5845
Második világháborús multiplayer FPS | http://www.heroesandgenerals.com
  • ikarus44
    De én most a félautomatáról beszélek, nem az automatáról.
  • Roger6
    Mondjuk szerintem alap a Carbine ha amcsi az ember, bár ez az én véleményem.
  • ikarus44
    Pont most hétvégén mondtam a többieknek, TS-en, hogy lehet én is beszerzem az M1A1 Carbine-t, mert nem vagyok megelégedve, a Tommy-val. Le is szedtem róla az összes fejlesztés, mert amellett, hogy hihetetlenül pontatlanná vált, és pillanatok alatt kilőtte, az összes lőszert, még a sebzése is nulla volt. (Komolyan mondom hogy nulla, belelőttem egy egész tárat a gyerekbe, és csak a fél HP-ja ment le.)
    Nem tudom, hogy mi tőrtént, mert még néhány hete ugyanezekkel a fejlesztésekkel, jó volt. Nem tudom, hogy ebben az új peccsben jövő géppisztolyokat érintő változásokkal, vagy kapott-e egy nem bejelentett nerfet, mint anno, a B.A.R, vagy a Gewer.
  • ikarus44
    Hát azért kellett már a Panther, mert a Németek elég nagy hátrányban voltak közepes tank tekintetben. Nem baj, ha egy kicsit a többi nemzetnek is meg kell dolgozni, hogy legyen egy kill-jük.
  • Roger6
    Szerintem amúgy soha nem lesz kész, de ez olyan, mint a World of Tanks. Évek óta Beta az is, mégis millióan játszanak vele, nem kevés pénzt beleölve.

Vettem egy új telefont, a legelső alkalmazás amit telepítettem rá a Mobile Commander volt.
  • ChipKng
    Kivancsi leszek erre a Parduc tankra. Szerintem az tulsagosan OP lesz az Easy8-el szemben, de ne legyen igazam.

Amugy ne felejtsuk el, ez egy BETA -nem vegleges- jatek. Szoval johetnek meg egyeb eszkozok.
  • Roger6
    Hát nem tudom... Én Thompson-t és Carbine-t még mindig felveszem, ahogy MG-42-it is...
  • rg60
    Azért ez most már vicc.
    Az amerikaiaknál igazából csúzlival is mehetnék, mert már szart sem érnek a fegyverek.
    Remélem még sok újdonság lesz a másik két nemzetnek, mert már nagyon egyoldalú volt a játék:)
  • ToMy_
    Atyaisten, ma szerintem kimenő van a diliházból... a frontvonalra nem tudtam eljutni a Chaffee-val, mert a csapattársak rendszeresen 50%-ra leromboltak: vagy repcsivel bombáztak le, vagy a bazooka/gránát kettős valamelyikével.
    Mennyi reportolt szándékos TK kell a banhoz?
  • Skaternorbart
    arra lennék kíváncsi, mi van akkor ha van egy mechanized recon squad 2-es rank és most fejlődik tovább...3-as felé...csak úgy prestigeből?
    mert ugye az a legerősebb recon squad pl...
  • Roger6
    Vasárnapi mise helyett:

• Roger6
    Nem is látni sokat belőle meccseken, hiszen rettentő körülményes fegyver. Újratöltés alatt megkenek egy zsíroskenyeret, persze előtte le is pirítom. A pontossága hagy némi kívánni valót maga után. Házakban, vagy szűkebb helyen teljesen alkalmatlan bármire is. Nem lehet elsütni például, ha nem vagy bezoom-olva. Nincs ilyen, hogy állsz, nyomsz egy bal gombot, és tüzel. Nyomhatod, de nem csinál semmit. Mire az arcához emeli az ember, elszív egy cigit (kurva lassú tényleg). Ja, és veterán tagság nélkül... szerintem használhatatlan. Fast Reload Gold, Infantry First Gold - ez mindegyik kell, ha egyik hiányzik, értelmét veszti a fegyver.

De amúgy igen, sokszor van vele multi killem, és nekem a négy csillag 3 meccs alatt összejött vele, de a klánban nincs még egy ember, aki használná aktívan rajtam kívül, ma amúgy meg is kaptam ezután a hatos kill után a PTRD King nevet. :) Persze csak hülyéskedtek.

Szóval tud OP lenni nagyon, ha a megfelelő körülmények között van. Viszont ily módon egy kés is lehet OP :D
  • ikarus44
    Na, erre igazán nem mondhatod, hogy nem OP. Amúgy szép!
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.02.20. 21:58:29
  • Roger6
    6-os kill kezdésnek:

• ikarus44
    Jön a megváltás :)
  • Roger6
  • ikarus44
    Na most kivételesen nekem is 2 lövéses volt a grand. Meg is lett az eredménye
  • Roger6
    Hatodik AT is megvan Alakul a dolog, alakul...

• Alien69
    Köszi.
  • Golyofogo_
    Elvileg csak egyet fogsz tudni beváltani. Fórumon írták, hogy accounthoz van kötve, így csak 1et tudsz aktiválni/acc.
  • Alien69
    Én be tudtam váltani egyet eddig. De, szemét módon a 3 napból egyet szinte azonnal elvesz. A többi dolog viszont megvan. Egy dodót megérhet.
  • ikarus44
    Találkoztam, egy kis buggal.
  • ChipKng
    Valaki szimplan azt irta rajuk a reddit-en, hogy nem mukodnek azok a kodok.
  • Roger6
    Ó hát persze, egy utolsó meccs még belefér. Sajnos kikaptunk, 2 és fél órás csata volt, minden elfogyott, 4-esével bringáztunk egymás mellett már a végén. Meg hát két magyar az élen nálunk!

• Alien69
    Nem tudja valaki, hogy a Humble Gamepedia Bundle-ban lévő H&G kupon beváltható-e, és akár többször is? (ha több kódot próbál az ember beaktiválni)
    Utoljára szerkesztette: Alien69, 2016.02.16. 22:24:44
  • ikarus44
    Na volt szerencsétlenségem összefutni, az eddigi legidiótább csapattal... 2 frontos támadás volt, mi védtünk. Az A line-ra mentem, még néhány csapattársammal, meg egy M4A1-el, a többiek az E line-ra. Na amíg a többiek be nem tudták zárni az E-t, Addig gyakorlatilag egyedül harcoltam az A-n, mert azok az idióták szó szerint nem csináltak semmit, és még a tankost is (ami után kilőtték, mert volt olyan okos, hogy kinézett az ellen kezén lévő bázisnál, persze a főleg MG-42-el támadó németek egyből kiszedték, és a miután engem is kiszedtek szépen elfoglalták), kb. 3-szor szedte ki a tankunkat mire MÁS végre ki tudta szedni Panzefaust-tal. És szerintem csak azért tudtuk megnyerni a csatát, mert a többiek befoglalták az E line-t, mert mire odaért az erősítés már az O2-tőt, is befoglalták, pedig nem voltak sokan.

De hogy jobban szemléltethessem, hogy mennyire is volt a helyzet magaslatán a csapat, az az is jelképezi, hogy én végeztem az elején:
  • Roger6
    Chip meg írta, hogy még Arany Heavy Set-el is két lövés ha ki van húzva. Az SVT-m is 70 fölött sebez, szóval az is max két hites fegyver lett így. Nagyon sok függ a pingtől is amúgy.
  • ikarus44
    Hát pont tegnap írtam hogy valamiért csak ritkán 2 lövés. Pedig felsőtestre célzok
  • Roger6
    Amióta két lövés minden ember Garanddal, azzal sem csoda pontot védeni.
  • ikarus44
    Alap MP-40-en velem is fordult már elő az előretolt reptér pályán hogy 9 embert szedtem ki egymás után, és a végén egy tank szedett ki HE-vel, mikor visszavonultam, mert kifogyott a lőszer.

De nem Garanddal!
    Utoljára szerkesztette: ikarus44, 2016.02.16. 09:54:56
  • Roger6
    Tegnap mutattam pont Chip-nek ingame, hogy a játék elején 33/7 volt a statom, az összes többi embernek meg még 8 killje sem volt. Sem az én csapatomban, sem az ellenfélnél. És ez sima Infantry, egyedül védtem egy házat. Ennyire balfékek az emberek, de tényleg, szóval simán el lehet képzelni, hogy 5-öt ledarál az ember egyedül, de még többet is. Csak megfelelő mennyiségű idióta kell hozzá.
  • ChipKng
    Az valami nagyon frusztralt kisgyerek lehet...
  • Amper92
    Azt viszont utálom, mikor saját csapattársam száll rám, és öl meg, arra hivatkozva hogy csíter vagyok.
  • Amper92
    Én már értem el 70 feletti ölést, alig 15 halállal, nem történt semmi. Kb 4 fős társaságot szét tudtam kapni egy tár stg44-el. Persze dzsipből szálltak ki, viszonttűz esetén nem sikerült volna. Eddig nem kaptam semmi figyelmeztetést, szóval elég alaposak lehetnek a fejlesztők, nem bannolnak csak úgy akárkit.
  • rg60
    De most komolyan, abban mi a jó ha csalsz?
    Egyébként Stagedre már nem merek menni, mert fél óra után lerobban az agyam:)
  • Roger6
    És tényleg bakter. Miért emlékeztem én 5-re?
  • ikarus44
    Én is pont ugyanezekkel a konfigokkal használom, de nekem csak ritkán adja be 2 lövésre, pedig felsőtestet lövök.

Ezt kb. 1 hónapja halottam.
  • ChipKng
    Nem. Garanddal is ket loves mindenki ha rendesen es okosan felhuzod. (asszem M72 ammo, Scout II) Arany heavy set-tel is leszednek 2 lovesre. Engem csak az zavar amikor a ket loves azonnal -szinte egyszerre- erkezik es nem hallom, hogy mellettem becsapodna mashova tehat azonnal talal.

A keszitok azt mondjak amugy, hogy hasznalnak csalas eszleloket de ertheto modon nem osztjak meg milyeneket es hogyan mukodnek. Azt biztosan tudom hogyha vkire sokan panaszkodnak egy meccsen, azt a meccset vissza tudjak allitolag nezni. Ezt olyan pletykaszinten olvastam...

Janit ezert nem latom mostanaban online? Vagy ez a ban valami regebbi sztori?

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2016.02.15. 15:58:16
  • ikarus44
    Biztos, hogy nincs. Szerintem csak szimplán a többi játékos visszajelzése alapján dolgoznak. Így kaphatott Jani (Hunter_raven) is örök bannt cheat-ért, úgy hogy nem csinált semmit sem.

Chip: Csak nem tűnik úgy mintha az SVT, Gewert túl húzták volna a kelleténél? Mert Állandóan 2 lövés vagyok nekik, pedig még ezüst heavy set-et is használok. Garanddal pedig ált. 3 lövés mindenki nekem. Pedig max.-ra van húzva a sebzés. Mostanában a Gewertől jobban is félek mint az MG-42-től.
  • ChipKng
    Garand 8-as tarral rendelkezik.
    Nekem masodszor sikerult az M1/M2-vel kiosztanom egy sorozatban duplafejest. Nem kicsit anyazhattak a masik oldalon.