Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tobb penzre magasabb szintu jatekossal kapsz majd. Jooo sokat kell jatszani hozza, mert igy is tul sokan tavcsoveznek.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
9 ezer ezüstöm van, és ha győzünk is, top-3ba vagyok, akkor is 4-5 ezret hozok, nekem nagyon kevésnek tűnik.....
Főleg hogy a következő irányzék 20 valahány ezer a G43-ra. oO
Ilyen nehezen kapjuk az ezüstöt, vagy én csinálok valamit szarul?
Gránátra is meg a fegyóra is automatikus javítást pipáltam, nem kéne ?
A menü miért ilyen bugos sz.r? Haver meg hív, nem tudom se elfogadni, se elutasítani. Medált nemtudok cserélni, újra kell indítani 2-3 csatánként az egész játékot, mert fagyoskodik vagy mi. Ha szakaszba vagyunk már, nem tudok módosítani a fegyveren, szét kell bontani a szakaszt hogy módosítsunk valamit. Ez a menü ez így nagyon gáz.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.10.25. 13:09:45
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Én 2014 nyarán kezdtem ezt a játékot, azóta kb, 2 hónapja voltam fennt, amíg játszottam, egyáltalán nem volt pénz orientált a játék, most nem igen tudom mi a helyzet. Mostanában, mintha a grafikával is csináltak volna valami újítást, kicsit nagyobb a gépigény. A Mesterlövész, és a kar kapcsolatáról annyit, hogy régebben, csak mesterlövésszel nyomultam jó ideig... volt, hogy kb 100-200 méterről szedtem le az ellenséget a saját bázisuk körül, és közelharcba is bocsátkoztam a fegyverrel, egy lövés kar, utána pár lövés a pisztollyal és kész. Végén remekül belejöttem, a több száz méteres célpontok menet közbeni leszedésében is😄 Volt, hogy tankparancsnokot szedtem ki, volt, hogy dzsipből először a sofőrt, majd a többit lőttem le, menet közben. Ezen kívül a tank kezelő voltam, az is remekül ment, olyan statot csináltam, hogy azt hitték csíter vagyok. Remek játék ez, de mostanra, picit számomra talán elrontották. Mesterlövésszel, már korántsem olyan könnyű, a scope átalakítás miatt, de nem is baj talán😊 Egyébként reconnal sem féltem a közelebbi harcoktól... Elárulom, sosem használtam minden kiegészítőt a fegyverem, direkt a spórolás miatt, így is bőven meg volt, max 2 lövésből mindenki.
Akkor lenne értelme, ha a Reconok nagy része nem lenne egy egysejtű amőba szintjén, de nem kell félnem ettől, amióta változtattak a csipákon, alig-alig találnak be a bénák. Aki meg ért hozzá, az is csak egyik oldalról tudja támogatni a foglalást, szóval a másikról támadok ilyenkor (free kill-t nem adok neki többet, ez biztos). Aztán van még az a lehetőség, hogy beülök egy tankba, aztán hallgatom, ahogy a Reconok golyójának pattogása eljátssza a Liszt Rapszódiát a fülembe. 😊 Azért az hozzátartozik, hogy ez sem zavarja általában a nagyon sötét REconokat, mert ugyanúgy lövöldöznek tovább. Szóval volt olyan, hogy 2 percig néztem rá, ráfordítottam a tornyot, és csak lőtt, lőtt, lőtt, lőtt. Mondom ez tényleg ennyire sík hülye? Tényleg.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
De ez mindkét esetben szar, akár veled, akár ellened vannak.
Igazából a gond az, hogy fel sem fogják, hogy mit kéne csinálniuk. És már bocsássatok meg, a Kar-t használó játékosok igencsak nagy része ilyen. Persze, valószínű más fegyverre is béna lenne, de a Kar-osoknál ez kimagasló érték. Ezért noob fegyver számomra, mert noob-ok használják.
Ezt természetesen nem Sherman0070-re írtam (btw Sherman névvel miért KAR-t használsz? 😄 😄 )
2:00 – Andrast kinyirja utana kinyirom ot
6:30 – Andras O2-nel atmaszik a falon, megsebzi
6:48 – Ugyanott a feszer mogott egymast kinyirjak
28:20-nal Andras kinyirja 😛
43:50 –nel berag a campelokre ezert fegyot valt menet kozben!!! Itt latszik, hogy heavyset Gold-ot hasznal.
51:22 –nel elso vagyok 😛
1:00:00 Andrast kilovi utana toltes kozben raeresztek egy sorozatot, de nem eleg igy megfordul es kilo engem is 1 golyoval (headshot).. de mire kap meg 35 XP-t? Talan Capture? A zenere nem figyeltem...
1:02:54-nel allitja a csapdat amibe belegyalogolok majd
1:04:xx-nel kinyir engem
1:06:xx-nal Andras kibazookazza a sracot 😄 – meltatlankodik is
1:14:52 – kielemez minket (Ha valaki ert nemetul lefordithatna mit mond rolam 😛 gyanitom nagy campernek tart)
1:16:33 – 67525-be kerult neki a sok aknazas es mindossze 30772 volt a bevetel. Durvan deficites meccs volt neki.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.22. 15:39:40
Amugy OldManSmithers is jo. Eleg durvan banik a repulokkel. Ajanlom mindenki figyelmebe. Kotton is idosebb korosztaly, megfontoltabb. Roland gyerek meg meg fiatalka, azert kiabal minden fure-fara kempelest. Raadasul ez egy ilyen jatek. Csapat egy resze camp(ing)el a mar elfoglalt ponton (Guard team 3 fos) a masik resze (5 fo Assault Team) meg tamadja a kovetkezot. Igy kellene mukodnie.
A jatek is hibas egy kicsit abban, hogy a vedekezest reszesitik sokan elonyben mert ha vkit vedekezes kozben nyirsz ki a sajat pontodon akkor extra 60XP-t kapsz. Ha foglalas kozben kapnal 100-at is akkor talan tobben vallalnak be a tamadast. SZVSZ
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.22. 15:21:07
Nem nem! A kovetkezo profi jatekos az lesz aki szivja a kokot, es aki megdug ket nemetjuhaszt eloben, meg egy kiselefantot, majd utana jampizik <#nyes>#nyes> Egyebkent nekem Kotton Gamer szimpibb, mint Roland. Rolinak olyan sorozatgyilkos feje van. Bar lehet tevedek, nekem ugy tunik nem all tole messze a gonoszsag.
Amugy figyelted, hogy 3x jott at a vizmosason es kozben szamitott arra, hogy aknara fut, de nem volt semmi? Ezert irtam a chat-ben az embereknek, hogy telepitsenek aknakat. Csak azutan rakott le egy srac nehanyat az X1->O2 hid aljaba. (Tobbieknek: en tankban ultem, ezert nem tudtam telepiteni)
Amugy eleg durvan fosta az anti-personell aknakat (egybe bele is futottam a toltes mellett mikor rohantam O1-rol X1-re), de meg is lett a bojtje: -30K love!!! 67525-ot koltott es 30772 bevetele volt.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.10.22. 15:10:37
De, persze az ötlet az jó. Fejjel lefele még nem próbáltam ki. Normál módon persze többször is át repültem én is, persze párszor meg is deglettem. <#idiota>#idiota> De néha jó móka. <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: gunjack, 2015.10.21. 18:18:35
Elegge kellemetlen elmeny mikor hatbalovom 2x is a grease gun-nal, o megfordul es azonnal fejbetalal az a MP40-el. <#rinya>#rinya>