latszik is a vegeredmeny. Andras alias Endres_PT benazott. Mentsegemre legyen mondva, teljesen uj fegyvereket probalgattam. Azert a bazookas resz nagyon bejott a videon, amikor ledobta magat Roland baratunk a jeeprol.
  • ChipKng
    Szulinapja volt a sracnak es megunnepelte. Amugy mindig jozanul tolja.
  • Alien69
    Ha részegen csinálta, az nem ér, és ergo nem "vérprofi", hanem gyíkarc, ennyi. Az alkoholizmust NE reklámozzuk má. Nehogy már az legyen a menő, ha valaki részegen játszik. A következő profi játékos meg az lesz, aki kokót szív, és utána jampizik? Kösz, nem.
    De, persze az ötlet az jó. Fejjel lefele még nem próbáltam ki. Normál módon persze többször is át repültem én is, persze párszor meg is deglettem. De néha jó móka.
  • gunjack
    Vérprofi a srác. Állat videókat tesz fel.Képes lapáttal rohangálni és azzal osztani perceken keresztül Másik nagy kedvenc még Kotton Gamer.Ő is szinte oktatói szinten űzi az ipart.Alien kollégának ajánlom a repülős videóját mikor részegen fejjel lefelé áthúz a hangáron.https://www.youtube.com/watch?v=O-p7BKX2cF0
    Utoljára szerkesztette: gunjack, 2015.10.21. 18:18:35
  • ChipKng
    Oke! :) Amugy azt vettem eszre, hogy amikor szarabbul megy neki rogton campereknek minositi azokat akik lelovik.
  • Devid-on
    Ezért untam meg ezt a játékot és amit képvisel.De majd hétvégén megmutatom néked mi a jó játék
  • ChipKng
    Az meg milyen, hogy 43:50-nel berag a campelokre es kiugrik a csatabol fegyvert valtani es ugyanoda vissza? Ott latszik amugy, hogy a karaktere ki van MAX-olva es heavyset Gold-dal tolja.
  • Devid-on
    De jó látni hogy full fejlesztett MP40 van a kezében .
  • ChipKng
    De jo latni ahogy leszedem a sracot 2:10-nel az epuleten keresztul kicsivel azutan, hogy Andrast lelovi. Megbosszultam!
  • ChipKng
    Na fel is rakta a videot a netre. Meg lehet nezni a meccset. Sajna csak masodik lettem.
  • Gabhess
    csak nem ez is elindult a "lejtőn" mint a wot. minden patch-el egyre rosszabb lesz! még szerencse, hogy nem toltam bele pénzt.
  • ChipKng
    Tegnap sikerult szembetalalni magunkat "TheHeroRoland"-dal. Az egy allat. Aki nezi youtube-on a videiot az megertheti miert. A csavo 107/36-ot produkalt 3000 feletti pontot gyujtve toronymagasan lett a legjobb a nemetek (es csoportban az oroszok) kozott, de ennek ellenere is az amcsikkal behuztuk a gyozelmet! Innen is latszik, hogy hiaba van fergeteges egyeni teljesitmeny ha a csapatmunka jobban profital.
    Elegge kellemetlen elmeny mikor hatbalovom 2x is a grease gun-nal, o megfordul es azonnal fejbetalal az a MP40-el.
  • Sherman0070
    5100 goldom lenne max. :D Az meg nemtom mire lenne elég :D
  • Alien69
    Attól (IS) függ, mennyire vagy kőgazdag és/vagy bolond. De, mondjuk prém tagságnak van értelme, meg esetleg katonát vásárolni, persze, ha egyből magasabb szintűt veszel. Minden másra elégséges a normál játékbeli pénz.
  • Sherman0070
    Nem tudom hogy mire éri meg a goldot költeni ezért még nem vettem :D Ribbonokat fejleszteni fegyver modul megszerzéséhez lenne az ideális vagy mi?
  • ikarus44
    Olvastátok már az új patch notes-át? Mind az új pálya és mind az encounter mód érdekesnek ígérkezik.
  • Sherman0070
    Érdekes nekem 2 tapadó gránát megette a T-34-85-öt :D
  • ChipKng
    Ma delelott toltam par kort... Feltunt, hogy a tankok motorja le lett gyengitve, nehezen mennek az emelkedon, sot vissza is gurulnak. Ami nagyon nem tetszik, hogy a sticky granat ereje is csokkent. :( 2-vel mar nem tudsz teljesen megsemmisiteni egy kozepes tankot, 3 kell hogy teljesen felrobbanjon... Egy tigrisre 4-et meg mar fel se tudsz rakni, mert addigra robban az elso...
  • Alien69
    Mondjuk, pont ma volt egy ilyen "élményem", pontosabban szenvedő fél voltam. Bár lazán lehet, csíter volt az illető (ami erősen igaz lehet). 65:5-s arány már felettébb gyanüs. Ment az úton, lelőtt szemben egy társamat (nem láttam, milyen messze volt az illető), majd rám fordult, és szintén egy lövésezett. Azért gyanús, mert túl sokszor csinálta ezt velem (pontosabban, mindig oneshot-ot osztott lehetetlen helyeken is). Az pedig kamu, hogy valaki ilyen jó, hogy MINDIG látja, honnan jön az enemy.
  • Sherman0070
    Én ilyen 1 hit élményre várok szóval kar98-at fogok fullozni ÉÉÉÉS mivel lehet az infantry assault ribbont húzni kar-ral így meglesz az mp44 is :D
  • Alien69
    Kar98 ugye camper fegyó, az MP44 meg ugye nem. Teljesen más játék stílus a kettő. Habár, a távcsöves MP44-l is lehet kempelgetni, de azért nem lesz olyan, mint a Kar.
  • ikarus44
    Attól függ milyen játékstílust szeretsz. Csak ettől.
  • ikarus44
    Attól függ milyen játékstílust szeretsz. Csak ettől.
  • harduplanfor
    Kis szunet utan ujra a csataban :) 18.00 tol indul a fogocska :)
  • Sherman0070
    Sziasztok! Azon gondolkozok hogy veszek 2200 goldot a játékba. Németeknél az MP44 vagy a Scope-os Kar98 érné meg jobban "fun" jellegéből?
  • ikarus44
    Nálam is az volt a baj hogy már csak kb, 2 tárnyi lőszer volt benne.
  • Alien69
    Ha rajta a távcső, még jobb a móka. Igaz, még így se mesterlövész fegyó, de azért így roham fegyver is, és kempelni is megteszi (lehet váltani egyes lövés/sorozat között). A ruszki AVS-36 is hasonló, de a tárba 15 skuló van, ami édeskevés. Pontosabban rá kényszerít a gazdaságos felhasználásra.
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2015.10.15. 21:57:58
  • ikarus44
    Az STG kifullozva egy isten, egyszer sikerült fölvennem egyet, (még távcső nem volt rajta) egy halott társamtól, az előretolt reptér pályán az O1-ben (híd) és addig védtem vele míg ki nem fogyott a lőszer, csak azután tudtak megölni. (vagy 10-12 embert simán leszedtem vele)
  • ChipKng
    Ha granatozom oket akkor nincs gond, mert mar varom, hogy kipattanjanak es arcbalojjem oket, de ez esetben tankbol lottem a palya masik szelerol es igy elegge nehez utana a menekulo sofort is celba venni ha kozben meg 2-3 masik tank kozelit. Ilyenkor azok nagyobb prioritast elveznek. Nalunk 8 az ellenfelnel 25 tank ment a levesbe. Szerintem nagyon amatorok lehettek mert 4 tankkal 1-et siman vissza lehetne tartani ugy, hogy ki se tudjon jonni a spawn pontrol.
  • Alien69
    Russzki AVS-36-ra, de meglett. Sajna, ennek is szar a fejlesztése, és a legtöbb közülük értelmetlen. A legfontosabb a távcső lesz majd. Mint ahogyan a német STG44 is ilyen.