5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
-
#2798 Legutóbbi időszak legeslegeslegeselegjobb meccse. Kibaszott nagy volt, max respect az ellenfélnek, minden tiszteletem az övék!
-
Ocsi15533 #2797 Na siker! :) A Steam-es volt a nyerő egyből futott a játék.
Egész jónak tűnik!
Utoljára szerkesztette: Ocsi15533, 2016.02.10. 19:53:40 -
ChipKng #2796 Akkor lehet a plugint blokkolja valami. Ha van Steam-ed akkor erdemes adni neki egy eselyt. -
Ocsi15533 #2795 Firefox-al próbáltam. De akkor gyakorolok tovább.
Vagy a steam-est megpróbálom!
Köszi! :)
Utoljára szerkesztette: Ocsi15533, 2016.02.10. 15:51:38 -
ChipKng #2794 Asszem sokaknak volt azzal gondja, hogy Chrome-bol inditottak. Gyanithatoan vmi bongeszobol probalod (es nem a Steam-es verziot), igy ha lehet az a Firefox legyen. Fel kell telepitenie magat a jatekot ami eleg nagy adag. Sok sikert! -
Ocsi15533 #2793 Jobban mondva First blood amit indítanék.
-
Ocsi15533 #2792 Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Indítanám a tréning küldetés de azt írja hogy nincs telepítve a plugin! A Vid.Karit frissítettem.
Mi a teendő? Vagy csak valamit benézek?
-
ChipKng #2791 Igen, Golyofogo mesternek is Amcsi oldalon vannak egysegei. Endres is tologat babukat ha jol tudom.
Akkor marad a staged moka ha ilyen vegyesen vagyunk. ;) Az se rossz. Ott nem sajnaljuk majd a repuloket. :P -
#2790 Németeknél van magyar klán, van saját csatornájuk is. Amcsikból is össze lehetne hozni egy klánt, ebben biztos vagyok. -
ikarus44 #2789 Nekem csak német oldalon van belátható időn belül 12. szintre fellépő karakterem. Egyébként számítottam is erre, hogy gond lesz a lehetséges jövőbeni klánnál a nemzet-különbség. -
ChipKng #2788 Na, sracok ne legyunk noegylet, hogy masokat beszelunk ki. ;)
Inkabb azt kellene osszegyujteni, hogy kinek milyen AT egysegei vannak ha haboruzni szeretnenk.
Nekem 1 db Motorized guard es 1db Paratrooper felderito ami 24 ejtoernyost es 6 gepet foglal magaba.
Tudom nem sok, de egyelore ez van. A tankos karakteremmel kellene meg tolnom egy jo adagot es a kovetkezo szinten mar lehetne egy light armor egysegem is. Mindez amcsi oldalon. Feltetelezem Grabowskinal minden orosz oldalon van, igy leginkabb csak staged-ben tudnank kozosen mokazni. Bar az se rossz ha vkinek XP-t kell farmolnia valamilyen karakterehez de az mar egyfajta kotottseget jelent.
-
ikarus44 #2787 pár nappal ezelőtt fordult elő amikor, (ha jól emlékszem) Lacikával, Popassal, Endress-el meg még 2 másik emberrel mentem szakaszban, és Toten folyton ellenünk jött be, és állandóan Lacika tankját szedegette ki, és egyszer pont úgy jött be mocival hogy én pont észrevettem, de nem tudtam eltalálni, és fel cuccolta Lacikát. Ezután meg iszonyat módon nekem állt, hogy mit bénázok meg stb. Majdnem mondtam neki akkor olyat, hogy szerintem akkor ki is lépett volna játékból sértődöttségében. -
#2786 Nem akartam írni, de tegnap ő volt az egyik indok (ez a Lacika gyerek), aki miatt nem is mentem németezni. Én nem ismerem egyáltalán, de a tegnap az első 3 mondata már elég volt ahhoz, hogy tudjam: vele nem fog találkozni az utam sehol. -
ikarus44 #2785 A klánt én is jó ötletnek tartanám, mert azzal tényleg jobban "össze" lehetne tartani a magyar játékosokat.
Ma esete nem valószínű hogy leszek, mert dolgom van este, és kb. csak 8-tól tudnék lenni, akkor viszont már nem hinném hogy sokan lennének online
Toten-ről: Ő sajnos ilyen, néha engem is bosszant már egy kissé. De abban hogy van rutinja, és hogy ha kivételesen nem idegeli ki magát valami idiótaságon, akkor nagyon is hasznos tagja a csapatnak, ebben Chip-nek kell adnom igazat.
(Engem amúgy inkább, Sikorszkilacika idegesít inkább, mert ő viszont tényleg az a mindenki hibás a csapatból csak nem ő, ha esetleg valamiért meghal, vagy nem tudjuk a fél enemy csapat ellen befoglalni/védeni a bázist stb... Chip-nek nem tudom mennyire ismerős ez, mert pl. tegnap is voltak ilyen kirohanásai) -
#2784 Sniperezni assult-ban nem csak nem kifizetődő, hanem nem is hasznos, szóval nem értem a példád miért hoztad fel. Ez nem taktikai húzás volt, nem is önfeláldozás a csapatért, sima balfékség, illetve stat vadászat. Az meg hogy felhozza a klánt, hogy azzal 5 perces csata lett volna - teljesen ovis szint, mint amikor azt mondtuk még kispöcs korunkban, hogy az én bátyám erősebb a tiédnél. Bánom, hogy nem mentettem el a beszélgetést, akkora arca volt, hogy alig fért ki a mondandója a csetre.
A másik meg: már szó volt arról itt is a fórumon, hogy ha valaki 17-es szintű, azt egyáltalán nem jelent semmit. Akkora favágók vannak ilyen szinten is, mint a picsa. Ok, toten nem tartozik közéjük, a mozgáskultúrája némi rutint sugallt, ezért nem is értettem, hogy mi a faszom ez a nagyképű, és egyben gyerekes hozzáállás. Mondjuk nem vágom hány éves, de gyanítom nem túl idős.
Írtam neki, hogy kb. 6 órája warozok ma már (arra reflektálva, hogy én nem gyáva ruszki vagyok), mire az a válasz jött, hogy a térképen nincs látszata. Ami azért érdekes, mert ez idő alatt 8 város foglaltunk el, egyszer kaptunk csak ki. Simán csak paraszt, semmi más. -
ChipKng #2783 Feligmeddig igazad van. Annyit hozzatennek, hogy o nem ma kezdte, jopar fullos karaktere van nemetben es amcsiban. Korabban jatszottunk olyant warban, hogy beult az AA-ba es szedte a paragepeket amik mint tudjuk nem adjak az XP-t en meg probaltam ot vedeni. Ezeket nem dijjazza a rendszer de talan egyetertunk, hogy hasznos.
NODE! A tegnapi kirohanasat en sem ertem es teljesen egyetertek veled. Egyszeruen nem lehet altalanositani semmit sem nemzetek szerint es semmilyen mas modon. Mindenhol vannak nagyon jo es nagyon idiota jatekosok. Piszkosul nem nemzetfuggo! Tegnap 1 kort mentunk ugye a nemetekkel. Elbuktuk, de nem is volt nehez mert olyannal talalkoztam amivel meg soha ! Jott egy Kubelwagen 2 sraccal. Dudaltak, beugrottam. Mondom jo menjunk egyutt. Erre elvisznek a halal f*szara majd ott kiszalnak. Mondom biztosan lattak egy tankot, szedjuk le... erre visszaszalnak ami rogton gyanus lett, visszaugrottam en is. Elvittek megmesszebb (es ezido alatt az ellenfelnel 3 emberrel tobb harcolt mig mi szarakodtunk). Ott is szivoztak, mondom jo hagyom a picsaba elindultam gyalog. Erre nekiiramodnak es szimplan elutnek. Majd utana lespawn-olok es addigra a spawn ponthoz ertek es akkor mar latom hogy mas tarsainkat is gazolgatjak el es ismet nem tudtam elmenekulni. (Semmi AT fegyom nem volt mert nemet kezdo katonaval toltam) Es ez az ugyes Axis oldal volt. Volt mar reszem amcsiknal is direkt TK-ban de ott elotte az illetot felbosszantottak (ami nem mentseg), de hogy minden elozmeny nelkul csak gyilkoljak a sajatjaikat a barmok...
Na picit elkanyarodtam, de a lenyeg: minden oldalon vannak idiotak.
A klanrol majd beszeljunk! :) -
#2782 Gratulálok a fegyverekhez!
Mivel ma zuhog az eső, szerintem az edzés elmarad, szóval megint olyan 6 órától leszek. Remélem még pár ember összeszedünk, és tudunk taktikusan is játszani, nem csak bele a nagyvilágba. -
Szed89 #2781 Tommy és a BAR is megszerezve! A tommy az valami kegyetlen brutális épületharcban. A BAR pedig jobb mint amire számítottam, félautomatán nagyon szépen lehet vele középtávon szedegetni. Lassan szakaszozásra érettnek érzem magam, szóval ha valaki valamikor amcsikkal jönne velem játszani, akkor szóljon és egyeztetünk! -
#2780 Chip-el 6 körül nyomtam egy bemelegítő meccset, egész jól sikerült. Aztán ők elmentek németezni, ahova természetesen nem mentem, ugyanis német katonám semmilyen nincs, egy percet nem játszottam német oldalon.
HYDR4 csatlakozott hozzám 7 óra fele, és egészen 1-ig nyomtuk a warokat. Nem klánnal, vagyis csak 1-2 ember volt jelen a klánból, de nagyon jól ment, dőlt az XP mocskosul.
Na de a végére a feketeleves.
t0t3nk0pf-ot aki ismeri, az megmondhatná neki, hogy visszafoghatna az arcából, és ha 390 xp-t érnék el egy meccsen, akkor nem ugatnék arról, hogy mi lenne ha, meg nem kezdeném el fikázni más nemzet játékosait. Nem mostanában találkoztam ekkora paraszttal, az biztos. Megmondta, hogy a ruszkik beszariak. Érted, egy lövöldözős, tét nélküli, ingyenes játékban, beszariak azok, akik a ruszkikat választják, és hogy auto result-tal nyerünk mindig. Érdekes módon a németeknek 0% bónusz volt, nekünk 37% - pont ma volt szó róla. De hát ugye ha értene hozzá, tudná, ez mit jelen. Chip-el első meccsen 1.500 xp-t szedtem úgy, hogy egy alap Thompson volt a kezemben mod-ok nélkül, és nem klánnal mentem, nekem nem a klán ad nagy arcot, én egyedül is tudok teljesíteni, nem fos 390 xp-tj, aztán verni a nyálam arra, hogy mi lenne ha. Mert ugye a hülye nekiállt sniperezni, amikor Assault volt, támadást azzal meg nem lehet nyerni mint tudjuk. Vagyis az értelmesebbje tudja.
Na ezért írtam, hogy ha összehoznék egy klánt, akkor értelmes, intelligens játékosokkal szeretném megtölteni, akiknek van próbaidejük, nem ilyen kisgyerekekkel, akik elkezdenek rinyálni a semmire. Természetesen tiltólistára került, remélem több ilyen idiótával nem hoz össze a sors. -
ikarus44 #2779 Én nem láttam semmi változást sem. -
ToMy_ #2778 Mi ez a 448 megás frissítés? Tegnap játszottam utoljára, ma meg a steam mindjárt azzal kezdi, hogy 448 mega frissítés töltődik. -
ChipKng #2777 Jovok-jovok! picit rendet kellett raknom idehaza, mert szaladt a lakas :) -
#2776 Na mi a helyzet, Chip? Nem látlak online. -
#2775 Tudom, te németes vagy Ezért írtam, hogy mehetünk együtt Chip-el is, csak nem war-t, hanem sima Staged. -
ikarus44 #2774 Én sem amcsival vagyok warba -
#2773 Én most végeztem, 6-tól leszek én is, csak warozni nem tudok amcsi oldalon
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.02.09. 17:29:46 -
ikarus44 #2772 Warhoz? -
ChipKng #2771 Igen. Amcsiknal is ez a tema sokszor a strategiai kialakitasnal, hogy hol lesz ejszakai muszak hol mukodnek a klanok. Mult haboruban hagytuk bebukni Bordeaux-ot mert tudtuk, hogy este mar nincs aki folytassa a tovabbnyomulast igy inkabb a vedekezesre koncentraltak a sracok meg hogy minel tobb egyseget legyaluljunk az ellensegtol. Eleg komoly tatktikazas megy a hatterben.
Ma delutan 6-tol ki lesz aktiv? -
#2770 Tuti nem futottunk össze, mert csak két meccset voltam aktív, azt is hajnalban. Felszabadításra: hát ez van, ha elmegy a klán aludni, simán visszafoglalnak mindent, sőt -
ikarus44 #2769 Áh most nézem felszabadítottuk a hazát! -
ikarus44 #2768 Nem találkoztunk tudtommal. Persze lehet hogy már nem voltam online mikor odaértetek. Mert amikor ott voltam, akkor meg állítottunk titeket a Szeged-Balaton vonalnál. Persze azóta már valószínű megint megszálltatok bennünket. -
#2767 Ja, tegnap arra nyomultunk pont -
ikarus44 #2766 Érdekes amit mondasz, mert én meg úgy tapasztalom, hogy mind nyersanyagban (lives), meg tankokban szinte mindig az oroszok állnak jobban. Tegnap Pl. Magyarországon harcoltam, és csak Szegeden álltunk jobban mint az oroszok. De pl. tankok nem is voltak a csatában, sem légierő, sem légi-szállításúak.
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.02.09. 14:30:55 -
#2765 Mit érnek vele, ha nincs alapanyag? :D Egy csomó csatát autoresult-tal bukunk el, mert nem vagyunk elegen, az ellenfélnél meg ott van az 5000 fős Infantry sereg 4-500 tankkal. Nem tudunk több oldalról támadni egy várost, mert tudnak line-okat blokkolni, annyi AT van általában ellenünk. . Amúgy szerintem amíg nincs kvázi nyeremény a háború megnyeréséért, szinte teljesen mindegy, hogy ki nyeri, max presztízs, már akinek ez az.
Ha jól tudom minden oldalon ugyanannyi AT termelődik, szóval hiába jut XY később AT-hez, minden oldalnak kávzi ugyanannyi áll rendelkezésére. -
ikarus44 #2764 Emlékszem, az komoly is volt. Aznap Grabo volt a fórum hőse -
ChipKng #2763 Kiveve mikor a tobb honapos haboru utan par ora alatt behuztak a teljes mapot es megnyertek egy ujabb haborut. Arrol szerinte sokan nem is ertesultek, annyira gyors volt. -
ikarus44 #2762 Akkor valószínűleg, ezért van az hogy minden war úgy kezdődik, hogy a ruszkik befoglalják a fél mapot, és utána kezdik csak a Németek, meg az Amcsik visszavenni a területet. -
#2761 -
Golyofogo_ #2760 underdog
ebből azt szűrtem le, hogy a bónusz az adott frakcióhoz csatlakozott és a jelenleg online játékosok arányából van számolva dinamikusan.
így eltérő időben eltérő lehet az érték egy egy frakciónál, ezért lát mindenki más értéket (vagy mert a tér idő folytonosság törést szenvedett) -
#2759 Ha jól tudom azzal van összefüggésben, hogy mennyi Capital City van a kezetekben. Minél kevesebb, annál több a bónusz.