5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
harduplanfor #1998 Nekem szarakodik rendesen. A jatekosok nevei atszaguldoznak a kepernyo egyik oldalarol a masikra, noha gyalogolnak. Olyan mintha raketan ulnenek :) Gyakaran lefagy amikor squadot akarok csinalni. Kapubol tankra kipillantok, azt mutatja fedezekben allok es nem lat, majd gepagyutol elhalalozom fal mogott. A katonak, jarmuvek mozgasa darabos. Ping 50, FPS 130-150 korul. Ketszer kidobott a mai napon a szerverrol. Ebben a korben "csupan" negyszer haltam meg feleslegesen. Amikor kidob a szerver es ujra csatlakozol a regi mapra, minden esetben halalnak szamolja. Nappal meg istenes a jatek, am estere romlik a helyzet. Ilyenkor megesik, hogy jonnek a 5/17 K/D statok :) No meg estere aktivizalodik igazan a huzottfegyos sniper hadsereg, es a verprofi jatekosok sokasaga. Amiota elkezdtem jatszani ezzel a gameval, a fejlesztoknek nem igazan sikerult megoldaniuk a problemakat.
-
ikarus44 #1997 Időnként előfordul. Ált. ilyenkor a szerver szokot túlterhelődni. -
Skaternorbart #1996 Hali! Van még rajtam kívül olyan akinek behal a játék?! Tegnap nem volt vele semmi gond, ma pedig fps drop vagy már eleve úgy indul, hogy szaggat mint állat... -
#1995 Én ilyen esetben most is gond nélkül (és minden lelkiismeret furdalás nélkül) kilépek, megvárom, míg vége, oszt lépek egy másik csatába. Ilyenkor sokkal fontosabb a saját ideg nyugalom, mint hogy ott szenvedjek egy esélytelen csatába. -
ChipKng #1994 En azert 1 picit orulok, hogy az 1 loveses fegyverek mar kevesbe hatekonyak. Elegge kiabrandito amikor az ellen 2-3 ilyen kihuzott fegyverrel korbevette a spawn pontot 1-2 tankkal megerositve es keptelenseg volt toluk kimozdulni... -
#1993 STG44 távcső nélkül értelmét veszti. Persze ezt csak utólag érzékeled, amikor már rajta van. De természetesen félre hord rendesen, csodát ne várjon senki se ettől. Nem Kar98 lesz tőle. Eredményesebb lehet tőle az ember. Mondjuk, én pont most cseréltem vissza a KAR98-ra, mert azzal mégis jobb lett a K/D-m. Igaz, más a stílus is, de a KAR98-l is azért megyek foglalni, nem csak nyuszi ül a fűben-t játszok vele. Ráadásul, így lehet nálam kétfajta gránát is (pl tankelhárítós is), STG44-l meg csak egy fajta... -
#1992 http://heroesandgenerals.gamepedia.com/Panzer_III_J/1
Itt nézem van fejlesztett lőszere, 116mm 100 méteren...gondolom span nem nézte a fejlesztést -
#1991 Akkor nem vagyok egyedül a problémával...Karcsira tegnap szereztem meg gyalogosként a kis távcsövet kb 90000-be fájt..mondom így azért hatékonyabb leszek.Hát lennék is ha nem 2-3 lövésre adná a killt vele.Meg aztán amennyit mostanában lehet látni a csipákkal az megint megérne 1 misét.Akár a normál akár a kicsit használom szart se látni vele...már kiég a retinám úgy kell nézni.Nem értem miért kellett így elb@szni őket.Már nem sok kell az STG 44 távcső megszerzéséhez .....hát nemtudom kiadok-e érte annyit hogy megérje a szopást.Amúgy régebben amikor kezdtek kopni a fejlesztett alkatrészek akkor jöttek elő a 2-3 lövéses killek.Javítás után megint jódarabig mehetett a móka vele.De most a vadi új alkatrészekkel is beszopat. -
#1990 grewer -.-
és stocként használom mert gyűjtöm a lóvét :DD
értem én hogy ratyi ez a fegyver, de ennyire, hogy kevesebb mint 2m-ről egy fekvő katona mögött rá célozva a fejre 3 lövés kell hogy beadja a headshottot áh
Német tankot húzom, még csak a Pz1 van meg, de a 38t-t már meg tudnám venni, szerintem meg is fogom. Hetzer-Stugot nem akarom, torony nélkül nem nagyon érzem őket hasznavehetőnek.
Pz3 hogy muzsikál? Haver most vette meg és csak HE lőszere van, Shermanok ellen hogy muzsikál?
Szerintem a 38t-t meg veszem és azzal ki húzom a Pz4-est.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.05. 21:22:27 -
#1989 Nekem is több 10 óra volt az 1 lövéses fegyver, a Mosin-Nagant kifejlesztése, 120 körüli sebzéssel. Múlt héten vettem észre, hogy kurvára nem egy lövéses már, szinte értelmetlen lett így a fegyver sajnos, bánom azt az 50+ órát, amit végigszenvedtem vele. -
#1988 Mivel lőttél rá?Nekem azért a fejest beadja 1 lövéssel. -
#1987 2 perce találtam rá egy fekvő sniperre, közelről, 3 lövéssel FEJRE célzott lövéssel halt meg. 3 sebző találatom is volt, de mind a 3 -at közvetlen közelről a fejére lőttem, és nem volt 1 hit a headshot :D -
#1986 Nemtudom másnak van-e olyan észrevétele mint nekem.Teljesen felfejlesztett fegyverrel(full sebzés 1 lövéssel)az esetek többségében bizony nem elég az 1 lövés.Nekem van gyalogos katonám K98 puskával több mint 100-as sebzésre állítva és van sniper katonám szintén ilyen leosztásban.Nem kevés munkaórát és creditet beleölve míg ilyenre szert tegyek.Nem is beszélve a fentartásáról amennyit ezekre még rá kell majd költeni.Erre 5-10 méterről rálövök valakire és otthagy a szarban mert nem öli meg és nincs idő a 2. lövésre mert bedarál.És mondjuk 10-ből legalább 4-szer ez van.Persze ott van a távolba leadott lövés ami érthetően nem sebez 100-at azt megértem de hogy 5 méterről 2 se legyen elég az már dúrva.Most lehet mocskos kemperezni meg végre 1 jó hír megszopatták a snipereket...de én a gyalogossal megyek épületbe pontot foglalni és nem a bokor tövét takarítom.De így hogy lutri az egész...bemegyek és vagy leszedem 1 lövéssel vagy csak rásebez és aztán röhögve bedarál kicsit erős.Más hogy látja? -
ChipKng #1985 Szep! Gratula! Kar, hogy kimaradtunk belole. -
#1984 Mocskos Objective camper !! -
#1983 Na, ma utánajártam, engem is kidobott, másfél órás meccs után. Szóval következő bejelentkezésnél megkapsz minden pontot, minden zsetont, xp-t, ami csak járt a csatáért. Szóval no para. Kár, hogy ma nem voltatok, rengeteg jó meccsem volt. -
#1982 Nekem ne mondják vazeg, hogy nem foglalok.
-
ikarus44 #1981 Hát reméljük csinálnak vele valamit, de gyorsan, mert kár lenne ezért a játékért mert igencsak hiánypótló játék. -
ChipKng #1980 Most mondtak a devstream-en, hogy ez csak kijelzesi hiba. Valojaban megkapjuk a pontokat. Lassu az adatbazis szerver es nem tud rendesen update-elni a frontend szamara. Ezt mondjak 4:48-nal itt: https://www.youtube.com/watch?v=JOpuAelZEOA -
#1979 Ha infantryman vagy akkor akár 6 is lehet. -
#1978 Amúgy ma este tudnék 1-2 órát játszani, ha mondtok időpontot, és a bug-ok ellenére is van kedvetek játszani. Max. 3 fő lehet egy csapatban? -
ChipKng #1977 Igyexem megrugdalni a fejlesztoket ezugyben mert ez azert nemkicsit nagy problema. -
ikarus44 #1976 Na akkor még én sem erőltetem a visszatérést egyenlőre. -
ChipKng #1975 Bug. 24 kill veszett oda... Ebbol volt jonehany tank is... Pottyet bosszanto ugy 40-50 perc utan.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.30. 09:07:15 -
#1974 Hülyét kap a játék, hogy nem foglalnak az emberek, csak lövöldöznek De amúgy elég zavaró. -
#1973 Amúgy ez miért van? Nekem ezt napi szinten csinálja... -
ChipKng #1972 Ugy tunik nem fert bele 800 megaba a javitas:
-
#1971 hát, majdnem uninstalláltam :D
új pálya még mindig crash
haver beakart vinni tier5-ösökhoz, bekaptunk egy olyan pályát amit még ő sem látott (3-4 csatát mentünk eddig 5ösön), ott is crash
mentem egyet soloba, ott a szokásos széna bálás pályát betöltötte, de kb. spawn killertek az oroszok úgy hogy beültek a légvédelmibe mi meg kijöttünk az erdőnkből --- > halott is voltál
16 perc játék, 4. helyen végeztem, 2500 pénz. köszönöm!
áh, vérzik ez a játék, pedig baromira tetszene -
ChipKng #1970 Volt bug boven... De meg mindig allva maradnak a halottak neha (nem esnek ossze/beragadnak). Szal varhato ujabb patch a kozeljovoben... -
#1969 mi volt ez a 800 megás patch ? -
ChipKng #1968 Pottyet bugos ez az uj rendszer. En is lattam olyant, hogy allt egy ipse es lottem mint az atom, majd kesobb esett ossze (nem is kaptam ra kill-t), de addigra mar vki kiszurt es leszedett. -
#1967 Ezt egy játékmódba be is rakhatnák amúgy. Co-op,. vagy duo néven faszán mehetne is. :) Nekem tetszene az ötlet. -
#1966 tegnap olyannal talalkoztam amivel meg soha. a lelott emberek nem estek ossze, hanem zombikent nekialltak futni, beragadtak 1 ponton es csak akkor estek osze
hetvegen meg a 100%-ot elert egysegemet nem lehetett upgradelni, hanem elkezdett ujra 0-rol szamolni. nagyszeru... -
#1965 Szvsz, lenne egy sokkal jobb megoldás, de ilyet még nem tapasztaltam/láttam. Úgy lehetne egy kicsit jobban kényszeríteni az embereket csapat munkára, ha párba rakná őket a rendszer, és ha bizonyos távolságra távolodnak, csökkenne az élet erejük, és megdegelhetnének már ettől is. Természetesen, a rendszer gondoskodna, hogy egy távcsöves mellé egy géppuskást rakna. Illetve, a járműveknél is hasonlóképen, lenne egy sofőr, meg egy tüzér. Repcsinél pilóta, bombázós. Persze, lehetne már eleve "szakaszban" érkezni, meg ilyesmi. Így legalább minimum kollektív munka szükséges lenne. Anno, a BF2142-ben volt hasonló a gunshipnél. Ott ha nem volt géppuskása az embernek, már eleve nehezebben maradt életbe, főleg, ha az enemynél meg volt. -
#1964 Hm... 1 életes meccs... Most azon gondolkodom, hogy reagálnának rá az emberek? Lenne, aki bevállalja a Rambó style-t, és nyomul foglalni, vagy az orvlövészek miatt mindenki lapulna? -
ChipKng #1963 Bocsanat. Nem a CS ellen szoltam fel, mert annak is megvan a maga rendszere. Egy bizonyos szint felett mar kell strategia. De alatta mindenki eszetlenul rohangal elore es lodoz mint egy barom a tapasztalataim szerint. Aki meg nem rohan elore az rogton camper lesz.
Ezert is gondoltam, hogy sokkal erdekesebb lenne egy olyan meccs ahol 1 elete van mindenkinek. Jobban megkivana a megfontoltsagot es a csapatmunkat.
-
#1962 Kicsit a CS védelmébe kelnék azért. A Counter Strike-nak pont a stratégia a lényeg, ha nincs stratégia, terv, halott vagy. Aki futkároz össze-vissza, az halott szintén. Aki Rambozik, szintén halott. Aki agyatlan: halott. Meg ugye: egy körben egy életed van, nem spawnolsz újra, és a csapatmunka jóval meghatározóbb, mint itt. OFF vége. -
ChipKng #1961 Kicsit olyan ez a palya, hogy bemesz bekursz egy granatot es tuti lesz 1-2 killed.
En az APC-t se engedtem volna erre a palyara ha mar a tankokat es egyeb jarmuveket (ertelemszeruen) kitiltottak.
Tegnap este meg toltam rajta 1-2 kort, hogy erezzem mi a megoldas kulcsa, de itt lenyegeben arrol van szo, hogy bemesz vmi nagy gyorsasagu fegyverrel (MG42/MP40 vagy C1/C2 stb) es osztod akit latsz. Sok idod nem marad camp-elni. Ilyen rohanj be es probalj meg tobb embert kicsinalni mielott meghalsz. Picit agyatlan counter strike feeling. Tenyleg azoknak van akik nem akarnak strategiazni csak esz nelkul loni es kesz. Csapatjatek itt tenyleg nem jatszik szerepet... szal kizarolag egyeni XP gyujtogeto rokaknak....felteve ha nem nullaz le a rendszer valami bena bug miatt (mint ahogy azt a minap tapasztaltuk). Reklamaltam is miatta a hivatalos forumon. -
ChipKng #1960 Csigalom, nyugaver. Legalabb aterzed milyen az amikor te idegesitesz fel masokat mikor 300m-rol kilovod oket az 1 hites csipaddal. Ha a tankokat kiveszik a jatekbol akkor a repuloket es a recon-okat is ki kellene.
Itt tenyleg az kellene, hogy egeszseges egyensuly legyen es ne legyen az, hogy az ellenfel korbeallja biztos tavolbol a spawn pontot es agyaggalambvadaszatot folytasson. Persze a vadasznak ez elvezet, de a masik oldalon bosszusag.
Megneznek egy olyan meccset ahol mindenkinek mindossze 1db elete lenne, de mondjuk abban a csataban legalabb 100 ember venne reszt, vagy inkabb 300. Nincs spawn vadaszat. Nincs 125 recon...
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.28. 14:09:02 -
#1959 Van ilyen játék, Counter Strike, COD, stb. :D De ez nem az a játék, itt vannak.