Heroes & Generals

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja baszki 😄
Alien69
Ha ezt nekem címezted, akkor az a nehézség benne, hogy ha szinte nincsen földi támogató egység, a repcsisek önmagukban nem érnek szinte semmit se, mert a házakba nem nagyon lehet bedobni a bombát. Az oda vezető utat ugyan tudják zaklatni, de légmentesen NEM lehet csak repcsikkel lezárni. De ha jó a földi személyzet, és spottolja az enemyt, akkor onnan kezdve nyert ügy lehet könnyedén... <#vigyor>
Hogy mennyit hoz, azt nem tudom. De régebbi verzióban szinte csak repülőztem. Annyi lét hozott, hogy több karaktert ezzel húztam fel, pl a tankost is, mert azzal kitermelni egy tank árát nagyon hosszú lett volna, de "pár" kör alatt a tankos elérheti a köv. tankot, amit ismét meg kellene venni, de önmagában nem tudja kitermelni a lét a drága lőszer, és fejlesztés költségek miatt sem. A repcsiseknél meg max lőszer költség van, a gépek nem fejleszthetőek. <#ravasz1>

Roger6
Engem baszki szivat ez a játék. Most akarok venni egy kiegészítőt. Vége a meccsnek, zseton 89.900. Na mennyibe kerül az a szar? Úgyvan! 89.990... És mindig ez van <#hehe>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
Olyat kaptam én is, Pz3-al kb lespawnoltam és már csattant a bomba mellettem...... 0 repülőnk volt, haver néha beült légvédelembe , meg én is lelőttem AP (!) val 2-3 repülőt de semmit se értünk el vele, 2 perc múlva ugyan úgy estek az égből a bombák
Roger6
Na jó, de 120 sebzés -15% = 102 dmg, tehát még úgy is ölnie kéne (persze itt test lövésről van szó).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Ahogy nézem a különböző Twitch közvetítéseket, majd a 80% használja. Ha veterán akkor biztos, hogy a 2. badge a heavy set. És bevallom én is ezt használom.
Roger6
Igen, erre gondoltam én is először, de az kizárt , hogy 5-ből 5-ször ilyennel találkozzak, ráadásul volt köztük Recon, Paratrooper is, Tank Crew is, ahol nem ezt szokták használni. Bár lehet tévedek.

Elképzelhető, hogy az ellenfélnek volt Heavy Set badge, ami akár 15% csökkenti a sebzést.
Nalam a tankos hozza a legtobb lovet. Valamiert azt erzem a legjobban. A repulosommel meg csak szerencsetlenkedek mert nincs semmilyen municio upgrade-em es igy szinte senkit sem tudok levadaszni de masok ketto db HE-vel azonnal kiszednek. 😞

Apropo tank. Uj modelt kapnak mert jelenleg elegge vicces hogy ha eltalalod a kinyitott vezetoi ajtot, az is sebez rajta. Kivancsi leszek mert a tigrist igy is szinte lehetetlen elpusztitani.
Roger6
Azt mindig nézem, hogy a repülősök állandóan a top xp-sek között vannak, sőt 😄

gunjack
Épp tegnap éjjel nyomtuk oroszok ellen a reptéres pályán.Nekik 4 repülő nekünk 1 db. se...Légelhárítóbol 2 rárepüléssel szedtek ki.Mind a 4 10 fölötti killel.Maga a kör nem tartott 10 percig se.Míg a pilóták jól elszórakoztak addig mi simán behúztuk az összes pontot.Ők statra mentek a csapat meg bukta kört..Neked mennyi szokott összejönni 1 átlagos körön?
Alien69
A legjobb stat javító, és pénz termelő a repülőgép. Abban is első sorban az orosz, és német gépek. Az angol szar, mert nem lehet alacsony magasságban bombázni vele. <#vigyor1> Akkor a legtutibb, ha nincs enemy az égen, és van javító kulcsod, hogy leszállva javítani tudjad. <#idiota>

Roger6
Kinek mi a legjobb pénzkereseti forrás a játékban?

a hoarder jelvény kell neked, ami ha ezüst akkor +két tár lehet nálad, és inkább az mp40-hez vigyél egy tárat,ami a silver hoarderrel 3-ra emelkedik ami már egész jó, és akkor a kar alap mennyiségű lőszerrel lehet nálad amúgy a heroes and generals HQ oldalon a wiki fülön sok infót megtalálsz, van amit magyar nyelven is!
gunjack
Hát sajnos mostanában így adja nekem is a 120-as sebzést...leginkább akkor amikor a legnagyobb szarban vagyok.Sikerült végre összehozni a 2 fegyveres megoldást.Kigyúrt K98 és MP40 van nálam.Első körben meg is volt az eredménye.Igaz csak 15 töltény van a puskához de az Mp40-hez 128.Foglaláskor már nem kell parázni hogy beadja-e a puska a killt elsőre.Van valahol részletes leírás melyik jelvény mire jó?
Roger6
Visszatettem Sniper muníciót, hát az még szarabb 😄 😄

egyébként jó kérdést tettél fel, mert a "recon" karakternek többféle fejlesztés érhető el a puskához...
Roger6
Be voltam zoomolva, és kb. 15 méterre volt az ellenfél, ezt elég ritkán hibázom el. Ezeket régen mind beadta, volt 50/2-es meccsem is ezzel a fegyverrel (Scope nélkül, tehát nem lapítva hátul a gazban, hanem kőkemény Infantry módban). Mára jó nagy hulladék lett, amennyire szerettem, most annyira utálom kb.

A 120 körüli sebzésnél elég nagy a fegyver szórása ha jól tudom...
Roger6
Na, előbb szemben álltam egy Kar 98-al (nekem Mosin-Nagant), mindketten torso-t lőttünk egymásnak. Na ki döglött meg? Persze hogy én, pedig 120 körül a sebzésem. Elég idegesítő, hogy gyorsabb vagyok, eltalálom, és mégis engem kell elásni.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.13. 20:38:43

egész pontosan arra vagy kÍváncsi miért jobb egy mesterlövész(recon) karakter, mint egy távcsöves puskás gyalogos? Mert akkor van egy páncélautó ami elérhető neki 20mm-es ágyúval, és 8x távcső
a camuflage jelvénnyel nem látszódsz a killcamen...és van még egy fontosabb tulajdonsága is nézz utána!
Roger6
Most tulajdonképpen miért is érné meg Recon-nak kifejleszteni a távcsöves puskával ellátott Infantry-mat?

Heroes & Generals - Camuflage for Tank Crew man New video! Így sikerült 😄 Sorry a közbevágás miatt!
Roger6
A legutolsó fűszálba is belekapaszkodok, ha kell. <#eljen> <#nezze><#violent>

Alien69
Hehe, és aztatat HISZED, hogy egy távcső ezen majd segít??? Nem vagy Te "kicsit" naív?<#ravasz1> Bár, előfordulhat, hogy lenne/lesz eredménye... <#alien>

Roger6
Ach so, akkor bakker lehet viszek magammal, mert a legtöbb idióta csapattárs úgy futkározik a pályán, hogy azt sem tudja merre van arccal előre. 😄

Alien69
A spottolás fegyverrel becélzod, és kb 3 másodperc után kész is, kivéve, ha olyan cuccot rak magára, hogy nehezebben lehessen spottolni. A távcső elvileg (régebben) szakasz vezető lesz belőled, és a spottoláson kívül tudsz utasításokat adni a csapat tagoknak, pl támadd/védd az adott pontot stb.

Roger6
A távcső mire jó, ha szabad kérdeznem? Ellenfelek/tankok spottolására?

Nem kell hozzá semmilyen jelvény. Van minden karakternek egy adott pontszáma. (gyalogosnak pl. 10 pont) Ehhez igazítva tud fegyvert-felszerelést vinni. Minden fegyvernek és felszerelésnek van egy adott pont értéke. (pl. a Mauser-nek 5 pont, a nyeles gránátnak 2 pont, távcsőnek 2 pont stb.) Ezeket a pont értékeket, a fegyver vagy felszerelés ikonjának jobb felső sarkában találod. Ha van nálad pl. egy mauser akkor a 10 vihető pontod 5-re csökken mert a másik 5-öt a mauser lefoglalja. Ha az MP-40 nem foglal 5 pontnál több helyet akkor azt is berakhatod a Mauser mellé. Azt hogy mennyi szabad pontod van, a karaktereden, jobb oldalt a fegyverek, vagy felszerelések ikonjai felett találod. Mint már korábban említettem, ha gyalogos vagy, annak 10 pontja van, tehát az ikonok felett van egy kis ábra annak a bal oldalán írja, a karaktered maximális pontszámát vagyis a gyalogos esetében a 10-et. Tőle jobbra van egy / jel, és utána ír ki valamennyit. És amennyi ott van annyi értékben tudsz még felszerelést vagy fegyvert vinni.
gunjack
Én K98 és MP40-re gondoltam.Valamilyen jelvény kell hozzá?
Roger6
Max. 10 pontnyi fegyver lehet nálad (ha jól emlékszem), megvan minden fegyvernek az értéke. Kis fehér körökkel jelöli a fegyver képének jobb felső sarkában azt hiszem. Én is úgy nyomom, hogy van egy Mosin-Nagant, meg egy Bazooka, hadd szóljon. 😄
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.13. 01:16:46

gunjack
Azt hogyan lehet beállítani,hogy 2 féle fegyvert vihessek magammal? Kotton gamer videojában láttam hogy vitt 1 puskát és 1 gépkarabélyt.
Az OP lapát <#eljen><#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2015.11.12. 11:05:23
Alien69
Szééép! De az enemy kicsit láma. Ok, egyszer fejbe nyom, de a köv alkalommal tuti tele dobom gránáttal a házat. <#vigyor1> Ezek meg mennek be agy nélkül...<#guluszem1>

Roger6
XDDDDDDDDDDDD Még hogy nem OP a lapát XDDDDD Kurva jót röhögtem rajta 😄 😄

gunjack
Foglalás 1 db lapáttal.... https://www.youtube.com/watch?v=gn_nE1UvL0o
Nem vagy ezzel egyedul nyugi. Ilyen velunk is elofordult a young update ota. Viszont mintha tegnap az update utan nem lett volna ilyen gond...

...Es ahogy nezem ma is jott egy patch.
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.10. 19:37:54
néha nálam az van ha lelövök valakit, ottmarad az ember lefagyva! van hogy próbálgat networkhoz csatlakozni, meg ilyesmi már az jár a fejemben hogy az én netemmel van a baj, mert senkitől nem halottam ilyen tüneteket 😞
Tegnap volt egy kis update. Mostantol kiabalas hallatszik a ha elgazolnak... Stabilabnak tunik a rendszer, de a karakter valtas meg mindig be tud lassulni...
Nekem szarakodik rendesen. A jatekosok nevei atszaguldoznak a kepernyo egyik oldalarol a masikra, noha gyalogolnak. Olyan mintha raketan ulnenek 😊 Gyakaran lefagy amikor squadot akarok csinalni. Kapubol tankra kipillantok, azt mutatja fedezekben allok es nem lat, majd gepagyutol elhalalozom fal mogott. A katonak, jarmuvek mozgasa darabos. Ping 50, FPS 130-150 korul. Ketszer kidobott a mai napon a szerverrol. Ebben a korben "csupan" negyszer haltam meg feleslegesen. Amikor kidob a szerver es ujra csatlakozol a regi mapra, minden esetben halalnak szamolja. Nappal meg istenes a jatek, am estere romlik a helyzet. Ilyenkor megesik, hogy jonnek a 5/17 K/D statok 😊 No meg estere aktivizalodik igazan a huzottfegyos sniper hadsereg, es a verprofi jatekosok sokasaga. Amiota elkezdtem jatszani ezzel a gameval, a fejlesztoknek nem igazan sikerult megoldaniuk a problemakat.

Időnként előfordul. Ált. ilyenkor a szerver szokot túlterhelődni.
Hali! Van még rajtam kívül olyan akinek behal a játék?! Tegnap nem volt vele semmi gond, ma pedig fps drop vagy már eleve úgy indul, hogy szaggat mint állat...
Alien69
Én ilyen esetben most is gond nélkül (és minden lelkiismeret furdalás nélkül) kilépek, megvárom, míg vége, oszt lépek egy másik csatába. <#vigyor1> Ilyenkor sokkal fontosabb a saját ideg nyugalom, mint hogy ott szenvedjek egy esélytelen csatába. <#idiota>

En azert 1 picit orulok, hogy az 1 loveses fegyverek mar kevesbe hatekonyak. Elegge kiabrandito amikor az ellen 2-3 ilyen kihuzott fegyverrel korbevette a spawn pontot 1-2 tankkal megerositve es keptelenseg volt toluk kimozdulni...
Alien69
STG44 távcső nélkül értelmét veszti. Persze ezt csak utólag érzékeled, amikor már rajta van. <#ravasz1> De természetesen félre hord rendesen, csodát ne várjon senki se ettől. Nem Kar98 lesz tőle. Eredményesebb lehet tőle az ember. Mondjuk, én pont most cseréltem vissza a KAR98-ra, mert azzal mégis jobb lett a K/D-m. Igaz, más a stílus is, de a KAR98-l is azért megyek foglalni, nem csak nyuszi ül a fűben-t játszok vele. <#vigyor1> Ráadásul, így lehet nálam kétfajta gránát is (pl tankelhárítós is), STG44-l meg csak egy fajta... <#ijedt>

Master91
http://heroesandgenerals.gamepedia.com/Panzer_III_J/1

Itt nézem van fejlesztett lőszere, 116mm 100 méteren...gondolom span nem nézte a fejlesztést
gunjack
Akkor nem vagyok egyedül a problémával...Karcsira tegnap szereztem meg gyalogosként a kis távcsövet kb 90000-be fájt..mondom így azért hatékonyabb leszek.Hát lennék is ha nem 2-3 lövésre adná a killt vele.Meg aztán amennyit mostanában lehet látni a csipákkal az megint megérne 1 misét.Akár a normál akár a kicsit használom szart se látni vele...már kiég a retinám úgy kell nézni.Nem értem miért kellett így elb@szni őket.Már nem sok kell az STG 44 távcső megszerzéséhez .....hát nemtudom kiadok-e érte annyit hogy megérje a szopást.Amúgy régebben amikor kezdtek kopni a fejlesztett alkatrészek akkor jöttek elő a 2-3 lövéses killek.Javítás után megint jódarabig mehetett a móka vele.De most a vadi új alkatrészekkel is beszopat.
Master91
grewer -.-

és stocként használom mert gyűjtöm a lóvét 😄D

értem én hogy ratyi ez a fegyver, de ennyire, hogy kevesebb mint 2m-ről egy fekvő katona mögött rá célozva a fejre 3 lövés kell hogy beadja a headshottot áh

Német tankot húzom, még csak a Pz1 van meg, de a 38t-t már meg tudnám venni, szerintem meg is fogom. Hetzer-Stugot nem akarom, torony nélkül nem nagyon érzem őket hasznavehetőnek.

Pz3 hogy muzsikál? Haver most vette meg és csak HE lőszere van, Shermanok ellen hogy muzsikál?

Szerintem a 38t-t meg veszem és azzal ki húzom a Pz4-est.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.05. 21:22:27
Roger6
Nekem is több 10 óra volt az 1 lövéses fegyver, a Mosin-Nagant kifejlesztése, 120 körüli sebzéssel. Múlt héten vettem észre, hogy kurvára nem egy lövéses már, szinte értelmetlen lett így a fegyver sajnos, bánom azt az 50+ órát, amit végigszenvedtem vele.