Heroes & Generals
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.27. 23:03:11
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
És hol,tudok uj infantryt csinálni, mert most ugy a tank crewman nem akarom lecserélni.
Köszi
AP-val sokat kellett bele lőni a parások repülőjébe, HE-val nem tudom mennyivel lenne gyorsabb, de jó buli
Lehet nekem rossz a szemem vagy a monitorom beállítása szar, de 2:50nél hogy a picsbe vette észre ott az ellenfelet ?
Utoljára szerkesztette: Master91, 2015.11.27. 18:21:35
Szoval mikre erdemes figyelni?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.27. 12:24:32
@Grabowski: A problema ott van amikor azt csinalja a tank amit Roland (thehero) muvelt egyik alkalommal: beallt D1-re a tigrissel es onnan a spawn pontokat figyeve eselyed sem volt gyalog odaferni. <#shakehead>#shakehead> Repulos meg mar nem volt...
@harduplanfor: Hat passz...
ChipKng
Ki emlekszik ra. Tegnap este egy megfaradt, zoldfulu katonaval beszelgettetek XD Direkt azert irtam, hogy a vezeto oldalan alltam/allok a jeep mellett, es nem a supply reszen hatul.
Van valami megoldás arra , hogy amikor a kiindulási ponthoz beáll az ellenséges tank és egyből szénné lő mivel még a toronyt se tudod elfordítani ennyi idő alatt? Mondjuk hozzáteszem hogy ennél szánalmasabb dolog nincs.
Jah és a Tigrist tényleg csak úgy lehet kilőni mint a kelly hőseiben??
Kösz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Koszi Grabo! Majd ranezek! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2015.11.26. 14:22:13
A freefall badge-et mar tegnap is mondtam neked. <#beka3>#beka3>
Szamit a kulso, belso nezet ugrasnal?
Lehet szerverek kozotti kommunikacios hiba? Pl. amikor a jeepbe a vezeto ajtaja mellol beszallnek, sokszor nyomogatom a beszallast amire tortenik valami. Tovabba amikor megallok a kocsival, hiaba akarok ujra indulni es ratenyerelni a w billentyure, nem tortenik semmi. Ilyenkor ismetelgetem rendesen a lenyomasokat amire nagy nehezen elindul.
Miert nem tudom a talaj kozeleben nyitni az ernyot? Kiugrom, majd kis ido mulva magatol nyilik az ernyo amit nem szeretnek.
Aztán a másik dolog, hogy sok ember nem rendelkezik több karakterrel egy nemzettől. Nekem nemrég vált világossá, hogy bizony nem árt, ha nem csak egy karaktered van egy a nemzetből, hanem bizony 2, de inkább több. Tegnapi állóháborúban egy M3 Grease Gun-nal próbáltam érvényt szerezni magamnak. A két part egymástól 150 méter távolságban húzódik nagyjából, gondolhatjátok, hogy milyen hasznos csapattag voltam. Mivel mi voltunk a védekező fél, ezért egy tankos, vagy Recon karakter sokkal jobban illett volna a háború karakterisztikájához. Nos, ezek hiányát pótolni fogom hamarosan az amcsi ágon, ha már a többiek is ezen mozognak. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.26. 10:32:17
Ha keresel egy jó pozíciót és kiszedsz 2-3 embert a támadók közül, akkor a többieknek az hidd el nagy segítség! persze ha mindenki ezt csinálja, akkor nem lesz elfoglalva a pont, de nekem pl. van mesterlövészem (0-ról 15-re felhúztam). Vagy personal mine, vagy luger mellé és 8x távcső, de van (0-ról 12)-re felhúzott gyalogosom is MP40-es meg amit akarok gránát, akna, at gránát, Panzerschrek bármi, de már csinálom a következő gyalogost ami panzerschreckkel fog menni.
Tehát lesz egy rush gyalogos és egy tankelhárítós.
Ezenkívül a tankosom Tigernél tart, de nem kell sok a Könighez, illetve most gyalog megy egy 4x es távcsöves one shoot kar 98-al hogy neki is meglegyen a camuflage jelvény mikor visszamegy tankra.
Vettem egy pilótát 12-es szintűt hogy a Generális térképen legyen repcsim is. ez lesz a dream team! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ChipKng, 2015.11.25. 10:52:00
Amúgy elkezdtem az amcsi ágat, tegnap lett meg a tankos szint, ma este már tankkal fogom nyomni ha minden jól megy. M3 Grease Gun a kézbe, aztán hadd szóljon. Amúgy alig "fogyaszt" a fegyver, 2-300 kredit nagyjából az skuló újratöltése, szóval egész jó kereseti lehetőség számomra.